15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je správce hesla Nortona dobrý?

Shrnutí článku: Správce hesel Norton

Norton Správce hesel je bezpečný a stabilní nástroj pro správu hesel, který používá pro svůj trezor 256bitové šifrování AES a nabízí šifrování end-to-end. Funguje již několik let bez závad. Umožňuje uživatelům automaticky generovat a používat složitá jedinečná hesla pro různé přihlašovací údaje.

Při porovnání správce hesla Norton na LastPass je důležité si uvědomit, že Norton nabízí neomezenou bezplatnou verzi, zatímco LastPass poskytuje více funkcí a celkovou kompatibilitu.

Důrazně se doporučuje použít správce hesel pro sledování vašich hesel a zlepšení zabezpečení. Správci hesel vám mohou vygenerovat a měnit hesla pro vás jedním kliknutím a bezpečně ukládat jiné typy dat, jako jsou informace o kreditní kartě.

Mezi nejpřesnější správci hesel patří Lastpass, Dashlane, Logmeon a Bitwarden. Každý z těchto manažerů nabízí jedinečné funkce a možnosti cen.

Důvěra v správci hesel je založena na jejich architektuře nulových znalostí, která zajišťuje, že poskytovatel nevidí informace uložené v trezoru.

Norton Správce hesel ukládá hesla v šifrovaném online trezoru, ke kterému lze přistupovat pomocí hlavního hesla. Uživatelé mohou podle potřeby spravovat své uložené přihlášení, aktualizovat, upravovat nebo smazat informace.

Je důležité si uvědomit, že Norton 360 Premium zahrnuje zálohování cloudu pro PC, což pomáhá předcházet ztrátě dat v důsledku selhání pevného disku, krádeže zařízení a dalších problémů.

Otázky

  1. Je Norton Správce hesel zabezpečený a stabilní?
    Správce hesel Norton je skutečně bezpečný a stabilní. Využívá 256bitové šifrování AES pro svůj trezor a již několik let pracuje bez závad.
  2. Je Norton Správce hesel lepší než LastPass?
    Zatímco Norton Správce hesel nabízí neomezenou bezplatnou verzi, LastPass poskytuje více funkcí a celkovou kompatibilitu. Volba mezi nimi závisí na individuálních preferencích a potřebách.
  3. Jaká je hlavní funkce správce hesla Norton?
    Správce hesel Norton umožňuje uživatelům automaticky generovat a používat komplexní jedinečná hesla pro různé přihlašovací údaje o účtu, aniž by si je zapamatoval.
  4. Který správce hesel je považován za nejpřesnější?
    LastPass, Dashlane, Logmeon a Bitwarden jsou považováni za nejpřesnější správce hesel. Každý z nich má své vlastní jedinečné funkce a možnosti cen.
  5. Mám použít správce hesel?
    Ano, používání správce hesel se vysoce doporučuje, protože vám umožňuje sledovat hesla, aniž byste si je museli zapamatovat. Někteří manažeři hesel také snadno generují a mění hesla.
  6. Lze důvěřovat správcům hesel?
    Správci hesel jsou obecně důvěryhodní kvůli jejich architektuře nulových znalostí, která zajišťuje, že poskytovatel nemůže získat přístup k uloženým informacím v trezoru.
  7. Kde jsou hesla uložená ve správci hesla Norton?
    Hesla ve správce hesla Norton jsou uložena v šifrovaném online trezoru, ke kterému lze přistupovat pomocí hlavního hesla.
  8. Zahrnuje Premium Norton 360 Správce hesel?
    Premium Norton 360 zahrnuje zálohování cloudu pro PC, aby se zabránilo ztrátě dat, ale nezahrnuje správce hesla.
  9. Je správce hesel Nortona dobrý?

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat správce hesla Norton

    Je Norton Správce hesel zabezpečený a stabilní ano, Norton Správce hesel používá pro svůj trezor 256bitové šifrování AES a má šifrování end-to-end. Je to stabilní software bez závad a funguje již několik let.
    V mezipaměti

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton Správce hesel lepší než LastPass

    Náš spodní řád: Norton Správce hesel má výhodu na ceně s neomezenou bezplatnou verzí, ale LastPass nabízí více funkcí a celkovou kompatibilitu. Zjistěte, jak jsme vyhodnotili správce hesla Norton vs. Lastpass.
    V mezipaměti

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá správce hesla Nortona

    Pro přidané zabezpečení vám správce hesla Norton umožňuje automaticky vytvářet a používat složitá jedinečná hesla pro všechny vaše přihlašovací údaje o přihlášení k účtu, aniž byste si je mohli zapamatovat všechny z nich.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejpřesnější správce hesel

    Porovnejte nejlepší správci hesel

    Společnost Náklady
    Naposledy nejlépe celkově 0 $ pro základní plán nebo $ 3-$ 4/měsíc pro osobní plán
    Dasklane nejlepší pro další bezpečnostní funkce 59 $.99-89 $.99/rok
    Logmeonce Nejlepší platforma pro více zařízení 2 $.50 až 4 $.99/měsíc
    Bitwarden nejlepší možnost zdarma 0 $ pro základní plán nebo 10 $/rok pro prémii

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych opravdu použít správce hesel

    Ano, měli byste použít správce hesel. Umožní vám sledovat vaše hesla, aniž byste si je museli zapamatovat. Některé trezory hesla mohou také generovat a měnit hesla pro vás jedním kliknutím a také bezpečně ukládat jiné typy dat, jako jsou informace o kreditní kartě.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám věřit správcům hesel

    Manažeři hesel jsou v bezpečí kvůli architektuře nulových znalostí. Správci hesel jsou obvykle postaveni na architektuře nulových znalostí, což znamená, že váš poskytovatel správce hesel nevidí informace uložené ve vašem trezoru.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je hesla Store Store Správce hesla Norton

    Online trezor

    Ve správce hesla Norton jsou vaše hesla uložena v šifrovaném online trezoru. Přístup k svému trezoru přihlášením pomocí svého hlavního hesla. V trezoru můžete spravovat své uložené přihlášení, včetně aktualizace, úpravy nebo odstranění informací podle potřeby.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zahrnuje Premium Norton 360 Správce hesel

    Kromě toho nová prémie Norton 360 zahrnuje zálohu na Cloud pro PC, aby se zabránilo ztrátě dat v důsledku selhání pevného disku, krádeže zařízení a dokonce i ransomwaru, správce hesel s nástroji pro správu hesel a přihlášení a také rodičovský zámek, jakož i rodičovský zámek.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bezpečné je bezpečnost Norton

    Je to komplexní sada bezpečnostních nástrojů, které chrání před nejrůznějšími hrozbami včetně virů, malwaru a spywaru. I když je to vynikající ve své silné ochraně viru a 100% detekce malwaru, může být drahý a vyžadovat placení za mimořádné důležité funkce.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změní správce hesla Norton hesla hesla

    Autochange heslo: Autochange heslo funguje přímým přihlášením na webové stránky a generováním silného hesla vaším jménem. Nově generovaná hesla jsou uložena v trezoru správce hesla Norton.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odborníci na zabezpečení doporučují správci hesel

    Používání správce hesel je jednou z nejlepších bezpečnostních postupů doporučených odborníky na zabezpečení. Podle nedávného průzkumu spotřebitelských zpráv však jeden používá pouze 39 procent spotřebitelů. Místo toho mnoho lidí používá a znovu použije malé množství hesel, která si zapamatovali.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věřte, že lidé důvěřují správcům hesel

    Jsou správci hesel v bezpečí absolutně. Ale jsou jen stejně efektivní jako osoba, která je používá. Pokud jako heslo použijete „ABC123“ pro všechny vaše účty a vypnete multifaktorovou ověřování, pak nezáleží na tom, jak bezpečný je váš trezor – někdo uhodne toto heslo nakonec.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nevýhodou pro používání správce hesel

    Největší nevýhodou správce hesel je to, že protože přístup ke všem vašim heslem je chráněn jediným silným heslem, existuje potenciální riziko, že útočník by mohl získat přístup ke všem vašim heslem s jedním hackem správce hesla.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Aby byli na hacknutí jakýchkoli správců hesel

    Bohužel, správci hesel byli dříve napadeni. Onelogin byl v roce 2017 napaden a Lastpass byl v roce 2022 porušen. V březnu 2023 vydal Lastpass prohlášení, že porušení vyústilo v to, že neoprávnění uživatelé získali nešifrovaný přístup k údajům o trezoru zákazníků, včetně informací, jako jsou uživatelská jména a hesla.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který správce hesel byl napaden

    Lastpass

    Hacker úspěšně zaútočil na LastPass, přední správce hesel.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který správce hesel nikdy nebyl napaden

    Dashlane Správce hesel

    Správce hesel Dashlane nikdy nebyl porušen. A naše patentované šifrování s nulovým znalostí znamená, že ani nemůžeme vidět vaše hesla. Není nutná žádná kreditní karta.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud bude váš správce hesel napaden

    Správci hesel drží "klíče na hrad." Pokud je správce hesel ohrožen, útočníci získají přístup ke všem uloženým heslům najednou, což znamená, že mohou vstoupit do jakéhokoli zabezpečeného prostředí nebo se vydávat za účelem jakéhokoli uživatele, obcházet veškerou obranu kybernetické bezpečnosti.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton Správce hesel stejným jako Vault

    Ve správce hesla Norton jsou vaše hesla uložena v šifrovaném online trezoru. Přístup k svému trezoru přihlášením pomocí svého hlavního hesla. V trezoru můžete spravovat své uložené přihlášení, včetně aktualizace, úpravy nebo odstranění informací podle potřeby.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou nevýhody Nortona

    I když je to vynikající ve své silné ochraně viru a 100% detekce malwaru, může být drahý a vyžadovat placení za mimořádné důležité funkce. Použití RAM se může také starat.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou hesla Norton ukládá

    Online trezor

    Kde jsou vaše hesla uložena ve správce hesel Norton ve správce hesla Norton, vaše hesla jsou uložena v šifrovaném online trezoru. Přístup k svému trezoru přihlášením pomocí svého hlavního hesla. V trezoru můžete spravovat své uložené přihlášení, včetně aktualizace, úpravy nebo odstranění informací podle potřeby.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které heslo by se nikdy nemělo znovu použít ve správci hesla

    Opětovné použití stejných hesel pro více účtů je špatná praxe, protože vás otevírá k útokům na vycpávání, které berou uniklé přihlašovací údaje z jednoho webu/služby a používají je na jiných webech/službách. Je to, jako byste měli více domů a použili stejný zámek a klíč pro všechny z nich.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečnější mít správce hesel

    Správci hesel-zejména správci hesel založených na cloudu a prohlížeči-jsou nejbezpečnějším způsobem, jak zálohovat hesla. Poskytovatelé správce hesel zálohují svá hesla přes více zabezpečených datových center rozložených na různých geografiích.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat správce hesel

    Správci hesel mohou být napadeni, pokud je vaše zařízení infikováno malwarem. V tomto případě bude zaznamenáno psaní hlavního hesla a kybernetičtí zločinci získají plný přístup k uloženým datům.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejoblíbenější správce hesel, byl napaden

    Tento článek je ve vaší frontě. Hacker úspěšně zaútočil na LastPass, přední správce hesel.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč správci hesel nejsou v bezpečí

    Totéž, díky čemuž jsou správci hesel pro vás tak pohodlní – všechna vaše hesla jsou snadno dostupná na jednom místě – také představuje největší riziko. Pokud je vaše osobní zařízení infikováno malwarem, mohou kybernetické zločince ukrást vaše hlavní heslo a převzít kontrolu nad vaším trezorem.

    [/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo sabes cuando un interruptor se vuelve mal??
Next Post
Kolik energie může inteligentní domy ušetřit?