15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělá monitorování sítě Norton?

Shrnutí článku

Norton Network Monitoring: Chcete-li deaktivovat monitorování sítě Norton, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu produktu Norton v oblasti oznámení na hlavním panelu a vyberte „Zakázat automatickou ochranu.”

Monitorování tmavého webu: Norton 360 Deluxe a Norton 360 Premium zahrnují monitorování tmavého webu, které prohledává tmavý web pro vaše osobní údaje a upozorní vás, pokud je detekováno.

Podezřelá detekce sítě: Nortonova podezřelá detekce sítě vás upozorní, pokud byla vaše síť Wi-Fi ohrožena nebo pokud je detekována podezřelá aktivita.

Detekce tmavé webové aktivity: Tmavý web upozorní vás, pokud se na tmavém webu objevily vaše citlivé informace, jako jsou čísla kreditních karet nebo přihlašovací údaje.

Jak zabránit tomu, aby Norton blokoval Wi-Fi: V hlavním okně produktu Norton přejděte na Nastavení, Firewall, Advanced Program Control a vypněte přepínač ON/OFF v automatickém řídicím řádku programu.

Potřebuji Norton na Mac: Ano, antivirový software se doporučuje pro počítače MAC k ochraně před viry a jiným malwarem.

Incognito režim a sledování: Zatímco režim Incognito může skrýt vaši historii vyhledávání před ostatními, zcela vás chrání před sledováním internetu.

Historie Norton VPN a procházení: Norton Secure VPN nezaznamenává vaši historii prohlížení v souladu s zásadami ochrany osobních údajů společnosti Nortonlifelock.

Otázky

1. Jak mohu zakázat monitorování sítě Norton?
Chcete-li deaktivovat monitorování sítě Norton, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu produktu Norton v oblasti oznámení na hlavním panelu a vyberte „Zakázat automatickou ochranu.”

2. Sleduje Norton 360 tmavý web?
Ano, Norton 360 Deluxe a Norton 360 Premium zahrnují monitorování tmavého webu pro skenování tmavého webu pro vaše osobní údaje.

3. Co znamená „podezřelá síť“ na Nortonu?
„Podezřelá detekce sítě“ na Norton vás upozorní, pokud byla vaše síť Wi-Fi ohrožena nebo pokud je zjištěna podezřelá aktivita.

4. Co je „detekována temná webová aktivita“?
„Detekovaná aktivita tmavého webu“ označuje Nortonovo oznámení, že vaše citlivé informace se vynořily na temném webu.

5. Jak zabráním Nortonovi v blokování mého wi-fi?
Chcete-li zabránit tomu, aby Norton blokoval Wi-Fi, přejděte na nastavení, firewall, pokročilé ovládání programu a vypněte přepínač ON/OFF v automatickém řídicím řádku programu.

6. Opravdu potřebuji Nortona na mém Macu?
Ano, doporučuje se mít na vašem Mac antivirový software, protože Mac nejsou imunní vůči virům a malwaru.

7. Sleduje Norton historii inkognito?
Zatímco režim Incognito může skrýt vaši historii vyhledávání před ostatními, nechytí vás plně před sledováním internetu.

8. Dělá Norton VPN pro prohlížení historie?
Ne, Norton Secure VPN nezaznamenává informace o vaší historii prohlížení.

9. Může Norton chránit před tmavými webovými hrozbami?
Ano, Nortonovy monitorování a bezpečnostní funkce Nortona pomáhají chránit před hrozbami temných webových stránek.

10. Jak může Norton zvýšit zabezpečení Wi-Fi?
Norton poskytuje bezpečnostní funkce Wi-Fi, jako je podezřelá detekce sítě, aby se zvýšila vaše zabezpečení Wi-Fi.

11. Může Norton detekovat a odstranit viry na Mac?
Ano, software Norton Antivirus může detekovat a odstraňovat viry na Mac.

12. Nabízí Norton ochranu pro online bankovnictví?
Ano, Norton poskytuje ochranu online bankovnictví, aby pomohla zajistit vaše finanční informace.

13. Je Norton kompatibilní s Windows 10?
Ano, Norton je kompatibilní s Windows 10 a nabízí antivirové a internetové bezpečnostní funkce pro tento operační systém.

14. Může Norton chránit před phishingovými útoky?
Ano, Norton zahrnuje anti-phishingové funkce, které pomáhají chránit před phishingovými útoky a online podvody.

15. Má Norton mobilní bezpečnostní aplikaci?
Ano, Norton nabízí mobilní bezpečnostní aplikaci pro zařízení Android a iOS pro komplexní mobilní ochranu.

Co dělá monitorování sítě Norton?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat monitorování sítě Norton

Vypněte ochranu Norton na Windows

V oblasti oznámení na hlavním panelu klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu produktu Norton a poté klikněte na následující: Zakázat automatické ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Norton 360 tmavý web

Norton ™ 360 Deluxe a Norton ™ 360 Premium nyní zahrnuje temné monitorování webu, který hlídá tmavý web pro vaše osobní údaje a pošle vám oznámení, pokud je detekováno. Budete upozorněni, pokud se vaše uživatelské jméno a heslo kombinuje na temném webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená detekovaná podezřelá síť na Nortonu

Podezřelá detekce sítě vás upozorní, pokud byla vaše síť Wi-Fi nedávno ohrožena nebo pokud je zjištěna podezřelá aktivita. Tato funkce provádí zabezpečení kontrolu pokaždé, když se zařízení připojí k síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je detekována temná webová aktivita

Tmavý web upozornění je typ bezpečnostního oznámení. Informuje vás, že vaše citlivá informace – například čísla kreditních karet, telefonní čísla, přihlašovací údaje, e -mailové účty, domácí adresy nebo jiné PII – se někde na temném webu vynořily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním Nortonovi v blokování mého wifi

V hlavním okně produktu Norton klikněte na Nastavení. V okně Nastavení klikněte na Firewall. V okně Nastavení brány firewall klikněte na Advanced Program Control. V řadě automatického řídicího řádku přesuňte přepínač ON/OFF na OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji Nortona na mém Macu

Stručně řečeno, ano, potřebujete pro svůj Mac antivirus. Počítače MAC nejsou imunní vůči virům a další útoky zaměřené na malware a Mac stále více převládají. Pomozte pomoci dodržování osvědčených postupů pro zabezpečení zařízení a používání vestavěných bezpečnostních funkcí, ale antivirový software může vaše zařízení ještě více chránit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Norton historii inkognito

Stále může být sledován

Zatímco režim Incognito může zabránit zvědavému očí v prohlížení vaší historie vyhledávání, úplně vás chrání před sledováním internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá Norton VPN pro prohlížení historie

Má Norton VPN udržuje protokoly ne, Norton Secure VPN nezaznamenává informace o tom, kde na internetu procházíte. Norton Secure VPN shromažďuje další omezená data v souladu s Globálním prohlášením o ochraně osobních údajů NortonlifeLock a oznámení o ochraně osobních údajů produktu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si Norton myslí, že můj domov Wi-Fi je podezřelý

Tato zpráva se objeví, když se jakýkoli soubor bez platného digitálního podpisu snaží získat přístup k internetu z počítače. Platný digitální podpis je metoda ověřování, pomocí které je ověřena autentičnost souboru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na tomto zařízení byla detekována podezřelá aktivita

Oznámení, že došlo ke změně vašeho uživatelského jména, hesla nebo jiných nastavení zabezpečení a nezměnili jste. Oznámení o nějaké jiné činnosti, kterou neuznáte. Červený pruh v horní části obrazovky, který říká, "Zjistili jsme podezřelou aktivitu na vašem účtu."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych se bát, pokud jsou moje informace na temném webu

Mít vaše data vystavena na tmavém webu může být nebezpečná, ale existují některé kroky, které můžete podniknout, abyste zůstali v bezpečí. Zaregistrujte se na monitorovací službu pro monitorování kreditního nebo identity, důkladně zkontrolujte výpisy z kreditních karet a pečlivě prozkoumejte jakoukoli neznámou nebo nerozpoznanou činnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsem v nebezpečí, když jdu na temný web

Temný web je běžným místem shromažďování pro hackery a další kybernetické zločince, díky kterému může procházet temné web riskantní aktivitu. Návštěvníci temného webu by měli při stahování souborů postupovat na extrémní opatrnost, protože mohou nakazovat vaše zařízení viry, malwarem, trojskými koly, ransomware nebo jiné škodlivé soubory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chrání Norton můj wi-fi

Norton Core je zabezpečený směrovač WiFi, který pomáhá chránit vaši domácí síť a neomezený počet vašich zařízení, včetně počítačů, mobilních a inteligentních domácích zařízení proti malwaru, virům, hackerům a kybernetickým zločinci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem blokování Wi-Fi

Jak obejít blokované webové stránky SiteSunBlock s VPN. Šifrováním vašich dat a skrýváním vaší IP adresy vám VPN umožňuje obejít internetové omezení a přistupovat k geologickému obsahu odkudkoli na světě.Použijte tor.Použijte příponu Web Proxy nebo Proxy.Použijte tunel SSH.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Čistí Norton můj mac

Norton Clean odstraní mnoho typů nezdravých souborů, které mohou zpomalit váš Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje Norton MacBook

Pokud máte nainstalovanou Norton nebo jakoukoli jinou antivirovou aplikaci, odinstalujte prosím. V nejlepším případě je to bezcenné (ano úplně bezcenné) a v nejhorším případě způsobí, že váš počítač bude pomalý, nestabilní a bude se objevit kočárky. Nejlepší bezpečnostní aplikace pro Mac OS je Mac OS sám. Jednoduše to udržujte aktuální a jinak to nechte na pokoji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat moji historii inkognito

Ano, režim Incognito opouští datovou stopu. Nezakrývá vaši aktivitu pro prohlížení před svým internetovým ISP, zaměstnavatelem nebo jinými webovými stránkami. Vidí vaši historii procházení, umístění a veškeré osobní údaje, které můžete sdílet na cestě. Incognito režim skrývá vaši aktivitu pouze před ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat vaši aktivitu inkognito

Režim Incognito nezastaví sledování webu. Váš poskytovatel poskytovatele internetových služeb, váš zaměstnavatel, webové stránky, které navštívíte, vyhledávací stroje, vláda a další snoopeři třetích stran mohou stále sledovat prohlížení, i když používáte režim Incognito.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moji internetovou historii, pokud používám jejich wifi s VPN

VPN navazují chráněné spojení, což znamená, že nikdo nevidí, co děláte. Takže například router WiFi nebo poskytovatel internetových služeb WiFi vidí neuspokojivá data pouze tehdy, když procházíte na VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moji historii vyhledávání, pokud mám VPN

Ne. Software VPN šifruje vaše online připojení. To někomu znemožňuje vidět, co děláte. ISP může říct, že používáte jinou IP adresu od té, kterou vám přidělil, a zjistíte, že používáte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nápisy, že váš domov Wi-Fi byl napaden

10 známek selhání přihlašovacího routerrouteru. Mít potíže s přihlášením do nastavení administrátoru routeru je okamžitým známkou hacknutí routeru.Pomalá rychlost internetu.Přesměrování prohlížeče.Podezřelá síťová aktivita.Neznámé stahování softwaru.Únos relace.Zprávy ransomware.Falešná antivirová oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč dostávám varování o soukromí ve svém domě Wi-Fi

To znamená, že soukromé informace, jako jsou hesla a další citlivá data, jsou chráněny před ostatními, kteří se snaží získat přístup, když jsou připojeni k WiFi sítím. Tento varovný signál je rozeslán hotspoty WiFi, upozorňující uživatele, že síť nemusí být bezpečná a vyžaduje akci, než se bude moci připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad podezřelé činnosti

Zvuky lámání skla, výstřelů, křičení, autoalarmů nebo cokoli naznačujícího faulní hry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsme zjistili určitou neobvyklou aktivitu na vašem účtu

Když se pokusíte přistupovat ke svému účtu z neobvyklého umístění nebo zařízení, objeví se zpráva o detekci podezřelé aktivity přihlášení. Toto je způsob, jak zabránit hackerům a podvodníkům společnosti Microsoft získání plného přístupu k vašemu účtu, i když znají správné heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat do potíží pro prohlížení temného webu

Jednoduše řečeno, ne není nezákonné přístup k temnému webu. Ve skutečnosti jsou některá použití dokonale legální a podporují hodnotu „Dark Web.„Na temném webu mohou uživatelé hledat tři jasné výhody z jeho používání: anonymita uživatele.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué hago si cierro Windows Explorer??
Next Post
Co znamená C1 na prstenu?