15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přidat svůj iPhone do Hulu?

Shrnutí článku: Přidání telefonu na účet Hulu

1. Chcete -li přidat telefon na svůj účet Hulu, přejděte do sekce zařízení, kde můžete vidět všechna vaše registrovaná zařízení, jako jsou webové prohlížeče a iPady.

2. Na iPhone je Hulu k dispozici pouze s živým televizním plánem HULU + a je k dispozici na zařízeních se systémem iOS12 nebo novějším.

3. Chcete -li sledovat Hulu na inteligentní televizi, nainstalujte aplikaci Hulu z App Store, přihlaste se na svůj účet a začněte streamovat své oblíbené pořady.

4. Pokud nemůžete získat Hulu na svůj iPhone, ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace a že jste přihlášeni do svého prémiového účtu.

5. Současně existuje limit streamování prémiového obsahu až na pěti obrazovkách, s maximálně třemi mobilními zařízeními mimo domov.

6. Pokud se nemůžete přihlásit do Hulu na jiném zařízení, mohlo by to být způsobeno používáním zařízení v obývacím pokoji mimo domov nebo se za posledních 30 dní nekontroluje na mobilu.

7. Náklady na Hulu se liší v závislosti na plánu, který si vyberete. Plán podporovaný reklamou stojí 7 $.99/měsíc nebo 79 $.99/rok.

8. V současné době Hulu nabízí bezplatný přístup k televizním pořadům na zařízeních Android bez předplatného. Většinu obsahu dostupného na webových stránkách lze sledovat zdarma na zařízeních pro Android.

Klíčové otázky:

1. Jak mohu přidat telefon na svůj účet Hulu?
Chcete -li přidat telefon do svého účtu Hulu, přejděte do sekce zařízení a vyhledejte možnost přidat nová zařízení. Odtud postupujte podle pokynů a zaregistrujte telefon.

2. Je hulu zdarma na iPhone?
Hulu není na iPhone zcela zdarma. Je k dispozici pouze s živým televizním plánem Hulu +, který vyžaduje předplatné.

3. Jak získám svůj účet Hulu v televizi?
Chcete -li sledovat Hulu na inteligentní televizi, vyhledejte aplikaci Hulu v App Store, nainstalujte ji a poté se přihlaste s údaji o účtu Hulu. Po přihlášení můžete začít streamovat své oblíbené pořady.

4. Proč nemohu dostat hulu na můj iPhone?
Pokud máte potíže s přístupem k Hulu na svém iPhone, ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace, jste přihlášeni do svého prémiového účtu a máte stabilní připojení k internetu internetu.

5. Kolik zařízení mohu přidat na svůj účet Hulu?
Na svůj účet Hulu můžete přidat až pět obrazovek, přičemž maximálně tři zařízení jsou mobilní zařízení mimo domov.

6. Proč se nemohu přihlásit do Hulu na jiné zařízení?
Mohlo by existovat několik důvodů, proč se nemůžete přihlásit do Hulu na jiném zařízení, například používání zařízení v obývacím pokoji mimo domov nebo nekontrolujte na mobilu za posledních 30 dní.

7. Kolik stojí Hulu pro iPhone?
Hulu nabízí různé plány a náklady na plán podporovaný reklamou jsou 7 $.99 za měsíc nebo 79 $.99 za rok.

8. Je hulu zdarma na vašem mobilním telefonu?
Hulu nyní nabízí volný přístup k televizním pořadům na zařízeních Android, aniž by vyžadoval předplatné. Většinu obsahu dostupného zdarma na webových stránkách Hulu lze také sledovat zdarma na zařízeních pro Android.

Jak mohu přidat svůj iPhone do Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat telefon na svůj účet Hulu

Na což je to, na co právě klikneme. Právě tady uvidíte všechna svá zařízení. Poskytuje vám velmi základní informace, webový prohlížeč. A pak iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hulu zdarma na iPhone

Hulu + Live TV Plan je k dispozici pouze na Apple TV Gen. 4, iPod Touch Gen. 6, 4K Apple TV nebo iPhone/iPad běžící iOS12 nebo novější. Na konci vaší bezplatné zkušební verze vám bude účtována jako opakující se transakce prostřednictvím účtu iTunes (pokud nezrušíte během bezplatné zkušební verze).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám svůj účet Hulu v televizi

Jak sledovat Hulu na inteligentní televizory aplikaci Hulu ve vaší televizi a přihlaste se. Přejděte do obchodu s aplikacemi ve své chytré televizi a vyhledejte Hulu. Nainstalujte aplikaci Hulu a přihlaste se na svůj účet.Začněte streamovat. Najděte, co chcete sledovat a začít streamovat Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat hulu na můj iPhone

Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace (některé starší verze budou mít potíže s připojením k našim novým serverům.) Jste přihlášeni ke svému prémiovému účtu. Připojili jste se ke Spojeným státům jako virtuální umístění. Vaše připojení k internetu je dostatečně rychlé pro streamování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení mohu přidat na svůj účet Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit do Hulu na jiné zařízení

Vaše schopnost přihlásit se a přístup k Hulu může být ovlivněna, pokud: Snažíte se používat zařízení v obývacím pokoji mimo domov. Za posledních 30 dní jste se nezachytili na mobilu. Už jste použili svou poslední dostupnou změnu domácí sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Hulu pro iPhone

Odpověď: Nabízíme několik různých plánů, z nichž si můžete vybrat, v závislosti na vašem rozpočtu a potřebách streamování: Hulu: Náš náklad na reklamu podporuje jen 7 $.99/měsíc (nebo 79 $.99/rok) a umožňuje vám přístup k naší knihovně pro streamování podporovanou reklamou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hulu zdarma na vašem mobilním telefonu

Hulu konečně začíná umožňovat divákům sledovat televizní pořady na svých telefonech a tabletech, aniž by platil za předplatné. Počínaje dnes na Androidu, téměř vše, co můžete v současné době sledovat zdarma na webových stránkách Hulu, lze nyní sledovat zdarma na mobilních zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu přistupovat ke svému účtu Hulu v televizi

Vaše schopnost přihlásit se a přístup k Hulu může být ovlivněna, pokud: Snažíte se používat zařízení v obývacím pokoji mimo domov. Za posledních 30 dní jste se nezachytili na mobilu. Už jste použili svou poslední dostupnou změnu domácí sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přistupovat k Hulu v televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon není kompatibilní s Hulu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč aplikace Hulu nebude fungovat na mém telefonu

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povoluje Hulu více než jedno zařízení

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinou v jiném domě

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dvě zařízení použít stejný účet Hulu

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu v jiném domě

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] HULU účtuje za každé zařízení účtován

Přidejte neomezené obrazovky do svého živého předplatného televize za dalších 9 $.99/měsíc a budete moci streamovat na libovolný počet podporovaných zařízení, která jsou připojena k vaší domácí síti současně. Navíc, když jste na cestách, můžete také streamovat až ze tří samostatných mobilních zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat svůj účet Hulu

Aktivační odkaz je prezentován během registrace a odeslán e -mailem, ale můžete také podniknout kroky ze stránky účtu Hulu. Při aktivaci nového účtu budete vyzváni k zadání stejné přihlašovací e -mailové adresy a hesla, které jste použili k zaregistrování pro Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hulu za měsíc na vašem telefonu

Hulu: Náš plán podporovaný reklamou stojí jen 7 $.99/měsíc (nebo 79 $.99/rok) a umožňuje vám přístup k naší knihovně pro streamování podporovanou reklamou. Studenti: Získejte Hulu (podporované reklamy) za $ 1.99/měsíc, pokud je způsobilý. Platí další podmínky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet Hulu v telefonu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit do Hulu na mé chytré televizi

Zkontrolujte aktualizace aplikace a systému: Chcete -li zkontrolovat aktualizace HULU, navštivte úložiště aplikací vašeho zařízení. Chcete -li zkontrolovat aktualizace systému, navštivte nabídku nastavení zařízení. Vymazat mezipaměť a data: V nabídce Nastavení zařízení můžete obvykle vymazat mezipaměť/data. Tento krok odstraňuje dočasné soubory, aby pomohl uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit do svého účtu Hulu na jiném zařízení

Vaše schopnost přihlásit se a přístup k Hulu může být ovlivněna, pokud: Snažíte se používat zařízení v obývacím pokoji mimo domov. Za posledních 30 dní jste se nezachytili na mobilu. Už jste použili svou poslední dostupnou změnu domácí sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemohu sledovat Hulu na mé chytré televizi

Od 3. října 2022 již Hulu nebude podporovat verzi své aplikace, která se v současné době používá na některých modelech Android TV ™. Chcete -li pokračovat v používání Hulu na podporované televizi, budete muset upgradovat na nejnovější verzi jejich aplikace. POZNÁMKA: Zkontrolujte, zda zařízení podporovaná HULU pro seznam zařízení podporovaných nejnovější aplikací Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon říká, že tato aplikace není kompatibilní s tímto zařízením

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení podporuje Hulu

Úplný seznam zařízení kompatibilních s Hulu a Hulu Live je následující: Android TV (Select Modely) Apple TV (4. gen nebo novější) Chromecast.Echo show.Fire TV a Fire TV Stick.LG TV (Vyberte modely) Roku a Roku Stick (Select Modely) Samsung TV (vybrat modely)

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo convertir mi monitor en una televisión inteligente??
Next Post
Jaká je nejlepší aplikace pro iPhone Virus?