15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Top 5 natborddesign til soveværelset

minimalistisk natbord

Moderne minimalistiske soveværelser består af to vigtige elementer – seng og Sengebord.  Ved første øjekast kan det minimalistiske soveværelse se lidt underligt og tomt ud, men ved nærmere eftersyn forstår du, at ideen bag interiøret er rettet mod et enkelt design. Enkelt betyder på ingen måde kedeligt – spændende former og designs af mange designere sikrer, at møblerne emmer af elegance og stil.

Moderne natbordsmodeller

moderne natbord i træ

Den moderne Sengebord er ikke en tilføjelse, men et kendetegn ved soveværelsesdesign og repræsenterer en balance mellem farver, møbler og dekorationer.Den tilbyder den komfort, vi alle har brug for, og skjuler alle vores private genstande, som vi kun vil beholde for os selv. Så dette møbel skal være praktisk, ikke bare smukt.

minimalistisk natbord

stilfuldt natbord

Vi præsenterer dig de top 5 designs, der kan findes i interiørblade. Hvis du leder efter et nyt natbord, vil disse billeder helt sikkert inspirere dig, og måske finder du en ny idé, der passer til dit værelse. Det vigtigste er, at det passer til sengen, og at det passer til din smag.

Luksus natbord

Luksus soveværelse sengebord design

Det her Sengebord imponerer med form og farver. Den lyserøde nuance er kombineret med en sort poleret overflade og viser adskillelsen mellem alle skabe og skaber en dynamisk struktur. Designet er perfekt til folk, der ønsker en klar adskillelse mellem deres ting eller som har brug for farve i deres soveværelse. Den super elegante glas Sengebord fungerer som en underlig dekoration. På den ene side skaber de usædvanlige former en excentrisk og avantgarde-atmosfære og på den anden side tilbyder de et praktisk sted at redde vores ting.

Natbord i glas

Natbord design i glas

Previous Post
Attraktiv belysning designer gulvlampe Biconica af Martinelli Luce
Next Post
Plant schweizisk chard til lækre salater i tre sæsoner