15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu učinit Chrome, který není spravován organizací?

Souhrn: Tento článek poskytuje odpovědi na běžné otázky týkající se správy nastavení prohlížeče a odstranění stavů spravované organizace. Každá odpověď je poskytnuta v silném formátu a zahrnuje přestávky linek pro lepší čitelnost.

Klíčové body:

  1. Váš výchozí vyhledávací stroj v Google Chrome lze změnit tak, že přejdete na „Nastavení“, „vybrat„ vyhledávač “, a odstranit nežádoucí adresy ze seznamu.
  2. Pokud váš prohlížeč říká, že je spravován vaší organizací, může to být způsobeno softwarem třetích stran, malwaru nebo podezřelých rozšíření. Odstranění jakýchkoli neznámých rozšíření může pomoci.
  3. Chcete -li odstranit stav spravovaného podle stavu organizace z Windows, otevřete nabídku Nastavení, vyberte soukromí soukromí & Zabezpečení, přejděte na oprávnění Windows a přepněte přepínač „Odeslat volitelná diagnostická data“.
  4. Chcete -li změnit spravovaný prohlížeč v Chrome, můžete povolit zásady uživatelů Chrome v konzole Google Admin.
  5. Chcete-li vypnout stav organizace, vyberte organizaci v seznamu, klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte „Zakázat“, pokud je povoleno.
  6. Pokud je váš prohlížeč Chrome spravován, znamená to, že je nastaven a udržován školou, společností nebo jinou skupinou. Správce může ovládat různé funkce, sledování aktivity a instalaci prodloužení.
  7. Chcete -li odstranit spravovaný stav mé organizace z chromebooku, odhlásit se, restartovat zařízení, stiskněte Ctrl + Alt + Shift + R, vyberte restart, zvolte powerwash a připojte se k bezdrátové síti.

Unikátní otázky:

  1. Jak mohu vypnout „spravováno vaší organizací“ v Google Chrome?
    Změňte svůj výchozí vyhledávač: Přejděte na Nastavení, vyberte „Vyhledávací stroj“, klikněte na „Správa vyhledávačů“, odstraňte ze seznamu nežádoucí adresu.
  2. Proč Google Chrome ukazuje „Váš prohlížeč je spravován vaší organizací“?
    Pokud existuje podniková politika stanovená softwarem třetích stran, malwaru nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Odstranění podezřelých rozšíření může pomoci.
  3. Jak mohu odstranit „spravováno organizací“ z Windows?
    Otevřete nastavení, vyberte soukromí & Zabezpečení, přejděte dolů na oprávnění Windows, klikněte na diagnostiku & Zpětná vazba a přepněte přepínač „Odeslat volitelná diagnostická data“.
  4. Jak mohu změnit svůj spravovaný prohlížeč v Chrome?
    Povolit zásady uživatelů Chrome v konzole administrátora nalezeného v konzole Google Admins Console. Použijte všechny uživatelské zásady, když se uživatelé přihlásí do chromu a poskytněte spravovaný zážitek.
  5. Jak mohu vypnout stav organizace?
    Vyberte organizaci ve středním podokně, klepněte pravým tlačítkem a vyberte „Zakázat“, pokud je povoleno.
  6. Co znamená „váš prohlížeč spravuje vaše organizace“?
    Pokud používáte Chrome ve škole nebo v práci, může být spravováno, což znamená, že je nastavena a udržována školou, společností nebo jinou skupinou. Správci mohou ovládat různá nastavení a funkce.
  7. Jak mohu odstranit „Spravováno školou organizace“ z mého Chromebooku?
    Odhlásit se, restartovat nebo vypnout/na Chromebook. Stisknutím tlačítka Ctrl + Alt + Shift + R proveďte restart. Po přijetí smluvních podmínek Google vyberte PowerWash a připojte se k bezdrátové síti.

Jak mohu učinit Chrome, který není spravován organizací?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout spravovanou vaší organizací

Změňte výchozí vyhledávač:

(v pravém horním rohu Google Chrome) vyberte "Nastavení", v "Vyhledávač" Sekce, klikněte "Spravovat vyhledávače…", V otevřeném seznamu vyhledejte nežádoucí adresu, když se nacházíte, klikněte na tři vertikální tečky poblíž této adresy URL a vyberte "Odstranit ze seznamu".
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google Chrome říká, že váš prohlížeč je spravován vaší organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním spravovanou organizací z Windows

Zde je návod, jak to udělat: Stisknutím tlačítka Win + I na vaší klávesnici otevřete nabídku Nastavení.Vyberte soukromí & Zabezpečení z levého podokna.Na pravé straně stránky přejděte dolů na oprávnění Windows a klikněte na diagnostiku & zpětná vazba.Pokud "Odeslat volitelná diagnostická data" Switch je vypnutý, ujistěte se, že jej přepíšete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj spravovaný prohlížeč v Chrome

Povolte zásady uživatelů Chrome v administrátorské konzole do konzole administrátora Google.V konzole administrátoru přejděte na nastavení nabídky Chrome.Pro správu chromu pro uživatele přihlášených klikněte na Upravit.Když se uživatelé přihlásí do Chrome, vyberte všechny zásady uživatele, a poskytněte spravovaný zážitek z Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout stav organizace

Seznam organizací se objevuje ve střední podokně. V podokně podrobností vyberte organizaci. Klepněte pravým tlačítkem myši na organizaci a: Pokud je organizace povolena, vyberte Zakázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená váš prohlížeč spravován vaší organizací

Pokud používáte Chrome ve škole nebo práci, může být spravován nebo nastaven a udržován školou, společností nebo jinou skupinou. Pokud je váš prohlížeč Chrome spravován, může váš správce nastavit nebo omezit určité funkce, instalovat rozšíření, monitorovat aktivitu a ovládat, jak používáte Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit spravovanou svou organizační školou z mého Chromebooku

Odhlásit se, restartovat nebo vypnout/na svém Chromebooku.Stisknutím a podržením Ctrl + Alt + Shift + R najednou po restartu Chromebook.Vyberte restart.V krabici, která se objeví, vyberte PowerWash.Vyberte pojďme.Připojte se k bezdrátové síti: Přijměte smluvní podmínky Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím spravování vaší organizací na Chrome Mac

Chrome "Spravováno vaší organizací" Odstraňování přesměrování:

Klikněte na ikonu Finder. V okně Finder vyberte "Aplikace". Ve složce aplikací hledejte "MPlayerx", "Niceplayer", nebo jiné podezřelé aplikace a přetáhněte je do koše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj počítač z organizace

Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na účty -> Přístupové práce nebo škola.Potvrďte kliknutím na ano.Když se objeví výzva „odpojení od organizace“, klikněte na odpojení.Po restartu byl počítač Windows 10 nejednán z domény Active Directory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit účet správce organizace v systému Windows 10

Jak smazat účet správce v nastavení Klick tlačítko Start Windows. Toto tlačítko je umístěno v dolním levém rohu obrazovky.Klikněte na Nastavení.Poté vyberte účty.Vyberte rodinu & ostatní uživatelé.Vyberte účet správce, který chcete smazat.Klikněte na Odebrat.Nakonec vyberte Odstranit účet a data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím spravovaného administrátorem na mém Chromebooku

Odebrat Google Workspace Administrator PrivileGessign do konzoly Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení organizace Google

Změnit nastavení pro organizační jednotky Popis do konzoly Google Admin Console.Přidejte organizační jednotku pro uživatele, jejichž nastavení chcete změnit.Přesuňte uživatele do organizační jednotky.Službu přejděte na stránku Nastavení.Kliknutím na sekci otevřete nastavení služby, kterou chcete změnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout toto zařízení patří do mé organizace

Klikněte na přístup k datům. Chcete -li použít nastavení na všechny, nechte vybranou nejvyšší organizační jednotku. Jinak vyberte dětskou organizační jednotku. Chcete -li zabránit zařízením Android v synchronizaci pracovních dat, klikněte na Android Sync a zrušte zaškrtnutí políčka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním spravovaná rozšíření z chromu

Odinstalujte rozšíření vašeho počítače, otevřete Chrome.Vpravo nahoře klikněte na další rozšíření.Na příponu, které chcete odstranit, klikněte na Odebrat.Potvrďte kliknutím na odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit politiku Chrome

Chcete -li stanovit výchozí nastavení pro konkrétní politiku, otevřete jej ve skupinové politice.Otevřete zásady skupiny a přejděte na administrativní šablony Google. Google Chrome.Najděte a otevřou zásady, které chcete nakonfigurovat.Vyberte možnost: Povolte – potvrzuje vám změnu zásady z výchozího nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout toto nastavení, spravuje váš správce Chromebook

Přejděte do ovládacího panelu > Uživatelské profily a ujistěte se, že jste správcem. Pokud ne, změňte typ účtu. Pokud nemáte Pro verzi, kde byla stanovena politika skupiny pro správu nastavení, pak by to mohla být chyba, možná způsobená vaším antivirem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit spravovanou organizací z mého MacBooku

Klikněte na ikonu nabídky Go v vyhledávači Mac a vyberte aplikace na seznamu. Najděte položku pro aplikaci, která jasně nepatří a přesuňte ji do koše. Pokud tato akce vyžaduje vaše heslo pro správu pro potvrzení, pokračujte a zadejte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit organizaci v řízení zařízení na mém Mac

Odpovědi (1) Go do Finder > Aplikace > Utility.Vyberte přístup k klíči.Podívejte se na přihlašovací pověření týmům MS a poté jej smažte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj notebook z organizace na osobní

Klikněte na ikonu Nastavení z nabídky Start. Klepněte na účty > Vyberte přístupovou práci nebo školu z levého podokna. Vyberte účet, který je přidán jako organizační účet> Klikněte na odpojení. Potvrďte kliknutím na ano, restartujte počítač a provede změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit správce společnosti z mého počítače

Jak smazat účet správce v nastavení Klick tlačítko Start Windows. Toto tlačítko je umístěno v dolním levém rohu obrazovky.Klikněte na Nastavení.Poté vyberte účty.Vyberte rodinu & ostatní uživatelé.Vyberte účet správce, který chcete smazat.Klikněte na Odebrat.Nakonec vyberte Odstranit účet a data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat organizační účet z mého počítače

Vyberte Start > Nastavení > Účty > Ostatní uživatelé. Vyberte jméno nebo e -mailovou adresu osoby a poté vyberte Odebrat. Přečtěte si zveřejnění a vyberte Odstranit účet a data. Všimněte si, že to neodstraní účet Microsoft osoby, ale odstraní jejich přihlášená data a data účtu z vašeho počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj Chromebook spravovaný svou školou

Poznámka: Pokud používáte svůj Chromebook v práci nebo ve škole, nemůžete jej resetovat. Požádejte svého administrátora, aby vymazal data ve svém Chromebooku a znovu zaregistrujte zařízení ve vaší pracovní nebo školní síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přepsat spravovaný Chromebook

Jak obejít administrátora ve škole ChromeBookPress The Esc + Refresh + napájecí tlačítka na vašem Chromebooku současně. Všimněte si, že tlačítko obnovení na vašem Chromebooku je obvykle 4. tlačítko zleva zleva.Poté stiskněte Ctrl + D.Nyní stiskněte klávesu Space nebo „SpaceBar“ na vašem Chromebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním organizaci z Google

Pokud je edice Cloud Identity Free Edition jediným předplatným uvedeným v konzole administrátoru, postupujte podle těchto kroků a smažte účet vaší organizace: Přihlaste se do vaší konzole Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte na Nastavení účtu nabídky.Klikněte na Odstranit účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat organizační jednotku na Google

Přesuňte, přejmenujte nebo smažte organizační jednotky do konzoly Google Admin Console. Přihlaste se k používání účtu správce (nekončí v @gmail.com).V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky. Organizační jednotky.Poukazujte na organizační jednotku, kterou chcete aktualizovat nebo smazat.

[/WPRemark]

Previous Post
Mis amigos de Facebook verán si publico en el mercado?
Next Post
Jak mohu vyplnit svou adresu serveru VPN?