15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když necháte televizi příliš dlouho?

Shrnutí článku:

1. Ponechání televizoru na příliš dlouho může to poškodit: Pokud je statický obrázek ponechán v televizi po dlouhou dobu, může to způsobit spálení, zejména na plazmových obrazovkách.

2. Kvalita spánku lze ohrozit: Usínání s televizí může narušit kvalitu spánku v důsledku vystavení modrému světlu.

3. Zhoršení fosforu: Když na obrazovce zůstane příliš dlouhý obrázek, komponenty fosforu v každém pixelu se opotřebovávají různými rychlostmi, což vede k obrazům duchů na obrazovce.

4. Životnost LED televizorů: LED televizory mohou trvat asi 13 let, pokud nebudou použity 24/7 a žádné jiné komponenty selhávají předem.

5. Přehřátí obav: Neustálé použití bez zapnutí může způsobit přehřátí televize. Prach a nečistoty mohou také přispět k přehřátím problémů.

6. Ponechání televize po dobu 3 dnů: Zatímco Burn-in nemusí být pro většinu televizorů problém, stále se doporučuje vyhnout se ponechání statických obrázků na obrazovce po dlouhou dobu.

7. Rizika popálení obrazovky: Ponechání statického obrázku na obrazovce po dobu více než 2 hodin může způsobit popálení obrazovky, což má za následek duchovní obrázek, který může být dočasný nebo trvalý.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Může to nechat televizi příliš dlouhé poškodit?
  2. Odpověď: Ano, ponechání statického obrazu v televizi může po dlouhou dobu vést k vypálení, zejména na plazmových obrazovkách. Je méně pravděpodobné, že se stane s LCD televizory.

  3. Otázka: Co se stane, když opustíte televizi celou noc?
  4. Odpověď: Ponechání televizoru při spánku může narušit výrobu melatoninu, hormonu odpovědného za regulaci cyklů spánku a bdění, čímž ovlivňuje kvalitu spánku.

  5. Otázka: Co se stane, když je televize příliš dlouho?
  6. Odpověď: Když na obrazovce zůstane na obrazovce delší dobu, fosforové komponenty se opotřebovávají různými rychlostmi, což má za následek, že na obrazovce vyleptají obrazy duchů, které jsou vyleptany.

  7. Otázka: Jak dlouho může zůstat LED TV?
  8. Odpověď: LED televizory mohou trvat přibližně 40 000 až 60 000 hodin na maximum nebo téměř maximální jas, což odpovídá přibližně 4.5 až 6.8 let použití. Jejich životnost se může lišit v závislosti na jiných komponentách.

  9. Otázka: Může se televize přehřát?
  10. Odpověď: Ano, nepřetržité použití bez zapnutí a hromadění prachu a nečistot může způsobit přehřátí televize. Správné ventilace je nezbytné pro zabránění přehřátí.

  11. Otázka: Můžete nechat televizi na 3 dny?
  12. Odpověď: Zatímco Burn-in nemusí být problémem pro většinu televizorů, je vhodné nenechat na obrazovce po delší dobu nenechat na obrazovce, aby se zabránilo potenciálním spalování.

  13. Otázka: Je v pořádku opustit televizi 24/7?
  14. Odpověď: Obecně je bezpečné nechat televizi v pohotovostním režimu po celou dobu. Nedoporučuje se však ponechat na obrazovce více než 2 hodiny, aby se zabránilo popálení obrazovky.

Co se stane, když necháte televizi příliš dlouho?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může nechat televizi příliš dlouhé poškodit

Můžete nechat televizi na příliš dlouhé poškození, pokud po dlouhou dobu necháte statický obrázek v televizi, riskujete jej spálení na obrazovku . Je pravděpodobnější, že se to stane s plazmou než u LCD. Pravděpodobně se nestane se všemi televizory, ale pokud opustíte můj televizor na pozastavení, přijde spořič obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když necháte televizi celou noc

Kvalitu spánku lze snadno ohrozit

Usínání s vaší televizí znamená, že také namočíte v modrém světle z elektroniky. To se může pohrávat s kvalitou vašeho spánku potlačením produkce melatoninu, hormonu, který udržuje váš cyklus spánku/probuzení pod kontrolou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je moje televize příliš dlouho

Když na obrazovce zůstane příliš dlouho, komponenty fosforu v každém pixelu se opotřebovávají různými rychlostmi. Nerovnoměrné míry spálení zanechávají za sebou obraz duchů, navždy vyleptaný na obrazovku. Plazmové obrazovky také trpí zhoršením fosforu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může být LED televizor ponechán

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se televize přehřát

Nezapomeňte zkrátit množství času, kterým je televizor spuštěn. Nezapomeňte jej vypnout, když se nepoužívá, protože jeho ponechání po dlouhou dobu může způsobit přehřátí. Prach a nečistoty mohou ucpat otvory, což zabraňuje správnému cirkulaci vzduchu a způsobující přehřátí televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat televizi po dobu 3 dnů

Ano, vlastně to doporučuji s elektronikou. Pro většinu televizorů není Burn in problém, i když bych neměl žádné šance, takže se ujistěte, že na obrazovce dlouho nezanecháváte žádné statické obrázky na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku opustit televizi na 24 7

Je bezpečné nechat televizi po celou dobu v pohotovostním režimu, ale neměli byste nechat žádný typ televize se statickým obrázkem na obrazovce déle než 2 hodiny, protože to může způsobit „popálení obrazovky“, kde zůstává duch obrázku na obrazovce. Popáleniny obrazovky mohou být dočasné nebo trvalé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může televizní přehřát

Nezapomeňte zkrátit množství času, kterým je televizor spuštěn. Nezapomeňte jej vypnout, když se nepoužívá, protože jeho ponechání po dlouhou dobu může způsobit přehřátí. Prach a nečistoty mohou ucpat otvory, což zabraňuje správnému cirkulaci vzduchu a způsobující přehřátí televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být spálení dočasné

I když může být snadné si myslet, že dočasná retence obrazu a spálení jsou stejné, jsou ve skutečnosti odlišné. Zatímco udržení obrázku je dočasným problémem, Burn-in je trvalé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku opustit televizi na 24 7

Většina televizorů LED, LCD, OLED a plazmy může běžet pořád, aniž by poškodilo váš stroj. To však zkrátí život vaší televize. Všechny televizory mají přednastavený životní cyklus měřený v používaných hodinách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak horká může se televize dostat, než se zlomí

Jak horká může být televizor obvykle před poškozením, mnoho výrobců říká, že televize vydrží až 125 ° F.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká teplota poškodí televizi

Co je tyto televizory, by měly být udržovány při teplotách vyšších než 40 stupňů Fahrenheita. Jakékoli počasí pod 40 stupňů Fahrenheit (5 stupňů Celcius) poškodí vaše televizi. Každá značka televize má své vlastní doporučené teploty, v níž se má provozovat, proto se poraďte s uživatelskou příručkou pro pokyny specifické pro vaši jednotku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když opustíte televizi na 24 7

Většina dnešních televizorů je nyní LED s plochou obrazovkou a zatímco je udržujete po celou dobu, nepřidává k vašemu účtu za elektřinu moc, může to způsobit popálení obrázku, pokud nepoužíváte spořič obrazovky. Pokud máte náhodou plazmovou televizi, která ji nechá na 24/7, může vést k přehřátí obrazovky a zkrácení života televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spálit televizi s plochou obrazovkou

Dnes se v moderních televizorů s plochou obrazovkou používají potenciálně hořlavé polymerní materiály, které mohou přispět k požárům, protože první položka zapálila nebo jako druhý článek zapálený přispívající k celkovému zatížení paliva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku opustit televizi 24 7

Pro bezpečnost, dlouhověkost zařízení a energetickou účinnost se doporučuje, abyste svůj televizor nenechali neustále a místo toho ji úplně vypnuli, když se nepoužívají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může televize přehřát a zapálit

Bylo nahlášeno šest incidentů přehřátí, kouření nebo chytání televizorů, agentura říká. Jeden incident zahrnoval televizi oheň a spálení zdi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude popáleniny

Burn-in je trvalé:.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá popálená obrazovka

Burn-in je viditelná značka, která zůstane na obrazovce a zůstává bez ohledu na to, co sledujete nebo děláte. To může být způsobeno ponecháním pevného obrazu na obrazovce po dlouhou dobu a může být zvláště patrné na OLED TVS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje televize přehřát

Vysoké teplo může nevratně poškodit televizní displej a způsobit, že komponenty v průběhu času nefungují, a jedním z příznaků by mohlo být přehřátí přehřátí. Nejlepší je udržovat televizi v místnosti, která je v pohodě a dobře větraná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká teplota může vydržet TV s plochou obrazovkou

Bezpečné teploty se liší od toho, kdy se televizor používá vs. ukládá se. LCD a plazmatické provozní tempy: 40 až 95 stupňů Fahrenheit. Teplota skladování LCD a plazmy: -5 až 120 stupňů Fahrenheit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nechat televizi na 2 dny

Časté cykly zapnutí a vypnutí mohou potenciálně způsobit opotřebení komponent vaší televize, ale ve většině případů je vypnutí televizoru, když ji nepoužíváte, stále nejlepším způsobem, jak snížit využití energie a prodloužit jeho životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Burn-in na televizi permanentní

Spálení obrazovky, Burn-in Image, obraz duchů nebo stínový obraz, je trvalé zbarvení oblastí na elektronickém displeji, jako je katodová paprsková trubice (CRT) ve starém monitoru počítače nebo televizi. Je to způsobeno kumulativním nejednotným použitím obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak běžné jsou televizní požáry

V tom roce bylo v U 1 400 televizních požárů.S., vedoucí k smrti 20 lidí, s 120 zraněnými. (Z nějakého důvodu již CPSC nezveřejňuje data specifická pro televizi.) Přesto tak vzácné, jak tyto problémy mohou být, někdy je majitel zhoršuje. Televizory nejsou počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda má váš televizor spálen

Burn-in je viditelná značka, která zůstane na obrazovce a zůstává bez ohledu na to, co sledujete nebo děláte. To může být způsobeno ponecháním pevného obrazu na obrazovce po dlouhou dobu a může být zvláště patrné na OLED TVS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se stane popálení obrazovky

To může trvat jen několik týdnů, než je patrné, aby se objevilo duchov.

[/WPRemark]

Previous Post
Es mifi tan bueno como wifi?
Next Post
Lze Microsoft Edge důvěřovat?