15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč byl Magsafe přerušen?

Shrnutí článku: Proč se Apple přesunul od Magsafe

1. Cílem společnosti Apple bylo vytvořit tenčí notebooky: Absence konektorů Magsafe na MacBooku 2015 a nové profesionály MacBook 2016 byly způsobeny touhou společnosti Apple, aby jejich notebooky byly mnohem tenčí než předchozí generace.

2. USB-C nahradil magsafe: Apple vyřadil Magsafe vydáním 12palcového MacBooku a 2016 MacBook Pro, nahradil jej USB-C za nabíjení a data.

3. Přerušení v roce 2016: V roce 2016 začal Apple přestat Magsafe zavedením modelů USB-C MacBook Pro. Modely MacBook Pro vydané v letech 2016 až 2020 nepoužívají technologii Magsafe.

4. Zvěsti o návratu Magsafe: Navzdory jeho přerušení, zvěsti spekulovaly o návratu Magsafe a nyní se vrátilo s MacBook Air.

5. Nedostatky originálního magsafe: Původní napájecí adaptéry Magsafe 1 vyrobené v letech 2006-2007 měly nějaké problémy, jako je selhání konektoru při odlevování kmene kabelů.

6. Potenciální nevýhoda Magsafe: Nabíječky Magsafe mohou přenášet teplo přes povrchy v důsledku přenosu energie prostřednictvím indukce, což může být bezpečnostním problémem.

7. Výhody magsafe: Magsafe nabízí bezpečné spojení se snadným nastavením a odstraněním příslušenství, takže je rychlé a bezpečné pro připojení zařízení rychle.

8. Potřeba případu Magsafe: Zatímco případ MagSafe není pro bezdrátové nabíjení nezbytný, může stačit standardní případy bezdrátového nabíjení, pokud se rychlost nebo zabezpečení netýká obavy.

15 jedinečných otázek o rozhodnutí společnosti Apple odstoupit od Magsafe

  1. Proč Apple odešel z Magsafe?
    Apple chtěl, aby jejich notebooky ztenčily a Magsafe je bránila v dosažení jejich cíle.
  2. Je Apple Magsafe ukončena?
    Ano, Apple vyřadil Magsafe vydáním 12palcového MacBooku a 2016 MacBook Pro, nahradil jej USB-C za nabíjení a data.
  3. Kdy Apple přestal používat magsafe?
    Společnost Apple začala v roce 2016 ukončit Magsafe zavedením USB-C MacBook Pro Modely a MacBook Pro Modely vydané v letech 2016 až 2020 již nepoužívají technologii Magsafe Technology.
  4. Se vrací magsafe?
    Ano, Magsafe se vrátil s MacBook Air.
  5. Co se stalo s Magsafe?
    Původní napájecí adaptéry Magsafe 1 měly nedostatky, jako je selhání konektoru při reliéfu kabelových kmenů.
  6. Existuje nevýhoda Magsafe?
    Nabíječky Magsafe mohou přenášet teplo přes povrchy, což může být bezpečnostním problémem.
  7. Stojí za to magsafe?
    Ano, Magsafe stojí za to pro ty, kteří si cení bezpečného spojení se snadným nastavením a odstraněním příslušenství.
  8. Mám dostat magsafe nebo no magsafe?
    Závisí to na vašich potřebách. Případ Magsafe není pro bezdrátové nabíjení vyžadován, ale pokud upřednostňujete rychlost a zabezpečení, může to být vyplatit zvážit.
  9. Mohu stále používat magsafe s novějšími modely MacBook?
    Ne, MacBook Pro Modely vydané v letech 2016 až 2020 nepodporují magsafe.
  10. Jaké jsou alternativy k magsafe pro nabíjení zařízení Apple?
    USB-C je nyní primární metodou nabíjení zařízení Apple.
  11. Apple se zabýval problémy s magsafe?
    Společnost Apple ve svých nejnovějších modelech MacBook Pro neregistrovala technologii Magsafe, což naznačuje, že předchozí čísla nebyla plně vyřešena.
  12. Existují nějaké alternativy třetích stran k magsafe?
    Ano, jsou k dispozici magnetické nabíjecí adaptéry třetích stran, které napodobují funkčnost magsafe.
  13. Má Apple čelit jakékoli vůli pro odstranění magsafe?
    Někteří uživatelé Apple vyjádřili zklamání z odstranění magsafe a citovali obavy ohledně pohodlí a bezpečnosti.
  14. Bude v budoucnu nahradit magsafe novou technologií?
    Není jisté, zda Apple představí novou technologii, která nahradí magsafe nebo pokračuje s USB-C jako primární metodou nabíjení.
  15. Mohu stále najít příslušenství kompatibilní s Magsafe?
    Zatímco Apple již neobsahuje konektory Magsafe, stále může být k dispozici příslušenství třetích stran, které podporují funkčnost magsafe.

Proč byl Magsafe ukončen?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Apple odešel z Magsafe

Apple nezahrnoval konektor Magsafe na MacBook 2015 a nový MacBook Pros 2016, protože: chtěli, aby jejich notebooky neuvěřitelně tenké, mnohem tenčí než jejich předchozí generace a Magsafe je právě bránila v tom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Apple Magsafe ukončena

Apple vyřadil Magsafe vydáním 12palcového MacBooku a 2016 MacBook Pro, které jej nahradily USB-C za nabíjení a data. Poslední produkt s Magsafe, MacBook Air 2017, byl ukončen 9. července 2019.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy Apple přestal používat magsafe

Ukončení magsafe

V roce 2016, se zavedením modelů USB-C MacBook Pro, Apple začal přestat ‌magsafe‌. Modely MacBook Pro vydané mezi lety 2016 a 2020 nepoužívají technologii ‌magsafe‌ a místo toho se účtují prostřednictvím jednoho z portů USB-C stroje.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Se vrací magsafe

Od barevných MacBooků až po Apple VR se zvěsti rozběhly po celé týdny během běhu na samotnou událost a zatímco mnoho z nich kleslo (jsme docela miffed o nedostatku notebooků s duhou), jedna dlouhodobá předpověď zazvonila Pravda: Magsafe se vrátil do MacBook Air.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Magsafe

Původní napájecí adaptéry Magsafe 1 vyrobené v konektoru 2006-2007 použily zástrčku „T“ pro připojení počítače k ​​napájecímu adaptéru. I když to bylo velmi efektivní, mělo to několik nedostatků, konektor by selhal při reliéfu kabelových kmenů a mnoho uživatelů bylo trápeno problémy, jako je tato.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhoda Magsafe

Nabíječky magsafe přenášejí energii indukcí, což znamená, že mohou přenášet teplo přes povrchy. To může být pro vás a další zařízení kolem vás trochu nebezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to magsafe

Stojí to za to, že to stojí za to pro ty, kteří hledají bezpečné spojení se snadným nastavením a odstraněním příslušenství, odpověď zní ano. Magsafe je díky své pohodlí a bezpečnosti skvělou volbou pro rychlé a bezpečné propojení vašich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám dostat magsafe nebo no magsafe

Odpověď na otázku, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení, je v konečném důsledku. Standardní případy bezdrátového nabíjení však mohou stačit, pokud vás nezajímá rychlost nebo zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejstarší iPhone, který podporuje Magsafe

Nabíječka Magsafe si udržuje kompatibilitu s nabíjením QI, takže může být použita k bezdrátovému nabíjení iPhone 8 nebo později, stejně jako modely AirPods s bezdrátovým nabíjením, stejně jako s jakoukoli nabíječkou s certifikací Qi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to koupit magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe vlastně užitečný

Stojí to za to, že to stojí za to pro ty, kteří hledají bezpečné spojení se snadným nastavením a odstraněním příslušenství, odpověď zní ano. Magsafe je díky své pohodlí a bezpečnosti skvělou volbou pro rychlé a bezpečné propojení vašich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidem líbí nabíjení Magsafe

Zatímco váš nový iPhone bude stále pracovat s jinými bezdrátovými nabíječkami s podporou Q, nabíječky s Magsafe mohou dodávat rychlejší bezdrátové nabíjení až 15 W, když jsou uzamčeny pomocí iPhone 14/13/12, kde jiné bezdrátové nabíječky dodávají až 7.5W.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidem líbí Magsafe

Zatímco váš nový iPhone bude stále pracovat s jinými bezdrátovými nabíječkami s podporou Q, nabíječky s Magsafe mohou dodávat rychlejší bezdrátové nabíjení až 15 W, když jsou uzamčeny pomocí iPhone 14/13/12, kde jiné bezdrátové nabíječky dodávají až 7.5W.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má magsafe za humbuk

Zvláště pokud máte jeden z nejnovějších modelů iPhone, Magsafe stojí za výstřel. Kromě toho existuje mnoho příslušenství třetích stran, jako jsou držáky automobilů, peněženky a další, které pracují se stejnou technologií. S nimi můžete využít nabíjení magsafe na cestách a přizpůsobit je podle svého vlastního stylu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší nabíjet magsafe nebo blesk

Rychlejší rychlost nabíjení: Nabíjení blesku obvykle nabízí rychlejší rychlosti nabíjení ve srovnání s Magsafe. Přenos dat: Kromě nabíjení mohou být pro přenos dat a synchronizaci s počítačem použity kabely blesku. Kompatibilita: Lightning je kompatibilní s širší škálou zařízení Apple ve srovnání s Magsafe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe rychlejší než blesk

Pomalejší rychlost nabíjení: Rychlost nabíjení Magsafe je nižší ve srovnání s nabíjením blesku, zejména pokud používáte nabíječky třetích stran. Vyšší náklady: Nabíječky Magsafe mají tendenci být dražší než kabely blesku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký má smysl Magsafe

Nabíječka Magsafe je navržena tak, aby rychle a bezpečně bezdrátově nabíjela váš iPhone. Systém se inteligentně přizpůsobuje podmínkám, aby optimalizoval nabíjení iPhone na až 15 W špičkového dodávání energie pro rychlejší bezdrátové nabíjení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je normální nabíjení lepší než magsafe

Testování naznačuje, že nabíječka ‌magsafe‌ nabíjí kompatibilní ‌iphone‌ menší než polovina jako rychlá než kabelová nabíječka USB-C 20W. S nabíječkou 20W, mrtvý ‌iphone‌ byl schopen účtovat na 50 procent za 28 minut a stejný 50 % poplatek trvalo hodinu přes ‌magsafe‌.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe špatný pro baterii

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé tolik milují magsafe

Zatímco váš nový iPhone bude stále pracovat s jinými bezdrátovými nabíječkami s podporou Q, nabíječky s Magsafe mohou dodávat rychlejší bezdrátové nabíjení až 15 W, když jsou uzamčeny pomocí iPhone 14/13/12, kde jiné bezdrátové nabíječky dodávají až 7.5W.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe lepší nebo horší pro baterii

Bezdrátové nabíjení prostřednictvím MagSafe nebude degradovat vaši baterii více než jiné metody nabíjení; Mýtus, že použití metody změny magsafe může poškodit baterii nebo snížit její životnost, je nepravdivý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe pomalejší než normální nabíjení

Testování naznačuje, že nabíječka ‌magsafe‌ nabíjí kompatibilní ‌iphone‌ menší než polovina jako rychlá než kabelová nabíječka USB-C 20W. S nabíječkou 20W, mrtvý ‌iphone‌ byl schopen účtovat na 50 procent za 28 minut a stejný 50 % poplatek trvalo hodinu přes ‌magsafe‌.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší si nabít magsafe nebo kabely

Nabíjení s nabíječkou ‌magsafe‌ je rychlejší než nabíjení nabíječky založené na Qi, která maximuje v 7.5W, ale pro nejrychlejší nabíjení budete stále chtít používat kabelové nabíjecí spojení s bleskem na kabel USB-C.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má magsafe vypouštěcí baterie rychleji

Bezdrátové nabíjení prostřednictvím MagSafe nebude degradovat vaši baterii více než jiné metody nabíjení; Mýtus, že použití metody změny magsafe může poškodit baterii nebo snížit její životnost, je nepravdivý.

[/WPRemark]

Previous Post
¿En qué se diferencia un gusano de la computadora de un virus??
Next Post
Jak mohu skrýt svůj proxy?