15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč je můj prohlížeč Chrome spravován vaší organizací?

Souhrn:

Článek poskytuje pokyny, jak deaktivovat stav „Spravováno organizací“ v Google Chrome. Vysvětluje to, že pokud uvidíte tuto zprávu ve svém prohlížeči, mohlo by to být způsobeno přítomností podnikových zásad stanovených softwarem, malwarem nebo rozšířeními třetích stran. Článek také vede uživatele o tom, jak odstranit neznámá nebo podezřelá rozšíření a změnit výchozí vyhledávač. Navíc poskytuje kroky k odstranění podezřelých aplikací na Chrome Mac a jak zjistit, zda je počítač spravován. Nakonec to vysvětluje, jak odstranit stav „Spravované organizací“ v konzole správce Google a deaktivovat organizaci.

Klíčové body:

1. Odstranění jakékoli neznámé nebo podezřelé rozšíření může pomoci zakázat stav „Spravováno organizací“ v Chrome.

2. Změna výchozího vyhledávače v nastavení chromu může pomoci odstranit stav „Spravováno organizací“.

3. Na Chrome pro Mac lze podezřelé aplikace jako „Mplayerx“ nebo „Niceplayer“ přetáhnout do koše, aby se odstranil stav „Spravováno organizací“.

4. Chcete -li zjistit, zda je počítač spravován, mohou uživatelé zkontrolovat softwarové centrum v nabídce Start Windows nebo Configuration Manager v ovládacím panelu Windows.

5. V konzole Google Admins mohou uživatelé vypnout správu, zabránit zařízením v synchronizaci pracovních dat nebo deaktivovat organizace, aby odstranili stav „Spravované organizací“.

Otázky:

1. Jak mohu vypnout status „řízeno organizací“ v Chrome?

Odpovědět: Stisknutím tlačítka Win + R Otevřete běh. Zadejte regedit a kliknutím na OK otevřete editor registru. Podle klíče zásad vyhledejte a vyberte složku Chrome nebo Edge. Pokud jsou v pravém podokně nějaké zásady, které jste nevytvořili, klikněte na ně pravým tlačítkem a vyberte smazat.

2. Proč Google říká, že váš prohlížeč je spravován vaší organizací?

Odpovědět: Pokud je přítomna nějaká podniková politika, například politiky stanovené softwarem třetích stran, malware nebo rozšíření, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé nebo podezřelé rozšíření, abyste zjistili, zda to problém vyřeší.

3. Jak mohu vypnout „spravováno vaší organizací“?

Odpovědět: Změňte svůj výchozí vyhledávač tak, že přejdete na „Nastavení“ v Google Chrome, vyberte „Správa vyhledávačů“ v části „vyhledávací stroj“, nalezením nežádoucí adresy v seznamu, kliknutím na tři svislé tečky vedle něj a výběrem „Odebrat“ ze seznamu “.

4. Jak se mohu zbavit „spravovaného vaší organizací“ na Chrome pro Mac?

Odpovědět: Klikněte na ikonu Finder, přejděte do „Aplikace“ v okně Finder a vyhledejte podezřelé aplikace jako „Mplayerx“ nebo „Niceplayer“. Přetáhněte tyto aplikace do koše a odstraňte stav „Spravované podle organizace“.

5. Jak mohu zjistit, zda je můj počítač spravován mou organizací?

Odpovědět: Zkontrolujte, zda jsou uvedeny, zda jsou uvedeny, zda jsou uvedeny v systému Windows v nabídce Start Windows v nabídce Start Windows nebo Správce konfigurace. To naznačuje, že je spravován počítač.

6. Jak mohu odstranit stav „Toto zařízení je spravováno vaší organizací“ ve společnosti Google?

Odpovědět: Přihlaste se do konzole Google Admin Console, přejděte na „Zařízení“> „Mobilní a koncové body“> „Nastavení“, klikněte na „General“, vyberte nejvyšší organizační jednotku, vyberte možnost vypnout správu a klikněte na „Uložit“. Doporučuje se zabránit také zařízením v synchronizaci pracovních dat.

7. Jak mohu vypnout stav organizace?

Odpovědět: Ve střední podokně podokna podrobností vyberte organizaci ze seznamu, klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte „Zakázat“, pokud je povoleno.

8. Podezřelá rozšíření může způsobit stav „spravováno organizací“?

Odpovědět: Ano, podezřelá rozšíření mohou stanovit podnikové zásady, které vedou ke stavu „Spravované organizací“ ve společnosti Google Chrome.

9. Existují nějaké konkrétní aplikace na Mac, které mohou způsobit stav „spravovaného podle organizace“?

Odpovědět: Aplikace jako „Mplayerx“ a „Niceplayer“ jsou uvedeny jako potenciální příčiny stavu „spravované organizací“ na Chrome pro Mac.

10. Mohu trvale odstranit status „řízeno organizací“?

Odpovědět: Tím, že dodržují pokyny k odstranění neznámých nebo podezřelých rozšíření, nežádoucích vyhledávačů a podezřelých aplikací, mohou uživatelé deaktivovat stav „spravovaní organizací“ ve stavu Google Chrome.

Proč je můj prohlížeč Chrome spravován vaší organizací?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu spravovanou organizací v Chrome

Stisknutím tlačítka Win + R Otevřete běh. Zadejte regedit a kliknutím na OK Otevřete editor registru. Podle klíče zásad vyhledejte a vyberte složku Chrome nebo Edge. Pokud vidíte nějaké zásady ve správném podokně, které jste si nevytvořili, klepněte pravým tlačítkem myši na zásady a vyberte smazat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google říká, že váš prohlížeč je spravován vaší organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout spravovanou vaší organizací

Změňte výchozí vyhledávač:

(v pravém horním rohu Google Chrome) vyberte "Nastavení", v "Vyhledávač" Sekce, klikněte "Spravovat vyhledávače…", V otevřeném seznamu vyhledejte nežádoucí adresu, když se nacházíte, klikněte na tři vertikální tečky poblíž této adresy URL a vyberte "Odstranit ze seznamu".
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím spravování vaší organizací na Chrome Mac

Chrome "Spravováno vaší organizací" Odstraňování přesměrování:

Klikněte na ikonu Finder. V okně Finder vyberte "Aplikace". Ve složce aplikací hledejte "MPlayerx", "Niceplayer", nebo jiné podezřelé aplikace a přetáhněte je do koše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistit, zda je váš počítač spravován vaší organizací

Zjistěte, zda je počítač spravován (nástroje pro správu koncových bodů – Windows), uvidíte softwarové centrum uvedené v nabídce Start Windows.Konfigurace uvidíte jako položku na ovládacím panelu Windows. Pokud jste v zobrazení kategorie v ovládacím panelu, najdete jej v systému & Kategorie bezpečnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit toto zařízení, spravuje vaše organizace Google

Vypněte správu (nedoporučuje se) Přihlaste se do konzoly Google Admins Console.V konzole administrátoru přejděte na mobilní zařízení na nabídku & Nastavení koncových bodů.Klikněte na General.Chcete -li použít nastavení na všechny, nechte vybranou nejvyšší organizační jednotku.Vyberte možnost: Klikněte na Uložit.(Doporučeno) Zabránit zařízením v synchronizaci pracovních dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout stav organizace

Seznam organizací se objevuje ve střední podokně. V podokně podrobností vyberte organizaci. Klepněte pravým tlačítkem myši na organizaci a: Pokud je organizace povolena, vyberte Zakázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit spravovanou organizací z mého MacBooku

Klikněte na ikonu nabídky Go v vyhledávači Mac a vyberte aplikace na seznamu. Najděte položku pro aplikaci, která jasně nepatří a přesuňte ji do koše. Pokud tato akce vyžaduje vaše heslo pro správu pro potvrzení, pokračujte a zadejte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit organizaci v řízení zařízení na mém Mac

Odpovědi (1) Go do Finder > Aplikace > Utility.Vyberte přístup k klíči.Podívejte se na přihlašovací pověření týmům MS a poté jej smažte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je toto zařízení spravováno vaší organizací

Moje organizace vlastní mé zařízení

Pokud je vaše zařízení vlastněno společností, může vaše organizace prosazovat některé zásady, které se vztahují na váš osobní profil a celkové chování zařízení, kromě toho, že můžete prohlížet a spravovat aplikace a data ve vašem pracovním profilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je monitorován můj Chromebook

Zjistěte, zda je váš chromebook spravován vpravo dole, vyberte čas.Hledejte ikonu spravovaného zařízení . Pokud vidíte ikonu, vaše zařízení je spravováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zařízení spravované správcem

Jak deaktivovat správce zařízení PriviletorsGo do nastavení telefonu a klepněte na „Zabezpečení & Možnost ochrany osobních údajů.„Hledejte„ správci zařízení “a stiskněte jej.Viděli byste aplikace, které mají práva správce zařízení.Klepněte na aplikaci, pro kterou chcete zakázat oprávnění a stiskněte deaktivaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit toto zařízení, spravuje vaše organizace Microsoft

Odebrat v nastavení zařízení Appopenujte aplikaci Nastavení.Přejít na účty > Přístupové práce nebo škola.Vyberte připojený účet, který chcete odstranit > Odpojit.Chcete -li potvrdit odstranění zařízení, vyberte ANO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení organizace Google

Změnit nastavení pro organizační jednotky Popis do konzoly Google Admin Console.Přidejte organizační jednotku pro uživatele, jejichž nastavení chcete změnit.Přesuňte uživatele do organizační jednotky.Službu přejděte na stránku Nastavení.Kliknutím na sekci otevřete nastavení služby, kterou chcete změnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání tomu, aby byl Chrome spravován organizací Mac

Resetujte Google Chrome

Po odstranění jakékoli podezřelé zásady byste měli resetovat nastavení Chrome na výchozí nastavení. Krok 1: Zadejte nastavení Chrome: // na adrese adresy a přejděte dolů na tuto stránku a klikněte na Advanced dole. Krok 2: Přejděte dolů a klikněte na možnost – Resetování nastavení na jejich původní výchozí nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit chrome spravovaný mou organizací Mac

Chcete -li odstranit „Spravováno vaší organizací“ z Chrome pro Mac, postupujte podle těchto kroků: Krok 1: Odstraňte škodlivé profily z vašeho Mac.Krok 2: Odstraňte škodlivé aplikace z Mac.Krok 3: Použijte Malwarebytes k odstranění malwaru Chrome „Spravované vaší organizací“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním chrome spravovaný organizací Mac

Chrome "Spravováno vaší organizací" Odstraňování přesměrování:

Klikněte na ikonu Finder. V okně Finder vyberte "Aplikace". Ve složce aplikací hledejte "MPlayerx", "Niceplayer", nebo jiné podezřelé aplikace a přetáhněte je do koše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout toto zařízení patří do mé organizace

Klikněte na přístup k datům. Chcete -li použít nastavení na všechny, nechte vybranou nejvyšší organizační jednotku. Jinak vyberte dětskou organizační jednotku. Chcete -li zabránit zařízením Android v synchronizaci pracovních dat, klikněte na Android Sync a zrušte zaškrtnutí políčka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit toto zařízení patří do mé organizace

Kroky pro uživatele k odstranění zařízení z programu pracovního profilu Android prostřednictvím aplikace Intune MDM.Otevřete aplikaci MDM na zařízení a přihlaste se, pokud je to požadováno.V zařízeních vyberte zařízení.V části Podrobnosti zařízení vpravo nahoře vyberte tlačítko nabídky a vyberte Odebrat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda někdo sleduje váš počítač

Spusťte antivirový software

Antivirový software může odhalit, zda je monitorován váš počítač. Většina případů monitorování je poháněna malwarem. Poté, co se na cestě do počítače vydá, může malware zaznamenat vaše aktivity. Antivirový software může samozřejmě detekovat malware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje Chromebook říká, že síť může být monitorována

Toto varování ukazuje, že zařízení má alespoň jeden uživatelem nainstalovaný certifikát, který lze použít ke sledování šifrovaného síťového provozu. Můžete jít do nastavení, zabezpečení a zamknutí, šifrování & pověření, zkontrolujte pověření uživatele a smažte je, pokud nepotřebujete nebo si nejste vědomi toho, že jste to nainstalovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat zařízení spravované správcem

Jdi do nastavení > Bezpečnostní. Klepněte na administrátory zařízení. Klepněte na aplikaci Administrator a poté klepněte na Aktivujte nebo deaktivujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním organizaci z Google

Pokud je edice Cloud Identity Free Edition jediným předplatným uvedeným v konzole administrátoru, postupujte podle těchto kroků a smažte účet vaší organizace: Přihlaste se do vaší konzole Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte na Nastavení účtu nabídky.Klikněte na Odstranit účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj účet Google z podnikání na normální

Otočte personalizaci podnikání na telefonu nebo tabletu pro Android nebo ukončete, otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Google. Spravujte svůj účet Google.Nahoře klepněte na lidi & sdílení.Pod "Obchodní funkce," Klepněte na personalizaci podnikání.Zapněte nebo vypněte personalizaci podnikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Chrome řízen organizací Mac

Mohou existovat pouze tři důvody, proč vám Chrome ukazuje tuto zprávu na vašem počítači Mac: Váš chrom je spravován vaší organizací. Malware, adware nebo aplikace má v Chrome incinované neznámé politiky nebo profil. Specifickou funkci jste povolili nebo jste zakázali, jako je režim inkognito, režim hostů nebo jiných.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reenfino mi abridor de puerta de garaje??
Next Post
Jak najdu historii trhu?