15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na svém iPhone?

Shrnutí článku

1. Kde je vyskakovací blokátor na iPhone: Chcete-li získat přístup k vyskakovacímu blokátoru na iPhone, přejděte na domovskou obrazovku a přejeďte z dolní části. Klepněte na “Nastavení” a poté přejděte dolů a klepněte na “Safari”.

2. Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari: V aplikaci Safari v Mac přejděte na web a vyberte „Safari“, poté klikněte na „Nastavení“. Klikněte na „Webové stránky“ a poté vyberte „vyskakovací okna“ vlevo.

3. Jak odblokujete vyskakovací okna: Otevřete chrom na počítači, klikněte na tři tečky vpravo nahoře a přejděte na „Nastavení“. Klikněte na „Ochrana osobních údajů a zabezpečení“ a poté „Nastavení webu“. Vyberte požadované výchozí nastavení pro vyskakovací okna a přesměrování.

4. Jak mohu povolit vyskakovací okna na Safari: Na Safari (MAC) vyberte z nabídky Safari „Předvolby“ a klikněte na „Webové stránky“. Při návštěvě jiných webových stránek vyberte „Pop-Up Windows“ a vyberte „Povolit“ vedle.

5. Kde najdu svůj vyskakovací blokátor: Pokud používáte aplikaci Chrome na zařízení Android, otevřete aplikaci, klepněte na „Nastavení“, přejděte na „oprávnění“ a přepněte „vyskakovací okna a přesměrování“. Na iPhone nebo iPad otevřete aplikaci Chrome, klepněte na „More“, přejděte na „Nastavení“, „Nastavení obsahu“ a přepněte „Block vyskakovací okna“.

6. Jak najdu blokátory vyskakovacího pole: Spusťte aplikaci Google Chrome na vašem zařízení Android, klepněte na vertikální elipsu v nabídce a poté klepněte na „Nastavení“. Hledejte možnost „vyskakovací okna a přesměrování“ na obrazovce Nastavení.

7. Proč jsou moje vyskakovací okna blokována na Safari: Chcete-li povolit vyskakovací okna na Safari (MACOS), přejděte na „Předvolby“ z nabídky Safari, klikněte na kartu „Zabezpečení“ a ujistěte se, že možnost „Block vyskakovací okna“ není zaškrtnuta.

8. Jak povolím vyskakovací okna v telefonu: Chcete-li povolit vyskakovací okna na vašem zařízení Android, otevřete aplikaci Chrome a postupujte podle kroků pro blokování nebo povolení vyskakovacích oken v nabídce Nastavení.

Otázky a odpovědi

  1. Kde je vyskakovací blokátor na iPhone?
    Chcete-li najít vyskakovací blokátor na iPhone, přejděte ze spodní části obrazovky a přejděte na domovskou obrazovku. Klepněte na „Nastavení“ a poté přejděte dolů a vyhledejte a klepněte na „Safari“.
  2. Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari?
    Chcete-li odblokovat vyskakovací okna na Safari, přejděte na web v aplikaci Safari na vašem Mac. Vyberte „Safari“ a poté klikněte na „Nastavení“. Vlevo klikněte na „vyskakovací okna“ a ujistěte se, že je povolena.
  3. Jak odblokujete vyskakovací okna?
    Chcete-li odblokovat vyskakovací okna v Chrome, otevřete prohlížeč na počítači a klikněte na tři tečky v pravém horním rohu. Přejděte na „Nastavení“ a poté přejděte na „Nastavení soukromí a zabezpečení“ a „Nastavení webu“. Odtud si můžete vybrat výchozí nastavení pro vyskakovací okna a přesměrování.
  4. Jak mohu povolit vyskakovací okna na safari?
    Chcete-li povolit vyskakovací okna Safari (MAC), otevřete nabídku Safari, vyberte „Předvolby“ a klikněte na „Webové stránky“. Při návštěvě jiných webových stránek vyberte „Pop-Up Windows“ a vyberte „Povolit“ vedle.
  5. Kde najdu svůj vyskakovací blokátor?
    Chcete-li najít vyskakovací blokátor na Chrome, otevřete aplikaci Chrome na zařízení Android a klepněte na ikonu nabídky (vertikální elipsy) v horní části obrazovky. Z nabídky klepněte na „Nastavení“ a vyhledejte „vyskakovací okna a přesměrování“, kde můžete povolit nebo deaktivovat blokátor.
  6. Proč jsou moje vyskakovací okna blokována na safari?
    Pokud jsou vaše vyskakovací okna blokována na Safari (MACOS), může to být způsobeno nastavením prohlížeče. Chcete-li povolit vyskakovací okna, otevřete nabídku Safari, vyberte „Preferences“, klikněte na kartu „Zabezpečení“ a ujistěte se, že možnost „Block vyskakovací okna“ není zaškrtnuto.
  7. Jak povolím vyskakovací okna v telefonu?
    Chcete-li povolit vyskakovací okna na vašem telefonu Android, otevřete aplikaci Chrome a přistupujte k nabídce Nastavení. Odtamtud najděte a přepněte možnost „Block vyskakovací okna“, abyste povolili vyskakovací okna.
  8. Jak mohu zakázat blokátory vyskakovacího pole na svém iPhone?
    Chcete-li deaktivovat vyskakovací blokátory na iPhone, budete muset získat přístup k nastavení konkrétního prohlížeče, který používáte (E (E.G., Safari nebo Chrome) a hledejte nastavení blokátoru vyskakovacího bloku. Přepněte možnost deaktivace blokátoru.
  9. Mohu povolit vyskakovací okna pro konkrétní webové stránky?
    Ano, můžete povolit vyskakovací okna pro konkrétní webové stránky přístupem k nastavení prohlížeče. Podívejte se na vyskakovací nebo webové nastavení a přidejte adresy URL webových stránek, které chcete povolit vyskakovací okna.
  10. Jak povolím vyskakovací okna na mém Mac?
    Chcete-li povolit vyskakovací okna na vašem Mac, otevřete prohlížeč Safari a přejděte do nabídky Safari. Vyberte „Předvolby“ a klikněte na kartu „Webové stránky“. Při návštěvě jiných webových stránek vyberte „Pop-Up Windows“ a vyberte „Povolit“ vedle.
  11. Jak deaktivuji vyskakovací blokátory na Chrome?
    Chcete-li deaktivovat vyskakovací blokátory na Chrome, otevřete prohlížeč na počítači a přejděte na „Nastavení“. V nabídce Nastavení klikněte na „Ochrana osobních údajů a zabezpečení“ a „Nastavení webu“. Přejděte dolů a najděte „vyskakovací okna a přesměrování“ a přepněte přepínač a deaktivujte blokátor.
  12. Jsou vyskakovací blokátory zapnuté ve výchozím nastavení?
    Ano, většina prohlížečů má ve výchozím nastavení zapnuté vyskakovací blokátory, aby se zvýšila uživatelská zkušenost a chránila před nežádoucími vyskakovacími okny. Uživatelé však mají možnost povolit nebo deaktivovat blokátor podle jejich preferencí.
  13. Mohou blokátory vyskakovacích bloků blokovat všechny typy vyskakovacích oken?
    Pop-up blokátory mohou blokovat většinu typů vyskakovacích oken, ale některé mohou být stále schopny obejít blokátor. Je důležité udržovat svůj prohlížeč a operační systém aktuální, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň ochrany před nežádoucími vyskakovacími okny.
  14. Jsou vyskakovací blokátory k dispozici pouze na konkrétních zařízeních?
    Ne, vyskakovací blokátory jsou k dispozici na různých zařízeních a prohlížečích. Pop-up blokátory najdete na stolních počítačích, notebookech, smartphonech a tabletech napříč různými operačními systémy, včetně Windows, MacOS, Android a iOS.
  15. Všechny prohlížeče mají vestavěné vyskakovací blokátory?
    Většina moderních prohlížečů má vestavěné vyskakovací blokátory, aby zabránily nepříjemným a potenciálně škodlivým vyskakovacím oknem. Účinnost a funkčnost blokátorů se však může lišit mezi různými prohlížeči a verzemi.

Jak odblokuji vyskakovací okna na svém iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je vyskakovací blokátor na iPhone

Nejprve tedy vraťme na domovskou obrazovku přejetím. Nahoru ve spodní části obrazovky. A pak se chystáme klepnout na nastavení. Dobře, takže v nastavení. Jdeme dolů. A klepněte na Safari dobře, abychom klepli na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari

Povolit nebo blokovat vyskakovací okna na jednom webu

V aplikaci Safari na vašem Mac přejděte na web. Zvolte Safari > Nastavení a poté klikněte na webové stránky. Klikněte na vyskakovací okna vlevo. Pokud nevidíte vyskakovací okna, ujistěte se, že přejděte na spodní část seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokujete vyskakovací okna

Změňte výchozí vyskakovací okna & Přesměruje nastavení počítače, otevřete chrom.Vpravo nahoře klikněte na více. Nastavení.Klikněte na Nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečení. Vyskakovací okna a přesměrování.Jako výchozí nastavení vyberte možnost, kterou chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit vyskakovací okna na safari

Safari (MAC) z nabídky Safari vyberte předvolby. Klikněte na webové stránky v horní části okna. Vyberte vyskakovací okna. Chcete-li deaktivovat vyskakovací blokátor, vyberte možnost Povolit vedle návštěvy jiných webových stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj vyskakovací blokátor

Vysvětlení bonusu: Pokud používáte aplikaci Chrome na telefonu nebo tabletu Android a chcete povolit vyskakovací okna, otevřete aplikaci a klepněte na nastavení > Oprávnění > Vyskakovací okna a přesměrování, poté přepnute vyskakovací okna a přesměrují. Na iPhone nebo iPad otevřete aplikaci Chrome a klepněte na více > Nastavení > Nastavení obsahu > Blokujte vyskakovací okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu blokátory vyskakovacího pole v telefonu

Spusťte aplikaci Google Chrome na vašem zařízení Android. A poté klepněte na svislé elipsy v nabídce v horní části obrazovky. Klepněte na Nastavení v této nabídce. Obrazovka nastavení je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou moje vyskakovací okna blokována na safari

Safari (MacOS)

Chcete-li povolit vyskakovací okna: Z nabídky Safari vyberte předvolby… a klikněte na kartu Security. Ujistěte se, že možnost blokového vyskakovacího okna není zaškrtnuta. Zkontrolování této možnosti umožní vyskakovací okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím vyskakovací okna v telefonu

Pokud jste někdy narazili na situaci, kdy chcete povolit vyskakovací okna na vašem Androidu. přístroj. Ukážu vám, jak to udělat také nyní pojďme projít kroky, abychom zablokovali nebo povolili vyskakovací okna v Google

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená vyskakovací okno na iPhone

Pokud povolíte blokátor vyskakovacího bloku v iOS, zabráníte vyskakovacím okrům v Safari. Zde je vhodné nastavení pro přepínání podle potřeby: Otevřete aplikaci „Nastavení“ v iOS a přejděte na „Safari“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když jsou vyskakovací okna blokována

Blokátory vyskakovacích oken automaticky zabrání malým vyskakovacím oknům, aby zasahovali do prohlížení webu. Obecně platí, že většina vyskakovacích oken je obtěžování-obvykle se jedná o reklamy a mohou být dokonce malware a většina lidí by je raději nevidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Safari v blokování webových stránek

Chcete -li změnit tato nastavení, zvolte Safari > Nastavení a poté klikněte na webové stránky. Nastavení, která můžete přizpůsobit (například čtenář a blokátory obsahu), jsou uvedena vlevo. Chcete-li použít nastavení na web napravo, nejprve vyberte nastavení a poté vyberte požadovanou možnost od pop-menu vedle webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout vyskakovací blokátor na iPhone 11

Hach Povolit nebo zakázat vyskakovací okna Safari na iPhone 11.11 Pro nyní nejprve se vraťme na svou domovskou obrazovku přejetím dole a poté klepněte na ikonu Nastavení. Příště na Safari. Pak jděte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je ikona vyskakovacího blokátoru

Zakažte vyskakovací blokátor na webové stránce.

Pokud se vám webová stránka pokusí poslat vyskakovací okno, když je váš blokátor zapnutý, ikona s červenou "X" se objeví ve vašem adresním řádku. Kliknutím na ikonu vám umožní: vždy povolte vyskakovací okna z tohoto webu. Pokračujte v blokování vyskakovacích oken.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou vyskakovací blokátory na iPhone 11

Příště na Safari. Pak jděte dolů a klepněte na blokové pops. Nahoru. Takže na blokových vyskakovacích oknech to vypněte a automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji blokátor vyskakovacího bloku na tomto zařízení

Dnes v tomto videu uvidíme, jak vypnout vyskakovací blokátor v Google Chrome v zařízení Android pro zařízení Android, ale předtím stiskněte tlačítko předběžnou. A stiskněte ikonu zvonu. Získat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat vyskakovací okna na safari v telefonu

Povolte nebo blokujte vyskakovací okna v safari v nastavení iPhoneopen.Přejděte dolů a vyberte Safari.Pod generálem najdete přepínač pro vyskakovací okna bloků. Použijte jej k povolení nebo deaktivaci vyskakovacího blokování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat blokátor vyskakovacího bloku v telefonu

přístroj. Ukážu vám, jak to udělat také nyní pojďme projít kroky, abychom blokovali nebo povolili vyskakovací okna v aplikaci Google Chrome na vašem telefonu nebo tabletu Android Krok 1. Spusťte aplikaci Google Chrome

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit všechna vyskakovací okna na svém iPhone

Jak povolit vyskakovací okna na iPhone (2023) Otevřená nastavení.Přejděte dolů na Safari a klepněte na to.Přejděte dolů pod generála, dokud nenajdete bloková vyskakovací okna. Pokud je přepínač zelená, klepněte na vyskakovací okna bloků a vypněte vyskakovací blokátor na Safari.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj vyskakovací blokátor

Otočte vyskakovací okna nebo zamočte svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Chrome .Napravo od adresního řádku klepněte na více. Nastavení.Klepněte na oprávnění. Vyskakovací okna a přesměrování.Vypněte vyskakovací okna a přesměrování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prohlížeč nedovolí vyskakovací okna

Z nabídky nástrojů (ikona ozubeného ozubeného ozubeného práva) vyberte možnosti internetu. Otevře se dialogové okno Možnosti internetu. Klikněte na kartu ochrany osobních údajů. V rámci vyskakovacího blokátoru zajistěte, aby byl zaškrtnuto zaškrtnutí políčka vyskakovacího blokátoru zaškrtnuto a poté klikněte na Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji web na safari iPhone

Nastavení iPhone: Blokované webové stránky v Safari můžete přistupovat ke změně nastavení iPhone.Přejděte na aplikaci Nastavení a vyberte čas obrazovky.Vyberte omezení obsahu.Klikněte na webový obsah a vyberte neomezený přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout blokátor Safari na iPhone

Otevřete aplikaci Nastavení na vašem zařízení. Vybrat "Safari" V rámci „General“ najděte „blokovací vyskakovací okna“ a zasuňte tlačítko do pozici zdravotně postižených, abyste mohli povolit vyskakovací okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou vyskakovací blokátory na iPhone 11

Příště na Safari. Pak jděte dolů a klepněte na blokové pops. Nahoru. Takže na blokových vyskakovacích oknech to vypněte a automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji blokátor pop

V rámci Google Chrome Začněte otevřít váš prohlížeč Google Chrome. Klikněte na tři černé pruhy v pravém horním rohu obrazovky. Přejděte dolů do nastavení, sviňte se na spodní část obrazovky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou vyskakovací blokátory na mém telefonu

Přejděte po této nabídce. A poté klepněte na nastavení webu Nastavení nastavení webu je zobrazena krok 4. Klepněte na vyskakovací okna a přesměrování v seznamu možností. Přistáváte na vyskakovacích oknech. A přesměrování obrazovky Krok 5.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede después de la importación de escaneo??
Next Post
Je telefonní hovor považovaný za telehealth?