15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je bílé zlato skutečné?

Shrnutí článku: má bílé zlato v hodnotě více než zlato?

1. Cena a hodnota: Neexistuje žádný rozdíl cenové hodnoty mezi skutečným zlatem v bílém a žlutém zlatém špercích, pokud je charakteristický při stejné karátové hmotnosti.

2. Má bílé zlato za peníze: Ti, kteří chtějí získat prsten vyrobený z cenově dostupného, ​​snadno udržovaného bílého kovu, zjistí, že bílé zlato zasahuje perfektní rovnováhu mezi drahou platinovou a levnou (ale vysokou údržbou) stříbra. Bílé zlato bude odolné, relativně cenově dostupné a poměrně snadno se o ně stará a bude lesklé.

3. Proč je bílé zlato levné: Protože bílé zlato je směsí odolných kovů, má mnohem nižší cenu a dostupnější než platina.

4. Je 14k bílé zlato skutečné: Složení a barva: 14k bílé zlato je 56% čisté zlato. Je to přirozeně mimo bílou barvu, ale je zakončena pokovováním na rhodiu, která jí dává jasně bílou barvu.

5. Proč lidé kupují bílé zlato: Výhody bílého zlata

  • Bílé zlato je mnohem poddajnější než platina, takže je snazší pracovat na jemných, složitých návrzích.
  • Je to také (mírně) levnější než platina a je ideální pro ty, kteří chtějí vzhled platiny s dědictvím a tradicí spojenou se zlatem.

6. Je bílé zlato lepší než 14k: Extra čistota 18k bílého zlata je o něco cennější než 14k bílé zlato. 14K White Gold je však dobrou volbou pro ty, kteří chtějí vzhled 18k bílé bez vyšších nákladů. Bílé zlato je rozšířenou volbou pro angažovanost a snubní prsteny kvůli jeho jasu a trvanlivosti.

7. Jaká je nevýhoda bílého zlata: Šperky z bílého zlata se mohou poškrábat, zvláště když se nosí denně. Pokojení rhodium z bílého zlata se postupem času opotřebovává. Budete si muset nechat znovu uplatnit (nazývaný Rhodium Plating), aby si udržel svou „bílou“ barvu, jedná se však o jednoduchý proces.

8. Může bílé zlaté pošpinit: Pokud jde o otázku, jde o „bílé zlato nebo ne“, víme, že tomu tak není. Vrací se pouze ke svému původnímu žlutému odstínu. Vždy může být znovu potaženo, aby si udržel svůj lesklý lesk, je nákladově efektivní-což z něj činí vynikající volbu pro zásnubní skupiny.

15 jedinečných otázek:

1. Existuje cenový rozdíl mezi bílým zlatem a žlutým zlatem? Hodnota ceny je stejná, pokud jsou charakterizovány ve stejné karátové hmotnosti.

2. Proč je bílé zlato oblíbenou volbou pro prsteny? Bílé zlato nabízí rovnováhu mezi drahým platinem a stříbrem s vysokou údržbou, což je odolné, cenově dostupné a snadno se o ně stará.

3. Jak se cena bílého zlata porovnává s platinou? Bílé zlato je dostupnější než platina, protože je vyrobena ze směsi odolných kovů.

4. Jaké je složení 14k bílého zlata? 14K bílé zlato je 56% čisté zlato a má off-bílou barvu, která je zakončena rodovým pokovováním pro jasně bílý vzhled.

5. Jaké jsou výhody bílého zlata? Bílé zlato je poddajnější než platina, což usnadňuje práci na složité návrhy. Je také levnější než platina, zatímco stále nabízí vzhled platiny s dědictvím zlata.

6. Je o 18 k bílé zlato cennější než 14k bílé zlato? Ano, 18k bílé zlato je o něco cennější kvůli jeho vyšší čistotě. 14k bílé zlato je však oblíbenou volbou pro své nižší náklady a trvanlivost.

7. Co je nevýhodou bílého zlata? Bílé zlato se může poškrábat a jeho pokovování na rhodiu se může časem opotřebovat, což vyžaduje opětovné vynášení, aby si udržela jeho bílou barvu.

8. Má bílé zlaté zašpiňování? Ne, bílé zlato nezranilo, ale může se v průběhu času vrátit ke svému původnímu žlutému odstínu. Lze jej znovu potahovat, aby si udržel svůj lesk.

Je bílé zlato skutečné?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má bílé zlato v hodnotě víc než zlato

Cena & Hodnota

Neexistuje žádný rozdíl cenové hodnoty mezi skutečným zlatem v bílém a žlutém zlatém špercích, pokud je charakteristický při stejné karátové hmotnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí bílé zlato za peníze

Ti, kteří chtějí získat prsten vyrobený z cenově dostupného, ​​snadno udržovaného bílého kovu, zjistí, že bílé zlato zasahuje perfektní rovnováhu mezi drahou platinovou a levnou (ale vysokou údržbou) stříbra. Bílé zlato bude odolné, relativně cenově dostupné a poměrně snadno se o ně stará a bude lesklé.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je bílé zlato levné

Protože bílé zlato je směsí odolných kovů, má mnohem nižší cenu a dostupnější než platina."
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 14k bílé zlato skutečné

Složení & Barva: 14k bílé zlato je 56% čisté zlato. Je to přirozeně mimo bílou barvu, ale je zakončena pokovováním na rhodiu, která jí dává jasně bílou barvu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé kupují bílé zlato

Výhody bílého zlata

Bílé zlato je mnohem poddajnější než platina, takže je snazší pracovat na jemných, složitých návrzích. Je to také (mírně) levnější než platina a je ideální pro ty, kteří chtějí vzhled platiny s dědictvím a tradicí spojenou se zlatem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bílé zlato lepší než 14k

Extra čistota 18k bílého zlata je o něco cennější než 14k bílé zlato. 14K White Gold je však dobrou volbou pro ty, kteří chtějí vzhled 18k bílé bez vyšších nákladů. Bílé zlato je rozšířenou volbou pro angažovanost a snubní prsteny kvůli jeho jasu a trvanlivosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda bílého zlata

Šperky z bílého zlata se mohou poškrábat, zvláště když se nosí denně. Pokojení rhodium z bílého zlata se postupem času opotřebovává. Budete muset nechat znovu uplatnit (nazývané Rhodium Plating), aby se udržela svou „bílou“ barvu, je to však jednoduchý proces.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může bílé zlato pošpinit

Pokud jde o otázku, jde o „bílé zlato nebo ne“, víme, že tomu tak není. Vrací se pouze ke svému původnímu žlutému odstínu. Vždy může být znovu potaženo, aby si udržel svůj lesklý lesk, je nákladově efektivní-což z něj činí vynikající volbu pro zásnubní skupiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 14k bílé zlato lepší než 18k

14K bílé zlato je 58.5% čisté zlato, zatímco 18k bílé zlato je 75% čisté zlato. Extra čistota 18k bílého zlata je o něco cennější než 14k bílé zlato. 14K White Gold je však dobrou volbou pro ty, kteří chtějí vzhled 18k bílé bez vyšších nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bílé zlato cennější než 14k zlato

Čím vyšší koncentrace zlata, tím vyšší je cena. Ať už si koupíte bílé zlato nebo žluté zlato, 18k bude nejdražší. Bude však také náchylnější k potenciálním škrábancem a poškozením kvůli jeho vysoké úrovni zlata. Pro větší dostupnost a trvanlivost můžete raději jít se zlatem 14K.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zmizí 14k bílé zlato

Je normální, že bílé zlato mizí a někdy je žluté. Většina prstenů z bílého zlata je rozdrcena velmi tenkým povlakem rhodium (čistý bílý kov), aby jim poskytl brilantnější, čistě bílý vzhled. Toto pokovování na rhodiu bude časem opotřebovat a odhalit prsten bílého zlata pod ním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se sprchovat s 14K bílým zlatem

Pevné zlaté šperky

Tento vzácný kov je jedním z mála, který postupem času nezrani. Protože je to nereaktivní, bude odolávat korozi po dlouhou dobu a může být nošena ve sprše bez strachu z pošpinění. Ať už je to pravidelné zlato, bílé zlato nebo růžové zlato, je to bezpečné ve sprše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má bílé zlato v hodnotě více než stříbro

Ceny: Bílé zlato je cennější díky složení 75% čistého zlata a jakéhokoli použití slitiny niklu. Mějte na paměti, že bílé zlato je obecně kolem 23 $.86 za gram, zatímco Sterling Silver je jen asi 59 centů na gram! Sterling Silver je docela odolný a nákladově efektivní!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zmizí bílé zlato

Je normální, že bílé zlato mizí a někdy je žluté. Většina prstenů z bílého zlata je rozdrcena velmi tenkým povlakem rhodium (čistý bílý kov), aby jim poskytl brilantnější, čistě bílý vzhled. Toto pokovování na rhodiu bude časem opotřebovat a odhalit prsten bílého zlata pod ním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá 14k bílé zlato žluté

Možná dokonce začnete zpochybňovat kvalitu kovu, ale i nejkvalitnější bílé zlato se časem zžloutlo. Zatímco některé šperky mohou měnit barvy kvůli levným kovům nebo nesprávnému pokovování, vlastnosti měnící barvu bílého zlata nemají nic společného s jeho kvalitou nebo cenou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží 14k bílé zlato

14k bílé zlato je silnější než čisté zlato, méně pravděpodobné, že se nosí než platina, a je mnohem dostupnější než obojí. A i když to může vyžadovat o něco více údržby než růžové nebo žluté zlato, zůstává čistou a klasickou volbou, která bude trvat celý život.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 10k bílé zlato lepší než 14k

10k zlato má zhruba 41.7% čistého zlata; To znamená, že je to nejnižší v procentech, ale toto nižší procento zlata je odolnější a méně náchylnější k ohýbání, což je jednoznačné pohledem. 14K má kolem 58.3% zlato a je nejoblíbenější volbou v U.S!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje 14k bílé zlato zlatá

Když vidíte nažloutlý odstín ve svých špercích z bílého zlata, není to kvůli špatné kvalitě. Místo toho vidíte vnitřní vrstvu zlaté slitiny pod pokovováním na rhodiu. Protože rhodium je aplikováno v tak tenké vrstvě, obvykle jen několik mikronů silné, může se časem opotřebovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se sprchovat s bílým zlatem

Pevné zlaté šperky

Tento vzácný kov je jedním z mála, který postupem času nezrani. Protože je to nereaktivní, bude odolávat korozi po dlouhou dobu a může být nošena ve sprše bez strachu z pošpinění. Ať už je to pravidelné zlato, bílé zlato nebo růžové zlato, je to bezpečné ve sprše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bílé zlato lepší než 18 kB se

Zásnubní prsten: 14k vs. 18k bílé zlato. Bílé zlato se liší od běžného zlata, protože má jasnější, lesklejší vzhled. Bílé zlato je také odolnější než standardní zlato, což z něj dělá dobrou volbu pro nošení šperků často.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nosit 14k bílé zlato ve sprše

Nošení šperků z masivního zlatého, bílého zlata nebo žlutého zlata, ve sprše nepoškodí samotný kov, ale může to snížit lesk, proto se nedoporučuje. Sprchování se zlatými šperky může nakonec způsobit, že se zlatá vrstva úplně opotřebovává, proto byste se měli rozhodně zdržet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší 18K nebo 14K bílé zlato

14K bílé zlato je 58.5% čisté zlato, zatímco 18k bílé zlato je 75% čisté zlato. Extra čistota 18k bílého zlata je o něco cennější než 14k bílé zlato. 14K White Gold je však dobrou volbou pro ty, kteří chtějí vzhled 18k bílé bez vyšších nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží 14k bílé zlato

14k bílé zlato je silnější než čisté zlato, méně pravděpodobné, že se nosí než platina, a je mnohem dostupnější než obojí. A i když to může vyžadovat o něco více údržby než růžové nebo žluté zlato, zůstává čistou a klasickou volbou, která bude trvat celý život. 18K White Gold je krásná volba pro zásnubní prsteny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá 14k bílé zlato zčernalé

Bílé zlato obvykle nezmění pokožku, protože je nejčastěji na rhodiu nanesena pro super bílý vzhled. Do vnitřku vašeho prstenu můžete přidat pokovování na rhodiu, abyste získali stejnou výhodu. V závislosti na šířce a velikosti prstenu to bude stát asi 30-50 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má bílé zlaté zašpiňování

Pokud jde o otázku, jde o „bílé zlato nebo ne“, víme, že tomu tak není. Vrací se pouze ke svému původnímu žlutému odstínu. Vždy může být znovu potaženo, aby si udržel svůj lesklý lesk, je nákladově efektivní-což z něj činí vynikající volbu pro zásnubní skupiny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta motorizar una puerta de garaje??
Next Post
Jak připojím kameru Dlink s notebookem?