15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kdy vyšel otterbox magsafe?

Shrnutí článku: Otterbox a Magsafe

1. Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe?

Podívejte se na pouzdro Otterbox s buď „s magsafe“ nebo „pro Magsafe“ ve jménu, jako je Symmetry Series+ Clear s Magsafe nebo Defender Series XT s magsafe. Pokud jsou tyto podmínky zahrnuty do názvu, znamená to, že případ je kompatibilní s magsafe.

2. Je Otterbox vyroben pro magsafe?

Ano, OtterBox navrhl speciální sérii případů s názvem Core Series Case, které jsou vyrobeny pro technologii iPhone a Apple Magsafe. Tyto případy nejen chrání váš iPhone, ale také prokazují závazek k udržitelnosti pomocí recyklovaných materiálů vyvinutých z postindustriálního odpadu.

3. Kdy iPhone dostaly magsafe?

Magsafe je magnetická technologie původně vytvořená společností Apple pro nabíjení macbooků. Bylo začleněno do modelů iPhone 14, 13 a 12, aby bylo možné snadné připojení příslušenství a rychlejší bezdrátové nabíjení.

4. Jaká je funkce Magsafe na Otterboxu?

Funkce magsafe na případech Otterboxu, konkrétně případ Ottergrip, integruje inovativní přilnavost pro iPhony. Tato vestavěná přilnavost umožňuje pohodlné držení iPhone a sedí se s pouzdrem, když se nepoužívá.

5. Jaký je rozdíl mezi magsafe a pravidelnými případy Otterboxu?

Hlavní rozdíl spočívá v tom, že případy magsafe mají prsten magnetů, které umožňují připojení jiného příslušenství. Pravidelné případy Otterboxu nemají tuto magnetickou funkci.

6. Proč mají všechny případy iPhone magsafe?

Magsafe nejen zlepšuje bezdrátové nabíjení, ale také umožňuje použití dalšího příslušenství. Se správným případem můžete ke svému iPhonu připojit různé magnetické příslušenství a díky integrovaným magnetům zůstanou bezpečně na místě i během pohybu.

7. Které modely iPhone mají magsafe?

Magsafe je kompatibilní s iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 a iPhone 12 Pro. Tyto modely mohou využít nabíječku Magsafe pro rychlejší bezdrátové nabíjení.

8. Jsou otterbox magsafe nabíječky dobré?

Na základě osobní zkušenosti je nabíječka Otterbox Magsafe považována za lepší než nabíječky Apple Magsafe. Kvalita a výkon verze Otterboxu byly mnohem lepší, což z něj činí preferovanou volbu.

Otázky a odpovědi

1. Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe?

Hledejte v názvu pouzdro Otterbox s buď „s magsafe“ nebo „pro magsafe“. Tyto případy jsou speciálně navrženy tak, aby byly kompatibilní s technologií Magsafe.

2. Je Otterbox vyroben pro magsafe?

Ano, Otterbox vytvořil vyhrazenou řadu případů známých jako případ Core Series, který je navržen pro použití s ​​technologií Magsafe.

3. Kdy iPhone dostaly magsafe?

Magsafe byl představen s modely iPhone s vydáním iPhone 12. Nyní je k dispozici na modelech iPhone 12, 13 a 14.

4. Jaká je funkce Magsafe na Otterboxu?

Funkce Magsafe v případech Otterboxu, zejména v pouzdře Ottergrip, zahrnuje integrovanou přilnavost pro zlepšení manipulace a pohodlí.

5. Co odlišuje případy magsafe odlišných od běžných případů Otterboxu?

Hlavním rozdílem je zahrnutí magnetů do případů Magsafe, což umožňuje připojení kompatibilního příslušenství Magsafe.

6. Proč jsou magsafe případy oblíbené pro iPhone?

Případy Magsafe nabízejí nejen vylepšené možnosti bezdrátového nabíjení, ale také schopnost snadno připojit řadu magnetických příslušenství k iPhonu, což poskytuje přidanou funkčnost.

7. Které modely iPhone podporují magsafe?

Magsafe je podporována na modelech iPhone 12, 13 a 14, včetně jejich příslušných pro verzí Pro.

8. Jsou doporučeny Otterbox Magsafe Chargers?

Osobní zkušenost naznačuje, že nabíječky Otterbox Magsafe jsou lepší než vlastní nabíječky Apple a nabízejí lepší kvalitu a výkon.

Kdy vyšel Otterbox Magsafe?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe

Jak víte, který pouzdro Otterbox je, který hledá jeden s „s magsafe“ nebo „pro magsafe“ v názvu, jako je Symmetry Series+ Clear with Magsafe nebo Defender Series XT s magsafe. Když je ve jménu, jste v jasném.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Otterbox vyroben pro magsafe

Přehled. Speciálně navržený pouzdro pro technologii iPhone a Apple Magsafe, případ Otterbox Core Series chrání váš iPhone a zobrazuje váš závazek k udržitelnosti. S touto sérií vytvořili naši inženýři recept, který je pro ně jedinečný pomocí recyklovaného materiálu vyvinutého z postindustriálního odpadu-aka koše.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy iPhone dostaly magsafe

Magsafe je magnetická technologie od Apple, zabudovaného do vnitřního inženýrství modelů iPhone 14/13/12. Magsafe byl původně vytvořen jako bezpečnostní funkce pro nabíjení kabelů MacBook do iPhone 14/13/12, aby vytvořil nový ekosystém příslušenství pro snadné připojení a rychlejší bezdrátové nabíjení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je magsafe na Otterboxu

Nový případ Otterboxu Magsafe Ottergrip integruje inovativní přilnavost pro telefony iPhone. Ottergrip je pouzdro kompatibilní s Magsafe, které má vestavěnou rukojeť, která vám umožní pohodlně držet váš iPhone, a sedí s pouzdrem, když se nepoužívá.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a běžným Otterboxem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mají všechny případy iPhone magsafe

Magsafe nejen usnadňuje a zlepšuje bezdrátové nabíjení, ale také umožňuje použití dalšího příslušenství. Se správným případem můžete k iPhone připojit různé magnetické příslušenství, které se nespadne, i když se hodně pohybujete díky integrovaným magnetům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který model má magsafe

Nabíječka MagSafe způsobí, že bezdrátové nabíjení zachytí. Dokonale zarovnané magnety se připojují k vašemu iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 a iPhone 12 a poskytují rychlejší bezdrátové nabíjení až 15W.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou otterbox magsafe nabíječky dobré

Z pohledu někoho, kdo zakoupil několik nabíječek Apple Magsafe přímo z Apple, je tato verze Otterbox mnohem lepší. V budoucnu nebudu kupovat nic jiného než tohle. Šňůra je dlouhá, má velké držení, je odolná. Miluji to!!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Apple přestal používat magsafe

USB-C má jednu hlavní výhodu oproti magsafe: to dělá víc, než jen něco účtuje. Nese data i nabíjení a je to standardní konektor, který uvidíme na zařízeních, které přijde mnoho let. Magsafe byla skvělá technologie, ale doslova to účtuje pouze váš Mac, a proto se Apple posunul dál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které modely iPhone mají magsafe

Nabíječka MagSafe způsobí, že bezdrátové nabíjení zachytí. Dokonale zarovnané magnety se připojují k vašemu iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 a iPhone 12 a poskytují rychlejší bezdrátové nabíjení až 15W.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Magsafe tak zvláštní

Magsafe nejen usnadňuje a zlepšuje bezdrátové nabíjení, ale také umožňuje použití dalšího příslušenství. Se správným případem můžete k iPhone připojit různé magnetické příslušenství, které se nespadne, i když se hodně pohybujete díky integrovaným magnetům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je tak zvláštního na případu Magsafe

Případy magsafe mají magnety integrované do zad. To umožňuje, aby se iPhone 12 bezpečně zachytil přímo na pouzdro Magsafe a pro externí příslušenství Magsafe, jako je bezdrátová nabíječka, provést totéž.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám dostat magsafe nebo no magsafe

Odpověď na otázku, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení, je v konečném důsledku. Standardní případy bezdrátového nabíjení však mohou stačit, pokud vás nezajímá rychlost nebo zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít případ Magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi případem iPhone Magsafe a Non-Magsafe

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká generace je magsafe

Magsafe byl představen 10. ledna 2006 v první generaci MacBook Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy Apple přerušil magsafe

Ukončení magsafe

V roce 2016, se zavedením modelů USB-C MacBook Pro, Apple začal přestat ‌magsafe‌. Modely MacBook Pro vydané mezi lety 2016 a 2020 nepoužívají technologii ‌magsafe‌ a místo toho se účtují prostřednictvím jednoho z portů USB-C stroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou magsafe případy tak populární

Magsafe nejen usnadňuje a zlepšuje bezdrátové nabíjení, ale také umožňuje použití dalšího příslušenství. Se správným případem můžete k iPhone připojit různé magnetické příslušenství, které se nespadne, i když se hodně pohybujete díky integrovaným magnetům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to magsafe

Pokud hledáte rychlý, efektivní a bezpečný způsob, jak nabít váš iPhone 12 nebo vyšší, pak je pouzdro Magsafe skvělou volbou. Pokud však nemáte obavy o rychlost nebo zabezpečení, může být standardní bezdrátový případ nabíjení v pořádku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhoda Magsafe

Nabíječky magsafe přenášejí energii indukcí, což znamená, že mohou přenášet teplo přes povrchy. To může být pro vás a další zařízení kolem vás trochu nebezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe špatný pro baterii Apple

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj iPhone magsafe

Které telefony mají kompatibilitu Magsafe Počínaje sestavou iPhone 12, všechny telefony z Apple mají typ odtrženého připojení. To zahrnuje základní iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro Max a iPhone 12 Pro. Totéž platí pro iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro Max a iPhone 13 Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe případ nutný

Odpovědět na vaši otázku o tom, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení nebo ne; odpověď je ne. Přesto, že vylepšené případy Magsafe účtují váš telefon mnohem rychleji než běžné případy a nabízejí řadu výhod, o kterých jsme diskutovali výše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy magsafe, které stojí za to

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych získat případ Magsafe nebo pravidelný

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es mejor que MalwareBytes??
Next Post
Mohu jít do vězení za neplacení půjčky?