15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu zabránit Microsoft Edge v otevírání webových stránek?

H2formátovací text v HTML bez značek/HTML/H2

– Shrnutí článku:/Strong
Článek pojednává o tom, jak zastavit Microsoft Edge v automatickém otevírání webových stránek, otevírání odkazů, únosu prohlížeče a otevírání místo Chrome. Vysvětluje také, proč se vše otevírá v Microsoft Edge, proč počítač neustále výchozí a proč se věci neustále otevírají v Microsoft Edge. Navíc poskytuje řešení pro otevírání odkazů na Google místo Microsoft Edge.

– Klíčové body:/Strong
1. Microsoft Edge může po spuštění automaticky otevřít webové stránky.
2. Chcete -li toto chování deaktivovat, přejděte na začátek > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení a vypněte možnost automaticky restartovat aplikace.
3. Microsoft Edge může otevřít odkazy na nových kartách, což způsobuje nepříjemnosti.
4. Chcete-li tento problém vyřešit, klepněte pravým tlačítkem myši na odkaz a vyberte „Otevřít na nové kartě.”
5. Microsoft Edge může unést výchozí nastavení prohlížeče.
6. Chcete -li tomu zabránit, Open Edge, přejděte na Nastavení > Oprávnění na webu > Oznámení a odstranit weby ze seznamu.
7. Někdy se Microsoft Edge může otevřít místo chromu při kliknutí na odkazy.
8. Chcete-li zakázat automaticky spuštění Edge, otevřete správce úloh, přejděte na kartu Startup, najděte Microsoft Edge v seznamu, klepněte pravým tlačítkem a vyberte Zakázat deaktivaci.
9. Pokud se Microsoft Edge otevře automaticky, může být nastaven jako spouštěcí program na počítači.
10. Zakázat jej prostřednictvím správce úloh zastavit toto chování.
11. Microsoft používá agresivní taktiku k podpoře používání Edge.
12. Rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení mohou také způsobit, že Edge bude výchozí prohlížeč.
13. Zkontrolujte aktivní úkoly v plánovači úloh a určete, zda automatizovaný úkol způsobuje, že se hrana automaticky otevírá.
14. Stisknutím tlačítka Win + R Otevřete dialogové okno spuštěny, zadejte “Taskschd.MSC, „a přejděte na knihovnu plánovače úloh a zkontrolujte automatizované úkoly.
15. Chcete -li otevřít odkazy na Googlu místo Edge, přejděte do vyhledávacího panelu „Výchozí aplikace“ zadejte „výchozí aplikace“, z výsledků vyhledávání vyberte „Výchozí aplikace“ a podle webového prohlížeče vyberte Google Chrome nebo požadovaný prohlížeč.

– Otázky:/silné
1. Jak mohu zabránit tomu, aby Microsoft Edge automaticky otevíral webové stránky po spuštění?
2. Co mám dělat, pokud Microsoft Edge udržuje úvodní odkazy na nových kartách?
3. Jak mohu zabránit Microsoft Edge v únosu nastavení prohlížeče?
4. Jaké kroky bych měl postupovat, abych zabránil otevření Microsoft Edge namísto chromu?
5. Proč se vše otevírá v Microsoft Edge na mém počítači?
6. Proč můj počítač neustále výchozí místo namísto mého preferovaného prohlížeče?
7. Co způsobuje, že se věci neustále otevírají v Microsoft Edge?
8. Jak mohu otevřít odkazy na Google místo Microsoft Edge?
9. Kde najdu možnost deaktivovat automatické otevření webových stránek v Microsoft Edge?
10. Existuje rychlá oprava pro otevírací odkazy Microsoft Edge na nových kartách?
11. Mohu odstranit konkrétní weby ze seznamu oznámení společnosti Microsoft Edge, abych zastavil únos?
12. Existuje způsob, jak deaktivovat AutoStart Microsoft Edge prostřednictvím správce úloh?
13. Jaké jsou některé důvody, proč je Microsoft Edge nastaven jako spuštěný program na mém počítači?
14. Jak mohu zkontrolovat automatizované úkoly, které mohou způsobit automatické otevření Edge Microsoft?
15. Jak mohu změnit výchozí prohlížeč z Microsoft Edge do jiného prohlížeče, jako je Google Chrome?

– Odpovědi:/silné
1. Chcete -li zastavit Microsoft Edge v automatickém otevírání webových stránek po spuštění, přejděte na start > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení a vypněte možnost automaticky uložit a restartovat aplikace.
2. Pokud Microsoft Edge udržuje otevírání odkazů na nových kartách, můžete kliknout pravým tlačítkem myši na odkaz a vybrat „Otevřít na nové kartě“, abyste vyřešili problém.
3. Chcete -li zabránit únosu Microsoft Edge, otevřený okraj, otevřený okraj, přejděte na Nastavení > Oprávnění na webu > Oznámení a odebrat stránky uvedené v části „Povolit“.
4. Chcete -li zabránit otevření Microsoft Edge namísto Chrome, Open Task Manager (TaskMgr.exe), přejděte na kartu spuštění, najděte Microsoft Edge v seznamu, klikněte na něj a vyberte Zakázat.
5. Pokud se vše otevře v Microsoft Edge na vašem počítači, je pravděpodobně nastaveno jako spuštění programu. Zakázat jej prostřednictvím správce úloh, abyste zabránili automatickému otevření.
6. Váš počítač může nadále prodloužit na okraj kvůli ctižádostivé taktice Microsoftu, rozbitých konfigurací, únosců prohlížeče nebo protichůdné nastavení. Upravte výchozí předvolby programu a změňte výchozí prohlížeč.
7. Věci se mohou v Microsoft Edge neustále otevírat kvůli automatizovaným úkolům nastaveným v plánovači úloh. Zkontrolujte knihovnu plánovače úloh a identifikujte a deaktivujte jakékoli úkoly související s Edge.
8. Chcete -li otevřít odkazy na Googlu místo Microsoft Edge, přejděte do vyhledávacího panelu zadejte „výchozí aplikace“ a otevřete nastavení výchozích aplikací. V webovém prohlížeči vyberte Google Chrome nebo váš preferovaný prohlížeč.
9. Možnost deaktivace automatického otevření webových stránek v Microsoft Edge najdete na startu > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení. Vypněte příslušné nastavení.
10. Ano, klepnutím pravým tlačítkem myši na odkaz a výběr „Otevřít na nové kartě“ může rychle vyřešit problém úvodních odkazů Microsoft Edge v nových kartách.
11. Ano, můžete odstranit konkrétní weby ze seznamu oznámení společnosti Microsoft Edge a zastavit únos. Přejděte na nastavení Edge, vyberte oprávnění na webu, poté oznámení a použijte tři tečky napravo od každého webu k odstranění.
12. Ano, můžete deaktivovat AutoStart Microsoft Edge prostřednictvím Správce úloh. Otevřete správce úloh, přejděte na kartu Startup, najděte Microsoft Edge v seznamu, klikněte na něj a vyberte Zakázat.
13. Microsoft Edge může být nastaven jako spouštěcí program na vašem počítači z různých důvodů, jako je výchozí nastavení, aktualizace systému nebo předchozí předvolby uživatelů. Deaktivace prostřednictvím správce úloh může zabránit jeho automatickému spuštění.
14. Můžete zkontrolovat automatizované úkoly způsobující automatické otevření Microsoft Edge otevřením dialogu běhu s Win + R, zadáním „Taskschd.MSC, „Navigace do knihovny plánovače úloh a přezkoumání uvedených úkolů.
15. Chcete -li změnit výchozí prohlížeč z Microsoft Edge do jiného prohlížeče, jako je Google Chrome, přejděte a vyhledejte „výchozí aplikace.„Otevřete výchozí nastavení aplikací a přejděte do sekce webového prohlížeče a vyberte svůj preferovaný prohlížeč.

Jak mohu zabránit Microsoft Edge v otevírání webových stránek?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit automatickému otevírání webových stránek Microsoft Edge

Zastavte Microsoft Edge v automatickém spuštění a startujte > Nastavení .Vyberte účty > Možnosti přihlášení.Když se odhlásím, vypněte automaticky uložte své restartovatelné aplikace a restartuji je, když se přihlásím.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Microsoft Edge v úvodním odkazech

Ahoj kluci, pokud hrana. Během velkého vyhledávání je otevření nové karty. Pokaždé, když zde je, jak to opravit například pokud kliknete na jakýkoli odkaz a otevírá novou kartu. Jak to tedy opravit, co musíte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím hranu v únosu mého prohlížeče

Otevřená hrana, vyberte nabídku vpravo a vyberte Nastavení. Vyberte nabídku a poté vyberte oprávnění webu. Vyberte oznámení. V povolení pro každý uvedený web vyberte možnosti (tři tečky vpravo) a vyberte Odebrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím otevření Microsoft Edge namísto chromu

Otevřete správce úloh (TaskMgr.exe), přejděte na kartu Startup. Nyní zjistěte Microsoft Edge v seznamu, klepněte na něj pravým tlačítkem a vyberte Zakázat. Tím se deaktivuje autostart aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se všechno otevírá v Microsoft Edge

Pokud se prohlížeč Microsoft Edge otevře automaticky po zavedení do plochy Windows 10/11, je pravděpodobné, že je nastaven jako startup program na vašem počítači. Zakázat jej prostřednictvím správce úloh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač neustále výchozí hodnota

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se věci neustále otevírají v Microsoft Edge

Pokud se Microsoft Edge stále otevírá automaticky, měli byste zkontrolovat aktivní úkoly v plánovači úloh. Existuje šance, že automatizovaný úkol v počítači způsobuje automatické otevření hrany. Zde je návod, jak můžete zkontrolovat automatizované úkoly v plánovači úloh: Stisknutím tlačítka Win + R otevřete dialogové okno spuštění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít odkazy na Google místo Microsoft Edge

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě můj prohlížeč neustále přesměruje na náhodné webové stránky

To, co je únosovač prohlížeče Únosem prohlížeče, je malwarový program, který modifikuje nastavení webového prohlížeče bez oprávnění uživatele a přesměruje uživatele na webové stránky, které uživatel nezamýšlel navštívit. Často se nazývá virus prohlížeče, protože přesměruje prohlížeč na jiné, obvykle škodlivé webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji Microsoft Edge

Q #6) Co se stane, když odinstaluji Microsoft Edge odpověď: Pokud ji odinstalujete z vašeho počítače, bude k otevření odkazů k dispozici déle jako výchozí prohlížeč. Odinstalujte jakýkoli jiný prohlížeč nejen procházet, ale otevřené odkazy z e -mailu, dokumentů atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít odkazy v Chrome místo Microsoft Edge

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Microsoft Edge otevírá místo Google

Nastavili jste Chrome jako výchozí prohlížeč v nastavení okna > Aplikace > Výchozí aplikace > Prohlížeč > Vyberte Chrome. Pokud ano a Edge se stále otevírá, zkontrolujte všechny své startovací místa, abyste se ujistili, že hrana ani nic jiného, ​​co pro vás nemusíte běžet, když se okna spustí, je zakázáno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Microsoft Edge otevírá místo Internet Explorer

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odstranit nebo deaktivovat Microsoft Edge

Odpověď: Můžete snadno odinstalovat nebo deaktivovat Microsoft Edge tím, že přejdete na nastavení, aplikace, aplikace a funkce a konečně klepnutím na tlačítko Odinstalovat tlačítko. V případě, že je tlačítko odinstalace na počítači neklísetelné, použijete příkazový řádek k násilnému odinstalaci nebo deaktivaci Edge Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj internetový průzkumník stále chodí na Microsoft Edge

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním Windows 10 v otevírání odkazů na Microsoft Edge

Přejděte do nastavení systému Windows (ikona ozubeného ozubeného ozubeného ozubeného zařízení na tlačítku Start v nabídce Start) > Aplikace > Výchozí aplikace a změnit výchozí prohlížeč podle vašeho výběru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se všechno otevírá v Microsoft Edge

Startup aplikace jsou programy, které automaticky začínají s Windows bez jakéhokoli vstupu uživatele. Pokud jste dříve nastavili Edge jako program spuštění, bude se i nadále automaticky otevírat. Správce úloh můžete použít k zobrazení seznamu spuštěných aplikací a odtamtud zakázat hranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se všechny mé odkazy otevírají na okraji

Jako uživatel Windows jste si možná všimli, že OS otevírá určité odkazy v Microsoft Edge a Bing – i když změníte výchozí nastavení. To není bohužel ne závada-Microsoft vždy otevírá odkazy z některých vestavěných funkcí oken (vyhledávání, novinky, widgety a počasí) na okraji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svůj prohlížeč z přesměrování na jiné webové stránky

Jak opravit příliš mnoho přesměrových souborů cookie na webových stránkách přesměrování.Vymažte mezipaměť prohlížeče.Zajistěte, aby byl váš certifikát SSL nainstalován správně.Vyhodnoťte své služby a pluginy třetích stran.Resetujte svůj soubor HTACCESS.Kontaktujte svého poskytovatele hostingu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neustále přijímám webové stránky, které se objevují náhodně

Pokud vidíte některé z těchto problémů s Chrome, můžete mít v počítači nainstalovaný nežádoucí software nebo malware: vyskakovací reklamy a nové karty, které nezmizí. Vaše domovská stránka nebo vyhledávače Chrome se neustále mění bez vašeho povolení. Nežádoucí prodloužení nebo panely nástrojů se stále vrací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu bezpečně zakázat Microsoft Edge

Prohlížeč Microsoft Edge je nainstalován ve výchozím nastavení na Windows 11 a všechny nové sestavy Windows 10 (a Windows Server 2022/2019). Pokud máte na počítačích ve vaší organizaci nainstalovaný další prohlížeč, můžete na Windows odinstalovat nebo deaktivovat prohlížeč Microsoft Edge na Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepnu zpět na Internet Explorer z Microsoft Edge

Chcete -li zapnout režim Internet Explorer, použijte následující kroky. Na řádku adresy pro Microsoft Edge, zadejte Edge: // Nastavení/DefaultBrowser a poté klikněte na Enter. Posuňte si stránky Povolení, aby byly znovu načtěny v internetovém průzkumníku přepínače. Restartujte Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Edge neustále otevírá

Pokud se prohlížeč Microsoft Edge otevře automaticky po zavedení do plochy Windows 10/11, je pravděpodobné, že je nastaven jako startup program na vašem počítači. Zakázat jej prostřednictvím správce úloh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím Microsoft Edge a vrátit se do Internet Explorer

Vyberte aplikace > Výchozí aplikace . 3. V webovém prohlížeči vyberte ikonu prohlížeče a ze seznamu vyberte Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít všechny odkazy v chromu místo Edge

V oknech 10, pokud se vaše nohy otevřou na okraji. A dáváte přednost tomu, aby se otevírali chromem. Pokračujte a přejděte na příkaz Little Run hned vedle dlaždice a výchozí aplikace Windows Klikněte na výchozí aplikaci

[/WPRemark]

Previous Post
¿Sophos trabaja en Mac Big Sur??
Next Post
Detekuje zvuk Reolink?