15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuji svůj Kaspersky?

Shrnutí článku: Stále potřebuji Kaspersky?

1. iPhone jsou jediný operační systém, který nevyžaduje antivirový software. Pro Windows, MacOS a Androids je stále nutný antivirový software.

2. Kaspersky můžete smazat prostřednictvím ovládacího panelu. Postupujte podle pokynů na webových stránkách podpory Microsoft, přejděte na programy a funkce, vyberte svou aplikaci Kaspersky a klikněte na Odinstalovat/Změnit.

3. Můj Kaspersky je web určený pro centralizované úložiště a správu. Vyžaduje účet a umožňuje vám zobrazit informace o předplatném a jejich datech vypršení platnosti.

4. Odpojení zařízení od účtu Kaspersky také odpojí nainstalované aplikace. Po odpojení nebudete moci vzdáleně spravovat aplikace Kaspersky na zařízení.

5. Když Kaspersky vyprší, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností. Některé funkce, jako jsou aktualizace a bezpečnostní síť Kaspersky, jsou nedostupné.

6. Zatímco Windows 10 má vestavěnou antivirovou ochranu, stále se doporučuje další software. Windows 10 může těžit z obránce pro koncový bod nebo antivirus třetích stran.

7. Funkce čističe PC Kaspersky vám pomůže najít a odstranit nežádoucí aplikace a rozšíření prohlížeče. Můžete také nahlásit problematické aplikace pro Kaspersky.

8. Chcete -li odstranit Kaspersky z zařízení Windows, postupujte podle těchto kroků: Opusťte všechny procesy související s Kaspersky, otevřete ovládací panel, najděte zabezpečení koncového bodu Kaspersky, klikněte na tlačítko Změnit a poté vyberte Odebrat.

Jedinečné otázky a odpovědi

1. Stále musím nainstalovat antivirový software na iPhone?
Ne, iPhone nevyžadují antivirový software.

2. Jak mohu odinstalovat Kaspersky z mého zařízení?
Chcete -li odinstalovat Kaspersky, přejděte na ovládací panel, najděte aplikaci Kaspersky a klikněte na odinstalaci/změnu.

3. K čemu se používá můj Kaspersky?
My Kaspersky je web pro centralizované ukládání informací a správu aplikací Kaspersky. To vám umožní zobrazit podrobnosti o předplatném.

4. Co se stane, když odpojím zařízení v Kaspersky?
Odpojení zařízení od účtu Kaspersky také odpojí také nainstalované aplikace Kaspersky na tomto zařízení.

5. Co se stane, když vyprší Kaspersky?
Když vyprší licence Kaspersky, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností a některé funkce se stanou k dispozici.

6. Vyžaduje Windows 10 antivirový software?
Zatímco Windows 10 má vestavěnou antivirovou ochranu, doporučuje se používat další software jako Defender pro koncový bod nebo antivirus třetí strany.

7. Čistí Kaspersky váš počítač?
Ano, funkce PC Cleaner Cleaner Kaspersky Internet Security pomáhá najít a odstranit nežádoucí aplikace a rozšíření prohlížeče.

8. Jak odstraním Kaspersky z mého počítače?
Chcete -li odstranit Kaspersky z vašeho zařízení Windows, zavřete všechny související procesy, přejděte na ovládací panel, najděte zabezpečení koncového bodu Kaspersky a vyberte možnost Odebrat možnost.

Potřebuji svůj Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebuji Kaspersky

Jediným operačním systémem, na kterém absolutně nemusíte instalovat antivirový software, jsou iPhones iPhones. Windows, MacOS a Androids však stále potřebují antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat Kaspersky

Otevřete ovládací panel. Pokyny naleznete na webových stránkách podpory společnosti Microsoft. Přejít na programy a funkce. Vyberte svou aplikaci Kaspersky a klikněte na odinstalaci/změnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá můj Kaspersky

Můj Kaspersky je web Kaspersky určený pro centralizované informace a správu aplikací Kaspersky, které používáte. Chcete -li získat přístup k mým funkcím Kaspersky, potřebujete účet. Na mém Kaspersky můžete: zobrazit informace o předplatném a jejich datech vypršení platnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odpojím zařízení v Kaspersky

Odpojení zařízení od vašeho účtu také odpojí aplikace Kaspersky, které jsou nainstalovány v zařízení. Nebudete moci vzdáleně spravovat aplikace Kaspersky nainstalované na zařízení poté, co je zařízení odpojeno od vašeho účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyprší Kaspersky

Když licence vyprší a období odkladu skončí, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností (například aktualizace a bezpečnostní síť Kaspersky se stanou k dispozici).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete Kaspersky s Windows 10

Potřebuje Windows 10 antivirus, i když Windows 10 má vestavěnou antivirovou ochranu ve formě Windows Defender, stále potřebuje další software, buď obránce pro koncový bod nebo antivirus třetí strany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Čistí Kaspersky váš počítač

Funkce Cleaner PC Kaspersky Internet Security PC vám pomůže s následujícími postupy: Najděte a odstraňte aplikace a rozšíření prohlížeče, které zřídka používáte, nebo které byly nainstalovány bez vašeho souhlasu. Nahlásit nepříjemnou nebo problematickou aplikaci na Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat Kasperskyho z mého počítače

Pokud se chcete zbavit Kaspersky na zařízení Windows, zde jsou kroky, které byste měli podniknout: Opusťte všechny procesy související s Kaspersky spuštěny v pozadí.Vaše další zastávka je ovládací panel.Najděte aplikaci Kaspersky Endpoint Security mezi uvedenými programy.Klikněte na tlačítko Změnit a poté na odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám smazat Kaspersky

Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli běží Kaspersky

Jak vyzkoušet, zda síť Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro firmupen Administration Console.Ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice a že zámek je uzavřen. Otevřete politické vlastnosti a přejděte do pokročilé ochrany hrozeb → Kaspersky Security Network.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní Kaspersky automaticky viry

Náš pokročilý software automaticky prohledá váš počítač, aby nalezl hrozby, a pokud byl váš systém infikován malwarem, naše technologie jej odstraní z vašeho zařízení a informuje vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje Kaspersky připojení k internetu

Po instalaci aplikace Kaspersky se vaše připojení k internetu může zlevnit podle některých aplikací nebo webových stránek měření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Kaspersky po uplynutí

Pokud jste si zakoupili předplatné pro aktualizace a ochranu, po uplynutí předplatného a doba odkladu pro obnovení předplatného konce Kaspersky Internet Security přestane chránit počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebuji antivirus s Windows 10

Takže, Windows 10 potřebuje antivirové nástroje absolutně. Potřebujete antivirový software pro Windows 10, který vás může chránit před všemi typy malwaru a útoků, od virů a ransomware po phishingové webové stránky a e -maily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní Kaspersky veškerý malware

Náš pokročilý software automaticky prohledá váš počítač, aby nalezl hrozby, a pokud byl váš systém infikován malwarem, naše technologie jej odstraní z vašeho zařízení a informuje vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Kaspersky

Kaspersky Short Review

Klady Nevýhody
Uživatelsky přívětivý Náročné se spojit se zákaznickým servisem
Vestavěné VPN, správce hesel a rodičovské kontroly zahrnuty do některých balíčků Vestavěná VPN nabízí omezenou šířku pásma provozu
30denní záruka vrácení peněz

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Kaspersky neustále objevuje

Aktualizace definice viru Kaspersky také vyžadují aktivní předplatné. Mohlo by to objevit některé zprávy, aby uživateli připomnělo, že potřebuje aktualizovat aplikační databázi a potřebuje k tomu aktivní předplatné. Antivirus Kaspersky může přestat chránit váš počítač, pokud máte zrušené předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví ruské vlády

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním Kaspersky v běhu na pozadí

Chcete -li povolit nebo zakázat skenování pozadí: Otevřete hlavní okno aplikace.Klikněte na tlačítko skenovat. Otevře se okno skenování.V okně skenování klikněte na. Ikona v bloku skenování pozadí. Otevře se okno nastavení skenování pozadí.V okně nastavení skenování pozadí přepněte přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vypršel Kaspersky

Když licence vyprší a období odkladu skončí, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností (například aktualizace a bezpečnostní síť Kaspersky se stanou k dispozici).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat Kaspersky

Proč je Kaspersky zakázána americká federální komunikační komise (FCC) zakázala Kasperskyho kvůli obavám, že společnost představuje „nepřijatelné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.„Zákaz zakazuje společnostem používat fondy FCC na nákup produktů Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám se zbavit internetového zabezpečení Kaspersky

Má více než 400 milionů uživatelů a pokud jste jedním z nich, můžete být v nebezpečí. V pátek FCC přidal Kaspersky do svého seznamu společností, které představují „nepřijatelné riziko národní bezpečnosti“.S. Pokud používáte Kaspersky, doporučujeme jej odstranit z počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když vypršel Kaspersky

Když vyprší licence Kaspersky Anti-Virus, můžete si zakoupit novou licenci a pokračovat v používání všech funkcí aplikace. Aplikace vás také může vyzvat k přechodu na Kaspersky zdarma, abyste si udrželi základní ochranu vašeho počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Windows 10 postaven v antiviru dostatečně dobré

Je Windows Defender dost dobrý ano, Windows Defender je dobrý základní software pro ochranu virů. Možná nenajdete vše, co chcete, pokud jste extrémně zaměřeni na bezpečnost. Antivirový nebo anti-malwarový software třetí strany pravděpodobně najde hrozby, které může obránce Windows chybět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud na počítači nemáte antivirus

Ztracená data. Nejviditelnějším důsledkem pro špatnou nebo neexistující ochranu virů jsou ztraceny údaje. Jeden zaměstnanec kliknutím na škodlivé odkaz může infikovat celý váš počítačový systém destruktivním virem, který může zavřít vaši síť, otřete pevné disky a šířit se k jiným společnostem a klientům přes internet.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es tu puntaje FICO??
Next Post
Používá kreditní sezam Vantage nebo FICO?