15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měl bych po boji mluvit se svým přítelem?

12 tipů, jak se vyrovnat se svým nejlepším přítelem po boji

1. Komunikace je klíčová: Po boji je důležité mluvit se svým nejlepším přítelem otevřeně a upřímně.

2. Diskutujte o svých pocitech bez hněvu: Vyjádřete své emoce, aniž byste se uchýlili k hněvu nebo urážkám.

3. Odhalte své myšlenky bez urážek: Sdílejte své myšlenky a perspektivy, aniž byste se uchýlili k osobním útokům.

4. Nechte se být zranitelní: Otevřete se a sdílejte své skutečné pocity se svým přítelem.

5. Neobviňujte všechno na své bestie: Převezměte odpovědnost za své vlastní činy a vyhýbejte se tomu, že na svého přítele umístíte veškerou vinu.

6. Pamatujte, že jsme všichni lidé: Uvědomte si, že vy i váš přítel jste omylní a dělají chyby.

7. Zůstaňte v okamžiku a poslouchejte: Dejte svému příteli příležitost se vyjádřit a pozorně poslouchat.

8. Dát si navzájem prostor: Někdy se od sebe vzdát nějaký čas může pomoci oběma získat perspektivu.

9. Upřímně se omluvte: Pokud jste se mýlili, omluvte se opravdu a udělejte změnu.

10. Poučte se ze zkušenosti: Využijte boj jako příležitost k osobnímu růstu a ke zlepšení svého přátelství.

11. Obnovit kontakt: Pokud se chcete omluvit nebo vlastnit své chování, oslovte e -maily nebo přímé zprávy.

12. Buď trpělivý: Uzdravení přátelství vyžaduje čas, takže buďte trpěliví a dejte svému přátelství šanci na opravu.

15 otázek o vyrovnání se svým nejlepším přítelem po boji

1. Jak mluvíte s přítelem po boji? Komunikace je klíčová při řešení konfliktů s přáteli.

2. Je toxické nemluvit po boji? Ignorování svého přítele po boji může být emocionálně urážlivé.

3. Měl bych po boji oslovit starého přítele? Ano, oslovení prostřednictvím e-mailu nebo sociálních médií může být dobrým způsobem, jak se omluvit a obnovit kontakt.

4. Jak dlouho dát příteli po boji prostor? Délka prostoru závisí na zúčastněných jednotlivcích, ale obecně se doporučuje trvat několik dní na několik týdnů.

5. Jaké je 3denní pravidlo po argumentu? Třídenní pravidlo je praxe, kdy obě strany souhlasí s tím, že si navzájem přestávají po zahřáté neshodě pro reflexi a chlazení.

6. Měl bych se znovu spojit s přítelem, který mi ublížil? Odpuštění těm, kteří vám ublížili, můžete zlepšit své duševní zdraví a pohodu.

7. Jaké je 3denní pravidlo po boji? Je to praxe, kdy se jednotlivci souhlasí s tím, že si po boji udělá třídenní přestávku od komunikace.

8. Je tiché zacházení dobré po boji? Používání tichého zacházení po boji není produktivní a může dále poškodit vztah.

9. Jak se mohu po boji omluvit svému nejlepšímu příteli? Upřímně se omluvte, převzejte odpovědnost za své činy a udělejte změny.

10. Jak mohu po boji znovu vybudovat důvěru se svým nejlepším přítelem? Rebuilding Trust vyžaduje čas a konzistentní akce, které jsou v souladu s poctivostí a integritou.

11. Co když se můj nejlepší přítel nechce po boji vymyslet? Respektujte jejich rozhodnutí a dejte jim prostor, který potřebují, ale dejte jim vědět, že jste otevřeni smíření, až budete připraveni.

12. Jak mohu zabránit boji se svým nejlepším přítelem v budoucnu? Procvičujte otevřenou komunikaci, aktivní poslech a porozumění si navzájem perspektivy.

13. Co kdyby byl boj způsoben nedorozuměním? Objasnit jakékoli nedorozumění a snažit se porozumět pohledům druhého.

14. Měl bych zapojit vzájemné přátele do řešení boje? Nejlepší je vyřešit boj přímo se svým přítelem, než zapojit ostatní.

15. Jak mohu přistupovat k rozhovoru o boji, aniž bych věci zhoršil? Vyberte si klidné a nekonfrontační nastavení, použijte prohlášení „I“ a zaměřte se spíše na nalezení řešení než na přiřazení viny.

Měl bych po boji mluvit se svým přítelem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mluvíte s přítelem po boji

12 tipů, jak se vyrovnat se svým nejlepším přítelem po bojových bebest přátelé Forvever.Komunikace je klíčová.Diskutujte o svých pocitech bez hněvu.Odhalte své myšlenky bez urážek.Nechte se být zranitelní.Neobviňujte všechno na své bestie.Pamatujte, že jsme všichni lidé.Zůstaňte v okamžiku a poslouchejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je toxické nemluvit po boji

“Ignorování vašeho partnera pouze zesílí zranění a hněv,” říká Hall. Jen mu nedejte studené rameno, aniž byste mu to řekli. Může se cítit, jako by byl potrestán, pokud ho ignorujete, otřete ho nebo ho vypnete. „Dávat někomu tiché zacházení je formou emocionálního zneužívání.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych po boji oslovit starého přítele

Odborníci se shodli, že pokud se chcete omluvit nebo vlastnit špatného chování z vaší strany, e-mailu nebo přímých zpráv na sociálních médiích, je dobrým místem pro obnovení kontaktu. Tímto způsobem může váš bývalý přítel přečíst vaši zprávu v soukromí a rozhodnout, jak chtějí reagovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho dát příteli po boji prostor

“Prostor může být od několika hodin do několika dnů nebo týdnů,” říká Ruiz, ačkoli obecně nedoporučuje, aby jeho klienti trvali déle než 3 až 4 týdny. “Časový rámec, který se zvažuje, by měl být přiměřený, aby s oběma stranami souhlasili,” říká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 3denní pravidlo po argumentu

Třídenní pravidlo po argumentu je běžnou praxí ve vztazích, kde se jednotlivci souhlasí s tím, že se po zahřáté neshodě přestávají 3denní vztahy od druhého. Během této doby se obě strany ochlazují, přemýšlejí o svých pocitech/myšlenkách a vyhýbají se komunikaci mezi sebou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych se znovu spojit s přítelem, který mi ublížil

„Odborníci na duševní zdraví ve skutečnosti doporučují odpustit těm, kteří vám ublížili ke zlepšení vašeho duševního zdraví a pohody.„Pamatujte, že při léčení přátelství se také musíte uzdravit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 3denní pravidlo po boji

Třídenní pravidlo po argumentu je běžnou praxí ve vztazích, kde se jednotlivci souhlasí s tím, že se po zahřáté neshodě přestávají 3denní vztahy od druhého. Během této doby se obě strany ochlazují, přemýšlejí o svých pocitech/myšlenkách a vyhýbají se komunikaci mezi sebou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tiché zacházení dobré po boji

I když si někteří lidé mohou myslet, že mlčení se vydává na vysokou cestu, může to být to nejhorší, co můžete udělat. Může ponechat významné psychologické a emocionální důsledky na osobě na přijímajícím konci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je 3 denní pravidlo mluvení

Třídenní pravidlo pro datování popularizováno Romcom trvá na tom, že člověk čeká tři celé dny, než kontaktuje potenciálního nápadníka. Text nebo hovor z prvního dne je příliš dychtivý, zdá se naplánovaný kontakt druhého dne, ale tři dny je nějak dokonalým časem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 3 den bez kontaktu

Pro začátek je třídenní pravidlem, když si uděláte 3denní přestávku od textových zpráv/kontaktu/zasílání zpráv o vašem potenciálním novém BAE, abyste zjistili, zda se k vám nejprve občas osloví. Pokud jde o randění s někým novým, neoficiálně, skutečnost, že nikdo nemůže číst mysl, opravdu brouší nějaké rychlostní stupně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho po boji byste měli mluvit

Několik hodin je pravděpodobně dost.

Každý je jiný a váš partner může potřebovat více či méně času než vy, aby se uklidnil. Obecně platí, že muži po argumentu potřebují více času a prostoru než ženy. Pokud si nejste jisti, jednoduše se obraťte na svého partnera a zeptejte se, zda jsou připraveni mluvit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je pravidlo 72 hodin v argumentech

Kdykoli něco má tendenci vás rozrušit, nebo něčí akce nebo slova, počkejte 72 hodin, než ukážete vaše emoce. Jednoduššími slovy zadržte svou okamžitou reakci a dejte si 72 hodin, než se dostanete k jakémukoli závěru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může zlomená přátelství uzdravit

Ztráta blízkého přítele může být ještě bolestivější než romantický rozchod. Je možné se uzdravit ze ztráty; Když pracujete bolestí, budete ještě silnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku skládat trauma na přátele

Často se to dělá, aby se hledala ověření, pozornost nebo soucit. Zatímco nějaká počáteční úleva může pocházet z ukládání vašeho traumatu na někoho jiného, ​​zvyk ve skutečnosti způsobuje více škody než užitku. Může poškodit vztahy a vést k úzkosti, depresi a jiným duševním zdraví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je v pořádku nemluvit po boji

Několik hodin je pravděpodobně dost.

Každý je jiný a váš partner může potřebovat více či méně času než vy, aby se uklidnil. Obecně platí, že muži po argumentu potřebují více času a prostoru než ženy. Pokud si nejste jisti, jednoduše se obraťte na svého partnera a zeptejte se, zda jsou připraveni mluvit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 24hodinové pravidlo

Pravidlo 24 hodin je klamně jednoduché: když je šílený a rozrušený, nezavolejte, nezavolejte, neodpovídejte, zkuste nemluvit … Ať už ti vaše hlava říká, abys to udělal … prostě ne. Po dobu 24 hodin. Po 24 hodinách existuje jen velmi malá šance, že uděláte nebo řeknete, co jste chtěli dělat nebo říkat v žáru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tiché ošetření červenou vlajkou

Pokud někdo zobrazí nezvládnutelné emoce a snadno letí z rukojeti, je to vážná červená vlajka. Reagovat s nekontrolovatelným vztekem nebo "Tichá léčba" Mohlo by to v budoucnu poukazovat na hrubé (fyzické nebo emoční) chování, říká Trombetti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je 10minutová komunikace pravidla

Naplánujte deset minut poslechu pro každého z vás

Nejprve je naplánujte alespoň každý den. V těchto relacích se jedna osoba mluví, volný spolupracovník, řekněte, co je na jejich mysli, zatímco druhý jednoduše poslouchá plnou pozornost. Posluchač nepřidává svůj názor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je příliš dlouhá na to, abych mluvil

Psychologové říkají, že byste měli počkat alespoň dva měsíce, dokud nepožádáte druhou osobu, aby s vámi byla exkluzivní. Můžete se rozhodnout se navzájem zavázat dříve, ale obecně řečeno, osm týdnů je dobrá časová osa. Mějte na paměti, že to záleží na tom, jak často mluvíte s vaším rozdrcením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dní bez kontaktu je dost

Pravidlo bez kontaktu se týká odříznutí veškerého kontaktu s ex po rozpadu a je to nejlepší metoda přechodu od ex. Žádný kontakt by neměl trvat minimálně 60 dní a nezahrnuje žádné textové zprávy, žádné volání a žádné interakce na sociálních médiích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejtěžší den bez kontaktu

To jsou v podstatě dny, kdy budete mít nejtěžší čas s pravidlem bez kontaktu.Ihned po spuštění.Omezeno žádné kontaktní přestávky.Den/, kde od nich neslyšíte.Když dopad dopad na horskou dráhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku mluvit nejprve po boji

Ano, ale zkuste počkat několik hodin.

Pravděpodobně oba potřebujete místo k ochlazení po vyhřívaném argumentu. Nezáleží na tom, kdo byl v „špatném“ – pokud jim chcete zavolat, měli byste. Otevřená a čestná komunikace vám pomůže vyřešit vaše problémy rychleji, než čekat, až se váš partner natáhne jako první.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 30minutové pravidlo ústního argumentu

Se vzácnými výjimkami je každá strana povolena 30 minut argumentu a až 24 případů může být argumentováno na jednom sezení. Vzhledem k tomu, že většina případů zahrnuje přezkum rozhodnutí některého jiného soudu, neexistuje žádná porota a nejsou slyšeni žádné svědci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je argument pravidla 5 minut

Jaký je argument pravidla 5 minut „Pokud na tom nebude záležet za pět let, nemyslete na to déle než pět minut.„Příliš mnoho lidí umožňuje jejich den, aby je ovládali místo naopak.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda se přátelství stojí za uložení

5 nápisů, aby věděl, zda přítel opravdu stojí za to udržet 1) Ten, kdo vás nediskredituje. Udržitelné přátelství jsou založeny na základech vzájemného respektu.2) Ten, kdo je upřímný.3) Ten, kdo nerozděluje a vládne vašemu životu.4) Ten, kdo vám dá prostor.5) Ten, kdo není pijavice.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar mi teléfono antiguo como cámara??
Next Post
Které aplikace jsou riskantní?