15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké úvěrové agentury používají úvěrový sezam?

Shrnutí článku:

Kreditní sezam a kreditní skóre: Credit Sesame poskytuje kreditní skóre založené na Vantagescore 3.0 model, který je poskytován TransUnion. Když však upgradujete na prémiové služby, Credit Sesame ukazuje vaše skóre ze všech tří kreditních kanceláří. Nabízí také různé zdroje, které pomáhají chránit váš kredit.

FICO kreditní skóre: Credit Sesame poskytuje vaše kreditní skóre FICO z TransUnion. Vaše skóre FICO je numerická hodnota, která ukazuje věřitelům, jak je pravděpodobné, že své dluhy splácíte. Obecně je skóre vyšší než 670 považována za dobré a rozsah úvěrového skóre FICO je od 580 do více než 800.

FICO skóre vs. Vantagescore: Credit Sesame poskytuje Vantagescore, který banky běžně nepoužívají pro aplikace kreditních karet. I když vám poskytuje osobní údaje, neodráží vaše skutečné skóre FICO.

Kreditní sezam a experian: Credit Sesame neposkytuje bezplatný přístup k vašim kreditním údajům z Experian a Equifax. Rovněž neposkytuje vaše skóre FICO, které běžně používají věřitelé.

Rozdíly v kreditních skóre: Vaše kreditní skóre se může lišit v různých úvěrových kancelářích, protože každý předsednict.

Důvody pro rozdíly v kreditních skórech: Vaše banka by mohla použít jiný model úvěrového bodování, jiný úvěrový úřad nebo vytáhnout skóre v jiný den, což má za následek nesoulad mezi skóre, které vaše banka používá, a skóre zobrazeného na úvěrovém sezamu.

Role úvěrových kanceláří pro věřitele: Při žádosti o hypotéku se věřitelé obvykle podívají na vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří (Experian, Equifax a TransUnion). Často zvažují vaše skóre FICO, ale existují různé modely bodování FICO.

Otázky a odpovědi:

  1. Který úvěrový úřad používá úvěrový sezam?
    Credit Sesame používá TransUnion.
  2. Používá kreditní sezam TransUnion?
    Ano, Credit Sesame poskytuje vaše kreditní skóre FICO od TransUnion, což je jeden ze tří hlavních úvěrových kanceláří.
  3. Používá kreditní sezam FICO?
    Ne, Credit Sesame poskytuje Vantagescore, který banky neobvykle nepoužívají pro žádosti o kreditní karty.
  4. Je kreditní sezam stejný jako experian?
    Ne, Credit Sesame neposkytuje bezplatný přístup k úvěrovým údajům od Experian a Equifax. Rovněž neposkytuje skóre FICO používané většinou věřitelů.
  5. Proč by se moje kreditní skóre mohlo lišit na experian a úvěrové sezam?
    Úvěrové zprávy z různých úvěrových úřadů se mohou lišit, protože si udržují informace o vlastní úvěrové informace.
  6. Proč je moje kreditní skóre vyšší na úvěrovém sezamu?
    V kreditních skórech může existovat několik důvodů, jako jsou různé modely úvěrového bodování, úvěrové kanceláře nebo načasování tahání skóre.
  7. Povídají věřitelé na experian nebo přepravu?
    Při žádosti o hypotéku věřitelé obecně zvažují zprávy o úvěrové historii ze všech tří hlavních úvěrových kanceláří. Často se dívají na vaše FICO skóre.

Jaké úvěrové agentury používají Credit Sesame?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který úvěrový úřad používá úvěrový sezam

TransUnion

Kreditní skóre, které vidíte na Credit Sesame, je založeno na Vantagescore® 3.0 Bodovací model. Je to poskytováno společností TransUnion, ale když upgradujete na naše prémiové služby, ukážeme vaše skóre ze všech tří úvěrových kanceláří. Získáte také přístup k mnoha dalším zdrojům, které vám pomohou chránit váš kredit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá kreditní sezam TransUnion

Credit Sesame poskytuje vaše kreditní skóre FICO z TransUnion. Vaše skóre FICO je numerická hodnota založená na tom, jak jste dříve použili kredit, a ukazuje věřitelům, jak je pravděpodobné, že své dluhy splátejte. Skóre vyšší než 670 se obvykle považuje za dobré. Rozsah úvěrového skóre FICO jde z 580 do více než 800.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá kreditní sezam FICO

Protože tato služba je pouze pro vaše osobní údaje, má za následek „měkký dotaz“, který nemá dopad na váš kredit. Kreditní sezam však neodráží vaše skutečné skóre „FICO“. Místo toho poskytuje vantagescore, který banky běžně nepoužívají pro aplikace kreditních karet.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je úvěrový sezam a experian stejný

Credit Sesame neposkytuje bezplatný přístup k vašim kreditním údajům z dalších dvou úvěrových úřadů, experianů a Equifaxu. Credit Sesame neposkytuje vaše skóre FICO® – kreditní skóre používané většinou věřitelů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kreditní skóre liší na Experian a Credit Sesame

Tři úvěrové kanceláře jsou různé společnosti a každá z nich udržuje informace o vlastní úvěrové zprávě. Proto je pravděpodobné, že vaše tři úvěrové zprávy budou v každém okamžiku alespoň mírně odlišné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje kreditní skóre vyšší na úvěrovém sezamu

Existuje několik důvodů, proč skóre, které vaše banka používá, a skóre ve vašem účtu kreditního sezamu se může lišit: vaše banka by mohla použít jiný model kreditního bodování. Vaše banka by mohla použít jiný úvěrový úřad. Vaše banka možná vytáhla vaše skóre v jiný den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na experian nebo přepravu

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj kreditní sezamový skóre vyšší než Experian

Existuje několik důvodů, proč by se vaše skóre mohlo lišit od toho, co jste viděli jinde: možná vidíte jiný model bodování kreditního úvěru. Možná vidíte své skóre pro jinou úvěrovou kancelář. Možná vidíte skóre, které bylo vytaženo v jiný den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kreditní karma nebo kreditní sezam přesnější

Credit Sesame nabízí lepší možnosti ochrany identity. Credit Karma nabízí podrobnější simulátor kreditního skóre. Credit Karma poskytuje přístup k více finančním službám (jako je daňový příprava a nevyžádaný vyhledávač peněz). Kreditní sezam usnadňuje získání celkového pohledu na vaši situaci na jejím palubní desce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesné jsou kreditní karma a kreditní sezam

Zde je krátká odpověď: Kreditní skóre a zprávy, které vidíte na kreditní karmě. Kreditní skóre a zprávy, které vidíte na kreditní karmě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kreditní karma přesnější než kreditní sezam

Credit Sesame nabízí lepší možnosti ochrany identity. Credit Karma nabízí podrobnější simulátor kreditního skóre. Credit Karma poskytuje přístup k více finančním službám (jako je daňový příprava a nevyžádaný vyhledávač peněz). Kreditní sezam usnadňuje získání celkového pohledu na vaši situaci na jejím palubní desce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které skóre FICO je nejpřesnější

Jednoduše řečeno, neexistuje žádné „přesnější“ skóre, pokud jde o přijetí vašeho skóre z hlavních úvěrových kanceláří. V tomto článku se naučíte: různé typy kreditních skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje experianční skóre mnohem vyšší než TransUnion

Pokud se skóre výrazně liší napříč úřadem, je pravděpodobné, že základní údaje v úvěrových kancelářích jsou odlišné, a proto řídí, že rozdíl v pozorovaném skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kreditní skóre liší na kreditní karmě a kreditním sezamu

Kreditní karma ukazuje TransUnion a Equifax. Kreditní sezam jen ukazuje TransUnion. Credit Sesame nabízí lepší možnosti ochrany identity. Credit Karma nabízí podrobnější simulátor kreditního skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre je nejpřesnější

Jednoduše řečeno, neexistuje žádné „přesnější“ skóre, pokud jde o přijetí vašeho skóre z hlavních úvěrových kanceláří. V tomto článku se naučíte: různé typy kreditních skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje skóre liší na kreditní karmě a kreditním sezamu

Pravděpodobně získáte různá čísla, pokud jde o vaše Vantagescore versus vaše skóre FICO, protože algoritmy používané každým modelem kreditního bodování zdůrazňují mírně odlišné věci. Credit Sesame vám dává obecnou představu o vaší úvěrové situaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na Equifax nebo TransUnion

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian nebo fico přesnější

Výhodou Experian oproti FICO je, že informace, které poskytuje, jsou mnohem podrobnější a důkladnější než jednoduché číslo. Pár dlužníků by mohl mít 700 skóre FICO, ale nesmírně odlišné úvěrové historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre je nejpřesnější

Jednoduše řečeno, neexistuje žádné „přesnější“ skóre, pokud jde o přijetí vašeho skóre z hlavních úvěrových kanceláří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který úvěrový úřad je nejpřesnější

Přestože je Experian největší úvěrový úřad v U.S., TransUnion a Equifax jsou široce považovány za stejně přesné a důležité. Pokud jde o kreditní skóre, existuje jasný vítěz: Skóre FICO® se používá v 90% rozhodnutí o půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přesnější

Je equifax přesnější než skóre TransUnion z Equifaxu a TransUnion jsou stejně přesné, protože oba používají své vlastní bodovací systémy. Obě úvěrové agentury poskytují přesné skóre a podle toho, kdo váš věřitel rozhodl, poskytne vhodné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko je kreditní karma

Úvěrové skóre a informace o hlášení o kreditní karmě jsou přesné, protože to hlásí dvě ze tří úvěrových agentur. Equifax a TransUnion jsou ti, kteří uvádějí zprávy a skóre. Credit Karma také nabízí Vantagescores, ale jsou oddělené od ostatních dvou úvěrových kanceláří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesný je úvěrový sezam

Jsou skóre přesné kreditní sesam používá to, co se nazývá skóre Experian National Ekvivalence. Skóre je přesné pro to, co to je, ale nejedná se o stejný skóre věřitelé, když se podíváte, když podáte žádost o půjčku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje kreditní skóre 100 bodů odlišných od kreditní karmy

Někteří věřitelé se hlásí všem třem hlavním úvěrovým kancelářím, ale jiní se podávají pouze jednomu nebo dvěma. Kvůli tomuto rozdílu ve hlášení může mít každý ze tří úvěrových kanceláří pro vás mírně odlišné informace o úvěrové zprávě a v důsledku toho můžete vidět různá skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre je obvykle vyšší překlad nebo equifax

Ani skóre není víceméně přesné než ostatní; Vypočítávají se pouze z mírně odlišných zdrojů. Vaše kreditní skóre Equifax je pravděpodobnější, že se objeví nižší než vaše TransUnion, kvůli rozdílů v hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa C1 en un anillo??
Next Post
Kde najdu QR kód?