15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik stojí předplatné Crunchyroll?




Informace o předplatném Crunchyroll

Souhrn:

Crunchyroll je streamovací služba, která poskytuje přístup k obrovské knihovně anime, včetně více než 1 000 titulů a 30 000 epizod. Nabízejí různé plány předplatného, ​​počínaje 7 $.99/měsíc+daně po bezplatném procesu. Nejlevnější plán, nazývaný Crunchyroll Fan, umožňuje jeden proud na účet a zahrnuje 14denní bezplatnou zkušební verzi. Plán prémie nabízí zážitek bez reklam, přístup do celé knihovny, simultánní streamování až na 6 zařízení a offline prohlížení anime. K dispozici je také dokonalá úroveň fanoušků pro vášnivé milovníky anime, která zahrnuje další výhody a předměty z obchodu Crunchyroll. Crunchyroll je často upřednostňován před zábavou pro svou větší knihovnu obsahu anime, zatímco Funimation může být lepší volbou pro ty, kteří dávají přednost dabovanému anime a offline sledování. Celkově je Crunchyroll považována za jednu z nejlepších dostupných streamovacích služeb na vyžádání a dostupné.

Klíčové body:

1. Cena: Předplatné Crunchyroll začíná na 7 $.99/měsíc+daně, s nejlevnějším plánem nabízejícím 14denní bezplatnou zkušební verzi.

2. Crunchyroll fanoušek: Tento plán zahrnuje jeden souběžný proud na účet a přístup k offline sledování anime.

3. Crunchyroll Premium: Prémiový plán poskytuje zážitek bez reklam a plný přístup k knihovně více než 1 000 titulů a 30 000 epizod.

4. Crunchyroll vs. Funimation: Crunchyroll se doporučuje pro větší knihovnu obsahu anime, zatímco Funimation je výhodnější pro dabované anime a offline sledování.

5. Stojí za to zaplatit za: Crunchyroll řadí vysoce mezi nejlepšími na vyžádání a anime streamování.

6. Ultimate Fan Tier: Tento plán předplatného, ​​cena za 14 $.99/měsíc, zahrnuje sledování offline, streamování bez reklam, simultánní streamování na 6 zařízeních a výhody z obchodu Crunchyroll.

7. Nejlepší plán Crunchyroll: The Ultimate Fan Tier nabízí nejkomplexnější rysy pro nadšence anime.

8. 1-leté předplatné: Crunchyroll nabízí každoroční předplatné cyklu za 79 $.99, poskytování diskontované sazby přibližně 6 $.66 za měsíc.

Otázky:

  1. Kolik stojí crunchyroll po dobu 1 měsíce?
  2. Ceny za Crunchyroll začíná na 7 $.99/měsíc+daně po bezplatném procesu.

  3. Jaký je nejlevnější způsob, jak se přihlásit k odběru crunchyroll?
  4. Předplatné fanoušků Crunchyroll stojí 7 $.99 za měsíc, se 14denní zkušební verzí zdarma. Zahrnuje jeden souběžný proud na účet a přístup k pohledu na offline.

  5. Co je to Crunchyroll Premium?
  6. Crunchyroll Premium nabízí zážitek bez reklam a plný přístup k knihovně Crunchyrollu s více než 1 000 tituly a 30 000 epizod. Zahrnuje také přístup k knihovně digitální manga Crunchyroll.

  7. Je crunchyroll nebo funimatizace lepší?
  8. Pokud dáváte přednost větší knihovně obsahu anime, Crunchyroll je lepší volbou. Pokud však dáváte přednost dabovanému anime a offline sledování, může být Funimation vhodnější. Obě služby nabízejí bezplatný plán a 14denní bezplatnou zkušební verzi.

  9. Stojí za to zaplatit za crunchyroll?
  10. Crunchyroll je považován za jednu z nejlepších streamovacích služeb na vyžádání a služby streamování anime z roku 2023.

  11. Které předplatné Crunchyroll je nejlepší?
  12. Pro vášnivé milovníky anime se doporučuje konečná úroveň fanoušků. Cena za 14 $.99/měsíc, zahrnuje offline sledování, streamování bez reklam, simultánní streamování na 6 zařízeních a výhody z obchodu Crunchyroll.

  13. Který plán Crunchyroll je nejlepší?
  14. The Ultimate Fan Tier nabízí nejkomplexnější rysy pro nadšence anime.

  15. Kolik stojí 1 rok crunchyroll?
  16. Jednoleté předplatné Crunchyroll stojí 79 $.99, poskytování diskontované sazby přibližně 6 $.66 za měsíc.


Kolik stojí předplatné Crunchyroll?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí crunchyroll po dobu 1 měsíce

Vyberte si plán, který je pro vás ten pravý, počínaje pouhým 7 $.99/měsíc+daně po bezplatném procesu. Zrušit kdykoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlevnější způsob, jak se přihlásit k odběru crunchyroll

Předplatné fanoušků Crunchyroll stojí 7 $.99 za měsíc, se 14denní zkušební verzí zdarma. To má vše v levnější úrovni fanoušků, ale zvyšuje počet souběžných toků na účet z jednoho na čtyři. S tímto plánem získáte také přístup k prohlížení anime.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Crunchyroll Premium

Užijte si zážitek bez reklam s plným přístupem k knihovně Crunchyroll podél více než 1 000 titulů a 30 000 epizod, včetně série Simulcast, která premiéruje den a datum s Japonskem. Budete mít také přístup k knihovně digitální manga Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je crunchyroll nebo funimatizace lepší

Pokud se primárně zajímáte o velkou knihovnu obsahu anime, Crunchyroll je pro vás ten pravý vhodný. Ale pokud byste raději dabs před titulky a chtěli byste si užít anime offline, pak je vaše nejlepší sázka Funimation. Obě služby nabízejí bezplatný plán a 14denní zkušební verzi zdarma.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to zaplatit za crunchyroll

Crunchyroll vazby pro ne. 5 V našem hodnocení nejlepších služeb streamování na vyžádání z roku 2023. Také to vazby pro ne. 5 V našem seznamu nejlepších anime streamovacích služeb z roku 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které předplatné Crunchyroll je nejlepší

Pro skutečné milovníky anime máte nejvyšší úroveň fanoušků. Toto předplatné stojí o něco více peněz za 14 $.99 za měsíc a obsahuje vše v plánu mega fanoušků, jako je prohlížení offline a streamování anime bez reklam. Můžete také streamovat na 6 zařízeních současně a dostanete některé položky z obchodu Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který plán Crunchyroll je nejlepší

Pro skutečné milovníky anime máte nejvyšší úroveň fanoušků. Toto předplatné stojí o něco více peněz za 14 $.99 za měsíc a obsahuje vše v plánu mega fanoušků, jako je prohlížení offline a streamování anime bez reklam. Můžete také streamovat na 6 zařízeních současně a dostanete některé položky z obchodu Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí 1 rok crunchyroll

79 $.99

Nejlepší řešení je zaregistrovat se na roční cyklus, což je 79 $.99 každých 12 měsíců. Ukázalo se, že to je 6 $.66 za měsíc, zhruba 16% sleva z běžné ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je Funimation za měsíc

$ 7.99 za měsíc

Stojí to 7 $.99 za měsíc, abyste se přihlásili k odběru Funimation, a můžete streamovat na 5 zařízeních současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 předplatné crunchyroll

Aplikace Crunchyroll je uvedena různými značkami a je k dispozici na mnoha zařízeních. Chcete -li však začít, budete se muset usadit na jedné ze čtyř jedinečných úrovní Crunchyrollu – bez fanoušku ($ 7.99/mo.), Mega fanoušek (9 $.99/mo.) a Ultimate Fan (14 $.99/mo.).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je levnější zábava nebo crunchyroll

Funimation a Crunchyroll mají podobné cenové plány, přesto je Funimation dostupnější. K dispozici je dokonce bezplatný plán pro zábavu, který obsahuje reklamy. Crunchyroll vám však umožňuje zdarma na platformu po omezenou dobu. Má prémiový plán, který stojí 7 $.99/měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlevnější služba streamování anime

Nejlepší streamovací služby Anime 2023 $ 8 na Crunchyroll. Crunchyroll. Celkově nejlepší služba streamování anime. 8 $ na Crunchyroll.$ 8 v Hulu. Hulu. Funkce vyhrazené anime Hub. $ 8 v Hulu.7 $ v Netflixu. Netflix. Mix populárních anime a původních výtvorů.5 $ na Hidive. Skrytí. Levný, nese necenzurovaný obsah a návrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je levnější crunchyroll nebo funimatizace

Funimation a Crunchyroll mají podobné cenové plány, přesto je Funimation dostupnější. K dispozici je dokonce bezplatný plán pro zábavu, který obsahuje reklamy. Crunchyroll vám však umožňuje zdarma na platformu po omezenou dobu. Má prémiový plán, který stojí 7 $.99/měsíc.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo conecto Alexa a Ttlock??
Next Post
Jak odemknete iPhone bez hesla fotoaparátu?