15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hnije tv tv hnilobu váš mozek?

Shrnutí článku: Je televize špatná pro vaše duševní zdraví?

1. Televize má odkazy na úzkost a depresi, protože jednotlivci mohou upadnout do věčného cyklu fyzické osamělosti a zvýšené závislosti na elektronické zábavě, což přispívá k další samozolaci.

2. Dalším přispěvatelem k úzkosti a depresi je nespavost související s časem obrazovky.

3. Příliš mnoho času na obrazovce může vést k obezitě, problémům se spánkem, chronickým problémům s krkem a zad, depresí, úzkosti a nižší skóre testu u dětí.

4. Dobré důkazy naznačují, že prohlížení obrazovky před 18 měsíci má trvající negativní účinky na vývoj jazyka dětí, čtenářské dovednosti a krátkodobou paměť. Přispívá také k problémům se spánkem a pozorností.

5. Při sledování vaší oblíbené show, váš mozek neustále produkuje dopamin a vaše tělo zažívá vysokou drogu. Zažijete pseudo-závislost na pořadu, protože vyvíjíte touhu po dopaminu.

6. Odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.

7. Ti, kteří si prohlíželi televizi po dobu 2 hodin nebo méně denně, měli nejnižší celková zdravotní rizika. Odhaduje se, že 6 procent všech úmrtí a 8 procent kardiovaskulárních úmrtí bylo spojeno s časem prohlédnutí televize.

Otázky a odpovědi:

  1. Je televize špatná pro vaše duševní zdraví?
    Ano, televize má odkazy na úzkost a depresi, protože jednotlivci mohou spadat do věčného cyklu fyzické osamělosti a zvýšené závislosti na elektronické zábavě, což přispívá k další sebe izolaci. Dalším přispěvatelem k úzkosti a depresi je nespavost související s časem obrazovky.
  2. Může být negativní účinek televizoru na mozek obrácen?
    Dobrou zprávou je, že existují věci, které můžete udělat pro omezení nebo zvrácení poškození, které televize způsobí mozku. Jednou z nejlepších věcí, kterou můžete udělat, je číst po dobu nejméně 30-60 minut každý den. Čtení je cvičení pro mozek, stejně jako to, jak je běh cvičení pro tělo.
  3. Jaké jsou vedlejší účinky příliš mnoho televize?
    Příliš mnoho času na obrazovce může vést k obezitě, problémům se spánkem, chronickým problémům s krkem a zad, depresí, úzkosti a nižší skóre testu u dětí. Děti by měly omezit čas obrazovky na 1 až 2 hodiny denně.
  4. Je televize dobrá pro vývoj mozku?
    Dobré důkazy naznačují, že prohlížení obrazovky před 18 měsíci má trvající negativní účinky na vývoj jazyka dětí, čtenářské dovednosti a krátkodobou paměť. Přispívá také k problémům se spánkem a pozorností.
  5. Proč je televize tak návyková?
    Při sledování vaší oblíbené show, váš mozek neustále produkuje dopamin a vaše tělo zažívá vysokou drogu. Zažijete pseudo-závislost na pořadu, protože vyvíjíte touhu po dopaminu.
  6. Jak dlouho byste měli sledovat televizi denně?
    Odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.
  7. Jak dlouho byste měli sledovat televizi?
    Když bylo analyzováno, bylo zjištěno, že ti, kteří měli nejnižší celková zdravotní rizika, byli ti, kteří sledovali televizi po dobu 2 hodin nebo méně za den. Odhaduje se, že 6 procent všech úmrtí a 8 procent kardiovaskulárních úmrtí bylo spojeno s časem prohlédnutí televize.
  8. Jaké jsou 3 negativní účinky televize?
    Mezi škodlivé aspekty televize patří přemístění aktivních typů rekreace, narušení konverzace a diskusního času a odrazující čtení. Těžké sledování televize (více než 4 hodiny denně) rozhodně snižuje výkon školních a akademických úspěchů u dětí.

Hnije tv vaše mozek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je televize špatná pro vaše duševní zdraví

Televize má odkazy na úzkost a depresi, protože jednotlivci mohou upadnout do věčného cyklu fyzické osamělosti a zvýšené závislosti na elektronické zábavě, což přispívá k další samozolaci. Dalším přispěvatelem k úzkosti a depresi je nespavost související s časem obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být negativní účinek televizoru na mozek zvrácen

Dobrou zprávou je, že existují věci, které můžete udělat pro omezení nebo zvrácení poškození, které televize způsobí mozku. Jednou z nejlepších věcí, které můžete udělat, je číst každý den po dobu 30-60 minut. Čtení je cvičení pro mozek, stejně jako to, jak je běh cvičení pro tělo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou vedlejší účinky příliš mnoho televize

Příliš mnoho času na obrazovce může vést k obezitě, problémům se spánkem, chronickým problémům s krkem a zad, depresí, úzkosti a nižší skóre testu u dětí. Děti by měly omezit čas obrazovky na 1 až 2 hodiny denně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je televize dobrá pro vývoj mozku

Dobré důkazy naznačují, že prohlížení obrazovky před 18 měsíci má trvající negativní účinky na vývoj jazyka dětí, čtenářské dovednosti a krátkodobou paměť. Přispívá také k problémům se spánkem a pozorností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je televize tak návyková

Když sledujete vaši oblíbenou show, váš mozek neustále produkuje dopamin a vaše tělo zažívá vysokou drogu. Zažijete pseudo-závislost na pořadu, protože vyvíjíte touhu po dopaminu."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho byste měli sledovat televizi denně

Co je zdravé množství času na obrazovce pro dospělé odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho byste měli sledovat televizi

Když analyzovali data, tým zjistil, že ti, kteří měli nejnižší celková zdravotní rizika, byli ti, kteří sledovali televizi po dobu 2 hodin nebo méně za den. Odhadovali, že 6 procent všech úmrtí a 8 procent kardiovaskulárních úmrtí bylo spojeno s časem prohlédnutí televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 negativní účinky televize

Jaké jsou škodlivé aspekty TVTV vysídlení aktivních typů rekreace.Televize narušuje konverzaci a čas diskuse.Televize odrazuje od čtení.Těžké sledování televize (více než 4 hodiny denně) rozhodně snižuje výkon školy.TV odrazuje od cvičení.Televizní reklama podporuje poptávku po materiálním majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje příliš mnoho televize škodlivé zvyk

Zdravý zvyk malého cvičení a příliš mnoho televize může ovlivnit také vaše kognitivní myšlení ve středním věku. Jedna 25letá studie účastníků, kteří sledovali více než tři hodiny televize denně, ukázala v průměru nižší kognitivní funkce informací o zpracování, plánování a věnování pozornosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vám příliš mnoho času na obrazovku ublížit

Ukázalo se, že nadměrný čas na obrazovce má negativní účinky na děti a dospívající. Souvisí to s psychologickými problémy, jako je vyšší míra deprese a úzkosti, stejně jako zdravotní problémy, jako je špatný spánek a vyšší míra obezity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku sledovat televizi celý den

Není žádným překvapením, že sedavé chování televize pro sledování binge může negativně ovlivnit naše fyzické zdraví, ale nedávné studie ukazují, že je to také špatný zvyk pro dlouhodobé zdraví a funkci mozku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když sledujete televizi celý den

Podobné studie zjistily nadměrné sledování televize ke zvýšení rizik jiných chronických onemocnění, jako jsou srdeční choroby, diabetes 2. typu a plicní embolie. Tyto studie samozřejmě hodnotily dlouhodobou aktivitu a shromažďovaly údaje v období až 25 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku sedět a sledovat televizi celý den

Posezení po dlouhou dobu bylo spojeno se srdečními chorobami. Jedna studie zjistila, že muži, kteří sledují více než 23 hodin televize týdně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je čas na obrazovku 8 hodin

Co je zdravé množství času na obrazovce pro dospělé odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste si měli pauzu od televize

Pravidlo 20-20-20 se uvádí, že každých 20 minut se musíte podívat na něco přibližně 20 stop od po dobu 20 celých sekund. To by mohlo být něco přes místnost nebo z okna! Při pohledu na něco dále, než vaše obrazovka může snížit napětí očí a umožnit vám zaostřit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejdelší doba sledování televize

Post Guinness World Records

Sledování televize – více než 86 hodin! Kevin Coon, Victor Lopez a Farris Hodo nastavili nový g… krásné oči !,,. dělat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když sledujete televizi celý den

Studie také zjistily souvislost mezi vysokou spotřebou televize a nástupem deprese. Vzhledem k tomu, že délka života ve Spojených státech stále roste, odborníci se domnívají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 účinků sledování televize

Jaké jsou škodlivé aspekty TVTV vysídlení aktivních typů rekreace.Televize narušuje konverzaci a čas diskuse.Televize odrazuje od čtení.Těžké sledování televize (více než 4 hodiny denně) rozhodně snižuje výkon školy.TV odrazuje od cvičení.Televizní reklama podporuje poptávku po materiálním majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky závislosti na televizi

Zde je několik konkrétnějších věcí, které je třeba hledat.Pravidelně sledujete více televize, než máte v úmyslu.Cítíte se naštvaní, když nemůžete sledovat televizi.Sledujete televizi, abyste se cítili lépe.Rozvíjíte zdravotní problémy.Všimnete si problémů ve svých osobních vztazích.Máte těžko snižování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 7 hodin času na obrazovce denně

Co je zdravé množství času na obrazovce pro dospělé odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik času na obrazovce je v pořádku den

Kolik času na obrazovce je příliš mnoho a (možná nejdůležitější) – jak se rozšiřujeme zpět "Většina odborníků souhlasí s tím, že dospělí by měli omezit čas obrazovky na méně než dvě hodiny denně mimo činnosti související s prací," Dr. Moghaddam říká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin by měla být televize za den

Když analyzovali data, tým zjistil, že ti, kteří měli nejnižší celková zdravotní rizika, byli ti, kteří sledovali televizi po dobu 2 hodin nebo méně za den. Odhadovali, že 6 procent všech úmrtí a 8 procent kardiovaskulárních úmrtí bylo spojeno s časem prohlédnutí televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik času je v pořádku

Co je zdravé množství času na obrazovce pro dospělé odborníci říkají, že dospělí by měli omezit čas obrazovky mimo práci na méně než dvě hodiny denně. Kdykoli by se měl namísto toho utratit za to, co byste obvykle utratili na obrazovkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku ležet v posteli a sledovat televizi

Mnoho lidí zjistí, že spánek s televizí na ně pomáhá spát. Odborníci však obecně souhlasí s tím, že to není dobrý nápad. Spánek s televizí na zvyšování vaší expozice modrému světlu, což může zvýšit riziko obezity, cukrovky a dalších zdravotních problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 12hodinový čas na obrazovce

Ukázalo se, že nadměrný čas na obrazovce má negativní účinky na děti a dospívající. Souvisí to s psychologickými problémy, jako je vyšší míra deprese a úzkosti, stejně jako zdravotní problémy, jako je špatný spánek a vyšší míra obezity.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se llama un sitio web personal??
Next Post
Jak víte, jestli s někým máte jiskru?