15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se odstraním z online vyhledávání?

Souhrn:

1) Odpočítat z datových makléřů a stránek pro vyhledávání lidí: Chcete -li odstranit své osobní údaje z internetu, začněte tím, že se odhlásíte z datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí, kteří kompilují a prodávají vaše data.

2) Odstraňte své osobní údaje z Googlu: Můžete požádat Google, aby odstranil své osobní údaje podle jejich pokynů.

3) Optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google: Upravte nastavení ochrany osobních údajů na Googlu a omezte množství osobních údajů, které jsou shromažďovány a sdíleny.

4) Smazat své účty sociálních médií: Zvažte odstranění účtů sociálních médií, abyste minimalizovali množství osobních údajů dostupných online.

5) Optimalizujte nastavení ochrany osobních údajů nevyužitých účtů sociálních médií: U účtů sociálních médií, které si přejete ponechat, nezapomeňte zkontrolovat a optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů.

6) Zajistěte si účty sociálních médií: Posílejte zabezpečení vašich účtů na sociálních médiích silnými hesla a umožňují ověření dvoufaktorových.

7) Vyhledávání starých příspěvků, komentářů a recenzí: Pravidelně kontrolujte a odstraňte všechny staré příspěvky, komentáře nebo recenze, které mohou obsahovat osobní údaje.

8) Smazat online nákupní účty: Ukončete všechny staré nebo nevyužité účty online nakupování, které mohly uložit vaše osobní údaje.

9) Odstranit staré e -mailové účty: Zavřete nebo smažte staré e -mailové účty, které mohou obsahovat osobní údaje.

10) Vyhledejte odbornou pomoc: Zvažte najímání online služby, jako je smazat mě nebo kachna soukromí, abyste pomohli při odstraňování vašich osobních údajů z internetu.

Otázky:

  1. Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu? Chcete -li odstranit osobní údaje z internetu zdarma, můžete se odhlásit z datových makléřů a vyhledávacích webů lidí, odstranit vaše osobní údaje z Google, optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google, smazat účty sociálních médií a optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů pro nevyužité účty sociálních médií.
  2. Jak odstraním své jméno z googled? Chcete -li odstranit své jméno z googled, můžete požádat Google, aby odstranil své osobní údaje, jako jsou čísla důvěrné vlády (ID), čísla bankovního účtu a kreditní karty, obrázky ručně psaného podpisu, obrázky identifikačních dokumentů a lékařské záznamy a lékařské záznamy.
  3. Jak odstraním své jméno ze všech internetových vyhledávání? Chcete -li odstranit své jméno z internetových vyhledávání, můžete zabezpečit nebo smazat své účty sociálních médií, vyhledat staré příspěvky, komentáře a recenze, smazat online nákupní účty, smazat staré e -mailové účty, vyhledat odbornou pomoc, odstranit zastaralé výsledky vyhledávání a skrýt negativní Informace povodněmi vyhledávačů s pozitivními odkazy.
  4. Jak se odstraním z veřejných vyhledávání? Chcete-li odstranit své informace z veřejných vyhledávání, můžete zkontrolovat, které stránky mají své informace, najít stránky s odhlášením na těchto stránkách, odeslat žádost o odhlášení a opakovat proces a zároveň pokračovat v monitorování.
  5. Kolik stojí odstranit vaše osobní údaje z internetu? Můžete si najmout online služby jako smazat mě nebo kachna soukromí, ale mohou být nákladné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.
  6. Jaké společnosti mohou odstranit vaše informace z internetu? Mezi některé společnosti, které dokážou odstranit osobní údaje z internetu, patří Incogni, Kanary, Onerep a Removaly.
  7. Můžete si zablokovat googled? Nemůžete přímo blokovat své jméno, aby se objevilo ve vyhledávání Google. Vyhledávače jako Google, Yahoo nebo Bing jsou zprostředkovatelkou, které poskytují informace z různých webových stránek třetích stran.

Odpovědi:

  1. Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu? Chcete -li odstranit osobní údaje z internetu zdarma, můžete se odhlásit z datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí. Tyto stránky shromažďují a prodávají osobní údaje, takže odhlášením můžete snížit dostupnost svých dat. Navíc můžete odstranit své osobní údaje z Googlu podle jejich pokynů. To může zahrnovat odeslání požadavku na odstranění konkrétních informací nebo pomocí nástrojů poskytnutých společností Google k správě nastavení ochrany osobních údajů. Je také důležité optimalizovat vaše nastavení ochrany osobních údajů na Googlu a omezit množství osobních údajů Google shromažďuje a sdílí sdílení. Odstranění účtů sociálních médií je dalším krokem, který můžete udělat k odstranění osobních údajů. Odstraněním těchto účtů snížíte riziko vystavení vašich osobních údajů. A konečně, pro všechny účty sociálních médií, které si přejete zachovat, je nezbytné optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů. Pravidelně kontrolujte a aktualizujte tato nastavení, abyste se ujistili, že jste spokojeni s viditelností svých osobních údajů.
  2. Jak odstraním své jméno z googled? I když nemůžete úplně zablokovat své jméno, které je prohledáno na Googlu, existují kroky, které můžete podniknout, abyste minimalizovali zobrazené osobní údaje. Chcete -li začít, pochopte, jaký typ osobních údajů byste chtěli odstranit. To může zahrnovat důvěrná identifikační čísla vlády, čísla bankovních účtů a kreditních karet, obrázky vašeho ručně psaného podpisu a obrázky identifikačních dokumentů. Oslovte Google přímo a odešlete žádost o odstranění těchto konkrétních informací. Google poskytuje pokyny a procesy pro žádost o odstranění osobních údajů. Je však důležité si uvědomit, že Google působí jako prostředník a zobrazuje informace z webových stránek třetích stran. Odstranění osobních údajů od společnosti Google proto nezaručuje jeho odstranění z internetu.
  3. Jak odstraním své jméno ze všech internetových vyhledávání? Odstranění vašeho jména ze všech internetových vyhledávání může být náročný úkol, protože zahrnuje správu různých online platforem. Nejprve zvažte zabezpečení vašich účtů na sociálních médiích nebo je zcela smazat. Platformy sociálních médií často zobrazují osobní údaje a mohou být zdrojem úniku dat. Zkontrolujte nastavení ochrany osobních údajů vašich účtů a upravte je tak, aby omezili viditelnost vašich osobních údajů. Kromě toho vyhledávejte staré příspěvky, komentáře a recenze, které mohou obsahovat osobní údaje, a smazat je, aby se minimalizovala expozice. Je také moudré smazat online nákupní účty, které mohly uložit osobní údaje, jako jsou jméno, adresa a podrobnosti o kreditní kartě. Kromě toho smažte staré e -mailové účty, které mohou mít osobní údaje ve svém archivu. Hledání odborné pomoci od online služeb, jako je odstranění mě nebo kachna soukromí, může také pomoci při odstraňování osobních údajů. Mají odborné znalosti při správě soukromí online a mohou vás provést procesem. Nakonec zvažte vyhledávače povodní s pozitivními odkazy, abyste skryli všechny negativní informace, které by mohly být spojeny s vaším jménem.
  4. Jak se odstraním z veřejných vyhledávání? Chcete -li se odstranit z veřejných vyhledávání, začněte kontrolou, které stránky mají vaše informace. Populární lidé vyhledávají webové stránky kompilace osobních údajů, takže je nutné tyto stránky identifikovat. Jakmile je identifikujete, najděte na těchto stránkách stránky s odhlášením. Tyto stránky s odhlášením umožňují požádat o odstranění vašich osobních údajů. Odešlete požadavek na odhlášení podle pokynů uvedených na stránce s odhlášením každého webu. Po odeslání žádostí pokračujte v monitorování, abyste zajistili, že vaše informace budou trvale odstraněny. Je to také dobrý postup pravidelně kontrolovat nové weby, které mohou mít vaše informace, a opakovat proces opt-out.
  5. Kolik stojí odstranit vaše osobní údaje z internetu? Odstranění osobních údajů z internetu lze provádět prostřednictvím online služeb, ale často přicházejí za cenu. Smazat mě a soukromí kachna jsou dvě renomované online služby, které se specializují na odstraňování osobních údajů. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna nabízí plány začínající na 500 USD ročně. Tyto služby poskytují pomoc při identifikaci a odstraňování osobních údajů z různých webových stránek a datových makléřů. I když tyto služby mohou být drahé, mohou vám ušetřit čas a úsilí při správě vašeho online soukromí.
  6. Jaké společnosti mohou odstranit vaše informace z internetu? Několik společností poskytuje služby k odstranění osobních údajů z internetu. Jednou z takových společností je Incogni, která nabízí služby odstraňování za cenu 0 $.03 za zprostředkovatel dat. Kanary je další možností, která poskytuje dobrou hodnotu za peníze, i když nenabízí týdenní zprávy o pokroku. OneRep se specializuje na odstraňování osobních údajů z vyhledávacích webů lidí (PSS). Removaly je společnost, která se také zaměřuje na odstranění PSS. Zvažte tyto společnosti na základě vašich konkrétních požadavků, abyste našli nejvhodnější pro odstranění vašich osobních údajů z internetu.
  7. Můžete si zablokovat googled? Blokování sebe, že jste byli googled, není možné kvůli mechanice vyhledávačů. Google a další vyhledávače fungují jako zprostředkovatelům, kteří načítají informace z různých webových stránek na internetu. Nemají schopnost zablokovat konkrétní jména nebo jednotlivce, aby byli vyhledáváni. Když někdo hledá vaše jméno ve vyhledávači, vytáhne informace z webových stránek třetích stran, které jsou vaše informace indexovány. Můžete však podniknout kroky k minimalizaci osobních údajů, které jsou veřejně přístupné dodržováním výše uvedených strategií, jako je odstranění osobních údajů z Google a optimalizace nastavení ochrany osobních údajů.

Jak se mohu odstranit z online vyhledávání?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu

Jak odstranit osobní údaje z internetu1) Odpojte se z datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí.2) Odstraňte své osobní údaje z Google.3) Optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google.4) Odstranit své účty sociálních médií.5) Optimalizujte nastavení ochrany osobních údajů účtů sociálních médií, které nejste připraveni se vzdát.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své jméno z googled

Jak požádat Google, aby odstranil vaše osobní údaje, jako je čísla identifikace vlády (ID), jako je u.S. Číslo sociálního zabezpečení atd.Čísla bankovních a kreditních karet.Obrázky vašeho ručně psaného podpisu.Obrázky identifikujících dokumentů.Lékařské záznamy a další utajované informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své jméno ze všech internetových vyhledávání

Jak odstranit své jméno z internetového vyhledávání EngineSecure, vaše účty sociálních médií nebo je zcela smazat.Skenování starých příspěvků, komentářů a recenzí.Odstraňte své online nákupní účty.Odstranit staré e -mailové účty.Získejte pomoc.Odstraňte zastaralé výsledky vyhledávání.Skrýt špatné věci zaplavením vyhledávačů s pozitivními odkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odstraním z veřejných vyhledávání

Jak odstranit své informace z lidí vyhledávání lidí a zjistit, které stránky mají vaše informace. Možná budete chtít hledat své informace o některých populárních webových stránkách pro vyhledávání lidí.Najděte stránky s opt-out.Odeslat požadavek na opt-out.Opakujte tento proces a pokračujte v monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odstranit vaše osobní údaje z internetu

Můžete si najmout online službu, jako je smazat mě nebo Duck pro soukromí, udělat to pro vás. Uvědomte si, že to není levné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké společnosti mohou odstranit vaše informace z internetu

5 nejlepších společností pro odstranění vašich osobních údajů z InternetIncogni, za 0 $.03/Data Broker Incogni zabalí největší úder za nejnižší náklady.Kanary, dobrá hodnota, ale nenabízí týdenní zprávy o pokroku.Onerep, nabízí pouze odstranění PSS.Removaly, nabízí pouze odstranění PSS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si zablokovat googled

Proč nemohu zablokovat své jméno na prohledávání na Googlu, nemůžete zablokovat své jméno, aby se objevilo ve vyhledávání Google jednoduše kvůli mechanice vyhledávačů. Google a vyhledávače jako Yahoo nebo Bing jsou pouze prostředníkem používaným k vyhledávání informací z celého internetu z webových stránek třetích stran.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát bylo moje jméno googled

Použijte upozornění Google. Neexistuje způsob, jak zjistit, zda jste byli googled, a nemůžete vědět, kolikrát se vaše jméno objevilo ve výsledcích vyhledávání. Můžete však použít upozornění Google k nalezení některých odpovědí. Upozornění hledající vaše vlastní jméno by se mohlo zdát poněkud pohltit, ale je to první krok při hraní v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat vše, co jsem Googled

Spravujte historii vyhledávání uloženou do vašeho účtu Google svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Google .Vpravo nahoře klepněte na svůj profilový obrázek nebo počáteční. Historie vyhledávání.Vyberte historii vyhledávání, kterou chcete smazat. Můžete si vybrat: veškerá historie vyhledávání: nad svou historií, klepněte na smazání. Odstranit celou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se odstranit z hledání lidí

Přejděte na web pro vyhledávání vyhledávání lidí USA. Zadejte své jméno, město a stát. Klikněte na červenou "Najděte můj seznam" knoflík. Pokud ve svém jménu najdete více než jeden seznam, budete je muset všechny smazat samostatně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Umožňuje vám Google odstranit osobní údaje

Osobní údaje, které Google odstraní

Pokud nemůžete mít majitel webových stránek odstranit obsah z webu, může Google odstranit osobní údaje, které vytvářejí významná rizika krádeže identity, finanční podvody nebo jiné konkrétní škody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být něco trvale odstraněno z internetu

“Zní to velmi jednoduše, ale ať už tam dáte cokoli, nikdy neočekávejte, že se to znovu stane soukromým,” řekl Matz, výzkumný pracovník a profesor sociálních médií na Columbia Business School. “Zatažení něčeho z internetu, nasazení tlačítka resetující – je téměř nemožné.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli jste Googled

Neexistuje způsob, jak zjistit, zda jste byli googled, a nemůžete vědět, kolikrát se vaše jméno objevilo ve výsledcích vyhledávání. Můžete však použít upozornění Google k nalezení některých odpovědí. Upozornění hledající vaše vlastní jméno by se mohlo zdát poněkud pohltit, ale je to první krok při hraní v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyhledáte sami na Googlu

Výsledky vyhledávání jsou pro vás přizpůsobeny. V důsledku toho vám Googling sám nedává velký obrázek. Pouze vám dává (často zavádějící) indikátor vašeho výkonu na základě úzkých kritérií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zjistit, jestli bylo moje jméno Googled

Existuje mnoho online monitorovacích služeb, které vám řeknou, když jste byli zmíněni na internetu. Nejoblíbenějším webem jsou upozornění Google, ale existují i ​​další jako zmínka.com, které můžete použít, pokud dáváte přednost. Upozornění Google vás vyzve, abyste zadali své jméno a jakákoli jiná slova relevantní pro vaši pověst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda vás někdo prohledá na google

Upozornění Google je nejoblíbenější nástroj používaný pro monitorování názvů online. Vidíte, kdo vás hledá na google s tímto nástrojem č. Ale můžete sledovat, když jsou o vás zveřejněny nové informace na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete smazat všechny mé nedávné vyhledávání

Klepněte na „Vertical Elipsis“ (tři vertikální tečky) v pravém horním rohu. Nyní vyberte „Historie.„Dále, v novém okně vyberte„ Vymazat data pro prohlížení… “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Google udržuje historii vyhledávání

Naše služby také používají šifrované záložní úložiště jako další vrstvu ochrany, aby pomohly zotavit se z potenciálních katastrof. Data mohou na těchto systémech zůstat až 6 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak lidé hledají mé informace

LIDÉ PRÁVNÍ STRÁNKY jsou typem datového makléře. Chcete -li vybudovat zprávu o vás, mohou lidé vyhledávání lidí nakupovat informace od jiných datových makléřů, shromažďovat informace z profilů sociálních médií, které jsou veřejné nebo viditelné všemi, a kompilovat údaje z federálních, státních a místních vládních veřejných záznamů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než Google odstraní osobní údaje

Odstranění vašeho profilu z vyhledávacích webů lidí se nerovná okamžité odstranění z Google. Odkazy na vaše odstraněné profily mohou zůstat viditelné ve výsledcích vyhledávání Google po dobu asi dvou týdnů poté, co byly smazány z hledání lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá odstranění informací z Google

Čas, který vyžaduje, aby Google zpracoval požadavek na odstranění, se liší, obvykle několik dní až týden.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když něco smažete na internetu, je to opravdu pryč

Chcete -li dokončit proces vymazání, můžete poté "prázdný" Složka recyklace bin (nebo odpadků). Nicméně i poté "vyprázdněný" odpadky a dokument již nejsou přístupné, data, která obsahovala, nejsou ve skutečnosti pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moje vyhledávání Google

Máte kontrolu nad tím, jaké informace sdílíte s Googlem při hledání. Chcete -li procházet web soukromě, můžete použít soukromé prohlížení, odhlásit se ze svého účtu, změnit nastavení vlastních výsledků nebo smazat minulou aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět, co hledám na Googlu

Máte kontrolu nad tím, jaké informace sdílíte s Googlem při hledání. Chcete -li procházet web soukromě, můžete použít soukromé prohlížení, odhlásit se ze svého účtu, změnit nastavení vlastních výsledků nebo smazat minulou aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zablokovat někoho v prohledávání mě na google

Rychlý způsob, jak tyto výsledky vyčistit, je zajistit, aby profily na těchto účtech byly soukromé. Díky tomu, že tyto profily soukromé, Google je nezobrazí ve výsledcích vyhledávání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Pueden sus amigos de Facebook ver su mercado??
Next Post
Co by udělalo bzučení jističe?