15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, pokud telefonní trhliny v LifeProof?





Shrnutí článku

1. Co se stane, když se zlomí můj případ LifeProof?
Váš produkt LifeProof vám bude nahrazen bez poplatku, s výjimkou přepravy, manipulace a příslušných daní. Stojíme u našich produktů. Další informace o našem prohlášení o záruce. Chceme tento proces co nejjednodušší.

2. Záruka na záruka na LifeProof Telefon?
OMEZENÁ ZÁRUKA
Otter nezaručuje a neodpovídá za žádný smartphone nebo jiné zařízení, které vytvořil kdokoli jiný než vydra. Tato omezená záruka se bude vztahovat pouze na produkty zakoupené od prodejce vydra, který podléhá a sleduje Otterovy kontroly kvality, pokud zákon není zakázán jinak zakázán jinak. V mezipaměti

3. Dělejte případy LifeProof chránit obrazovku před praskáním?
Všechny případy LifeProof mají na sobě chránič obrazovky, protože to je to, co je činí vodotěsnými, takže ne, nepotřebujete samostatný. Promiň, došlo k problému.

4. Bude můj telefon v pořádku s prasklou obrazovkou?
Popraskaná obrazovka telefonu je pro začátek nebezpečí požáru a za druhé byste se mohli vystavit záření. Dokonce i příručka záruky na zdraví a bezpečnost Samsung uvádí, že pokud se vaše obrazovka telefonu narušuje, měli byste zařízení přestat používat, protože by to mohlo způsobit zranění.

5. Pokud se to zlomí?
Navzdory názvu nemá LifeProof ve skutečnosti celoživotní záruky na žádný ze svých produktů. Pokud se ve výrobním procesu něco pokazí, můžete mít k dispozici nárok záruky.

6. Co záruka na záruku LifeProof?
Použití jakéhokoli jiného podložení zruší omezenou záruku LifeProof ™. Podle pokynů k instalaci by přidání dalšího podkladu, jako je tichý přechod luxusního vinylu v rámci LifeProof ™, zrušilo záruku.

7. Zříká se zřícená obrazovka vodotěsná?
Smartphone by měl být opraven odstraněním starého lepidla a nanesením nové vrstvy na pouzdro na telefon. Výsledkem je, že odpověď na otázku „je můj telefon stále vodotěsný, pokud je záda praskne“ je „ne“, když je kryt mobilního telefonu prasklý. Vodoofalizace není možnost.

8. Má LifeProof vestavěný ochránce obrazovky?
Ano. Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují chránič obrazovky zabudovanou do pouzdra. Případy životností Nuud nemají ochránce obrazovky, ale…

Jedinečné otázky

1. Jak mohu získat svůj případ LifeProof, pokud se to zlomí?
Chcete -li získat svůj případ LifeProof, můžete kontaktovat společnost a sledovat jejich proces žádosti o záruku. Nahradí vám případ bezplatně, ale možná budete muset pokrýt přepravu, manipulaci a příslušné daně.

2. Jsou produkty LifeProof pokryty pouze v rámci záruky, pokud jsou zakoupeny od autorizovaného prodejce?
Ano, podle omezené záruky jsou produkty LifeProof pokryty pouze tehdy, jsou-li zakoupeny od prodejce vydra, který sleduje kontrolu kvality společnosti. Nezapomeňte si zakoupit z oprávněných zdrojů, abyste zajistili krytí záruky.

3. Mohu použít samostatný chránič obrazovky s mým pouzdrem LifeProof?
Vzhledem k tomu, že případy LifeProof již zahrnují vestavěný ochránce obrazovky, nemusíte používat samostatnou. Vestavěný chránič obrazovky poskytuje nezbytnou odolnost proti vodě a ochranu vašeho zařízení.

4. Jaká jsou rizika používání telefonu s prasklou obrazovkou?
Použití telefonu s prasklou obrazovkou představuje několik rizik. Za prvé, může to být nebezpečí požáru. Za druhé, může vás vystavit záření. Doporučuje se přestat používat zařízení a hledat opravy nebo náhradu, aby byla zajištěna vaše bezpečnost.

5. Jak dlouho záruka trvá na případy života?
Navzdory názvu, LifeProof nenabízí celoživotní záruky pro své výrobky. Doba trvání záruky se může lišit v závislosti na konkrétním případu nebo produktu, takže se doporučuje zkontrolovat záruční podmínky pro váš konkrétní případ LifeProof.

6. Mohu použít jiné podložky s podlahou LifeProof?
Použití jakéhokoli podložení jiného než toho, co je uvedeno v LifeProof, zruší záruku. Je důležité dodržovat pokyny k instalaci a použít doporučené podklady, abyste zajistili, že záruka zůstává platná.

7. Může prasklá zpět ovlivnit vodotěsnou funkci telefonu?
Ano, pokud je zadní část telefonu prasklá, může ohrozit vodotěsnou funkci. Telefon může být nutné opravit odstraněním starého lepidla a použitím nové vrstvy na pouzdro na telefon, aby se obnovila jeho vodotěsné schopnosti.

8. Jsou všechny případy života kompatibilní s chrániči obrazovky?
Ne, ne všechny případy LifeProof mají vestavěný ochránce obrazovky. Případy LifeProof FRE zahrnují ochránce obrazovky, ale případy životností Nuud ne. Pokud dáváte přednost použití samostatného ochránce obrazovky, nezapomeňte si vybrat případ LifeProof, který je kompatibilní s jedním.

9. Jaký je proces nahrazení případu LifeProof v záruce?
Chcete -li nahradit případ LifeProof v rámci záruky, budete muset kontaktovat společnost a poskytnout podrobnosti o problému s vaším případem. Provedou vás procesem záruky a poskytnou případ výměny, pokud je problém zahrnut v záruce.

10. Mohu opravit pouzdro na život sám, pokud se to zlomí?
I když je možné opravit případ LifeProof sami, doporučuje se kontaktovat společnost nebo autorizovaná opravná střediska o pomoc. Mají odborné znalosti a zdroje, aby zajistily řádné opravy a mohou vám poradit s nejlepším postupem.


Co se stane, když telefonní trhliny v LifeProof?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se zlomí můj případ LifeProof

Váš produkt LifeProof vám bude nahrazen bez poplatku, s výjimkou přepravy, manipulace a příslušných daní. Stojíme u našich produktů. Další informace o našem prohlášení o záruce. Chceme tento proces co nejjednodušší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záruka na záruka na LifeProof Telefon

OMEZENÁ ZÁRUKA

Otter nezaručuje a neodpovídá za žádný smartphone nebo jiné zařízení, které vytvořil kdokoli jiný než vydra. Tato omezená záruka se bude vztahovat pouze na produkty zakoupené od prodejce vydra, který podléhá a sleduje Otterovy kontroly kvality, pokud zákon není zakázán jinak zakázán jinak.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte případy LifeProof chránit obrazovku před praskáním

Všechny případy LifeProof mají na nich připravené chránič obrazovky, protože to je to, co je činí vodotěsnými, takže ne, nepotřebujete samostatný. Promiň, došlo k problému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude můj telefon v pořádku s prasklou obrazovkou

Popraskaná obrazovka telefonu je pro začátek nebezpečí požáru a za druhé byste se mohli vystavit záření. Dokonce i průvodce zárukou na zdraví a bezpečnost Samsung uvádí, že pokud se vaše obrazovka telefonu narušuje, měli byste přestat používat zařízení, protože by to mohlo způsobit zranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud se to zlomí

Navzdory názvu nemá LifeProof ve skutečnosti celoživotní záruky na žádný ze svých produktů. Pokud se ve výrobním procesu něco pokazí, můžete mít k dispozici nárok záruky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co záruka na záruku LifeProof

Použití jakéhokoli jiného podložení zruší omezenou záruku LifeProof ™. Podle pokynů k instalaci by přidání dalšího podkladu, jako je tichý přechod luxusního vinylu v rámci LifeProof ™, zrušilo záruku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zříká se zřícená obrazovka vodotěsná

Smartphone by měl být opraven odstraněním starého lepidla a nanesením nové vrstvy na pouzdro na telefon. V důsledku toho, odpověď na otázku "Je můj telefon stále vodotěsný, pokud je záda praskne" je "NE" Když je kryt mobilního telefonu prasklý. Vodoofalizace není možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má LifeProof vestavěný ochránce obrazovky

A: Ano. Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují chránič obrazovky zabudovanou do pouzdra. Případy LifeProof Nuud nemají ochránce obrazovky, ale přesto tvrdí, že jsou vodotěsné tím. Odpověď: Ano, jen se ujistěte, že to nejprve vyzkoušíte bez telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je telefon stále vodotěsný s prasklou obrazovkou

Smartphone může zůstat odolný vůči vodě po jakékoli opravě – pokud je oprava správně provedena. Například otevření zařízení odolné vůči vodě často vyžaduje odstranění těsnění a/nebo lepidla, které zabraňuje vstupu vody do zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik popraskané obrazovky devalvujte telefon

V průměru se telefony s prasklými nebo poškozenými obrazovkami prodá za přibližně 50–80% hodnoty dalšího prodeje použitého smartphonu s mincovnou. Další informace o opravách smartphonů a praktikách nejlepšího prosazování kontaktujte můj Phillie Wireless nebo naplánujte si schůzku s opravou ještě dnes!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odolné jsou případy života

Trvanlivost. LifeProof je šok, odolný vůči vodě a prachu. Splňuje vojenský standard 810f-516, což vyžaduje, aby vydržela vzácné, nerepetitivní šoky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá záruku neplatnou

Níže jsou uvedeny některé z nejčastějších důvodů, proč jsou obchodníci zneplatněny obchodníky: doba záruky vypršela. Vada nebo část není pokryta. Selhání produktu je způsobeno zneužitím nebo nedostatkem správné údržby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je krytí pouzdra LifeProof

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Výměna obrazovky telefonu nezpůsobí, že není vodotěsná

Údajně cokoli, co děláte, to ovlivňuje jakékoli lepidlo v telefonu, znamená to, že ztratí ho vodotěsné bona fides. Správně, náhrada adheziva může telefon přiblížit tam, kde byl původně s ohledem na odolnost proti vodě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám vyměnit popraskanou obrazovku

Výměna popraskané obrazovky nebo baterie, která nemůže trvat celý den, může být skvělý způsob, jak prodloužit životnost telefonu. Pokud je cena správná, zařízení se objeví v dobrém provozním stavu a vy stlačíte další rok nebo dva používání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu udělat, když byl můj telefon prasklý a dostal do něj trochu vody

Naplňte plastovou tašku na zip s silikagely a pohřbejte telefon do tašky. Nechte svůj telefon v tašce po dobu 24–48 hodin. Poté, co jste nechali telefon plně vyschnout, zapněte jej. Pokud se to okamžitě nezapne, nabijte to plně a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prasklý iPhone 13 stále vodotěsný

Ne, iPhone 13 není ve skutečnosti vodotěsný a Apple jasně uvádí hodnocení odolnosti proti vodě IP68. Podle Apple to znamená, že může přežít ponořený až 6 metrů vody po dobu 30 minut, aniž by byl poškozen!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá záruka telefonu popraskanou obrazovku

Standardní záruka výrobce telefonu se nevztahuje na náhodné poškození. To znamená, že pokud si telefon poškodíte sami, výrobce nebudou pokryty žádné náklady na opravu nebo výměnu a budete muset zaplatit mimo kapsu. Záruka výrobce také nepokrývá poškození neautorizovanými úpravami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu obchodovat svůj telefon, pokud je prasklý

Poškození obrazovky (LCD nebo poškození zobrazení) Voids všechny záruky a nelze je přijmout. Při kontrole obrazovky nejprve vyjměte všechny chrániče obrazovky a případy. Nakloňte zařízení za dobrých podmínek osvětlení a zkontrolujte jej ve více úhlech. Poškození obrazovky zahrnuje praskliny, které je obtížné vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy LifeProof Dodávání důkazů

LifeProof a Otterbox jsou oba případy smartphonu navrženy tak, aby chránily před kapkami a poškozením vodou. Zatímco LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, Otterbox je k dispozici také pro chytré telefony Android. Otterbox přichází v různých různých sériích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je případ LifeProof opravdu vodotěsný

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zahrnuje záruku rozbité položky

S plnou zárukou společnost zaručuje opravit nebo vyměnit vadný produkt během záruční doby. Pokud je produkt poškozen nebo vadný, musí společnosti nabízející plnou záruku opravit nebo vyměnit v přiměřené době.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je fyzické poškození pokryté zárukou

Fyzické poškození

Je smutné, jak by to mohlo být, vaše bezplatná záruka nepokrývá fyzické škody. Buď byste museli koupit další pojištění nebo pokrýt náklady na opravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být telefon po opravě vodotěsný

Jsou odolné vůči vodě. Smartphone může zůstat odolný vůči vodě po jakékoli opravě – pokud je oprava správně provedena. Například otevření zařízení odolné vůči vodě často vyžaduje odstranění těsnění a/nebo lepidla, které zabraňuje vstupu vody do zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se voda dostat na prasklou obrazovku

Ve vašem případě je méně pravděpodobné, že bude fungovat, protože prasklá obrazovka umožní vody dostat se do komponent a byla ponechána ve vodě přes noc, takže si myslím, že to už nebude fungovat. Doufám, že to pomůže!

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el metal más caro??
Next Post
Jak zjistím, jestli mám Kaspersky?