15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se zbavím spravování svou organizací na Chromebooku?


Shrnutí článku

1. Chcete -li vypnout zprávu „Spravujte svou organizací“ v Google Chrome, přejděte do nastavení kliknutím na pravý horní roh. Poté vyberte v části „Správa vyhledávačů“. Najděte nechtěnou adresu v seznamu a odstraňte ji.

2. Pokud používáte Chromebook spravovaný vaší školou, nemůžete ji resetovat sami. Musíte požádat svého správce, aby vymazal data a znovu zaregistroval zařízení ve školní síti.

3. Pokud Chrome říká, že je spravována vaší organizací, mohlo by to být způsobeno přítomností podnikových zásad stanovených softwarem, malwarem nebo rozšířeními třetích stran. Zkuste odstranit jakékoli podezřelé rozšíření, abyste zjistili, zda to problém vyřeší.

4. Chcete -li vypnout stav organizace v Chrome, přejděte na seznam organizací ve střední podokně. Vyberte organizaci a klikněte na ni pravým tlačítkem. Pokud je povoleno, zvolte „Zakázat“.

5. Chcete-li odstranit administrátora ze školního chromebooku, vyberte profil, který chcete odstranit na obrazovce přihlášení. Klikněte na šipku dolů vedle názvu profilu a vyberte „Odebrat tohoto uživatele“. Potvrďte odstranění v dialogovém okně.

6. Pokud chcete odstranit školní zápis z vašeho Chromebooku, můžete se obrátit na IT oddělení organizace, které ovládá konzolu domény. Požádat o odstranění, poskytnout sériové číslo Chromebooku a počkat na provedení změn.

7. Chcete -li opravit zprávu „Toto nastavení je spravováno správcem“ v Chrome, přihlaste se do konzole Google Admin Console. Přejděte na „zařízení“ a poté „Nastavení chromu“. Povolte zásady uživatelů Chrome a poskytněte spravovaný zážitek z chromu.

8. Můžete aktualizovat Chrome spravovanou vaší organizací pomocí zásad skupiny. Další informace naleznete na stránce Google Aktualizace.

Otázky na základě textu

  1. Jak mohu vypnout „spravováno vaší organizací“ v Chrome? – Odpověď: Chcete -li vypnout zprávu, přejděte do Nastavení, vyberte „Správa vyhledávačů“ v části „Vyhledávací stroj“, najděte nechtěnou adresu a odstraňte ji.
  2. Co bych měl dělat, když je můj chromebook spravován moje škola? – Odpověď: Musíte se obrátit na svého administrátora a požádat je, aby vymazali data a znovu zaregistrovali zařízení ve školní síti.
  3. Proč se Chrome říká „spravováno vaší organizací“? – Odpověď: Prohlížeč se může objevit jako spravovaný, pokud existují podnikové zásady stanovené softwarem třetích stran, malware nebo rozšíření. Chcete -li to opravit, zkuste odstranit podezřelá rozšíření.
  4. Jak mohu vypnout stav organizace v Chrome? – Odpověď: Přejděte na seznam organizací, vyberte organizaci, klikněte na ni a vyberte „Zakázat“, pokud je povoleno.
  5. Jak odstraním správce ze školního chromebooku? – Odpověď: Na obrazovce přihlášení vyberte profil, který chcete odstranit, klikněte na šipku dolů vedle názvu profilu a vyberte „Odebrat tento uživatel“. Potvrďte odstranění.
  6. Co mohu udělat pro odstranění zápisu do školy z mého chromového knihu? – Odpověď: Kontaktujte IT oddělení organizace ovládající konzolu domény, požádejte o odstranění, poskytněte sériové číslo Chromebooku a počkejte na provedení změn.
  7. Jak mohu opravit zprávu „Toto nastavení je spravováno správcem“? – Odpověď: Přihlaste se do konzole správce Google, přejděte na „Zařízení“ a poté „Nastavení chromu“, povolte zásady uživatelů Chrome a poskytněte spravovaný zážitek z chromu.
  8. Jak mohu aktualizovat Chrome spravovanou mou organizací? – Odpověď: Můžete ji aktualizovat pomocí zásad skupiny. Další informace naleznete na stránce Google Aktualizace.
  9. Je možné odstranit zprávu „Spravováno vaší organizací“? – Odpověď: Ano, odstraněním neznámých nebo podezřelých rozšíření a řešením jakýchkoli příslušných podnikových zásad lze zprávu odstranit.
  10. Existují nějaké další způsoby odstranění zápisu do školy z chromebooku? – Odpověď: Ano, můžete kontaktovat IT oddělení a poskytnout potřebné podrobnosti pro požádání o odstranění.


Jak se zbavím spravování svou organizací na Chromebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout spravovanou vaší organizací

Změňte výchozí vyhledávač:

(v pravém horním rohu Google Chrome) vyberte "Nastavení", v "Vyhledávač" Sekce, klikněte "Spravovat vyhledávače…", V otevřeném seznamu vyhledejte nežádoucí adresu, když se nacházíte, klikněte na tři vertikální tečky poblíž této adresy URL a vyberte "Odstranit ze seznamu".
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj Chromebook spravovaný svou školou

Poznámka: Pokud používáte svůj Chromebook v práci nebo ve škole, nemůžete jej resetovat. Požádejte svého administrátora, aby vymazal data ve svém Chromebooku a znovu zaregistrujte zařízení ve vaší pracovní nebo školní síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Chrome říká spravován vaší organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout stav organizace

Seznam organizací se objevuje ve střední podokně. V podokně podrobností vyberte organizaci. Klepněte pravým tlačítkem myši na organizaci a: Pokud je organizace povolena, vyberte Zakázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním správce ze školy Chromebook

Na obrazovce přihlášení Chromebooku vyberte profil, který chcete odstranit. Vedle názvu profilu vyberte šipku dolů . Vyberte odstranit tohoto uživatele. V políčku, které se objeví, vyberte odstranit tohoto uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit školní zápis z mého Chromebooku

Metoda č. 1: Kontaktujte vaši organizaci, který ovládá, kdo ovládá konzolu domény. Pokud vám vaše zařízení poskytla instituce, jako je škola, kontaktujte IT oddělení v této organizaci.Požádejte o odstranění zápisu do chromebooku.Poskytněte své sériové číslo Chromebooku.Čekat na změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravíte toto nastavení, spravuje váš správce Chrome

Povolte zásady uživatelů Chrome v administrátorské konzole do konzole administrátora Google.V konzole administrátoru přejděte na nastavení nabídky Chrome.Pro správu chromu pro uživatele přihlášených klikněte na Upravit.Když se uživatelé přihlásí do Chrome, vyberte všechny zásady uživatele, a poskytněte spravovaný zážitek z Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat Chrome spravovaný organizací

Používání skupinového politického googu na google. Aktualizace Google. Aplikace.Povolte zásadu přepisu aktualizací výchozích zásad.Podle možností zvolte Povolit aktualizace (doporučeno).Přejít na Google. Aktualizace Google. Aplikace Google Chrome a Opakujte kroky 2 a 3, abyste se ujistili, že automatické update jsou také vždy povoleny pro prohlížeč Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout toto zařízení patří do mé organizace

Klikněte na přístup k datům. Chcete -li použít nastavení na všechny, nechte vybranou nejvyšší organizační jednotku. Jinak vyberte dětskou organizační jednotku. Chcete -li zabránit zařízením Android v synchronizaci pracovních dat, klikněte na Android Sync a zrušte zaškrtnutí políčka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj prohlížeč spravován organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit administrátora z Chromebooku bez režimu vývojáře

Nemusíte chodit do režimu Dev, abyste vymazali správce z stroje. Jediné, co musíte udělat, je promývat. Pokud je zařízení ovládáno správcem, je to jiný příběh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení administrátora na Chromebooku

Nechte se kdokoli přihlásit k vašemu ChromeBookSign do vašeho Chromebook s účtem vlastníka.Vpravo dole vyberte čas.Vyberte Nastavení .V "Zabezpečení a soukromí" Sekce, vyberte Spravovat ostatní lidi.Vypněte omezení přihlášení na následující uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejdou správce školy na chromebooku

Jak obejít administrátora na školním Chromebooku, když je režim vývojáře blokován press, tlačítko napájení Esc + Refresh + místo toho, aby jej vypnul.Nyní stiskněte Ctrl + D a stiskněte mezerník (nebo zadejte některé chromebooky) a opakujte proces, dokud to nefunguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Chrome říká, že moje zařízení je spravováno vaší organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč říká můj chromebook spravovaný

Pokud používáte chromebook ve škole nebo práci, může být spravován nebo nastaven a udržován školou, společností nebo jinou skupinou. Vpravo dole vyberte čas. Hledejte ikonu spravovaného zařízení . Pokud vidíte ikonu, vaše zařízení je spravováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Chrome stále říká spravovaný vaší organizací

Zpráva „Spravovaná vaší organizací“ ve vašem prohlížeči Chrome může znamenat 2 věci. Buď používáte pracovní počítač s zásadami Chrome řízených vaším týmem/správou IT, nebo existuje štěně (potenciálně nežádoucí program), který mění nastavení Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zařízení spravované správcem

Jak deaktivovat správce zařízení PriviletorsGo do nastavení telefonu a klepněte na „Zabezpečení & Možnost ochrany osobních údajů.„Hledejte„ správci zařízení “a stiskněte jej.Viděli byste aplikace, které mají práva správce zařízení.Klepněte na aplikaci, pro kterou chcete zakázat oprávnění a stiskněte deaktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit toto zařízení, spravuje vaše organizace Microsoft

Odebrat v nastavení zařízení Appopenujte aplikaci Nastavení.Přejít na účty > Přístupové práce nebo škola.Vyberte připojený účet, který chcete odstranit > Odpojit.Chcete -li potvrdit odstranění zařízení, vyberte ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč říká můj Google Chrome spravovaný vaší organizací

Pokud antivirový a jiný software třetích stran stanoví podnikovou politiku pro prohlížeč Chrome, dostanete zprávu, že váš prohlížeč spravuje vaše organizace. Tím je zajištěno, že jste si vědomi, že se chování Chrome upravuje. Stránka vám ukáže, které zásady se používají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když je Chrome spravována vaší organizací

Pokud používáte Chrome ve škole nebo práci, může být spravován nebo nastaven a udržován školou, společností nebo jinou skupinou. Pokud je váš prohlížeč Chrome spravován, může váš správce nastavit nebo omezit určité funkce, instalovat rozšíření, monitorovat aktivitu a ovládat, jak používáte Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu rozbít administrátora na Chromebooku

Stiskněte ESC+Refresh (↩)+Power a poté stiskněte Ctrl+D a poté stiskněte Enter (nebo Space, pokud jste na jiném typu chromebooku). Poté několikrát stiskněte Ctrl+D, pak budete v režimu Dev. Pro Windows přejděte na Nastavení, aktualizujte & Bezpečnostní > Pro vývojáře a vyberte „Vývojářský režim.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním správce z mého školního Chromebooku

Odstraňte účet z obrazovky ChromeBookon Chromebook přihlašovací obrazovku, vyberte profil, který chcete odebrat.Vedle názvu profilu vyberte šipku dolů .Vyberte odstranit tohoto uživatele.V políčku, které se objeví, vyberte odstranit tohoto uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit toto zařízení patří do mé organizace

Kroky pro uživatele k odstranění zařízení z programu pracovního profilu Android prostřednictvím aplikace Intune MDM.Otevřete aplikaci MDM na zařízení a přihlaste se, pokud je to požadováno.V zařízeních vyberte zařízení.V části Podrobnosti zařízení vpravo nahoře vyberte tlačítko nabídky a vyberte Odebrat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jaká organizace spravuje můj prohlížeč Chrome

Zkontrolujte, zda je váš prohlížeč chromu spravován chromem .Vpravo nahoře vyberte více .Zkontrolujte spodní část nabídky. Pokud vidíte „Spravované vaší organizací“, je spravován váš prohlížeč. Pokud tak neučiníte, váš prohlížeč není spravován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když si vychováváte školní chromebook

Mytí napájení Chromebook. Všechna místní data uložená v Chromebooku lze vyčistit jeho resetováním do původního nastavení továrny. Toto je také známé jako powerwash. Toto je nejvíce využíváno, když máte na svém zařízení potíže s profilem uživatelského profilu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Dónde se pone una alarma de detector de movimiento??
Next Post
Je Norton Mobile Free?