15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Která země má nejvíce chytré domy?

Shrnutí článku: Smart Homes in America

Podle posledního průzkumu existuje přibližně 60.4 miliony domácností v USA aktivně používají inteligentní domácí zařízení v roce 2023. Tento počet se zvýšil o 3% ve srovnání s předchozím rokem. Severní Amerika vede v penetraci inteligentního domu s 39.2% domácností, které mají alespoň jeden inteligentní domácí produkt nebo systém. Počet inteligentních domů v Severní Americe vzrostl o 12.0% v roce 2022.

Mezi nejlepší společnosti pro automatizaci domácnosti na světě patří Google LLC (Nest), Amazon Inc. (Echo), Apple Homekit, Samsung (SmartThings Hub), ABB Ltd., a LG Electronics (LG Thinq). V Číně používá více než 78 milionů domácností inteligentní domácí výrobky.

Míra vlastnictví domu podle rasy ukazují, že Bílé domácnosti mají nejvyšší míru vlastnictví domu v Americe. Míra vlastnictví domu asijských a hispánských domů je kolem nebo nad 50%, zatímco míra vlastnictví černého je těsně nad 43%.

Míra penetrace inteligentních domů v USA v současné době činí 43.8% a očekává se, že dosáhne 62.7% do roku 2026. Odhadovaný počet inteligentních amerických domácností pro daný rok je 84.9 milionů, s průměrným příjmem generovaným na americký inteligentní dům ve výši 546 $.50.

Jedním z příkladů inteligentního města v USA je LaGrange v Georgii, který vyvinul inteligentní systém pro jejich pokročilou širokopásmovou síť. Město nabízí bezplatný přístup k internetu svým občanům prostřednictvím kabelu.

Cílové publikum pro inteligentní domy zahrnuje především tisíciletí, které jsou otevřené pro začlenění technologie do svých domovů, zejména pro rodičovské pomůcky a pohodlí.

Klíčové body:

  1. Přibližně 60.4 miliony amerických domácností používají inteligentní domácí zařízení v roce 2023, což je 3% nárůst oproti předchozímu roku.
  2. Severní Amerika vede v penetraci inteligentního domu s 39.2% domácností, které mají alespoň jeden inteligentní domácí produkt nebo systém.
  3. Mezi nejlepší společnosti pro domácí automatizaci patří Google LLC (Nest), Amazon Inc. (Echo), Apple Homekit, Samsung (SmartThings Hub), ABB Ltd., a LG Electronics (LG Thinq).
  4. Čína má více než 78 milionů domácností pomocí produktů inteligentních domů.
  5. Bílé domácnosti mají nejvyšší míru vlastnictví domu v Americe.
  6. Současná míra penetrace inteligentního domu v USA je 43.8%, očekává se, že dosáhne 62.7% do roku 2026.
  7. Odhadovaný počet inteligentních amerických domácností v roce 2026 je 84.9 milionů.
  8. Průměrné příjmy generované na americký inteligentní domov jsou 546 $.50.
  9. LaGrange, Gruzie je příkladem inteligentního města s rozvinutým systémem inteligentní mřížky.
  10. Millennials jsou cílovou skupinou pro inteligentní domy, zejména pro rodičovské pomůcky a pohodlí.

Otázky a odpovědi:

  1. Kolik Američanů má chytré domovy?
  2. Až 60.4 miliony domácností v USA aktivně používají inteligentní domácí zařízení, což je 3% nárůst oproti předchozímu roku.

  3. Kolik inteligentních domů je v Severní Americe?
  4. Severní Amerika má 57.5 milionů inteligentních domů, což představuje 39.2% domácností v regionu.

  5. Kdo je předním poskytovatelem inteligentního domu?
  6. Mezi nejlepší domácí automatizační společnosti na světě patří Google LLC (Nest), Amazon Inc. (Echo), Apple Homekit, Samsung (SmartThings Hub), ABB Ltd., a LG Electronics (LG Thinq).

  7. Kolik chytrých domů je v Číně?
  8. Čína má více než 78 milionů domácností pomocí produktů inteligentních domů.

  9. Kdo vlastní většinu domů v Americe?
  10. Bílé domácnosti mají nejvyšší míru vlastnictví domu v Americe.

  11. Jaké procento lidí v USA má inteligentní domovy?
  12. Současná míra penetrace inteligentních domů v USA je 43.8%, očekává se, že poroste a dosáhne 62.7% do roku 2026. Odhadovaný počet inteligentních amerických domácností pro daný rok je 84.9 milionů. Průměrné příjmy generované na americký inteligentní domov jsou 546 $.50.

  13. Jsou v USA chytrá města?
  14. LaGrange, Gruzie je příkladem inteligentního města s rozvinutým inteligentním mřížkovým systémem, který nabízí bezplatný přístup k internetu svým občanům prostřednictvím kabelu.

  15. Kdo je cílovou skupinou pro inteligentní domovy?
  16. Cílové publikum pro inteligentní domy zahrnuje především tisíciletí, kteří jsou otevřeni začlenění technologie do svých domovů, zejména pro rodičovské pomůcky a pohodlí.

Která země má nejvíce chytré domy?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik Američanů má chytré domovy

Nejnovější statistiky inteligentního domu z průzkumu ukazují, že až 60.4 miliony domácností v USA aktivně používají inteligentní domácí zařízení v roce 2023, která je definována jako používání je alespoň jednou za měsíc. To je o 3% více než v roce 2022, během nichž 57.4 miliony domácností používaly inteligentní domácí zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik inteligentních domů je v Severní Americe

Severní Amerika je předním trhem z hlediska penetrace a 39.Na konci roku mělo 2 procenta všech domácností v regionu alespoň jeden inteligentní domácí produkt nebo systém, který se rovná 57.5 milionů inteligentních domů. Během roku 2022 se počet inteligentních domů v Severní Americe zvýšil o 12.0 procent meziročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je předním poskytovatelem inteligentního domu

Top Home Automation Companies in The WorldGoogle LLC (Nest) Amazon Inc. (Echo) Apple HomeKit.Samsung (SmartThings Hub) ABB Ltd.LG Electronics (LG Thinq)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik chytrých domů je v Číně

V Číně používá více než 78 milionů domácností inteligentní domácí výrobky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vlastní většinu domů v Americe

Bílé domácnosti

Statistiky vlastnictví domu podle rasy ukazují, že nejvyšší sazby vlastnictví domu drží Bílé domácnosti. Ačkoli míra vlastnictví domu pro majitele asijských i hispánských domů je nad nebo kolem 50%, míra pro vlastnictví černého domu zůstává nižší na těsně nad 43%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké procento lidí v USA jsou inteligentní domovy

Současná míra penetrace inteligentních domů v USA je 43.8%a očekává se, že rychle poroste a dosáhne 62.7% do roku 2026. Odhadovaný počet inteligentních amerických domácností pro daný rok je 84.9 milionů. A konečně, statistiky ukazují, že průměrné příjmy generované na americký inteligentní domov jsou 546 $.50.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou v USA chytrá města

LaGrange, Gruzie

Město úspěšně vyvinulo inteligentní systém mřížky pro svou pokročilou širokopásmovou internetovou síť. Město nabídlo bezplatný přístup k internetu všem svým občanům prostřednictvím kabelu. To pomohlo městu získat mezinárodní pozornost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je cílovým publikem pro inteligentní domov

Cílový trh: Být součástí digitální důvtipné generace, Millennials s největší pravděpodobností vyzývá technologii, aby hrála formativní roli v životě svého dítěte. Integrace těchto funkcí do domu umožňuje, aby rodičovské pomůcky byly v případě potřeby všudypřítomné a v blízkosti přidání vrstvy pohodlí a zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním domovem a inteligentním domovem

Technologie inteligentního domu je často označována jako inteligentní automatizace domů. Je to, když je váš domov plně automatizován jedním integrovaným ovládacím systémem. Stručně řečeno, ovládáte více věcí jediným kliknutím z digitálního ovládacího panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou čínštině kupují americké domy

Čínští investoři patří mezi nejlepší zahraniční kupci obytných nemovitostí spolu s Kanaďany, podle Národní asociace realitních kanceláří. Ostatní státy měly obavy ohledně zahraničního vlastnictví půdy a vyvinuly úsilí o její regulaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké procento amerických domů je ve vlastnictví Číny

Jak se čínské a kanadské investice postupem času vyvinuly podíl čínských investorů v U.S. Trh s nemovitostmi zůstal poněkud konstantní až do roku 2018, kdy se pohyboval kolem 15 procent, než v roce 2019 klesl na 11 procent a poté v roce 2021 šest procent v roce 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik černochů vlastních domů v Americe

Zatímco u.S. Míra vlastnictví domů se zvýšila na 65.5% V roce 2021 se míra mezi černými Američany významně zaostává (44%), pouze se zvýšila 0.4% za posledních 10 let a je téměř o 29 procentních bodů méně než bílé Američané (72.7%), představující největší černobílý mezeru v oblasti vlastnictví domu za desetiletí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbohatší dům v Americe

1. The One, Los Angeles, Kalifornie | Nejdražší domy. Ten, který vytvořil osm let, překonal všechny ostatní drahé sídla v USA, aby si nárokoval nejvyšší hodnost. Moderní mistrovské dílo Nile Niami, toto soukromé sídlo se nachází na pěti akrovém místě v Bel Air, Los Angeles, Kalifornie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší problém s inteligentními domovy

Snad nejběžnějším problémem při nastavování inteligentního domácího zařízení je neschopnost nastoupit online. Ať už máte jeden z nejlepších směrovačů Wi-Fi nebo nejlepší síťové systémy Wi-Fi, potřebujete své inteligentní domácí zařízení k rozpoznání sítě Wi-Fi, aby mohla komunikovat s ostatními připojenými produkty, které vlastníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je riziko inteligentních domů

Čím více inteligentních zařízení má domov, tím větší je možnost, že uživatel bude mít jednu nebo více z nich na hackování a poskytne kybernetický zločinec přístup k datům z mnoha jiných propojených zařízení. Hlavním důvodem je to, že zařízení jsou navržena tak, aby se připojila k internetu a sdílení dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejchytřejší oblast v USA

V u.S., Austin, Texas se zaměřil na to, jak město s nejvíce „chytrým“ potenciálem, a získalo celkové skóre 75.4 ze 100 bodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co má americké město nejvyšší IQ

Nejvíce inteligentní u.S. Města

Hodnost Město
1. Seattle
2. Minneapolis/ST. Pavel
3. Boston
4. Washington, d.C.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velký je inteligentní domácí průmysl

Pokrytí hlášení Podrobnosti
Velikost trhu do roku 2032 581 USD.85 miliard
Míra růstu od roku 2023 do 2032 CAGR 21.88%
Největší trh Severní Amerika
Základní rok 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velký je inteligentní domácí trh

Velikost globálního inteligentního domácího trhu byla odhadnuta na 79 USD.16 miliard v roce 2022 a očekává se, že dosáhne 100 USD.42 miliard v roce 2023. Jaký je růst inteligentního domácího trhu b. Očekává se, že globální inteligentní domácí trh poroste při složené roční míře růstu 27.07% od roku 2023 do roku 2030 k dosažení 537 USD.01 miliard do roku 2030.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou inteligentní domy vždy poslouchají

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhodou výhody inteligentního domu

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik majetku vlastní Čína v USA

Čína vlastní zhruba 384 000 akrů u.S. Zemědělská půda, podle zprávy ministerstva zemědělství z roku 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země vlastní nejvíce amerického majetku

Kanada

Ve studii zpráv USDA našel Pew cizí zemi, která vlastní nejvíce u.S. Země není Čína nebo Rusko, ale spíše naši sousedé na sever: Kanada. Investoři z Velkého bílého severu podle USDA vlastní asi 12.8 milionů akrů u.S. půda, většina z toho lesní půda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik Manhattanu je ve vlastnictví Číny

Podle U.S. Nejnovější zpráva ministerstva zemědělství (USDA) o zahraničním vlastnictví americké půdy, od roku 2021, 146 čínských investorů uspořádalo 383 935 akrů – téměř zdvojnásobuje 193 700 akrů, které tvoří New York City.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká rasa vlastní nejvíce domů v Americe

Míra vlastnictví domu pro bílé Američany v roce 2021 byla 72.7%, ale míra pro černé Američany byla podle analýzy NAR nejnovějších údajů 44%. Míra vlastnictví domu pro asijské Američany byla 62.8% a pro hispánské Američany to bylo 50.6%.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi iPhone de mis hijos no se encontró??
Next Post
Jak mohu získat tiskárnu zpět online?