15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Znamená to, že žádné umístění nenalezne, že přestali sdílet?




Shrnutí článku

Shrnutí článku

1. Znamená to, že žádné umístění znamená, že někdo vypnul jejich polohu?
Obecně se zobrazuje varování „bez nalezeného umístění“, když telefon není připojen k Wi-Fi nebo prohraje službu. Umístění není k dispozici. Hledáte způsob, jak najít telefon Android.

2. Jak víte, zda někdo tajně přestal sdílet jejich polohu?
Otevřete aplikaci „Najít moji“. Přejděte na kartu „People“. Uvidíte seznam lidí, kteří mohou vidět vaši polohu a kteří vám umožnili vidět jejich. Pokud dotyčná osoba není na seznamu, znamená to, že s vámi přestala sdílet své polohu.

3. Proč by nebylo nalezeno někoho?
Zařízení vašeho přítele je vypnuté nebo není připojeno k celulárnímu nebo Wi-Fi. Váš přítel zapnul skrýt moji polohu a najít mé přátele. Váš přítel vypnul služby pro umístění. Váš přítel není přihlášen, aby našel mé přátele na umístěném zařízení.

4. Jak zjistím, jestli někdo vypnul jejich polohu na iPhone?
Přejděte na Nastavení> Ochrana osobních údajů> Služby umístění a zjistěte, zda je přepínač zelená nebo ne. Pokud osoba nezveřejnila, zda má nebo ne, a přepínač v jejich nastavení je zelená, můžete použít aplikaci třetích stran a zkusit je najít.

5. Co se ukáže, když s vámi někdo přestane sdílet svou polohu?
Zatímco druhá osoba neobdrží oznámení, když je odstraníte, ve vašich textech se objeví řádek, který zní: „Přestali jste sdílet umístění s X osobou“ nebo „X Osoba přestala sdílet umístění umístění.„Parkerovi nevadí ten aspekt.

6. Co se stane, když někdo přestane sdílet jejich polohu?
To znamená, že osoba, se kterou jste sdíleli místo, již nebude moci vidět vaši polohu. Existují také další důvody, proč vaše poloha přestane sdílet s někým.

7. Proč to říká, že naleznete žádné místo na nalezení mého iPhone?
Když aplikace Find My Friends říká, že žádné umístění nenalezeno, měli byste zajistit, aby služby polohy byly povoleny na vašem iPhone nebo iPad. Pokud je nalezen nebo sdílí moje poloha, získáte také chybu nalezeného umístění.

8. Co to znamená, když na iPhone nemůžete najít místo?
Pokud nemůžete najít místo na iPhone, mohlo by to znamenat, že osoba má deaktivované služby pro umístění nebo není připojena k datům Wi-Fi nebo buněčným.

Otázky a odpovědi

  1. Znamená to, že žádné umístění znamená, že někdo vypnul jejich polohu?
    Obecně platí, že varování „nalezeno žádné umístění“ naznačuje, že telefon není připojen k Wi-Fi nebo ztratil službu. To nutně neznamená, že někdo úmyslně vypnul svou polohu.
  2. Jak mohu zjistit, zda někdo přestal sdílet svou polohu se mnou?
    Chcete -li zkontrolovat, zda s vámi někdo přestal sdílet svou polohu, otevřete aplikaci „Najít moji“ a přejděte na kartu „People“. Pokud dotyčná osoba není uvedena, znamená to, že přestali sdílet svou polohu.
  3. Jaké jsou některé důvody, proč nelze najít něčí poloha?
    Existuje několik důvodů, proč není nalezena něčí poloha. Jejich zařízení může být vypnuto nebo není připojeno k buněčnému nebo Wi-Fi. Mohli mít deaktivované lokalizační služby nebo umožnili tuto možnost skrýt své umístění v aplikaci Find My Friends.
  4. Mohu někoho najít, pokud vypnuli svou polohu na iPhone?
    Pokud osoba deaktivovala své lokalizační služby, může být náročné je najít přímo. Můžete však zkusit použít aplikace třetích stran, které mohou sledovat polohu telefonu, i když osoba nezveřejnila, zda má deaktivované umístění deaktivované.
  5. Jaké oznámení nebo zprávu obdržím, když někdo přestane sdílet jejich umístění?
    Když někdo přestane s vámi sdílet svou polohu, můžete obdržet zprávu ve svých textech a uvedou, že „přestali jste sdílet umístění s X osobou“ nebo „X osoba přestala sdílet umístění umístění.”
  6. Jaké jsou důsledky, když někdo přestane sdílet jejich polohu?
    Když někdo přestane sdílet svou polohu, už nebude moci vidět vaši polohu. Může to znamenat změnu v jejich nastavení ochrany osobních údajů nebo rozhodnutí omezit sdílení jejich polohy s ostatními.
  7. Co bych měl dělat, pokud najde aplikace pro iPhone, říká „žádné umístění nalezeno“?
    Pokud najde moje aplikace pro iPhone „nalezeno žádné umístění“, ujistěte se, že jsou povoleny lokalizační služby vašeho iPhonu nebo iPadu. Pokud je nastavení „Najděte moje“ nebo „Sdílet moje poloha“, může to také vést k chybě „NO NASTADNĚ“.
  8. Co to znamená, když na svém iPhone nemohu najít místo?
    Pokud na svém iPhonu nemůžete najít místo, mohlo by to znamenat, že osoba, kterou hledáte.


Znamená to, že žádné umístění nenalezne, že přestali sdílet?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená to, že žádné umístění znamená, že někdo vypnul jejich polohu

Obecně, "Žádné umístění" VAROVÁNÍ Zobrazuje, když telefon není připojen k Wi-Fi nebo ztratí službu. Umístění není k dispozici. Hledáte způsob, jak najít telefon Android
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda někdo tajně přestal sdílet umístění

Jak zjistím, jestli někdo přestal sdílet svou polohu s meopen v aplikaci „Najít můj“.Přejděte na kartu „People“.Uvidíte seznam lidí, kteří mohou vidět vaši polohu a kteří vám umožnili vidět jejich. Pokud dotyčná osoba není na seznamu, znamená to, že s vámi přestala sdílet své polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by nebylo nalezeno někoho

Zařízení vašeho přítele je vypnuté nebo není připojeno k celulárnímu nebo Wi-Fi. Váš přítel zapnul skrýt moji polohu a najít mé přátele. Váš přítel vypnul služby pro umístění. Váš přítel není přihlášen, aby našel mé přátele na umístěném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli někdo vypnul jejich polohu na iPhone

Jdi do nastavení > Soukromí > Služby polohy a zjistěte, zda je přepínač zelená nebo ne. Krok 3: Použijte aplikaci třetí strany. Pokud osoba nezveřejnila, zda má nebo ne, a přepínač v jejich nastavení je zelená, můžete použít aplikaci třetích stran a zkusit je najít.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se ukáže, když s vámi někdo přestane sdílet umístění

Zatímco druhá osoba neobdrží oznámení, když je odstraníte, ve vašich textech se objeví řádek, které čte, "Přestali jste sdílet umístění s x osobou" nebo "X osoba přestala sdílet umístění." Parker nevadí tomuto aspektu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo přestane sdílet umístění

To znamená, že osoba, se kterou jste sdíleli místo, již nebude moci vidět vaši polohu. Existují také další důvody, proč vaše poloha přestane sdílet s někým.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč to říká, že naleznete žádné místo na nalezení mého iPhone

Když aplikace Find My Friends říká, že žádné umístění nenalezeno, měli byste zajistit, aby služby polohy byly povoleny na vašem iPhone nebo iPad. Pokud je nalezen nebo sdílí moje poloha, získáte také chybu nalezeného umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když na iPhone nemůžete najít místo

Pokud nemůžete najít svou aktuální polohu na vašem iPhone, iPad nebo iPod Touch. Zapněte služby pro polohu a přístup k poloze pro mapy. V aplikaci Nastavení klepněte na soukromí & Zabezpečení a poté klepněte na služby umístění. Ujistěte se, že jsou služby umístění zapnuty a mapy jsou nastaveny na používání aplikace nebo widgetů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vidět něčí polohu poté, co to se mnou sdílejí na iPhone

Nejpravděpodobnějším problémem je například to, že druhý iPhone nemusí mít buněčný nebo wifi recepci. Kromě toho by mohl být vypnutý jiný telefon, nebo váš přítel mohl v nastavení vypnout služby umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět polohu mé ženy na iPhone

Ujistěte se, že nastavení polohy na iPhone vaší manželky je správně nastaveno. Které lze nalézt v nastavení> Soukromí> Služby polohy (ujistěte se, že je zapnutá na ON), přejděte dolů a najděte můj iPhone a ujistěte se, že to říká "Na".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se umístění neobjeví, když se sdílí

Restartujte obě zařízení. Pak ji nechte znovu sdílet její polohu, udělejte to z aplikace Zprávy. Hledáte jakákoli vyskakovací okna, která by mohla říkat, že za účelem sdílení jejího umístění musí změnit nastavení. Pokud to vidíte, mělo by mít možnost jít přímo do potřebného nastavení z dialogu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vidět něčí polohu na iPhone, pokud to sdílejí se mnou

Nejpravděpodobnějším problémem je například to, že druhý iPhone nemusí mít buněčný nebo wifi recepci. Kromě toho by mohl být vypnutý jiný telefon, nebo váš přítel mohl v nastavení vypnout služby umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč iPhone říká, že umístění není k dispozici při sdílení

Poznámka: Pokud nastavíte sdílení umístění a další stále nevidí vaši polohu, ujistěte se, že jsou služby umístění v nastavení > Soukromí & Bezpečnostní > Poziční služby > Najít moje. Viz ovládání informací o poloze, které sdílíte na iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět, aby moje poloha řekla, že není nalezeno žádné umístění

Nejjednodušší způsob, jak dočasně skrýt vaši polohu, je zapnout režim letadla a vaši přátelé to nebudou vědět. Na jejich aplikaci „Najít moji“ uvidí pouze „nalezeno žádné umístění“ nebo „umístění nedostupné“, což je stejné jako zpráva zobrazená v aplikaci, když je telefon vypnutý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když iPhone říká, že naleznete žádné umístění

Zapněte Wi-Fi zpět a připojte se ke správné síti.

Chcete-li to provést, můžete klepnout na logo Wi-Fi v Control Center nebo můžete přejít do nastavení > Wi-Fi > Zapněte a klepněte na síť, kterou se chcete připojit. Pokud "Žádné umístění" Chyba stále existuje, klepněte na název sítě a klepněte na Zapomeňte na tuto síť.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Debo comprar una cámara en Amazon??
Next Post
Jak zjistíte, zda se transformátor zhoršuje?