15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Romantisk hotel i bjergene i Norge med en fantastisk facade

Romantisk hotel innovativ arkitektur

EN Romantisk hotel i bjergene tilbyder ikke kun en smuk udsigt, men tiltrækker også opmærksomhed selv. Juvet Landscape Hotel ligger i Valldal, Norge, nær det smukke Gudbrandsjuvet vandfald. Ejeren, Knut Slinning, voksede op i området. Han ville bruge den fremragende beliggenhed uden at skade naturen. Sådan er tanken om dette utraditionelle hotel – i stedet for at alle gæsteværelser ligger i en stor bygning, blev der bygget flere små huse. Hvert hus har mindst 2 vægge udelukkende af glas, så det smukke landskab kan fremhæves bedre. Godt gennemtænkt placering af de enkelte huse sikrer, at hvert hus ikke ser på de andre, og på den måde forbliver gæsternes private område beskyttet.

Romantisk hotel i bjergene – interessant byggeri

romantisk hotel i skoven

At Romantisk hotel i bjergene har i øjeblikket 7 værelser at tilbyde, og yderligere 21 værelser skal bygges i fremtiden. Alle værelser har en anden konstruktion, og de passer perfekt ind i landskabet. Værelserne er udført i massivt træ og er kun beboelige om sommeren – da der ikke tilbydes varme eller isolering. Hver bygning er “forankret” til jorden med massive stålbjælker med en diameter på 40 mm uden at beskadige de omkringliggende planter og sten på nogen måde. Glasfacaden er utvivlsomt den største fordel ved denne moderne arkitektur og skaber en interessant optisk illusion – skoven reflekteres i glasset, og du kan næsten ikke se hotellet selv.

Romantisk hotel i bjergene – indretning

moderne hotel i bjergene

Interiøret fra Romantisk hotel i bjergene  fraJensen et alnd Skodvin Archtektkontor er ekstra mørk, så den ikke kan ses udefra. Hylder, bænke og et lille bord – alle lavet af samme træ som facaden, i minimalistisk stil forbliver i baggrunden og lader det smukke landskab komme i forgrunden. Et moderne romantisk hotel i bjergene med en miljøvenlig konstruktion – Juvet Landscape Hotel.

Moderne hotel med træfacade

miljøvenligt hotel lavet af træ

Interessant hotelkompleks i Norge

Facade i træ og glas

minimalistisk indretning

minimalistisk interiør på hotellet

Miljøvenligt hotel til sommer i bjergene

miljøvenligt byggeri midt i naturen

Hotel i bjergene tilbyder fantastisk udsigt

Romantisk hotelglaseret facade

Værelse på hotellet – forhåndsvisning

Previous Post
Børneværelsesmøbler – vælg møblerne
Next Post
50 wallsticker -ideer til dit interiør