15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vidíte, kdo uložil váš trh na Facebooku?

Shrnutí článku – mohou lidé vidět, co ušetřím na trhu Facebooku?

1. Když něco uložíte na Facebooku, můžete to vidět pouze, pokud se rozhodnete přidat jej do sbírky pomocí veřejnosti, přátel nebo přispěvatelů pouze nastavení ochrany osobních údajů.

2. Všichni v publiku kolekce si mohou prohlížet položky, komentovat položky a vidět název kolekce.

3. Všechno, co ušetříte na Facebooku, včetně výpisů na trhu, je pro vás viditelné pouze. Aby to bylo viditelné ostatním, musíte jej přidat do sbírky a vybrat nastavení ochrany osobních údajů.

Klíčové body:

1. Vyberte prodej => Vaše výpisy, abyste zjistili, kolik lidí uložilo váš výpis na Facebooku.

2. Počet zhlédnutí, uložení seznamu a akcie seznamu jsou zobrazeny v okně zprávy Insight Report.

3. Facebook Marketplace v současné době neposkytuje informace o tom, kdo si prohlédl vaše produkty.

4. Můžete však sledovat, kolikrát byly vaše výrobky vnímány a počet lidí, kteří o ně vyjádřili zájem.

5. Pouze vy můžete vidět příspěvky, které jste uložili na Facebooku. Původní majitel příspěvku nemůže říct, že jste to uložili.

6. Když uložíte fotografii na Facebooku, majitel fotografie není oznámen. Ve svém zařízení obdržíte pouze zprávu, která potvrzuje uložení fotografie.

7. Chcete -li zobrazit své uložené položky na trhu Facebooku, klepněte na možnost „uloženého“ v pravém horním rohu Facebooku.

8. Klepnutím na sbírku nebo uloženou položku ji zobrazíte.

9. Chcete -li uložit položky na trhu, klepněte na možnost „Uložit“ vedle seznamu, který chcete uložit.

Otázky:

1. Mohou lidé vidět, co ušetřím na trhu na Facebooku?
Ne, pokud jej nepřidáte do sbírky s konkrétním nastavením ochrany osobních údajů.

2. Co se stane, když uložíte seznam na Facebooku?
Když uložíte seznam, je to pro vás pouze viditelné. Jiní to mohou vidět, pouze pokud jej přidáte do kolekce s vhodným nastavením ochrany osobních údajů.

3. Jak mohu vidět, kolik lidí uložilo můj seznam facebooku?
Přejít na prodej => Vaše výpisy. Přejděte dolů do okna Insight Report a podívejte se na počet kliknutí, uložení a sdílení na vašem seznamu.

4. Vidíte, kdo si prohlédl vaše položky na trhu Facebooku?
Ne, Facebook Marketplace neposkytuje informace o tom, kdo si prohlížel vaše položky. Ale můžete sledovat počet zhlédnutí a zájmu o své produkty.

5. Mohou lidé vidět mé uložené příspěvky na Facebooku?
Ne, jen můžete vidět uložení příspěvků. Původní majitel příspěvku nemůže říct, že jste to uložili.

6. Dostanete oznámení, když někdo uloží váš příspěvek na Facebooku?
Ne, majitel fotografie není oznámen, když uložíte jejich fotografii. Obdržíte pouze zprávu potvrzující uložení na vašem zařízení.

7. Jak vidím uložené položky na trhu na Facebooku?
Klepněte na možnost „uloženého“ v pravém horním rohu Facebooku. Odtud si můžete prohlédnout své uložené položky a sbírky.

8. Jak ušetříte prodejce na trhu Facebooku?
Chcete -li uložit položky na trhu, klepněte na možnost „Uložit“ vedle seznamu, který chcete uložit.

Vidíte, kdo uložil váš výpis na trhu na Facebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět, co ušetřím na trhu na Facebooku

Když něco uložíte na Facebooku, můžete to vidět pouze, pokud se rozhodnete přidat do sbírky pomocí veřejnosti, přátel nebo přispěvatelů pouze nastavení ochrany osobních údajů. Všichni v publiku kolekce si mohou prohlížet položky, komentovat položky a vidět název kolekce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když uložíte seznam na Facebooku

Všechno, co ušetříte na Facebooku, včetně výpisů na trhu, je pro vás viditelné pouze. Aby to bylo viditelné ostatním, musíte jej přidat do sbírky a vybrat nastavení ochrany osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, kolik lidí uložilo můj výpis na Facebooku

Vybrat; Prodej => Vaše výpisy. Klikněte na reklamu na auto pro auto, které prodáváte, mírně přejděte dolů dolů a zobrazení jsou v okně Insight Report (poslední7 dní.) Toto umístění je rychlý vzhled, který zahrnuje; ��# Klikněte na seznam (Zobrazení), “„ Ukládání výpisu “.”Doufám, že ji prodáš!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kdo si prohlédl vaše položky na trhu Facebooku

Odpověď: Facebook Marketplace v současné době neposkytuje žádné informace o tom, kdo si prohlédl vaše produkty. Můžete však sledovat, kolikrát byly vaše výrobky vnímány, a také počet lidí, kteří o ně vyjádřili zájem, abyste získali představu o tom, kolik trakce vaše produkty dostávají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět mé uložené příspěvky

Pouze vy můžete vidět uložené příspěvky. Když někomu uložíte příspěvek, nemohou říct, že jste ho uložili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete oznámení, když někdo uloží váš příspěvek na Facebooku

Když uložíte fotografii na Facebooku, majitel fotografie není upozorněn, že jste uložili jejich fotografii. Ve vašem zařízení však dostanete krátkou zprávu (uložená fotografie uložená do tohoto zařízení). Výsledkem je, že můžete ušetřit fotografie na Facebooku pohodlně a beze strachu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím uloženo na svém trhu na Facebooku

Klepněte na pravý horní část Facebooku. Klepněte na uložené. Klepnutím na kolekci nahoře nebo klepnutím na uloženou položku ji zobrazíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ušetříte prodejce na trhu Facebooku

Uložení položek na Marketplace: Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte. . Pokud nevidíte. , Klepněte na další.Klepněte na seznam, který chcete uložit.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kolik lidí váš příspěvek zachránil

Prohlédněte si své poznatky a zjistěte, kolik lidí vaše příspěvky ušetřilo.

Klepněte na příspěvek, pro který chcete vidět statistiky. Klepněte na Zobrazit informace pod příspěvkem. Uvidíte, kolik lidí uložilo příspěvek pod ikonou záložky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nedostávám žádné názory na trh na Facebooku

Mohlo by existovat několik důvodů, proč nedostáváte zhlédnutí ani klikne na trh na Facebooku. Mezi běžné problémy patří špatné cílení na reklamu, obrázky nebo popisy nízké kvality a nedostatek propagace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím názory na trh

Klepněte na Marketplace a poté klepněte . Klepněte na své výpisy. Klepnutím na Boosted Listing, který chcete zobrazit, klepněte na zobrazení Insights nebo Edit Boost. Otevře se stránka pohledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět váš profil, když zveřejníte na trhu

Váš seznam bude viditelný pro kohokoli do 100 mil od vás a zobrazí pouze informace, které jste se rozhodli zveřejnit ve vašem profilu na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, kdo uložil můj příspěvek

Jediným způsobem, jak zjistit, kdo zachránil váš příspěvek, je zeptat se svých následovníků v příběhu Instagramu. Chcete -li zjistit, kolik lidí to uložilo, přejděte do nastavení > Účet > Přepněte na obchodní účet nebo přepněte na účet Stvořitele > Zobrazit poznatky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, kdo uložil vaše příspěvky

Jakmile přepnete svůj účet, uvidíte, kolik lidí uložilo váš příspěvek na Instagram tak, že to uděláte následujícím způsobem: přejděte do svého profilu.Klikněte na obrázek, který chcete zobrazit informace pro.Pod obrázkem klikněte na „Zobrazit informace. „Při pohledu na ikonu záložky vám řekne, kolikrát byla uložena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte lidi, kteří zachránili váš příspěvek

Jediným způsobem, jak zjistit, kdo zachránil váš příspěvek, je zeptat se svých následovníků v příběhu Instagramu. Chcete -li zjistit, kolik lidí to uložilo, přejděte do nastavení > Účet > Přepněte na obchodní účet nebo přepněte na účet Stvořitele > Zobrazit poznatky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kdo uložil váš příspěvek

Neexistuje způsob, jak zjistit, kteří uživatelé uložili vaše příspěvky na Instagram. Zatímco mít účet nebo účet tvůrce vám může ukázat metriky, včetně toho, kolik lidí uložilo a sdílelo vaše příspěvky, není možné zjistit, kdo uložil nebo sdílel vaše příspěvky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak uložím výpisy na trhu

Uložení položek na Marketplace: Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte. . Pokud nevidíte. , Klepněte na další.Klepněte na seznam, který chcete uložit.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám své uložené položky

Najděte všechny uložené itemson svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Google .Ve spodní části klepněte na uložení .Klepněte na všechny uložené položky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najít profil na trhu

V pravém horním rohu Facebooku. , Klepněte na další. Klepněte a poté klepněte na Marketplace Profil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vyhnout scammed na Facebooku jako prodejce

Jak se vyhnout podvodům a zůstat v bezpečí na Facebooku Marketplacealways Použijte oficiální platební metody. Používání služby Checkout Service nebo PayPal je inteligentní volbou pro technicky zdatný trh.Nejprve obdržíte platbu.Věnujte pozornost hodnocení prodejce.Nepřijímejte přeplatek.Být na pozoru před phishingové podvody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, kdo uložil můj příspěvek

Prohlédněte si své poznatky a zjistěte, kolik lidí vaše příspěvky ušetřilo.

Klepněte na příspěvek, pro který chcete vidět statistiky. Klepněte na Zobrazit informace pod příspěvkem. Uvidíte, kolik lidí uložilo příspěvek pod ikonou záložky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zvýšit své názory na trh na Facebooku

Přejděte na své seznamy na trhu, vyberte výpis z položky, kterou chcete posílit. Nastavte svůj rozpočet, trvání a publikum. Vyberte svůj celkový rozpočet s doporučenou dobou trvání kampaně nebo vyberte vlastní možnost. U odeslání seznamů můžete také upravit své cílové publikum.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nikdo nemůže vidět mé příspěvky na trhu

Váš účet nemusí být plně ověřen, což může zabránit tomu, aby vaše výpisy byly viditelné pro ostatní. Ujistěte se, že váš účet byl plně ověřen na Facebooku. Váš výpis na trhu na Facebooku může být kontrolován. Facebook kontroluje všechny výpisy na trhu, aby se zajistilo, že dodržují své zásady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět, kdo klikl na moji reklamu na Facebooku

Zobrazení výsledků ve vaší reklamě na Facebooku

Pro každou reklamu, kterou spustíte na Facebooku. Tato data zahrnují: počet lidí, kteří vidí vaši reklamu. Počet lidí, kteří kliknou na vaši reklamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kteří vidí mé výpisy na trhu

Výpisy se zapínáním před přáteli jsou stále veřejné. Pokud se rozhodnete skrýt seznam, bude ve většině případů skrytý před vašimi přáteli na Facebooku a Messenger, ale bude stále viditelný pro všechny mimo Facebook a Messenger. Všechny výpisy musí dodržovat naše obchodní zásady.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede un interruptor de circuito fallar sin tropezar??
Next Post
Je AT&T a Comcast stejná společnost?