15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vytvořit nastavení domácí automatizace Bluetooth v Arduino?

Shrnutí článku: „Jak vytvořit systém domácí automatizace ovládaného Bluetooth pomocí Arduino“

1. Konfigurace aplikace Bluetooth: Chcete -li začít, otevřete obchod Play na svém smartphonu Android a vyhledejte „Bluetooth Control for Arduino.„Nainstalujte a otevřete aplikaci a zajistěte, aby byl obvod připojen k napájecímu zdroji a modul Bluetooth je zapnutý. Klikněte na tlačítko „Připojení“.

2. Konfigurace modulu Bluetooth: Chcete-li vytvořit spojení mezi modulem Arduino a Bluetooth, postupujte podle těchto kroků: Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Bluetooth a vyberte „Přidat zařízení.„Vyhledejte nové zařízení, které se objeví jako HC-05, a přidejte jej pomocí párového kódu“ 1234.”

3. Arduino ovládání prostřednictvím Bluetooth: Krok 1: Otevřete sériový terminál a nastavte následující parametry – přenosová rychlost: 115200, databáty: 8, stopky: 1 a bez řízení toku. Krok 2: Odeslat „AT“ do ​​modulu Bluetooth se sériovým terminálem a zkontrolujte, zda obdržíte odpověď „OK“. Modul Bluetooth bude reagovat pouze na příkazy, pouze pokud nebude navázáno žádné připojení.

4. Budování robota Arduino Bluetooth: Mezi komponenty a nástroje potřebné pro budování bezdrátového robota Arduino Bluetooth patří Arduino Uno (1), modul HC05 (1), ovladač motoru L298N (1), neopixelový LED (podle potřeby), 18650 lithium-iontová baterie s ochranným obvodem (1) , BO motory s koly (4), Big Perf Board (1) a Small Perf Board (1).

5. Práce domácí automatizace založená na Bluetooth: Automatizační systém se spojuje se smartphonem prostřednictvím Bluetooth. Smartphone posílá ovládací signály, aby přepnuli domácí spotřebiče prostřednictvím nebo vypínání pomocí aplikace Android prostřednictvím rozhraní Bluetooth.

6. Práce modulu Arduino Bluetooth: Modul Arduino Bluetooth přijímá data ze smartphonu a odešle je do Arduino přes kolík TX modulu Bluetooth (připojený k PIN RX Arduino). Kód Arduino kontroluje přijatá data a zapíná LED, pokud jsou data rovná 1.

7. Psaní kódu pro modul Arduino Bluetooth: Kód pro modul Bluetooth ARDUINA HC-05 lze zapsat následujícím způsobem:

Naid Setup () {
  Seriál.začátek (9600);
  Quartzbt.začátek (9600); // Výchozí baud pro komunikaci, může to být odlišné pro váš modul
  Seriál.Println ("Bluetooth brány jsou otevřené.\ n Připojte se k HC-05 z jakéhokoli jiného zařízení Bluetooth s 1234 jako párovací klíč!“);
}

Otázky:

  1. Jak můžete nakonfigurovat aplikaci Bluetooth na smartphonu Android?
  2. Chcete -li nakonfigurovat aplikaci Bluetooth na smartphonu Android, otevřete obchod Play, vyhledejte „Bluetooth Control for Arduino“, nainstalujte aplikaci a ujistěte se, že obvod je připojen a modul Bluetooth je zapnut. Klikněte na tlačítko „Připojení“.

  3. Jaké jsou kroky k konfiguraci modulu Bluetooth s Arduino?
  4. Chcete-li nakonfigurovat modul Bluetooth s Arduino, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Bluetooth v zařízení, vyberte „Přidat zařízení“, vyhledejte modul HC-05 a přidejte jej pomocí párového kódu „1234.”

  5. Jak lze Arduino ovládat prostřednictvím Bluetooth?
  6. Chcete -li ovládat Arduino přes Bluetooth, otevřete sériový terminál a nastavte rychlost přenosu, datové bity, bity a ovládání toku. Poté odešlete „na modul“ do modulu Bluetooth pomocí sériového terminálu a zkontrolujte odpověď „OK“.

  7. Jaké komponenty a nástroje jsou vyžadovány k vytvoření bezdrátového robota Arduino Bluetooth?
  8. K vybudování bezdrátového robota Arduino Bluetooth budete potřebovat Arduino UNO, modul HC05, motorový ovladač L298N, neopixel LED (podle potřeby), 18650 lithium-iontová baterie s ochranným obvodem, bootory s kolami, velký perfrická deska a malý a malá a malá a malá Perf Board.

  9. Jak funguje domácí automatizace založená na Bluetooth?
  10. Domácí automatizace založená na Bluetooth funguje navázáním spojení mezi automatizačním systémem a smartphonem prostřednictvím Bluetooth. Smartphone posílá ovládací signály, aby zapnuli nebo vypnuli domácí spotřebiče pomocí aplikace Android a rozhraní Bluetooth.

  11. Jaký je pracovní princip modulu Arduino Bluetooth?
  12. Modul Arduino Bluetooth přijímá data ze smartphonu a pošle je do Arduino přes Pin TX. Kód Arduino kontroluje přijatá data a aktivuje LED, pokud jsou data rovná 1.

  13. Jak můžete napsat kód pro modul Arduino Bluetooth?
  14. Chcete-li napsat kód pro modul Bluetooth ARDUINA HC-05, použijte funkci poskytnuty nastavení. Nastavte rychlost sériové komunikace a vytiskněte zprávu označující, že je navázáno připojení Bluetooth.

Jak vytvořím nastavení domácí automatizace ovládané Bluetooth v Arduino?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak postavit domácí automatizační systém Bluetooth pomocí Arduino

App Bluetooth konfiguruje ze všech, Otevřete skladové smartphone Android a vyhledejte „Bluetooth Control for Arduino“.Po dokončení procesu instalace otevřete aplikaci a ujistěte se, že je obvod připojen k napájecímu zdroji a modul Bluetooth je zapnutý.Nyní klikněte na tlačítko „Připojení“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nakonfigurovat modul Bluetooth s Arduino

Chcete -li vytvořit odkaz mezi vaším Arduinem a Bluetooth, proveďte následující: Přejděte na ikonu Bluetooth, klikněte pravým tlačítkem a vyberte Přidat zařízení. Hledejte nové zařízení, náš modul Bluetooth se objeví jako HC-05 a přidejte jej. Párovací kód bude 1234 .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládat Arduino přes Bluetooth

Krok 1: Otevřete sériový terminál a nastavte přenosovou rychlost: 115200, databity: 8, zastavení: 1 a žádné ovládání toku, jako je výše.Krok 2: Odeslat „AT“ do ​​Bluetooth se sériovým terminálem a zkontrolovat, zda obdržíte „OK“ Bluetooth reagovat pouze na příkazy, buď, když: není nastaveno žádné připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyrobit robot Arduino Bluetooth

Komponenty & Nástroje potřebné pro stavbu bezdrátového arduino bluetooth robotarduino uno *1.Modul HC05 *1.Ovladač motoru L298N *1.Neopixel LED X podle potřeby.Lithium ion 18650 baterie s ochranným obvodem *1.BO motory s koly *4.Perf Board Big *1.Perfboard Small *1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje domácí automatizace založená na Bluetooth

Automatizační systém se spojuje se smartphonem prostřednictvím Bluetooth. Chytrý telefon odesílá ovládací signály, aby zapnuli nebo vypnuli aplikaci pro Android prostřednictvím rozhraní Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje modul bluetooth Arduino

Modul Arduino Bluetooth na druhém konci přijímá data a odešle je do Arduino přes kolík TX modulu Bluetooth (připojený k Rx PIN Arduino). Kód nahraný do Arduino kontroluje přijatá data a porovná je. Pokud jsou přijatá data 1, LED se zapne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak psát kód pro modul Bluetooth v Arduino

Psaní kódu modulu Bluetooth ARDUINA HC-05: Nastavení void () {Serial. Začátek (9600); Quartzbt. začátek (9600); // Výchozí baud pro comm, může to být odlišné pro váš modul.Seriál.println ("Bluetooth brány jsou otevřené.\ n Připojte se k HC-05 z jakéhokoli jiného zařízení Bluetooth s 1234 jako párovací klíč!." );}

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak modul Bluetooth pracuje s Arduino

Pracovní princip modulu Arduino-Bluetooth

Aplikace pro Android je vytvořena tak, aby odeslala sériová data do modulu Bluetooth HC-05 stisknutím tlačítka. Protože modul Bluetooth HC-05 pracuje na sériové komunikaci. Přijímá data z aplikace a pošle je prostřednictvím TX PIN of Bluetooth modulu do RX PIN Arduino.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Arduino modul Bluetooth

Arduino BT je deska Arduino s vestavěným modulem Bluetooth®, která umožňuje bezdrátovou komunikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je aplikace Arduino Bluetooth Controller

Aplikace řadiče Bluetooth Arduino Bluetooth je schopna dálkového ovládání zařízení pomocí modulu Bluetooth a deska Arduino. Chcete ovládat prostřednictvím Bluetooth Projekt Arduino, který jste postavili, nechte své zařízení pro Android dálkovým ovládáním pro jakýkoli mikro-kontrolor s modulem Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete udělat Arduino Bluetooth

Dobrou zprávou je, že můžete. Vše, co potřebujete, je arduino, modul Bluetooth HC-06, některá relé a malé elektrické know-how. V tomto tutoriálu vám však ukážu, jak nastavit HC-06, posílat některá data do Arduino a přijímat a ozvěnit a ovládat LED přes Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyrobit robota s Bluetooth

Krok 1: Požadované materiály.Krok 2: Pájejte všechny motory & Připojte je k základně.Krok 3: Připojte se ke všem motorům.Krok 4: Připojte se k dvěma bateriím v sérii.Krok 5: Připojte motory k motorovému pohonu.Krok 6: Připojte jednotku motoru k Arduino.Krok 7: Připojte se k modulu Bluetooth do Arduino.Krok 8: Připojte pohon motoru k baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám zařízení pomocí Bluetooth

Zapněte Bluetooth na svém smartphonu nebo notebooku. Klikněte na tlačítko „Připojte“, které spustí skenování zařízení. Po připojení můžete vidět informace o CPU zařízení a budete moci přepínat LED nebo vypnuto. Můžete také vidět protokoly zařízení na palubní desce, protože je přepínáno světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím domácí asistent Bluetooth

Bluetoothbrowse na instanci svého domácího asistenta.Jdi do nastavení > Zařízení & Služby.V pravém dolním rohu vyberte tlačítko Add Integration.Ze seznamu vyberte Bluetooth.Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přijímat data přes Bluetooth na Arduino

Než to uděláte, ujistěte se, že jste povolili neznámou aplikaci aplikace v nastavení chytrého telefonu. Nyní aktivujte připojení Bluetooth a vyhledejte zařízení. Spusťte arduino nahrajte kód a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Arduino vestavěné v Bluetooth

Arduino BT je deska Arduino s vestavěným modulem Bluetooth®, která umožňuje bezdrátovou komunikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak posílat sériová data z Arduino do Bluetooth

Krok 3: Bluetooth Connectionpower na Arduino.Otevřete nastavení Bluetooth počítače.Spárujte s modulem HC-05.Najděte název sériového portu modulu v "zařízení a tiskárny": V Arduino IDE vyberte sériový port Bluetooth Module (důl Is Com10) Otevřete sériový monitor jako obvykle pro zobrazení příchozích informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přijímat data od Arduino přes Bluetooth

Otevřete správce souborů a nainstalujte aplikaci. Než to uděláte, ujistěte se, že jste povolili neznámou aplikaci aplikace v nastavení chytrého telefonu. Nyní aktivujte připojení Bluetooth a hledejte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si vytvořit vlastní ovladač Bluetooth

Nástroje Bluefruit Easy Key je hvězdou tohoto projektu. A v podstatě je to Bluetooth Breakout, který je určen pro výrobu vlastních klávesnic, které jsem vytvořil několik projektů s modrou pro snadný klíč a já

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak naprogramujete ovladač Bluetooth

Otevřete tedy nastavení Bluetooth na vašem Androidu. Telefon nyní spárujte nové zařízení a dualshock. 4 by se měl objevit s poměrně obecným názvem bezdrátového ovladače, které klepněte na to a jakmile jste připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je robot ovládaný Bluetooth

Robot založený na Androidu má jednotku přijímače Bluetooth, která přijímá příkazy a dává je do obvodu mikrokontroléru pro ovládání motorů. Mikrokontrolér poté přenáší signál na motorové ovladač, aby ovládal motory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít aplikaci řadiče ARDUINA Bluetooth

Připojení Androidu k Arduino… Připojte modul HC05 k desce Arduino, jak je popsáno v předchozím příspěvku.Aktivujte Bluetooth na telefonu a spárujte HC05 s telefonem.Nyní otevřete aplikaci a stiskněte tlačítko „Připojte“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je domácí automatizace ovládaná Bluetooth

Automatizační systém se spojuje se smartphonem prostřednictvím Bluetooth. Chytrý telefon odesílá ovládací signály, aby zapnuli nebo vypnuli aplikaci pro Android prostřednictvím rozhraní Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro ovládání více zařízení Bluetooth

Soundseeder pracuje se zařízeními Android a prostřednictvím bezdrátového připojení je přeměňuje na zvukové systémy s více reproduktory. Jednoduše se připojte k jakémukoli zařízení WiFi a přístupu k současnému připojení k více Bluetooth nebo reproduktorům. Aplikace zvukového semínka také pracuje s jakýmkoli hotspotem WiFi!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje domácí automatizace Bluetooth

Čtyři spotřebiči jsou přiřazena čísla od 1 do 4. Pokud je některé číslo získáno jako řetězec z modulu Bluetooth, je stav příslušného zařízení přenesen. Ve výchozím nastavení mají kolíky připojené k relé nízkou logiku, která řídí relé, aby vypnula spotřebiče.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hotstar usa ai??
Next Post
Jak daleko mohou ultrazvukové vlny cestovat?