15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hjemmekontor i industriel stil – 15 ideer med en moderne stil

Hjemmekontor skrivebordsskuffe ideer moderne møbler

Den industrielle stil kommer til sin ret i enkel æstetik og perfekt ergonomi, som vi ofte ser på gamle loftsrum og lagre eller i nutidige huse. Charmen ved denne enkle, elegante stil har fanget langsomt og sneg sig ud af stuen og køkkenet ind i det moderne soveværelse og det luksuriøse badeværelse. I dag ønsker vi at gå et skridt videre i samme retning og bringe appel af den industrielle stil også til hjemmekontoret. Den industrielle er praktisk, elegant og overkommelig Hjemmekontor designet til at kunne serviceres og frem for alt kan tilpasses.

Hjemmekontor – kombinerer elementer af industrielt design med moderne tilbehør

Hjem-kontor-ideer-moderne-design-skrivebord-glasplade

Kombinationen af ​​elementer af industrielt design med moderne tilbehør giver det bedste fra begge dele på hjemmekontoret! Nogle hjemmekontorer fungerer som en naturlig forlængelse af boligarealet, andre tilbyder private, afsondrede steder, hvor du kan arbejde i fred og udføre dine daglige opgaver. Disse smukke hjemmekontorer ser eksklusive og ekstraordinære ud, de kan helt sikkert forføre dig til at vælge den smarte, industrielle stil.

Et hjemmekontor i industriel stil tilskynder til kreativitet

Hjemmekontor vægklistermærke verdenskort kobber gulvlampe

Mange husejere finder det praktisk at arbejde hjemmefra. Denne idé er vokset i betydning i de senere år. Selv dem, der tager arbejdet med hjem, foretrækker et lille arbejdsområde i soveværelset, hvor de kan tjekke deres e -mails og indhente noget. Et hjemmekontor i industriel stil er et godt valg for dem, der ønsker at kombinere moderne minimalisme med et indbydende rum. Mens minimalistiske værelser ofte fremstår sterile, bringer den industrielle stil interessante optiske og strukturelle elementer med sig, der gør rummet mere hyggeligt og elegant.

Gør dit hjemmekontor funktionelt og stilfuldt på samme tid

Hjemmekontor akryl skrivebordstæppe sandmaling

I stedet for bare at holde fast ved det industrielle look, kan du problemfrit blande nogle dekorationsstile i dit hjemmekontor. De neutrale farver i de moderne værelser harmonerer med det stramme udtryk i den industrielle stil. Eklektisk dekoration eller endda elementer fra midten af ​​århundredet kan bruges på moderne møbler for at give det unikke hjemmekontor en særlig aura. Hvis du ikke er til eller ikke er meget interesseret i tunge metalliske elementer eller udsatte murstensvægge, kan belysningen simpelthen udføres i en industriel stil! Det hele afhænger virkelig primært af din personlige smag, men du kan gøre det uden større makeovers!

Hjemmekontor – sej strukturel kontrast

Hjemmekontor-industriel-levende stil-muret væg-ubehandlet

Når vi taler om klassisk industriel stil, er det første, man tænker på, udsatte murstensvægge og lyse metalliske overflader. Hvis du kan lide dette design, kan du gøre dit hjemmekontor så neutralt som muligt. For mange farver og mønstre kan skabe visuelt rod, og tilgangen er kontraproduktiv. I stedet for at bruge en bred vifte af farver, skal du holde fokus på en række forskellige kontrasterende teksturer. Se efter den visuelle balance: rå betonoverflader, udsatte rør og murværk! Så tilføj et overdådigt tæppe og nogle siddepladser, der giver rummet et blødere look.

Skinnende moderne overflader og varme træ accenter kan også tilføjes for med succes at skabe et finurligt hjemmekontor i industriel stil. Den rigtige nøgle til denne stil ligger i den undvigende balance mellem de meget forskellige elementer!

Hjemmekontor dekoration og belysning

Hjemmekontor Metalvæg hylde-gulvtæppestrimler

Opbevaringsenheder, borde og stole udgør størstedelen af ​​de møbler, der definerer atmosfæren i et hjemmekontor. En rustik, metallisk skammel er et fantastisk blikfang, men du skal virkelig tænke over, hvor mange timer du vil bruge i den, og om du overhovedet har brug for den i rummet. Husk, at du arbejder hjemmefra. Komfort er lige så vigtig som form. Et godt kompromis ville være at få en moderne kontorstol efter eget valg, samt træborde og metalhylder i en industriel stil. Et andet vigtigt aspekt ved et ideelt hjemmekontor er belysning. Balancen mellem klassiske hængelamper og naturlig ventilation giver dig den bedste chance for at afrunde dit funktionelle, attraktive hjemmekontor.

Lille værelse bliver til et skab

Hjemmekontor-mursten væg-væg hylder-ubehandlet trægulv

Dekorer dit skab fantasifuldt – billeder opmuntrer til kreativitet

Hjemmekontor hvid skrivebordsrulle polstret stol

Den industrielle stil har i de senere år etableret sig som et alternativ til minimalisme

Hjemmekontor-hvide hylder-skrivebord-betongulv

Selvfremstillet bord af vandrør

Hjemmekontor-moderne-design-ideer-væghyldersystem

Hjem-kontor-lille-lejlighed-møblering-ideer

Hjemmekontor Industriel stil sort tavle maling vægbord

Hjemmekontor-industriel stil-møblering ideer-sofa-orange

Hjem-kontor-industriel-stil-lille-værelse

Hjem-Kontor-Industriel-Chic-Ideer-Skrivebordsruller

Previous Post
At give småkager til jul – 20 lækre opskrifter
Next Post
Dirndl frisurer – 34 trendy og usædvanlige Oktoberfest frisurer