15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak získám ikonu Kaspersky na ploše?

Shrnutí článku:

Kaspersky: Vytváření zkratky a nalezení aplikace

1. Chcete -li vytvořit zkratku pro prevenci podvodů Kaspersky pro koncové body, klikněte na odkaz Nastavení v pravé části hlavního okna. Poté vyberte další část a klikněte na „Vytvořit zkratku pro prevenci podvodů Kaspersky pro koncové body“. Zkratky budou vytvořeny na ploše.

2. Chcete -li najít aplikace Kaspersky v počítači, klikněte na Start a do vyhledávacího panelu zadejte „Kaspersky“. Ve výsledcích vyhledávání se objeví všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači. Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

3. Pokud aplikace Kaspersky zmizela z vašeho počítače po upgradu na Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Aplikaci můžete přeinstalovat stažením nástroje „Kavremover“ pro aplikace Kaspersky.

4. Chcete -li otevřít hlavní okno aplikace Kaspersky, klikněte na ikonu aplikace na panelu nabídek. Poté z nabídky, která se objeví, vyberte „Kaspersky Internet Security“.

5. Chcete-li vytvořit zkratky na ploše, klepněte pravým tlačítkem myši na název nebo dlaždice, vyberte „Otevřete umístění souboru“ a poté znovu klepněte pravým tlačítkem myši na název programu. Klikněte na „Odeslat na> Desktop (vytvořit zkratku).„Na ploše se objeví zkratka pro program.

6. Chcete -li vytvořit zkratku pro jakoukoli aplikaci v počítači, přejděte do nabídky Start, klikněte na „Všechny aplikace“, vyhledejte aplikaci, pro kterou chcete vytvořit zkratku, a klikněte na ni.

7. Chcete -li zkontrolovat, zda je váš Kaspersky aktivován, najdete aktivační kód v e -mailu, který vám byl zaslán při nákupu nebo na průvodci s rychlým startem, pokud jste jej zakoupili na CD. Pro kartu pro obnovu licence je kód na zadní straně karty.

8. Chcete -li zapnout/vypnout/vypnout ochranu proti Kaspersky Antivirus, klikněte na ikonu aplikace v panelu nabídek a vyberte „Ochrana Ochrana“ nebo „Zapnout ochranu“ z nabídky.

Otázky a odpovědi:

  1. Jak mohu vytvořit zkratku pro Kaspersky?
    Zkratka pro prevenci podvodů Kaspersky pro koncové body lze vytvořit kliknutím na odkaz Nastavení v pravé části hlavního okna, výběrem další sekce a kliknutím na „Vytvořit zkratku pro prevenci podvodů Kaspersky pro koncové body“ odkaz “. To bude generovat zkratky na ploše.
  2. Jak najdu Kaspersky na svém počítači?
    Chcete -li najít aplikace Kaspersky v počítači, klikněte na Start a do vyhledávacího panelu zadejte „Kaspersky“. Výsledky vyhledávání zobrazí všechny nainstalované aplikace Kaspersky. Kliknutím na požadovanou aplikaci ji spustíte.
  3. Proč můj Kaspersky zmizel?
    Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizí po upgradu na Windows 10, naznačuje to, že verze aplikace je nekompatibilní. To můžete vyřešit stažením nástroje „Kavremover“ pro aplikace Kaspersky a přeinstalováním softwaru.
  4. Kde je umístěno hlavní okno aplikace Kaspersky?
    Hlavní okno Kaspersky je přístupné kliknutím na ikonu aplikace na panelu nabídek. Z zobrazeného nabídky vyberte „Kaspersky Internet Security“ pro otevření hlavního okna.
  5. Jak mohu vytvořit zkratky na ploše?
    Chcete-li vytvořit zkratky pro programy na ploše, klepněte pravým tlačítkem myši na název nebo dlaždice, vyberte „Otevřít umístění souboru“ a poté znovu klepněte pravým tlačítkem myši na název programu. Zvolte „Odeslat na> Desktop (vytvořit zkratku).„Zkratka se objeví na ploše.
  6. Jak vytvořit zkratku na počítači?
    Chcete -li vytvořit zkratku pro jakoukoli aplikaci v počítači, přejděte do nabídky Start, klikněte na „Všechny aplikace“, vyhledejte požadovanou aplikaci a klikněte na ni.
  7. Jak zjistím, zda je aktivován můj Kaspersky?
    Pokud jste licenci zakoupili online, aktivační kód bude odeslán do e -mailu použitého během nákupu. Pro nákupy CD je aktivační kód k dispozici v příručce Quick Start. Karty obnovy mají na zadní straně vytištěny kód.
  8. Jak zapnu Kaspersky Antivirus?
    Chcete -li zapnout/vypnout/vypnout ochranu proti Kaspersky Antivirus, klikněte na ikonu aplikace na panelu nabídek a před nabídce.

Jak získám ikonu Kaspersky na ploše?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit zkratku pro Kaspersky

V pravé části hlavního okna klikněte na odkaz Nastavení a otevřete okno Nastavení. Vyberte další část. Klikněte na Kaspersky pro prevenci podvodů s Kaspersky pro odkaz na koncové body a vytvořte zkratky pro všechny licencované banky dostupné v nainstalované aplikaci. Zkratky jsou vytvářeny na ploše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu Kaspersky na svém počítači

Klikněte na Start.Typ Kaspersky. Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání.Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky zmizel

Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela z počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, proveďte následující: Stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je hlavní okno Kaspersky Hlavní aplikace

Chcete -li otevřít hlavní okno aplikace: Na liště nabídek klikněte na ikonu aplikace. V nabídce, která se objeví, zvolte Kaspersky Internet Security.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit zkratky na ploše

Klepněte pravým tlačítkem myši na název nebo dlaždici programu a poté vyberte Otevřít umístění souboru. Klepněte pravým tlačítkem myši na název programu a poté klikněte na Odeslat > Desktop (Vytvořit zkratku). Na ploše se objeví zkratka pro program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit zkratku na počítači

Nejprve s aplikacemi. Pokud sem přijdu do nabídky Start. A pak přijďte sem na vrchol a klikněte na všechny aplikace. Stačí vyhledat aplikaci, kterou chcete vytvořit zkratku a stačí kliknout a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je aktivován můj Kaspersky

Pokud jste licenci zakoupili v internetovém obchodě, bude váš aktivační kód odeslán na e -mail, který jste použili při nákupu. Pokud jste aplikaci zakoupili na CD, najdete svůj aktivační kód v průvodci Quick Start. Pokud jste si zakoupili kartu obnovení licence, najdete kód na zadní straně karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu Kaspersky Antivirus

Na liště nabídek klikněte na ikonu aplikace. V nabídce, která se objeví, zvolte Ochrana Ochrana/Ochrana ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kaspersky není v bezpečí

Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obrátit Kaspersky zpět

Chcete -li povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky: Otevřete hlavní okno aplikace.Klikněte na. tlačítko ve spodní části okna.V další části vyberte další nástroje ochrany a správy.Povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je ikona aplikace v Kaspersky

Ikona aplikace je vždy zobrazena na panelu nabídek. Když otevřete okno aplikace, ikona aplikace se také objeví v doku. Chcete -li otevřít nabídku ikony aplikace, klikněte na ikonu aplikace na panelu nabídek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je ikona Kaspersky

Jakmile je nainstalována internetová zabezpečení Kaspersky, v panelu nabídek se objeví ikona zabezpečení Kaspersky. Ikona aplikace ukazuje stav aplikace. Pokud je ikona aplikace aktivní (), znamená to, že je povolena ochrana v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát ikony na desktop Windows 10

Chcete -li přidat ikony do plochy, jako je tento počítač, recyklační koše a další: Vyberte tlačítko Start a poté vyberte Nastavení > Personalizace > Témata.Pod tématy > Související nastavení, vyberte Nastavení ikony na ploše.Vyberte ikony, které byste chtěli mít na ploše, poté vyberte Appect a OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit ikonu zkratky na ploše Windows 10

Chcete-li přidat zkratky do desktopress a podržte (nebo klepněte pravým tlačítkem) na ploše a poté vyberte nový > Zkratka.Zadejte umístění položky nebo vyberte Prohlédnout si položku v průzkumníku souborů, poté vyberte umístění a vyberte OK.Vyberte Next a poté vyberte dokončení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat zkratku na svou domovskou obrazovku

Dotkněte se a podržte aplikaci a poté zvedněte prst. Pokud má aplikace zkratky, získáte seznam.Dotkněte se a podržte zkratku.Posuňte zkratku tam, kde chcete. Zvedněte prst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte ikonu

Jak vyrobit iconlaunch canva. Otevřete Canvu a prohledejte „ikonu“ a spusťte svůj projekt designu.Vyberte šablonu ikony. Procházejte naše šablony ikon.Přizpůsobte svůj design. Vyměňte všechny prvky s předem přidanými, jako jsou barvy, pozadí, text, vektory, ilustrace a fotografie.Přizpůsobte si ikony.Stáhnout a sdílet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu Kaspersky

V okně licencí klikněte na tlačítko Activate. V okně aktivace aplikace zadejte aktivační kód, který jste obdrželi při nákupu zabezpečení internetu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Kaspersky funguje

Otevřete vlastnosti správního serveru a přejděte na KSN Proxy → KSN Proxy Statistics. Klikněte na Zkontrolujte připojení KSN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být nyní Kaspersky důvěryhodné

Výsledky testu Kaspersky

AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně skóruje perfektní nebo téměř perfektní s každou ze svých nabídek, pokud jde o ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo stále používá Kaspersky

Produkty Kaspersky neustále fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran-v souhrnné zprávě AV-Comparatives za rok 2021 se Kaspersky Internet Security umístila za Avast jako nejlepší spotřebitelský produkt pro pokročilou ochranu proti hrozbám (ATP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím Kaspersky na Windows

V okně nástrojů přejděte do sekce zabezpečení. V sekci zabezpečení klikněte na karanténní odkaz otevřete karanténní okno. V okně karantény, které se otevírá, vyberte požadovaný soubor ze seznamu a klikněte na tlačítko Obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je ikona mé aplikace

U většiny verzí Androidu je zásuvka aplikací otevřena výběrem ikony zásuvky aplikací nebo přejetím ze spodní části domovské obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nachází ikona aplikace

Ahoj kluci, dnes vám ukážu, jak přidat tlačítko aplikací na domovskou obrazovku na Android 11 s jedním uživatelským rozhraním 3.0 v pořádku, takže první věc, kterou udělám, je otevřená nastavení, takže se chystám posouvat. Nahoru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli bychom přestat používat Kaspersky Antivirus

Plány a ceny. Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat ikonu do své plochy

Pokud sem přijdu do nabídky Start. A pak přijďte sem na vrchol a klikněte na všechny aplikace. Stačí najít aplikaci, kterou chcete vytvořit zkratku, a stačí kliknout a přetáhnout. A můžete vidět, že je vytvořeno

[/WPRemark]

Previous Post
¿La transmisión de Netflix usa muchos datos??
Next Post
K čemu se používá karta Onevanilla?