15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je nejdůvěryhodnější kreditní zpráva?

Shrnutí článku – „Přesnost úvěrového úřadu: Experian vs FICO, Equifax vs TransUnion a další“

Klíčové body:

1. Experian vs FICO: Experian poskytuje podrobnější a důkladnější informace ve srovnání se skóre FICO, což je jednoduchá numerická reprezentace.

2. Equifax vs TransUnion: Equifax i TransUnion poskytují stejně přesné skóre, protože oba používají své vlastní bodovací systémy.

3. Nejvýhodnější rozsah kreditního skóre: Kreditní skóre od 580 do 669 jsou považovány za spravedlivé, 670 až 739 jsou považovány za dobré, 740 až 799 je považováno za velmi dobré a 800 a vyšší jsou považovány za vynikající.

4. Důležitost TransUnion vs Equifax: Žádné kreditní skóre z žádného z úvěrových kanceláří není cennější nebo přesnější než jiné. Věřitelé mohou dávat přednost jednomu skóre před druhým, ale nemusí to nutně znamenat, že je lepší.

5. Experian a FICO: Zatímco existuje více modelů úvěrového bodování, skóre FICO běžně používají věřitelé a podniky. Experian poskytuje vaše FICO skóre zdarma.

6. Rozdíl mezi Experian a FICO: Kreditní skóre, které vidíte na Experian, se mohou lišit od skóre FICO používaných věřiteli. Je to proto, že věřitelé mohou používat data z jiného úvěrového úřadu pro výpočet vašeho skóre FICO.

7. Zprávy o úvěrové historii za hypotéky: Při žádosti o hypotéku věřitelé obvykle kontrolují zprávy o úvěrové historii od Experian, Equifax a TransUnion. Skóre FICO se běžně používá v procesu hypotéky.

8. Srovnání experianů a přemisťování: Nejlepší úvěrový úřad mezi Equifax, Experian a TransUnion závisí na individuálních okolnostech. Žádný z nich není považován za neodmyslitelně lepší než ostatní.

Otázky:

  1. Je experian nebo fico přesnější?
  2. Výhodou Experian oproti FICO je to, že poskytuje podrobnější a důkladnější informace ve srovnání s jednoduchým numerickým skóre. Dva dlužníci se stejným skóre FICO mohou mít nesmírně odlišnou úvěrovou historii.

  3. Je přesnější?
  4. Equifax i TransUnion poskytují stejně přesné skóre pomocí vlastních bodovacích systémů. Přesnost skóre závisí na konkrétní úvěrové agentuře, kterou používá váš věřitel.

  5. Jaká je nejpříznivější úvěrová zpráva?
  6. Kreditní skóre mezi 580 a 669 jsou považovány za spravedlivé, 670 až 739 je považováno za dobré, 740 až 799 je považováno za velmi dobré a 800 a vyšší jsou považovány za vynikající.

  7. Je TransUnion nebo Equifax důležitější?
  8. Žádné kreditní skóre od jednoho úvěrového úřadu není cennější nebo přesnější než jiné. Věřitelé mohou mít přednost jednomu skóre nad druhým, ale neznamená to nadřazenost.

  9. Poskytuje Experian vaše skutečné skóre FICO?
  10. Zatímco existuje více modelů kreditního skóre, skóre FICO běžně používají věřitelé. Experian poskytuje vaše FICO skóre zdarma.

  11. Proč je moje experianční skóre vyšší než FICO?
  12. Kreditní skóre, které vidíte na Experian, se mohou lišit od skóre FICO používaných věřiteli. Tento rozdíl může být způsoben věřiteli pomocí skóre FICO na základě údajů z jiného úvěrového úřadu.

  13. Banky se dívají na TransUnion nebo Equifax?
  14. Při žádosti o hypotéku věřitelé obvykle kontrolují zprávy o úvěrové historii od Experian, Equifax a TransUnion. Skóre FICO se běžně používá v procesu hypotéky.

  15. Je experian nebo převodovka lepší?
  16. Žádný úvěrový úřad není považován za nejlepší mezi Equifax, Experian a TransUnion. Volba závisí na individuálních okolnostech a preferencích.

Jaká je nejdůvěryhodnější kreditní zpráva?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian nebo fico přesnější

Výhodou Experian oproti FICO je, že informace, které poskytuje, jsou mnohem podrobnější a důkladnější než jednoduché číslo. Pár dlužníků by mohl mít 700 skóre FICO, ale nesmírně odlišné úvěrové historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přesnější

Je equifax přesnější než skóre TransUnion z Equifaxu a TransUnion jsou stejně přesné, protože oba používají své vlastní bodovací systémy. Obě úvěrové agentury poskytují přesné skóre a podle toho, kdo váš věřitel rozhodl, poskytne vhodné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejpříznivější úvěrová zpráva

Přestože se rozsahy liší v závislosti na modelu úvěrového bodování, obecně jsou kreditní skóre od 580 do 669 považovány za spravedlivé; 670 až 739 jsou považovány za dobré; 740 až 799 jsou považovány za velmi dobré; a 800 a vyšší jsou považovány za vynikající.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TransUnion nebo Equifax důležitější

TransUnion vs. Equifax: Což je nejpřesnější žádné kreditní skóre z žádného z úvěrových kanceláří je cennější nebo přesnější než jiné. Je možné, že věřitel může přitahovat k jednomu skóre nad druhým, ale to nutně neznamená, že skóre je lepší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává vám experian vaše skutečné skóre FICO

I když existuje více modelů úvěrového bodování, FICO® SCORE☉ je jedním z nejčastěji používaných věřiteli a podnikání k určení, jak spolehlivě budete platit dluh. Skóre FICO® můžete získat zdarma z Experian.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje experianční skóre mnohem vyšší než FICO

Proč se moje experianční kreditní skóre liší od FICO, kreditní skóre, které vidíte, když zkontrolujete službu, jako je experian, se může lišit od FICO skóre, které věřitel vidí při kontrole vašeho kreditu. Je to proto, že věřitel může používat skóre FICO na základě údajů z jiného úvěrového úřadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Banky se dívají na TransUnion nebo Equifax

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian nebo převodovka lepší

Které ze tří úvěrových úřadů jsou nejlepší ze tří hlavních úvěrových kanceláří (Equifax, Experian a TransUnion), žádný není považován za lepší než ostatní. Věřitel se může spoléhat na zprávu z jednoho předsednictva nebo všech tří kanceláří, aby se rozhodl o schválení vaší půjčky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používají banky TransUnion nebo Equifax

Na závěr. Vydavatelé kreditní karty a věřitelé mohou používat jeden nebo více ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, TransUnion a Equifax -, aby pomohli určit vaši způsobilost pro nové účty kreditní karty, půjčky a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která ze 3 kreditních zpráv je nejlepší

Je důležité si uvědomit, že všechny tři úřady se široce používají v U.S. Žádný z nich není „důležitější“ než ostatní. Neexistuje žádná „nejlepší“ úvěrová kancelář – všechny tři úřady mohou nabídnout užitečné informace a nástroje, které vám pomohou činit finanční rozhodnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přesnější experian nebo převodovka

Přestože je Experian největší úvěrový úřad v U.S., TransUnion a Equifax jsou široce považovány za stejně přesné a důležité. Pokud jde o kreditní skóre, existuje jasný vítěz: Skóre FICO® se používá v 90% rozhodnutí o půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko je kreditní karma

Úvěrové skóre a informace o hlášení o kreditní karmě jsou přesné, protože to hlásí dvě ze tří úvěrových agentur. Equifax a TransUnion jsou ti, kteří uvádějí zprávy a skóre. Credit Karma také nabízí Vantagescores, ale jsou oddělené od ostatních dvou úvěrových kanceláří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje experianční skóre mnohem vyšší

Důvodem je řada faktorů, jako jsou mnoho různých značek kreditního skóre, změny skóre a generace skóre v komerčním použití v daném okamžiku. Tyto faktory pravděpodobně přinesou různá skóre úvěrů, i když jsou vaše úvěrové zprávy identické napříč třemi úvěrovými kancelářemi – což je také neobvyklé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používají věřitelé používat experianské kreditní skóre

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké skóre FICO je zapotřebí k nákupu domu

620 nebo vyšší

Doporučuje se, abyste měli kreditní skóre 620 nebo vyšší, když požádáte o konvenční půjčku. Pokud je vaše skóre pod 620, věřitelé buď nebudou moci schválit vaši půjčku nebo mohou být povinni vám nabídnout vyšší úrokovou sazbu, což může mít za následek vyšší měsíční platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Banky používají experian nebo přepravu

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na experian nebo přepravu

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte kreditní karty se podívat na Equifax nebo TransUnion

Tři hlavní úvěrové kanceláře (také nazývané agentury pro vykazování kreditu) v U.S. – Experian ™, Equifax® a TransUnion® – jsou všechny používány vydavateli kreditních karet, věřiteli a spotřebiteli pro různé účely.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která kreditní zpráva používá nejvíce věřitelé

Skóre FICO ®

Skóre FICO ® je nejpoužívanějším kreditním skóre – 90% nejlepších věřitelů používá skóre FICO®.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je equifax nebo kreditní karma přesnější

Zde je krátká odpověď: Kreditní skóre a zprávy, které vidíte na kreditní karmě. Kreditní skóre a zprávy, které vidíte na kreditní karmě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je FICO skóre přesnější než kreditní karma

Vaše skóre kreditní karmy by mělo být stejné nebo blízko k vašemu skóre FICO, což je to, co každý potenciální věřitel pravděpodobně zkontroluje. Rozsah vašeho kreditního skóre (např "dobrý" nebo "velmi dobře") je důležitější než přesné číslo, které se bude lišit podle zdroje a okraje nahoru nebo dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je equifax vyšší než úvěrové skóre Experian

Hlavním rozdílem je, že je to experiance mezi 0 – 1000, zatímco společnost Equifax hodnotí skóre mezi 0 – 1200.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které skóre je vyšší překlad nebo experian

Pokud se sbírka objeví na Experian, ale ne na další dva úřady, vaše úvěrové skóre experianů bude nižší než vaše skóre překladů a equifaxu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dívají se na společnosti Experian nebo Equifax

Více společností používá experian pro hlášení úvěrů než používat Equifax. To samo o sobě nezlepšuje experian, ale naznačuje to, že jakýkoli konkrétní dluh je pravděpodobnější, že se objeví v Experian Report.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kreditní skóre je zapotřebí k nákupu domu 300 000

620-660

Kromě toho budete muset udržovat „přijatelnou“ úvěrovou historii. Někteří hypoteční věřitelé jsou spokojeni s kreditním skóre 580, ale mnozí preferují 620-660 nebo vyšší.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Pia es tan lento??
Next Post
Proč bych dostal do pošty kartu Brinks?