15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Læg kantsten til græsplæne – adskill græsplænen fra blomsterbedene

Design ideer til smalle haver, høje buske, lægge græsplænekanter

Nogle gange er alt hvad du skal gøre at omgive blomsterbedene med en kant eller et lavt hegn og voila, du har en have med det samme! Finder du det meningsløst? Ja, vi viser dig nogle ideer til, hvordan du gør det Læg græsplænekantsten og kan visuelt adskille græsplænen fra blomsterbedene. Ja, her forsøger vi bare at overbevise dig om de fordele, du ville få ved det. På den ene side har sengen og græsplænekanterne en rent dekorativ funktion, på den anden side sætter de en grænse mellem havestierne og blomsterbedene og giver dit udendørsareal et nyt udtryk. Kanterne kan være høje eller lave, lavet af træ eller sten, men i alle tilfælde skal du finde det rigtige look til din have.

Kantstenene ser tilbage på en lang historie. Hvis du i øjeblikket beslutter dig om kantsten som materiale til dine sengekanter, kan du kigge efter forskellige designløsninger i italienske haver helt tilbage fra renæssancen. Kantstenene kan være lavet af sten, mursten, metal, træ eller ler.

Lægning af græsstråler – stenrækken ligner en væg

moderne landskab græsplæne kantsten lå ideer frisk originale

Hvis stien er brolagt med stenplader, grus eller sand, så er kantsten meget velegnede. Du kan bruge dette og som en Læg græsplænekantsten.

Hvis du vil understrege kantstenens naturlige skønhed, skal du bruge sten i forskellige former – klip kantstenene, del dem, og selvfølgelig får du uregelmæssige former. Arranger dem side om side i en lav grøft uden at cementere de enkelte stykker sammen. Du kan bruge den til at omgive runde eller rektangulære senge. Den nemmeste arbejdsmetode er, når du arbejder på bedene, kanterne og havestierne samtidigt.

Lægning af græsplænekanter – look i landstedets stil

visuelt adskiller sten smukke hvide blomster stauder

Måske føler du nogle gange hjemve og husker dine bedsteforældres gamle hus og den landlige gård ved siden af? Hvis du vil gengive denne landlige atmosfære i din have, kan du oprette sengen og græsplænekanterne med polerede flodsten. Store ovale sten kan indsamles direkte fra en nærliggende flod, eller du kan købe dem fra en nærliggende isenkræmmer. Du kan derefter lægge græsplænekantstenene og sætte dem som en accent i haven. For at understrege flodstenenes naturlige skønhed kan du arrangere dem på den enklest mulige måde – oven på hinanden eller ved siden af ​​hinanden for at skabe en lav mur. Da stenens form er meget forskellig, og de ikke passer sammen, er det tilrådeligt at derefter cementere dem. Hvis vedbend og mos senere vokser på en sådan kantstenvæg, vil de give din grønne have et romantisk præg.

Sengekanter af sten, træ eller plast – et overblik

Opbygning af en sengekant – en sengekant lavet af træ, metal eller sten

Sengen i metal sikrer mere orden i haven

I stedet for græsplæne kan du give haven struktur med planter

Lægning af græsstråler til skabning af en dam Pyntplæne Blomster Landstil -ideer

Hvis du vil føle lidt af renæssancehavernes intimitet i din have, så design din seng og græsplænekanter med planter. Den mest almindelige planteart, der blev brugt til dette formål i renæssancen, var buksbom. I dag bruges den igen med stor glæde i havedesign. Fordelen ved denne plantetype er, at den er vedholdende og godt kan overleve den kolde vinter. Så kassetræet kan dekorere din have når som helst på året. Boxwood er en letvoksende planteart, der ikke kræver særlig pleje. Dens ulempe er, at den vokser langsomt. Så du har brug for tid til at forme din seng og plænekanter med buksbom. Desuden skal buksbommen beskæres regelmæssigt, det er den eneste måde at få den nødvendige og ønskede form. De grønne kanter kan laves i forskellige former, rektangulære, cirkulære eller lige, afhængigt af dine præferencer.

Mursten kan også med succes erstatte plænekantstenene

Kanter originale ideer til havedesign Middelhavsstil

Brugen af ​​mursten i hjemmets haver er ikke typisk for vores land. Der er sådanne eksempler i Middelhavsområdet. Sengetøj i mursten og græsplænekanter er lette at oprette, så de er en enkel løsning til din have og giver dit udendørs område et eksotisk præg.

Klar til noget simpelt-et gør-det-selv-projekt

Plænekanter definerer ideer til havedesign

Men hvis du ikke vil gøre for meget, er der allerede en super billig løsning til dig! Der er færdige roekanter at købe i moduler, og de skal kun samles i haven. De er i form af hegn og fletninger omkring 20 cm høje og 2,5 m lange (nogle fås i ruller). Det samme gælder dekorative blomsterbeholdere, plastimitationer til sten, træstubbe osv. Du kan også finde færdige terracottakanter i forskellige størrelser på markedet. Hvis du vælger denne seng og plænekant, skal du overveje, at blomsterbedene skal være højere end havestierne og stierne.

Og i slutningen af ​​dagens artikel vil vi give dig et sidste tip. Design din seng og græsplænekanter efter din egen fantasi. Sådan får du nogle gange de bedste resultater. Tilføj et par store lervaser i forskellige former, der vil blive plantet med blomster, dette vil give din have et romantisk udtryk. Og glem aldrig, det hele afhænger af din kreative fantasi og din egen stil. Vi ønsker dig held og lykke med at lægge og designe din seng og græsplænekanter!

Originalt og praktisk havedesign

Lægning af græsplæne kantsten ideer havegrænsesten naturligt originale

Visuelt adskill haven i flere områder

Lægning af græsstråler til kantsten adskillelse af stenkanter Byg ideer selv

Blomsterbed i rund form

Designideer Byg selv stenkanter i cirkel

Adskil græsplænen fra terrassen

Blomsterbede smukke designideer frisk originale

Opret en smuk haveindgang

Plænekanter adskiller optisk ideer prydcypresser

Inner courtyard design med en meditativ karakter og asiatisk flair

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser