15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k počítači?

Shrnutí článku: Jak získat přístup k bezpečnostním kamer na počítačích a telefonech

1. Jak mohu přistupovat k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači? Chcete -li získat přístup k bezpečnostním kamerám v počítači, musíte připravit napájecí adaptér fotoaparátu a síťový kabel. Získejte nabitý zabezpečovací kameru a pomocí síťového kabelu jej připojte k počítači. Skenujte a zjistěte IP adresu bezpečnostní kamery na počítači a změňte IP adresu počítače na stejnou síťovou předponu jako IP kamera.

2. Mohu připojit svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k telefonu? Ano, můžete připojit svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k telefonu. Nainstalujte do svého zařízení mobilní aplikaci pro zabezpečení, spusťte aplikaci a přidejte své bezpečnostní kamery. Klikněte na bezpečnostní kameru spojené s vaším mobilním telefonem a užijte si živé prohlížení.

3. Jak najdu svou IP adresu fotoaparátu? Není třeba nástroj pro vyhledávání adresy IP kamery. Kontrola adresy fotoaparátu IP v aplikaci Real Link je docela jednoduchá. Spusťte aplikaci Real Link a zadejte stránku Nastavení zařízení a poté klepněte na kameru a najděte jeho IP adresu.

4. Jak připojím svou IP kameru k internetu? Postupujte podle těchto kroků a připojte IP fotoaparát s internetem: Připojte fotoaparát k napájení a síťovým směrovačem, najděte IP adresu fotoaparátu, přistupujte k webovému rozhraní fotoaparátu, přihlaste se k rozhraní fotoaparátu, nakonfigurujte nastavení sítě kamery a nastavte a nastavte Nastavení videa a zvuku.

5. Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery na Chrome? Chcete -li zobrazit své bezpečnostní kamery na Chrome, otevřete webový prohlížeč a zadejte do adresního řádku „Chrome: // Apps“. Stiskněte Enter a klikněte na aplikaci a pro přístup k bezpečnostním kamerám.

6. Jak připojím svou bezdrátovou kameru k Windows 10? Chcete -li přidat síťovou kameru do Windows 10, otevřete nastavení, klikněte na zařízení, vyberte „Přidat Bluetooth & Ostatní zařízení “, vyberte možnost„ Vše ostatní “a vyberte síťovou kameru.

7. Jak připojím mobilní kameru k počítači? Připojte notebook a telefon Windows přes Wi-Fi a zapněte síťové zařízení na obou zařízeních. Chcete-li bezdrátově používat fotoaparát vašeho telefonu, otevřete aplikaci Droidcam, vyberte kartu „Wireless“ a zadejte svůj port Wi-Fi IP a Droidcam.

8. Jak mohu přistupovat ke své bezpečnostní kameře z mého telefonu? Chcete -li zobrazit své CCTV záběry na mobilním telefonu, musíte si pro svůj telefon stáhnout konkrétní aplikaci. Pro uživatele iPhone je zde aplikace IDVR-Pro a pro uživatele Androidu jsou v obchodě Google Play k dispozici různé aplikace.

Otázky a odpovědi:

1. Jak mám přístup k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači? Musíte připravit napájecí adaptér fotoaparátu a síťový kabel. Získejte nabitý zabezpečovací kameru a pomocí síťového kabelu jej připojte k počítači. Skenujte a zjistěte IP adresu bezpečnostní kamery na počítači a změňte IP adresu počítače na stejnou síťovou předponu jako IP kamera.

2. Mohu připojit svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k telefonu? Ano, můžete připojit svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k telefonu instalací mobilní aplikace pro zabezpečení kamery do vašeho zařízení. Spusťte aplikaci a přidejte své bezpečnostní kamery a poté klikněte na fotoaparáty spojené s mobilním telefonem pro živé prohlížení.

3. Jak najdu IP adresu fotoaparátu? IP adresy fotoaparátu najdete spuštěním aplikace Real Link na vašem zařízení. Zadejte stránku Nastavení zařízení a klepněte na kameru a najděte jeho IP adresu.

4. Jaké kroky musím následovat, abych připojil kameru IP k internetu? Nejprve připojte kameru k napájení a síťovým routerem. Poté najděte adresu IP fotoaparátu a přistupujte k jeho webovému rozhraní. Přihlaste se k rozhraní kamery a nakonfigurujte jeho nastavení sítě. Nakonec nastavte nastavení videa a zvuku pro kameru.

5. Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery na Chrome? Chcete -li zobrazit své bezpečnostní kamery na Chrome, otevřete webový prohlížeč a zadejte do adresního řádku „Chrome: // Apps“. Stiskněte Enter a klikněte na aplikaci a pro přístup k bezpečnostním kamerám.

6. Jak připojím bezdrátovou kameru s Windows 10? Chcete -li přidat síťovou kameru do systému Windows 10, přejděte do Nastavení, klikněte na zařízení, vyberte „Přidat Bluetooth & Ostatní zařízení “, vyberte možnost„ Vše ostatní “a vyberte síťovou kameru.

7. Jak připojím fotoaparát svého telefonu k počítači? Připojte notebook a telefon Windows přes Wi-Fi, zapněte síťové zařízení na obou zařízeních, otevřete aplikaci DroidCam v telefonu a vyberte kartu „Wireless“. Zadejte svůj port Wi-Fi IP a Droidcam a bezdrátově použijte fotoaparát vašeho telefonu.

8. Jak mohu získat přístup ke svému záběru za bezpečnostní kameru z telefonu? Stáhněte si konkrétní aplikaci pro váš telefon, například IDVR-PRO pro uživatele iPhone nebo jakoukoli vhodnou aplikaci z obchodu Google Play pro uživatele Android, pro přístup a zobrazení vašich záběrů CCTV na mobilním telefonu.

Jak připojím svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k počítači?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači

Musíte připravit napájecí adaptér fotoaparátu a síťový kabel.Získejte nabitou zabezpečovací kameru.Pomocí síťového kabelu se připojte k fotoaparátu a počítači.Naskenovat a zjistit IP adresu zabezpečení v počítači.Změňte IP adresu počítače na stejnou síťovou předponu IP kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svou bezpečnostní kameru Bunker Hill k telefonu

Nainstalujte naši mobilní aplikaci pro bezpečnostní kameru do zařízení. Spusťte aplikaci pro sledování a přidejte své bezpečnostní kamery klikněte na bezpečnostní kameru propojené s mobilním telefonem a užijte si živé prohlížení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou IP adresu fotoaparátu

Stránka není potřeba, aby nástroj pro vyhledávače IP kamery Kontrola adresy IP kamery v aplikaci Real Link je poměrně jednoduché spuštění aplikace Real Link a poté zadejte stránku Nastavení zařízení Klepnutím

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP kameru k internetu

Přidání IP kamery do místní oblasti NetworkStep 1: Připojte fotoaparát k napájení a síťovým routerem.Krok 2: Najděte IP adresu fotoaparátu.Krok 3: Přístup k webovému rozhraní fotoaparátu.Krok 4: Přihlaste se do rozhraní kamery.Krok 5: Nakonfigurujte nastavení sítě fotoaparátu.Krok 6: Nastavení nastavení videa a zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery na Chrome

Co děláte, když otevřete webový prohlížeč, konkrétně váš prohlížeč Chrome. Zadejte chromové tlusté střevo vpřed slash aplikace pro aplikace pro aplikace a poté stiskněte Enter. A pak můžete kliknout na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezdrátovou kameru k Windows 10

Chcete -li přidat síťovou kameru do systému Windows 10, použijte tyto kroky: Otevřete nastavení na Windows 10.Klikněte na zařízení.Klikněte na přidat Bluetooth & Další možnost zařízení.Vyberte možnost všeho.Vyberte síťovou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojit mobilní kameru k počítači

Připojte notebook a telefon Windows přes Wi-Fi a zapněte síťové zařízení na obou zařízeních. Chcete -li bezdrátově používat fotoaparát vašeho telefonu, otevřete aplikaci Droidcam a vyberte si "Bezdrátový" Tab. Na další stránce musíte zadat svůj port Wi-Fi IP a Droidcam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke své bezpečnostní kameře z mého telefonu

Chcete -li zobrazit své CCTV záběry na mobilním telefonu, budete muset pro svůj telefon stáhnout konkrétní aplikaci. Pro uživatele iPhone je zde aplikace IDVR-Pro a pro uživatele Android je aplikace HDView nebo TinyCam Monitor, také v aplikaci Store pro iOS a Android k dispozici také specifické aplikace OEM pro iOS a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zobrazit IP kameru přímo do mého počítače

IP kamery jsou síťové kamery, ale nevyžadují přístup k internetu, aby byly použity, protože se jedná o samostatná zařízení, která lze použít v místní síti. Jednoduchá místní síť může být buď z následujících: IP síťová kamera připojená k síťovému kabelu na síťový port vašeho stolního počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výchozí IP adresa pro kameru

Výchozí IP všech kamer je 192.168.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP kameru k počítači bez routeru

Na začátku musíte zapnout napájecí adaptéry, abyste poskytli napájení IP kamer bez routerů. Obecně řečeno, prodejci bezpečnostních kamer vám nabídnou adaptéry v balíčcích WiFi Security Camera. Pro fotoaparáty POE IP můžete k jejich napájení použít jeden kabel Ethernet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k internetu

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je aplikace kamery na Chrome

A studenti používají produkty Google ve třídě. Pojďme do toho a otevřeme aplikaci fotoaparátu na našem Chromebooku Kliknutím na spouštěč aplikace v levém dolním rohu obrazovky. A koukej

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůže chrome přistupovat k mému fotoaparátu

Zkontrolujte oprávnění svého prohlížeče

Na Chrome nebo Microsoft Edge: Otevřete nabídku (tři tečky ⋮) v horní části, pravý roh prohlížeče. Vyberte Nastavení > Soukromí & Bezpečnostní > Nastavení webu. Ujistěte se, že váš fotoaparát a mikrofon se před přístupem k nastavení zeptají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím externí fotoaparát s notebookem Windows

Jak připojím webovou kameru k notebooku přes USBConnect Webcam s notebookem.Nainstalujte software webové kamery (je -li to nutné).Počkejte, až se stránka nastavení otevře pro vaši webovou kameru.Postupujte podle pokynů na obrazovce.Stiskněte tlačítko nainstalovat a poté vyberte předvolby a nastavení pro webovou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím externí fotoaparát k počítači

Vyhledejte na počítači port USB. Je to obvykle na přední nebo zadní části počítače a vypadá jako malý obdélník s ikonou USB. Při připojení webové kamery obvykle Windows automaticky otevírá nainstalovaný software. Nebo přejděte do nabídky Start a otevřete software WebCam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj mobilní fotoaparát k počítači pomocí USB

Jednou z nejlepších věcí na Droidcamu je to, že je velmi snadné nastavit. Vše, co potřebujete, je telefon Android a počítač s připojením k internetu. Jakmile nainstalujete aplikaci do telefonu, vše, co musíte udělat, je připojit telefon k počítači přes USB nebo Wi-Fi a postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svou bezpečnostní kameru k telefonu bez wifi

Existuje několik bezpečnostních kamer, které fungují bez wifi. Jednou z možností je použít bezpečnostní kameru, která se spoléhá na 4G buněčnou službu. Další možností je použít bezpečnostní kameru, která se zapojuje do port Ethernet (POE) a zaznamenává záběry do síťového videorekordéru (NVR). 4G buněčné kamery jsou vaše nejlepší volba.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat ke svým bezpečnostním fotoaparámům pomocí internetu

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do své IP kamery s IP adresou

Domovská stránka a nyní musím kliknout na adresu adresy pro jakýkoli prohlížeč, ke kterému chcete přistupovat k vaší IP fotoaparátu. A uvnitř adresního řádku musíme zadat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tato IP adresa umístěna

Klikněte na „Start“, poté „Nastavení“, „Síť & Internet “,„ Wi-Fi “. Vyberte síť, na kterou jste připojili. Klikněte na „Vlastnosti.„Přejděte dolů na dno okna – vaše IP se zobrazí vedle„ IPv4 Adresa.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí uživatelské jméno a heslo pro IP kameru

Co je výchozí uživatelské jméno správce a hesla IP Camera. Výchozí uživatelské jméno a heslo pro správce je „Admin“ a „Admin“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit bezpečnostní kameru bez routeru

Dělat všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi Ne všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi. Některé kamery, jako jsou Arlo Go a Reolink Go, mohou místo Wi-Fi použít plány LTE. Jiné domácí bezpečnostní kamery nejsou vůbec připojeny k internetu, ale spíše zaznamenávají místní úložiště, jako jsou pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svou bezpečnostní kameru, aby fungovala bez wi fi

Zde jsou naše top 4 řešení pro bezpečnostní kameru bez wifi nebo internetu: Použijte 4G buněčné bezpečnostní kamery.Uložte záběry bezpečnostní kamery na kartu SD.Použijte bezpečnostní systém jako Kit NVR.Připojte fotoaparát k hotspotu telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru Wi-Fi k internetu

Adresa. Nejprve to tedy připojíte k vašemu Wi-Fi, musíte jej připojit ke svému routeru. A poté jej zapněte poté, co jste ji připojili k Wi-Fi. Pak můžete fotoaparát nasadit a bezdrátově připojit

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el código de dispositivo para Hulu??
Next Post
Co děláte se starými vodiči poplachového systému?