15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká velká data YouTube používá?

Dopad velkých dat na YouTube

1. Souhrn: Využití dat na YouTube se liší v závislosti na kvalitě přehrávání videa, s 480p s použitím 260 MB za hodinu a 4K pomocí 2.7 GB za hodinu.

2. Typ dat: Mikroservisní služby YouTube jsou vyvíjeny pomocí Python, C, C ++, Java, GO a JavaScript pro uživatelské rozhraní. MySQL je primární databáze.

3. Analytika velkých dat: YouTube využívá analýzu velkých dat ke sledování a správě interakcí prohlížeče, jako jsou metriky související s akciemi, lajky, předplatiteli a seznamy skladeb.

4. Zdroje dat: YouTube shromažďuje data od diváků na všech zařízeních za posledních 7 dní, včetně prohlížení aktivity napříč formáty videa, krátkých a živých stream.

5. Spotřeba dat: V režimu SD je v průměru použití dat na YouTube v průměru přibližně 250 MB za hodinu, nebo 600 MB za hodinu v kvalitě HD.

6. Produkce dat: Sledování videí na YouTube v rozlišení 480p spotřebovává přibližně 500 MB dat za hodinu, zatímco 4K videa používají výrazně více.

7. Dopad na využití dat: Jedno 5minutové video může konzumovat 20 MB dat v SD nebo 50 MB v plném HD, lišit se v závislosti na použitém zařízení.

8. Technické fungování: Zatímco mechanika provozu YouTube je složitá, každé video podstoupí různé kroky před doručením uživateli.

    Ukázkové otázky:

  1. Kolik dat YouTube používá za hodinu? Využití dat na YouTube se liší v závislosti na kvalitě videa, s 480p s použitím 260 MB za hodinu a 4K pomocí 2.7 GB za hodinu.
  2. Jaký typ dat používá YouTube? YouTube využívá různé programovací jazyky, jako jsou Python, C, C ++, Java a Go, spolu s MySQL jako primární databáze.
  3. Jak YouTube používá analýzu velkých dat? YouTube se spoléhá na analýzu velkých dat pro sledování interakcí diváků a shromažďování metrik souvisejících s akciemi, lajky, předplatiteli a seznamy skladeb.
  4. Odkud YouTube shromažďuje svá data? YouTube shromažďuje data od diváků napříč všemi zařízeními za posledních 7 dní a zvažuje aktivitu diváků napříč videem, krátkými a živými formáty stream.
  5. Kolik dat konzumuje hodinu YouTube? V průměru je využití mobilních dat na YouTube kolem 250 MB za hodinu v režimu SD nebo 600 MB za hodinu v kvalitě HD.
  6. Kolik dat se na YouTube vytvoří? Sledování videí na YouTube v 480p může konzumovat nahoru o 500 MB dat za hodinu, zatímco 4K videa používají výrazně více.
  7. Používá sledování videa na YouTube mnoho dat? Typické používání YouTube na mobilních zařízeních je průměrně kolem 250 MB za hodinu v režimu SD nebo 600 MB za hodinu v HD kvalitě.
  8. Jak funguje technické fungování YouTube? Zatímco úplný technický proces je složitý, každé video na YouTube prochází několika kroky před dosažením diváka.

Důležité: Poskytnuté odpovědi jsou založeny spíše na mých znalostech a osobních zkušenostech než na přímé citace z textu. Představené informace by měly být považovány spíše za interpretaci textu než za přímou reprodukci.

Jaká velká data YouTube používá?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se na YouTube používají velká data

Kolik dat YouTube používá za hodinu, kolik dat použije YouTube, závisí na kvalitě přehrávání videa. Sledování videa YouTube na standardu 480p používá kolem 260 MB za hodinu, zatímco prohlížení plného HD může žvýkat 1.65 GB. Přehrávání videa 4K na YouTube použije až 2.7 GB dat každou hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ dat používá YouTube

MySQL

Mikroservisní služby YouTube jsou psány pomocí Python, C, C ++, Java s rámcem Guice a Go. JavaScript se používá pro uživatelské rozhraní. MySQL je primární databáze poháněná společností Vitess, databázové shlukovací systém pro horizontální škálování MySQL.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používá analýzu velkých dat

Práce s analytickými daty YouTube. Spravovat & Sledujte tak velké svazky videí a tvůrčích kanálů, YouTube zaznamenává mnoho informací/dat o tom, jak diváci interagují s kanálem, a jeho videa sledováním metrik, jako jsou akcie, lajky, předplatitelé, seznamy skladeb atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odkud pocházejí data YouTube

Data jsou založena na vašich divácích napříč všemi zařízeními za posledních 7 dní. Formáty, které vaši diváci sledují na YouTube: Prohlížení publika napříč videem, krátkými a živými formáty. Data jsou založena na tom, co diváci, kteří v posledních 28 dnech sledovali váš kanál, sledují další kanály.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik GB dat trvá 1 hodinu YouTube

Při typickém použití je využití dat mobilních YouTube asi 250 MB za hodinu v režimu standardního definice (SD) nebo 600 MB za hodinu v kvalitě s vysokým rozlišením (HD) (HD). Jedno 5minutové video použije 20 MB dat v SD nebo 50 MB v Full HD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dat se na YouTube vytvoří

Youtube. Sledování videí na YouTube v rozlišení 480p se používá více než 500 MB dat za hodinu. Zatímco 4k videa na YouTube používají asi 30x více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá video na YouTube mnoho dat

Při typickém použití je využití dat mobilních YouTube asi 250 MB za hodinu v režimu standardního definice (SD) nebo 600 MB za hodinu v kvalitě s vysokým rozlišením (HD) (HD). Jedno 5minutové video použije 20 MB dat v SD nebo 50 MB v Full HD. Skutečné výsledky se mohou lišit v závislosti na tom, zda jste na smartphonu, stolním nebo inteligentním televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje na YouTube technicky

Jen pracujte, ale cesta, kterou musí toto video udělat, aby se vám dostalo, není nic neuvěřitelného. Všechno to začíná na této malé paměťové kartě uvnitř je malý počítač Proces je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používá Hadoop

YouTubers může analyzovat svůj vlastní výkon kanálu s analytikou YouTube. Ale člověk nemůže analyzovat jiné kanály. Navrhovaný systém používá rámec MapReduce pro zpracování a analýzu datových souborů na YouTube v reálném čase. Pomůže to objevit, jak konkurenti vedou na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá YouTube Google Analytics

První věc, kterou Google Analytics může sledovat, je, kolik návštěvníků získáváte z YouTube. Pravděpodobně máte odkaz na svůj web na stránce profilu a doufejme, že jej máte také na každém videu. S Google Analytics můžete vidět, kolik provozu získává váš web z vašeho kanálu YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube bere data

YouTube používá vaše data ke zlepšení vašich zkušeností, jako je připomenutí toho, co jste sledovali, a poskytne vám relevantnější doporučení a výsledky vyhledávání. Vaše aktivita a informace lze také použít k personalizaci reklam na YouTube a dalších službách Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká databáze používá Google

Plně spravovaný server MySQL, PostgreSQL a SQL. Zjednodušte migrace do Cloud SQL z databází MySQL, PostgreSQL, SQL Server a Oracle pomocí databázové migrační služby. Nastavte snadno použitelnou replikaci databáze s nízkou latencí s DataStream.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude 100 GB dat naposledy sledovat YouTube

Trvání času – 100 GB dat

Aktivita Doba trvání času se 100 GB*
Poslouchání hudby 2 314 hodin (96 kb / s)
Sledování Netflixu 100 hodin (standardní definice) 33 hodin (HD)
Sledování videí na YouTube 64 hodin (1080p) 37 hodin (4k)
Procházení sociálních médií 1111 hodin (rolování) 641 hodin (interakce)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží 5 GB dat na YouTube

S vašimi 5 GB dat budete moci procházet internet po dobu přibližně 60 hodin měsíčně, streamovat 1 000 písní online nebo sledovat 10 hodin online videa ve standardní definici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 1 GB dat pro YouTube

Jak dlouho vydrží 1 GB dat na YouTube, jak dlouho vydrží 1 GB dat na YouTube s 1 GB dat, které byste mohli sledovat jen přes 5 hodin videí na YouTube. To je asi 70 hudebních videí zády k sobě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Spustí YouTube na dat

YouTube používá vaše data ke zlepšení vašich zkušeností, jako je připomenutí toho, co jste sledovali, a poskytne vám relevantnější doporučení a výsledky vyhledávání. Vaše aktivita a informace lze také použít k personalizaci reklam na YouTube a dalších službách Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 1 GB dat na YouTube

Využití dat YouTube

Sledování dvouhodinového videa ve vysokém rozlišení může využít více než 1 GB dat a streamování živého videa může použít ještě více. Pro snížení využití dat mohou uživatelé přepnout na video s nižší kvalitou, nebo si mohou stáhnout videa, aby je sledovali offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTube používá AI

Lidé sledují, co jim říká YouTube

Může vás překvapit, abyste věděli, že většina prohlídek na YouTube dochází v důsledku doporučení platformy. Stejně jako Netflix, YouTube používá AI k určení „nejlepších“ videí pro diváky (nebo alespoň osobu, jejíž účet je v současné době přihlášen).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak YouTubers skutečně vydělávají peníze

Jak YouTubers dostávají placené údaje od Forbes, ukazuje, že špičkové výdělky YouTube vydělávají 50% svého ročního příjmu z reklam. Jakmile vytvoříte kanál YouTube, můžete si nastavit účet AdSense a povolit zpeněžení. Dostanete zaplaceno pouze poté, co na svém účtu AdSense dosáhnete 100 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google používající Hadoop

Google Cloud obsahuje DataProc, což je spravované prostředí Hadoop a Spark. DataProc můžete použít ke spuštění většiny svých stávajících úloh s minimální změnou, takže se nemusíte vzdálit od všech nástrojů Hadoop, které již znáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Hadoop tak populární ve velkých datech

Místo použití jednoho velkého počítače k ​​ukládání a zpracování dat umožňuje Hadoop shlukovat více počítačů k analýze masivních datových sad paralelně rychleji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je YouTube Analytics Google Analytics

První věc, kterou Google Analytics může sledovat, je, kolik návštěvníků získáváte z YouTube. Pravděpodobně máte odkaz na svůj web na stránce profilu a doufejme, že jej máte také na každém videu. S Google Analytics můžete vidět, kolik provozu získává váš web z vašeho kanálu YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je YouTube Analytics stejná jako Google Analytics

Google Analytics versus YouTube Analytics

Analytics YouTube a Google Analytics jsou podobné, ale mají různé způsoby hlášení dat. Na kanálu YouTube můžete použít Google Analytics.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká databáze používá Netflix

Netflix se rozhodl, že pro tyto tři případy použití potřebují škálovatelnou databázi SQL a vytvořili soubor požadavků: multiaktivní topologie, globální konzistentní sekundární indexy, globální transakce, open source a SQL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která databáze používá Amazon

Amazon DynamoDB je databáze klíčových hodnot a dokumentů, která poskytuje jednociferný milisekundový výkon v jakémkoli měřítku. Je to plně spravovaná, multiregionová, multimasterská databáze s vestavěnou zabezpečení, zálohování a obnovení a mezipaměti v mezipaměti pro aplikace na internetu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la diferencia entre Google Home y Google Nest Hub??
Next Post
Jaký signál používají otvíráky garážových dveří?