15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne køkken med kogeø bringer italiensk stil til dit hjem

Mina køkkenø emhætte hvide stenfliser

Vi præsenterer dig for en moderne Indrettet køkken med ø fra Italien. Designet kaldes Mina og fortryller med funktionalitet og industriel chic.

Indrettet køkken med ø og industrielt design

Køkken ø sort lyst spisebord ideer

Minacciolo blev grundlagt i 1974 og er et italiensk firma med speciale i produktion af køkkener i massivt træ. Virksomheden har udviklet sig hurtigt i de seneste år – hovedsageligt takket være de rustikke og industrielle møbleringsideer i usædvanlige farver. I 2001 designede og præsenterede du en kollektion i engelsk stil, som var præget af enkel elegance i landlig stil. Produkternes stigende popularitet inspirerede designerne til at komme med mere kreative ideer som denne Indrettet køkken med ø. Den nye retning er klar – metalets sorte farve fremstår industriel, robust og ru. Designet hedder Mina og tilbyder en multifunktionel møbelsammensætning. Raffinerede detaljer i traditionel stil møder moderne teknologi og præcis fremstilling.

Indrettet køkken med ø – Mina

Køkken design ideer italiensk mærke

det Indrettet køkken med ø er drastisk forskellig fra resten af ​​virksomhedens designs – det kombinerer metal og træ på en kreativ måde. Moderne former og detaljer minder om enhederne på fabrikkerne og giver det industrielle look, der har været alt raseri i boligindretning på det seneste. Uanset om det er minimalistisk, moderne eller endda traditionelt – dette køkken er perfekt til små eller store værelser. De forskellige moduler tilbyder alt, hvad en kok kan ønske sig. Kombineret med skabe af massivt træ, der blødgør metalets ru udseende, kan køkkenet kombineres perfekt med en spiseplads. Designerne har placeret store emhætter som accenter i køkkenet. Farve accenter som rød skaber spænding i designet. Nyd billedserien!

Indrettet køkken med metal underskab

Metal monteret køkkenvask metal sorte underskabe

Multifunktionel kogeø med vask

Køkkenvask madlavning ø metal industriel indretning

Sort køkkenø – element

Køkken ø Italiensk køkken metal sort

Røde knapper med et industrielt look

Køkkenredskaber knapper industrielt look metal underskab

Moderne italiensk køkken

mørkt udstyret køkkentræ Italienske designertendenser 2013

Lille ø – Mina model

moderne kokø sort farve

Metal og træ køkkenmøbler

praktisk køkken i lyst massivt egetræ

Previous Post
At give småkager til jul – 20 lækre opskrifter
Next Post
Dirndl frisurer – 34 trendy og usædvanlige Oktoberfest frisurer