15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít svůj domov Google jako poslechové zařízení?

Shrnutí článku

1. Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home?
Google nemá funkci, ale stále je možné ji použít jako otevřený mikrofon. Vše, co musí být, je třeba si stáhnout aplikaci Home Google do telefonu a připojit ji k reproduktoru. Poté, když jste mimo dosah, mohou požádat řečníka, aby zavolal na telefon.

2. Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení?
Google Home můžete použít jako interkom s duem. Ujistěte se, že máte v telefonu nainstalované duo a jste přihlášeni. Přejděte na svou domovskou obrazovku na aplikaci Google Home, vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit, klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu, vyberte hlasové hovory a klikněte na Pokračovat.

3. Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest?
Můžete hrát z místnosti do místnosti do pokoje s reproduktory hnízda. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

4. Lze Google Home použít jako interkom?
Pokud vytvoříte skupinu rodiny Google, můžete komunikovat se všemi ve své domácnosti kdekoli. Jen dejte příkaz jako: „Ahoj Google, řekni mé rodině, že jsme na večeři v šest.„Poté mohou reagovat z jakéhokoli zařízení pomocí aplikace Google Home, včetně jejich telefonů.

5. Jak daleko vás Google Home slyší?
Zdá se, že je to asi 100 ft, v závislosti na různých faktorech. Pokud hraje hlasitou píseň, přemohne mikrofony. Přidali také schopnost jej ztlumit tím, že drží ruku v domácím centru Google Home Max. Hluk v místnosti, jako jsou televizory, rádia nebo jiné konverzace, může navíc ovlivnit jeho schopnost slyšet.

6. Jak vidím aktivitu Google Home?
Chcete -li zkontrolovat historii aktivity asistenta Google, otevřete aplikaci Google Home, klepněte na svůj účet vpravo nahoře a poté klepněte na „Moje aktivita“.

7. Jak udržuji poslech asistenta Google?
Chcete -li povolit režim pokračujících konverzací Assistant Google, otevřete aplikaci Google Home na vašem zařízení Android nebo iOS, klepněte na Nastavení a poté klepněte na další nastavení pod hlavičkou služeb Google Assistant Services. Klepněte na kartu Assistant, klepněte na pokračující konverzaci a přepněte na pokračující nastavení konverzace.

8. Jak přeměním telefonu na poslechové zařízení?
Chcete -li proměnit telefon na poslechové zařízení, musíte nejprve přidat funkci živého poslechu pro ovládání centra. Jít…

Otázky a odpovědi

  1. Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home?
    Ne, Google nemá pokles funkce, jako je Amazon’s Alexa, ale stále je možné ji použít jako otevřený mikrofon. Váš bývalý může stáhnout aplikaci Google Home do svého telefonu a připojit ji k reproduktoru. Poté, když jste mimo dosah, mohou požádat řečníka, aby zavolal na svůj telefon, což jim umožní poslouchat konverzace.
  2. Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení?
    Google Home můžete použít jako interkom pomocí aplikace Duo. Ujistěte se, že máte v telefonu nainstalované duo a jste přihlášeni. Poté přejděte na svou domovskou obrazovku v aplikaci Google Home, vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit, klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu, vyberte hlasové hovory a klikněte na Pokračovat. Nyní můžete použít Google Home jako poslechové zařízení.
  3. Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru hnízda?
    Ano, můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru hnízda. Když se pohybujete po domě, můžete hrát cokoli posloucháte. To vám umožní hrát hudbu z více reproduktorů v různých místnostech.
  4. Lze Google Home použít jako interkom?
    Ano, Google Home lze použít jako interkom. Pokud vytvoříte skupinu rodiny Google, můžete komunikovat se všemi ve své domácnosti bez ohledu na to, kde jsou. Jednoduše dejte příkaz jako: „Ahoj Google, řekni mé rodině, že jsme na večeři v šest.„Poté mohou reagovat z jakéhokoli zařízení pomocí aplikace Google Home, včetně jejich telefonů.
  5. Jak daleko vás Google Home slyší?
    Google Home má řadu přibližně 100 ft, ale to může být ovlivněno různými faktory. Pokud hraje hlasitou píseň, mohou být mikrofony přemoženy. Navíc, další hluk v místnosti, jako jsou televizory, rádia nebo konverzace, může ovlivnit jeho schopnost slyšet vás.
  6. Jak vidím aktivitu Google Home?
    Chcete -li zkontrolovat historii aktivity asistenta Google, otevřete aplikaci Google Home a klepněte na svůj účet vpravo nahoře. Poté klepnutím na „Moje aktivita“ zobrazíte svou aktivitu Google Home.
  7. Jak udržuji poslech asistenta Google?
    Chcete -li povolit režim pokračujících konverzací Assistant Google, otevřete aplikaci Google Home na vašem zařízení Android nebo iOS. Klepněte na Nastavení a poté klepněte na další nastavení pod záhlaví. Odtud přejděte na kartu Assistant a přepněte na pokračující nastavení konverzace. To umožní asistentovi Google pokračovat v poslechu následných příkazů, aniž by museli pokaždé říkat Wake Word.
  8. Jak přeměním telefonu na poslechové zařízení?
    Chcete -li proměnit váš telefon na poslechové zařízení, můžete využít funkci Live Lives. Pokyny pro povolení této funkce se však mohou lišit v závislosti na zařízení a operačním systému, který používáte.

Mohu svůj domov Google použít jako poslechové zařízení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu poslouchat konverzace prostřednictvím Google Home

Google nemá funkci pokles, ale stále je možné ji použít jako otevřený mikrofon. Všechno, co potřebuje, je udělat si stáhnout aplikaci Google Home do svého telefonu a připojit ji k reproduktoru. Poté, když jste mimo dosah, požádají řečníka, aby zavolal na telefon.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu proměnit Google domů na poslechové zařízení

Používání Google Home jako interkomu s duomake jistě máte nainstalované duo v telefonu a jste přihlášeni.Přejděte na svou domovskou obrazovku ve vaší domácí aplikaci Google.Vyberte zařízení, které chcete tuto funkci povolit.Klikněte na ikonu Gear (Nastavení) v pravém horním rohu.Vyberte hlasové hovory.Klikněte na Pokračovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat prostřednictvím reproduktoru Nest

Hrajte z místnosti do místnosti do pokoje. Při pohybu po domě přesuňte cokoli, co posloucháte z jednoho reproduktoru hnízda nebo do druhého. Hudba tady, tam a všude. Naplňte svůj domov zvukem ze všech reproduktorů a displejů hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze Google Home použít jako interkom

Pokud vytvoříte skupinu rodiny Google, můžete komunikovat se všemi ve své domácnosti kdekoli. Jen dát příkaz jako, "Ahoj Google, řekni mé rodině, že jsme na večeři v šest." Poté mohou reagovat z jakéhokoli zařízení pomocí aplikace Google Home, včetně jejich telefonů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko vás Google Home slyší

Zdá se, že je to asi 100 ft v závislosti na různých faktorech. Pokud hraje hlasitou píseň, bude to přemoci mikrofonů. Přidali, aby vám drželi ruku, aby ji ztlumili v domácím centru Google Max. Také v závislosti na jiném hluku v místnosti, jako jsou televizory, rádio nebo jen jiní mluvící.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím aktivitu Google Home

Podívejte se na historii aktivity Assistant Assistant Google Aplikace Google Home .Vpravo nahoře klepněte na svůj účet.Klepněte na mou aktivitu .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji poslech asistenta Google

Jak povolit režim pokračujících konverzací Assistant Google Assistant App App App Google Home na vašem zařízení Android nebo iOS, klepněte na Nastavení a poté klepněte na další nastavení pod hlavičkou Služby Assistant Services Google.Klepněte na kartu Assistant, klepněte na pokračující konverzaci a poté přepněte pokračující nastavení konverzace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přeměním telefonu na poslechové zařízení

Krok 1: Nejprve musíte přidat funkci živého poslechu pro ovládání centra. Přejděte na Nastavení a klepněte na ovládací centrum. Krok 2: Přejděte na možnost slyšení a klepněte na "+" ikona na levé straně. Krok 3: Otevřete ovládací centrum a klepnutím na ikonu ucha zapněte funkci Live Poslouchejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Google Hnízda zaznamenají zvuk

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může chránit hnízda poslouchat konverzace

Mikrofon v Nest Protect bude poslouchat reproduktor a roh pokaždé, když provedete bezpečnostní kontrolu, i když je zakázána kontrola zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu komunikovat mezi pokoji s Google Home

Říci "Ahoj Google," pak:

"Vysílání na [název pokoje] [Zpráva]."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Alexa použita jako místnost pro interkom místnosti

Alexa komunikace

Hlasové a videohovory vám umožní snadno zůstat v kontaktu s těmi, na kterých záleží nejvíce. Ale Alexa můžete také použít jako interkom k odpadu a informovat všechny vědět, že večeře je připravena, nebo vydat oznámení, které dětem připomene, že je před spaním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás vláda slyšet prostřednictvím Google Home

"Žádný vládní subjekt, USA nebo jinak, nemá přímý přístup k informacím našeho uživatele. Respekt k soukromí a zabezpečení údajů, které ukládáte s Google, podporuje náš přístup k vytváření dat v reakci na právní požadavky. Více se můžete dozvědět ve zprávě Google Transparency."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hlasů může Google Home poznat

6 lidí

Můžete zapnout hlasový zápas pro domácí nebo konkrétní zařízení s podporou asistenta, jako je reproduktor, inteligentní displej nebo chytré hodiny. Až 6 lidí může zapnout hlasový zápas pro jeden domov v aplikaci Google Home. Další informace o hlasovém zápase a osobních výsledcích. Důležité: jazyky, které můžete použít, závisí na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze sledovat aktivitu Google

Například Google sleduje historii vyhledávání, stejně jako umístění mobilního zařízení, reklamy, které zobrazujete, videa, která sledujete, a další. Pokud dáváte přednost, můžete nakonfigurovat Google, aby vás přestal sledovat – alespoň z velké části – i když pokud ano, ztratíte výhodu všech funkcí personalizace Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google sledovač aktivity

Google Fit také usnadňuje sledování vašeho pokroku a sledování vaší aktivity přímo z telefonu nebo smartwatch.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá asistent Google po celou dobu

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít iPhone k poslechu konverzací

Otevřené ovládací centrum na vašem iPhone nebo iPod Touch nebo iPad. Klepněte na Live poslouchejte. Umístěte svůj iPhone, iPad nebo iPod Touch před osobu, kterou chcete slyšet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to špionážní aplikace, která slyší konverzace

Nyní zpět k tomu, co aplikace dělá . . . . Ušní špion je "Super Spy" Aplikace, která vám dává super slyšení a schopnost odposlouchat těm kolem vás. S některými náhlavními soupravami Bluetooth můžete odposlouchávat z další místnosti. Ušní špionážní zesiluje zvuk přicházející přes váš telefon mikrofon přímo na vaše sluchátka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají hnízda Google mají mikrofony

Nest Protect automaticky provozuje „kontrolu zvuku“ jednou za měsíc, takže mikrofon umožňuje detekovat, zda jeho reproduktory a roh fungují. Kromě toho mohou uživatelé spustit manuální „bezpečnostní kontrolu“, která také umožní mikrofon. Pro obě tyto situace je mikrofon zapnutý pouze na několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda Nest nahrává

Přesto však můžete zjistit, zda někdo sleduje živý zdroj Nest Cam tím, že se podíváte, zda zelená LED kamera bliká. Nejnovější bezpečnostní kamery Nest zaznamenávají video událost, kdykoli detekují pohyb – bez ohledu na to, zda existuje placené předplatné hnízda: Nest Cam (Wired)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest Hub vždy nahrávání

Stejně jako jiná zařízení Nest Cam, i hnízdo zabudovaná do vašeho rozbočovače Nest Max umožňuje vám a členům vaší domácnosti získat živý pohled na to, co se děje doma. Pokud je povoleno v aplikaci Nest, zahrnuje také oznámení a kontinuální nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím interkom v mém domě

Jak nastavit interkomový systém ve vašem domě s telefony PhonespLug domácí telefon do zásuvky a nástěnné zásuvky. Zapněte telefon, pokud se telefon automaticky neaktivuje.Umístěte každý telefon do příslušných pokojů.Zaregistrujte každý telefon do hlavního telefonu.Vyzkoušejte připojení intercom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa k poslechu konverzací

Můžete špehovat někoho s Alexou pomocí zařízení Echo nebo Amazon Alexa nebo Reverb App, můžete přimět Alexa, aby vložila na propojené zařízení a poslouchala konverzace nebo zobrazit jednotlivce s kamerou (pokud je zařízení echo show).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat rozhovory v jiné místnosti s Alexou

Pokud máte v telefonu nainstalovanou aplikaci Alexa nainstalovanou aplikaci Alexa, můžete použít Alexa. Jakmile je uvnitř aplikace, můžete ji přikázat a zapnout mikrofon, abyste mohli poslouchat všechna svá zařízení. Tato funkce je skvělý způsob, jak sledovat, co se děje ve vašem domě, když jste pryč.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo obtengo los 3 puntajes FICO??
Next Post
Jaký je účel CCTV?