15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uvidí moji přátelé z Facebooku, jestli zveřejním na trhu?

Shrnutí článku:
1. Přátelé nejsou automaticky informováni o položkách, které prodáváte na trhu, pokud se s nimi nerozhodnete tyto informace sdílet.
2. Můžete vidět, co vaši přátelé prodávají na trhu hledáním jejich jména a nalezením jejich výpisů.
3. Můžete skrýt a zobrazit svůj veřejný profil na trhu přístupem k přístrojové desce, kliknutím na „Zobrazit svůj profil“, kliknutím na „Skrýt před Marketplace“ a potvrzením operace.
4. Chcete -li vidět výpisy něčího trhu, přejděte do svého zdroje, klikněte na tržiště v levé nabídce a klikněte na jméno prodávajícího.
5. Můžete zveřejnit na Facebooku bez přátel, aniž byste viděli klepnutím na selektor publika pod svým jménem a výběrem požadovaného publika pro svůj obsah.
6. Je možné mít samostatný účet na Facebooku na trhu, aby byl osobní a obchodní aktivity samostatný.
7. Chcete -li zveřejnit na trhu bez přátel, klepněte na pravou horní část Facebooku, klepněte na Marketplace (nebo „vidět více“, pokud to není viditelné), klepněte na „Prodat“ nahoře, zadejte informace o vaší položce a klepněte na další „Skryjte před přáteli“, abyste skryli svůj výpis.
8. Výpisy na trhu se na své časové ose nezobrazují, pokud je také nezveřejníte do nákupu a prodeje skupin nebo jiných skupin na Facebooku.
9. Příspěvky na trhu si můžete prohlédnout kdokoli, kdo má přístup na trh.

Otázky:
1. Jsou přátelé informováni o příspěvcích na trhu?
Odpovědět: Přátelé nejsou automaticky informováni o příspěvcích na trhu, pokud s nimi nejsou sdíleny informace.
2. Vidíte, co vaši přátelé prodávají na trhu?
Odpovědět: Ano, můžete vidět, co vaši přátelé prodávají na trhu hledáním jejich jména a nalezením jejich výpisů.
3. Jak můžete skrýt a ukázat svůj veřejný profil na trhu?
Odpovědět: Můžete skrýt a zobrazit svůj veřejný profil na trhu přístupem k přístrojové desce, kliknutím na „Zobrazit svůj profil“, kliknutím na „Skrýt před Marketplace“ a potvrzením operace.
4. Jak můžete vidět něčí výpisy na trhu?
Odpovědět: Chcete -li vidět výpisy něčího trhu, přejděte do svého zdroje, klikněte na tržiště v levé nabídce a klikněte na jméno prodávajícího.
5. Můžete zveřejnit příspěvek na facebooku bez vidění přátel?
Odpovědět: Ano, můžete zveřejnit na Facebooku bez přátel, abyste viděli výběr požadovaného publika pro váš obsah pomocí voliče publika.
6. Je možné mít samostatný účet na Facebooku pro tržiště?
Odpovědět: Ano, mít samostatný účet na Facebooku pro trh umožňuje lepší správu a sledování reklam a také udržování samostatných osobních a obchodních aktivit.
7. Jak zveřejňujete na trhu, aniž byste viděli přátelé?
Odpovědět: Chcete -li zveřejnit na trhu, aniž byste viděli přátelé, klepněte na pravou horní část Facebooku, klepněte na Marketplace, klepněte na „Prodat“ nahoře, zadejte informace o vaší položce a rozhodněte se skrýt seznam před přáteli.
8. Výpisy na trhu se zobrazují na časové ose?
Odpovědět: Výpisy na trhu se obecně neobjevují na vaší časové ose. Pokud však také zveřejníte seznam v nákupu a prodeji skupin nebo jiných skupin na Facebooku, může se objevit na vaší časové ose.
9. Kdo si může prohlížet příspěvky na trhu?
Odpovědět: Příspěvky na trhu si můžete prohlédnout kdokoli, kdo má přístup na trh. Nejsou omezeny na konkrétní přátele nebo skupiny.
10. Jak můžete najít konkrétní položky na trhu?
Odpovědět: Konkrétní položky na trhu můžete hledat pomocí ikony vyhledávání a zadávání klíčových slov souvisejících s položkou, kterou hledáte.
11. Můžete vyjednat cenu položek na trhu?
Odpovědět: Ano, můžete vyjednat cenu položek na trhu zasílání zpráv prodávajícího a diskutovat o potenciálních slevách nebo nabídkách.
12. Existují nějaké poplatky za používání trhu?
Odpovědět: Používání trhu je obecně zdarma, ale mohou existovat poplatky za určité služby, jako je propagace výpisů nebo použití možností přepravy a plateb.
13. Můžete nahlásit podezřelý nebo nevhodný obsah na trhu?
Odpovědět: Ano, můžete nahlásit podezřelý nebo nevhodný obsah na trhu pomocí možností hlášení poskytnutých pro každý výpis.
14. Můžete prodávat služby na trhu nebo je to pouze pro fyzické zboží?
Odpovědět: Marketplace je především pro nákup a prodávání fyzického zboží, ale mohou existovat také kategorie a možnosti pro seznam služeb také.
15. Jak můžete kontaktovat prodejce na trhu?
Odpovědět: Prodávajícím na trhu můžete kontaktovat kliknutím na seznam položek a pomocí poskytnutých možností odeslat zprávu nebo dotaz na položku.

Uvidí moji přátelé z Facebooku, jestli zveřejním na trhu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou přátelé informováni o příspěvcích na trhu

Je to proto, že produkty zveřejněné na trhu si můžete prohlížet kdokoli, kdo má přístup na trh. Položky, které prodáváte, však nejsou automaticky zveřejněny ve vašem zpravodajském kanálu na Facebooku a vaši přátelé nebudou informováni o položkách, které prodáváte, pokud se s nimi nerozhodnete tyto informace sdílet.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, co vaši přátelé prodávají na trhu

Klepněte na ikonu „Search“. Hledejte jméno svého přítele. Najít jejich výpisy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt a ukázat svůj veřejný profil na trhu

Skrytí vašeho veřejného profilu před MarketplaceAccess Your Dashboard.Klikněte na zobrazení svého profilu.Z okna profilu klikněte na skrýt před trhem.Potvrďte operaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět něčí výpisy na trhu

Z vašeho krmiva klikněte na Marketplace v levé nabídce.Klikněte na položky, které chcete koupit.Klikněte na jméno prodejce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zveřejnit příspěvek na facebooku bez vidění přátel

Pod vaším jménem klepněte na selektor publika (příklad: Sdílejte s: vašimi přáteli). Klepněte na kruh napravo od publika, které byste chtěli vidět svůj obsah (příklad: přátelé, veřejnost nebo jen já).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít samostatný účet na Facebooku pro tržiště

Mít samostatný účet na Facebooku pro trh vám umožňuje udržet váš osobní účet oddělený od vašich obchodních aktivit. Můžete také lépe spravovat a sledovat své reklamy a také udržet své reklamy od sebe odděleně od svých osobních výdajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zveřejnit na trhu, aniž by to přátelé viděli

Skrýt mé výpisy na trhu na Facebooku před mým friendstapem v pravém horním rohu Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte na prodej nahoře a poté klepněte na položky na prodej.Zadejte informace o své položce.Klepnutím na vedle přátel skryjte před přáteli a skryjte svůj výpis před přáteli na Facebooku a Messenger.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Výpisy na trhu se zobrazují na časové ose

Ne, příspěvky na trhu obecně nezveřejňují na své časové ose. Pokud to však současně zveřejníte na kterékoli z skupin nákupu a prodeje nebo prodeje online loděnic nebo jakékoli skupiny, může se tento příspěvek na vaší časové ose objevit na vaší časové ose. Pokud to však zveřejníte přísně na trh, nebude to. Snad to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svůj výpis na trhu před přáteli na iPhone

Takže zde jsem vytvořil seznam trhů na Facebooku. Zde tedy můžete vidět, že jsem vytvořil seznam a nyní skrýt a stávající výpisy od svého přítele, které musíte klepnout na tyto tři tečky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím hodnocení něčího trhu na Facebooku

Z zakoupeného seznamu přejděte dolů na informace o prodejci. Klepněte na Recenze prodejce vedle jména prodávajícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda je někdo na trhu skutečný

Zkontrolujte profil prodejce

Před odesláním zprávy prodejci zkontrolujte informační stránku prodejce. Pokud nevidíte profilový obrázek, banner obrázků nebo minulých výpisů na trhu, prodejce je pravděpodobně falešný a snaží se vás na platformu podvádět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda se bez přítele dívá na vaši facebookovou stránku

Facebook nedovolí lidem sledovat, kdo si vnímá svůj profil. Aplikace třetích stran také nemohou poskytnout tuto funkci. Pokud narazíte na aplikaci, která tvrdí, že nabízí tuto schopnost, nahlaste aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte používat skutečné jméno na trhu Facebooku

Vždy používejte své skutečné jméno. Po vytvoření účtu můžete změnit své jméno, pouze pokud legálně změníte své jméno, například když se oženíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním trhu z novinek

Chcete -li upravit oznámení o trhu: Klepněte.Přejděte dolů na pomoc & Nastavení a poté klepněte na Nastavení.Přejděte dolů a klepněte na Nastavení oznámení, níže oznámení.Klepněte na více viz níže uvedená oznámení, která obdržíte sekci.Přejděte dolů a klepněte.Klepnutím na tlačítka doprava od typu oznámení je vypnete nebo zapnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svůj trh před zpravodajským kanálem

Klepněte na více viz níže uvedená oznámení, která obdržíte sekci. Přejděte dolů a klepněte. Tržiště. Klepnutím na tlačítka doprava od typu oznámení je vypnete nebo zapnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět vaše hodnocení trhu

Aby byla hodnocení spravedlivá a zabránila lidem, aby byli tlačeni na poskytování nepoctivých hodnocení, hodnocení kupujících je soukromé. Ačkoli hodnocení kupujících je soukromé, tyto hodnocení pomáhají udržet naši komunitu na trhu v bezpečí. Z profilu trhu si můžete prohlédnout své vlastní hodnocení kupujícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete skrýt své hodnocení na trhu na Facebooku

Mohu změnit, smazat nebo skrýt své hodnocení, které nemůžete změnit, smazat nebo skrýt své hodnocení. Aby byl systém spravedlivý a vyvážený, nepovolujeme změny vašich vlastních hodnocení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět váš profil na trhu

Váš seznam bude viditelný pro kohokoli do 100 mil od vás a zobrazí pouze informace, které jste se rozhodli zveřejnit ve vašem profilu na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou červené vlajky trhu na Facebooku

Facebook Marketplace Scam Red Flagslow ceny za to, co by měly být položky s vysokým lístkem.Odmítnutí se osobně setkat na výměně.Pohybující se rozhovory mimo Facebook Messenger.Žádost o platbu ve formě dárkové karty.Před jejich obdržením žádosti o vklady na položky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo říct, jestli se hodně podívám na jejich facebookovou stránku

Většina z nás tam byla. Pravděpodobně jste Googled „Existuje seznam uživatelů, kteří si prohlíželi můj profil“ nebo „seznam uživatelů, kteří si prohlédli můj profil na Facebooku“. Většina z těchto článků vám bohužel řekne, že neexistuje žádný definitivní seznam nebo metrika, která by to sledovala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může na facebooku vidět přítel ne

Mějte na paměti: Kdokoli může vidět vaše veřejné informace, které zahrnují vaše jméno, profilový obrázek, obálku, pohlaví, uživatelské jméno, ID uživatele (číslo účtu) a sítě (naučit se proč). Do vašeho profilu můžete zveřejnit pouze vy a vaši přátelé. Když něco zveřejníte, můžete ovládat, kdo to vidí pomocí selektoru publika.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte se v mém výpisech na Facebooku v mém krmivu

Produkty zveřejněné na trhu si můžete prohlížet kdokoli s přístupem na trh. Produkty nejsou automaticky publikovány ve zpravodajském kanálu osoby a přátelé osoby nebudou o produktu informováni, pokud se prodejce rozhodne sdílet s nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout náhled trhu

Otočte svá oznámení na Facebooku na trhu na Facebooku nebo offtap v pravém horním rohu Facebooku.Přejděte dolů a klepněte na Marketplace.Klepněte na Poté klepněte na Nastavení.Klepněte na Správa oznámení.Klepněte na kategorii oznámení (příklad: aktualizace, uložená vyhledávání, tipy pro prodejce).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt své tržní hodnocení

Mohu změnit, smazat nebo skrýt své hodnocení, které nemůžete změnit, smazat nebo skrýt své hodnocení. Aby byl systém spravedlivý a vyvážený, nepovolujeme změny vašich vlastních hodnocení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou hodnocení na trhu anonymní

Aby byla hodnocení spravedlivá a zabránila lidem, aby byli tlačeni na poskytování nepoctivých hodnocení, hodnocení kupujících je soukromé. Ačkoli hodnocení kupujících je soukromé, tyto hodnocení pomáhají udržet naši komunitu na trhu v bezpečí. Z profilu trhu si můžete prohlédnout své vlastní hodnocení kupujícího.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta un botón de pánico??
Next Post
Jak mohu učinit Chrome, který není spravován organizací?