15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

27 washi tape ideer og kreative anvendelser

Washi tape ideer -diy-projekt-gør-det-selv-dekorere

Hvad er washi tape? Nogensinde hørt Washi tape er ikke anderledes end tape med smukke mønstre, hvilket er ganske godt til at dekorere ting. Det kommer oprindeligt fra Japan, så kunne du kun bestille det online fra Kina og endelig få det efter en lang periode med vedligeholdelse. Hvad du kan gøre med det er simpelthen et spørgsmål om din fantasi, der er ingen grænser. Et par ressourcestærke Washi tape ideer præsenterer vi i det følgende.

Fantasifulde washi tape ideer til dekoration og udsmykning

Washi tape ideer -diy-projekt-dekorere-krydre

Måske har du aldrig troet, at der var så mange forskellige farver, mønstre og ornamenter i washi -båndene. Men der er nu utallige variationer og også i forskellige bredder. De farverige ruller bruges hovedsageligt til at dekorere og pynte ting, men kan opfylde meget praktiske funktioner – for eksempel til at tilpasse tilbehør. Mest af alt får de dig i godt humør.

Washi Tape Ideas – 27 DIY -projekter, der inspirerer

Washi Tape Ideas -diy-projekt-wanddeko-skandinavisk-pink

Hvor finder jeg washi tape? Tidligere kunne du kun bestille de farverige klæbende ruller via Ebay. Du kan nu finde dem i enhver velassorteret papirbutik, i hobbybutikker og selvfølgelig online. Udvalget er virkelig stort, og de mulige anvendelser er alsidige, hvorfor det er værd at have et par ideer i tankerne, før du bruger hele din formue på det. Her har vi opsummeret nogle eksempler.

Washi tape ideer – # 1 vægdekoration i stedet for vægmærkater

Washi Tape Ideas -diy-projekt-wanddeko-origami-ogel

Washi tape håndteres på samme måde som tape. Den største forskel ligger i de forskellige farver på washi -båndene. Normalt kommer de i sæt med tre eller flere stykker, hvis design er perfekt koordineret.

Washi tape ideer – # 2 vægmønstre i stedet for tapet

Washi Tape Ideas -diy-projekt-wanddeko-wandmuster-honeycomb

Med washi tape kan du skabe smukke geometriske motiver på væggen. Du kan vedhæfte et dekorativt element, f.eks. Et vægklistermærke, eller dekorere hele væggen med det i stedet for tapet.

Washi tape ideer – # 3 billedrammer lige på væggen

washi-tape-idéer-diy-projekt-billedramme-væg-dekoration

Det er klart, at dagene med transparent tape er forbi, og du behøver ikke længere bruge det til at fastgøre plakater og små billeder på væggen. Hvis du har washi tape, behøver du ikke engang billedrammer mere. Hvilke farverige kan let designes direkte på væggen med den.

Washi tape ideer – # 4 pynter værelsesdøren

washi-tape-idéer-diy-projekt-dør-træ-dekoration

Grundlæggende kan alle flade, støvfrie overflader fantasifuldt designes og krydres med den farverige klæbende rulle. Døren til arbejdsrummet eller det kreative rum, børneværelset eller simpelthen enhver rumdør, der har brug for mere flair.

Washi Tape Ideas – # 5 Spice Up Small Furniture

washi-tape-idéer-diy-projekt-møbler-skammel-krydderi

Små møbler af træ eller spånplader kan smukt dekoreres med washi tape. Overfladen skal rengøres på forhånd, derefter påføres tape og eventuelt belægge kreatinen med en passende glasur.

Washi Tape Ideas – # 6 Dekorationsmøbler

washi-tape-idéer-diy-projekt-møbler-pift op-kommode

Det mønstrede tape kan bruges til at fastgøre små møbler på en meget fantasifuld måde. Det fungerer meget enkelt, for eksempel ved simpelthen at stikke strimlerne tæt på hinanden eller udelade nøjagtigt en eller afstanden mellem strimlerne og dermed efterlade møbelfarven synlig.

Washi tape ideer – # 7 tilføjer farve accenter

washi-tape-idéer-diy-projekt-møbel-ben-sidebord

Du kan dekorere møbler kreativt og samtidig ikke overdrevent, hvis du blot vikler det selvklæbende tape om møbelbenene. Det bedste ved det er, at de klæbende strimler kan fjernes når som helst uden at efterlade rester.

Washi Tape Ideas – # 8 Udsmyk lyskontakter

washi-tape-idéer-diy-projekt-lys-switch-farverig

Washi tape er derfor ideel til forskønnelse af lejelejligheder. Omhyggeligt fjernet, ingen gips falder ned, ingen boring er nødvendig for at lægge billeder på væggen osv. Selv kedelige lyskontakter får et nyt ansigt ved hjælp af washi -båndet.

Washi Tape Ideas – # 9 Spice Up Mirror Frames

krydre washi-tape-idéer-diy-projekt-spejlrammer

Den enkle spejlramme får den rette fløjte med lidt washi -tape. Først bør du købe en lille samling, så spejlrammen er virkelig frodig. Alle bånd skal vælges, så de passer godt sammen. Disse kan arrangeres i forskellige tætheder eller forskelligt. Det er vigtigt at holde sig til en bestemt rækkefølge.

Washi Tape Ideas – # 10 Dekoration af en glasvase i guld

washi-tape-idéer-diy-projekt-guld-vase-dekoration

Intet andet objekt er mere egnet til dekoration med washi tape end en rektangulær glasvase. Dens overflade er helt glat, og tapen er let at påføre på den. Et rigtigt smykke er skabt med et bånd i guld og andre med glitter.

Washi tape ideer – # 11 dekorere telys

washi-tape-idéer-diy-projekt-dekoration-telys

Telys ser normalt for kedelige ud og placeret i gennemsigtige glas er ikke noget særligt. Med lidt flot mønstret washi tape får de den rigtige fløjte og fremstår meget specielle.

Washi Tape Ideas – # 12 Dagbog 

washi-tape-idéer-diy-projekt-kalender-væg-farverige

Washi tape har også en rent praktisk funktion, nemlig at holde arbejdspladsen eller skrivebordet ryddeligt på en kreativ og sjov måde. Her er en idé til en fantasifuld aftalekalender, som du selv kan oprette på enhver flad overflade.

Washi tape ideer – # 13 Tilpas tilbehør og opladningskabler

washi-tape-idéer-diy-projekt-mobiltelefon-opladning-kabler-organisere

Washi tape kan findes i en lang række farver og mønstre, og du kan drage fordel af denne sort rent praktisk. Er det ofte svært at differentiere ladekablerne til de forskellige enheder fra hinanden? Løsningen er at personliggøre dem med washi -bånd.

Washi Tape Ideas – # 14 Style din telefonetui selv

washi-tape-ideas-diy-project-cellphone-case-pift det op

Som tilfældet er med tilbehør generelt, vil du altid gerne have noget nyt, og du kan aldrig få nok af det. Et mobiltelefonetui kan let redesignes – ved hjælp af washi -båndet. Striber i to eller flere farver kan let fastgøres til det, og når du ikke har mere snedighed på dette design, skal du blot fjerne det og skabe noget anderledes.

Washi Tape Ideas – # 15 Tilpas tastatur

washi-tape-idéer-diy-projekt-tastatur-remodel-farverige

Computertastaturet kan nydeligt redesignes med stykker washi -tape. Han skal måle de knapper, der vil sidde fast på og skære stykker af denne størrelse. Afhængigt af brugen vil båndet slukke med tiden. Hvis du ikke længere vil have det, skal du fjerne det forsigtigt og fjerne forsigtigt klæberesterne med en vatpind gennemblødt i alkohol.

Washi tape ideer – Spice Up # 16 kuglepenne

krydder washi-tape-idéer-diy-projekt-blyant

Der er masser af kuglepenne, men de fleste af dem ser kedelige ud. Alle kan forskønnes med lidt washi tape. Alt du behøver er et stykke af det farverige tape. Først måler du den påkrævede længde, eller længden af ​​selve pennen, skærer så meget tape ud og klæber den forsigtigt langs pennen.

Washi tape ideer – # 17 Tilpas kuglepenne

washi-tape-ideas-diy-project-ikea-blyant-krydderi op.jpg

Dette er en genial måde at personliggøre penne på. Således kan ingen skolebørn forveksle hans blyanter med en andens og genkende sin egen på samme tid.

Washi Tape Ideas – # 18 Spice Notebooks

washi-tape-idéer-diy-projekt-notesbøger-krydderi-dekorere

På lignende måde kan du tilpasse alt tilbehør og personliggøre det på samme tid. For det meste i begyndelsen af ​​skoleåret køber du en hel pakke notesbøger i stedet for at vælge individuelle. Dette sparer tid, men også penge. Men disse ser for kedelige ud, og barnet kan let tage fejl af den ene opgavebog med den anden. Det er her, washi -båndet kommer ind.

Washi Tape Ideas – # 19 Få dukkehuse i pap til at se smukkere ud

washi-tape-idéer-diy-projekt-dukkehus-pap-dekoration

Hver lille pige drømmer om et dukkehus, måske mindst to etager højt og med mange værelser. Men det sker ofte med børnene, at de hurtigt mister interessen for legetøjet. Derfor er det fornuftigt at vælge en billig variant, som også senere kan bortskaffes uden problemer, nemlig – et hjemmelavet dukkehus lavet af pap. Dekoreret med en smule farverigt washi -tape, indpakningspapir og kreativitet, ser det vidunderligt ud.

Washi Tape Ideas – # 20 Makeover Small Storage Boxes

washi-tape-ideer-diy-projekt-kasser-kasser-dekorere

Bånd sættes bedst på papir eller pap, det ved alle. Du har måske aldrig tænkt på at sætte en farverig på simple papkasser og konvertere dem til rigtige smykkeskrin.

Washi Tape Ideas – # 21 Engangsservice og festtilbehør med en forskel

washi-tape-idéer-diy-projekt-fest-tilbehør-dekoration

Kreative festdekorationer kan laves meget hurtigt ved hjælp af washi -båndet. I forbindelse med den tidligere DIY -idé er mange festtilbehør og engangsservice fremstillet af presset papir. De farverigt trykte koster normalt meget mere end de monokrome. Tag derefter bare den anden og dekorer den med en farverig limrulle. Sådan går det!

Washi Tape Ideas – # 22 Simple Garland

washi-tape-idéer-diy-projekt-guirlande-fest

Andre festideer kan hurtigt realiseres med washi tape. En simpel guirlande skabes, når du binder flere klæbende strimler omkring en snor og klipper enderne på en sådan måde, at de bliver fans. Hvis du fortsætter sådan, er guirlanden klar.

Washi tape ideer – # 23 producer selv klistermærker

washi-tape-idéer-diy-projekt-sticker-punch

Du kan selv lave små, farverige klistermærker fra Washi -tape ved at fastgøre klæbende strimler til en blank film og derefter slå dem ud med et motivstans. Hvis klistermærkerne skal sidde fast et sted, skal du blot fjerne filmen på undersiden.

Washi tape ideer – # 24 design dit eget lykønskningskort

washi-tape-idéer-diy-projekt-lykønskningskort-lav-selv

Washi -båndet er bedst til dekoration. Hvilke smukt mønstrede tape kan enhver lave et meget individuelt lykønskningskort uden at skulle være kunstner? Du skal blot arrangere klæbebåndene pænt på en pap foldet i to, som indsætter selvklæbende klistermærker, der bruges også stempler her, og det er det.

Washi Tape Ideas – # 25 tilpasset gaveindpakning

washi-tape-idéer-diy-projekt-gave-indpakning-gør-det-selv

Washi -båndet bliver et helt specielt gavebånd. Du skal blot klæbe de klæbende strimler nøjagtigt oven på hinanden, så ingen af ​​siderne klæber og derefter binde gaven pænt. Det er så enkelt!

Washi tape ideer – # 26 morgenmadspose med karakter

washi-tape-ideer-diy-projekt-morgenmad-pose-syltetøj-snack

Børn mister ofte interessen for deres snack eller sandwich, som deres mor kærligt har forberedt. Og da øjet også spiser, er det værd at være lidt mere opmærksom, når det pakkes. Visuel stimulans fungerer normalt ganske godt hos børn. Hvorfor kan du prøve washi tape – sæt et par strimler på morgenmadsposen, og glem ikke at prøve en anden kombination hver dag.

Washi Tape Ideas – # 27 Spice Up Your Bike

washi-tape-idéer-diy-projekt-krydder din cykel

Som allerede nævnt er det gode ved washi tape, at det let kan fjernes uden at efterlade mærker. Måske er det derfor, den er så alsidig.

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
20 terrasseplanter til direkte sol, som kan modstå meget varme og tørke