15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je rozdíl mezi Hub Google Home a Google Nest?

Shrnutí článku: Google Nest Hub – The Busy Home Assistant

1. Hub Google Nest je inteligentní displej, který pomáhá se správou rušného domu.

2. Umožňuje vám vidět kalendář a vytvářet připomenutí a úkoly.

3. Hub hnízda vám pomůže ukončit před spaním s uklidňujícími zvuky a jemně se probudit s poplachem slunce.

4. Chcete -li používat rozbočovač Google Nest, budete potřebovat domácí rozbočovač Google (s obrazovkou), hnízdní zvonek a aplikace Nest Account App.

5. Hub Google Nest stojí za to mít, pokud hledáte cenově dostupný inteligentní displej se slušnou velikostí obrazovky (7 palců) a různých barev.

6. Zařízení má spoustu funkcí a elegantní design, ale kvalita zvuku je tak.

7. Hub Google Nest slouží jako jádro inteligentního domu.

8. Max Hub Max Google má větší displej ve srovnání s hnízděm druhé generace, což je lepší pro prohlížení obsahu z dálky.

9. Hnízdo druhé generace je vhodnější pro umístění, jako je noční stolek kvůli jeho menší velikosti.

10. Hub Google Home Hub vám umožňuje používat váš hlas k sledování YouTube, přehrávání hudby z hudby YouTube a získávání personalizovaných informací prostřednictvím hlasového zápasu.

11. Netflix je k dispozici na inteligentních displejích Nest a můžete požádat svého asistenta Google, aby otevřel Netflix a začít sledovat obsah Select Content.

12. Google ukončil určité domácí produkty, jako je DropCam, Nest Secure, a pracuje s Nest kvůli výzvám souvisejícím s jejich aktualizací.

13. Aplikace Nest je uživatelsky přívětivější než aplikace Home Google a umožňuje vám zobrazit své kamery v prohlížeči.

Zde je 15 jedinečných otázek založených na textu:

  1. 1. Proč bych měl zvážit získání rozbočovače Google Nest?
  2. 2. Jaké jsou základní rysy rozbočovače Google Nest?
  3. 3. Jaká jiná zařízení nebo aplikace potřebuji použít Hub Google Nest?
  4. 4. Jak pomáhá hub Google Nest při likvidaci a probuzení?
  5. 5. Je zvuková kvalita celoobvenního rozbočovače Google?
  6. 6. Jak funguje Hub Google Nest jako jádro inteligentního domu?
  7. 7. Jaký je rozdíl mezi Hub Google Nest a Google Nest Hub Max?
  8. 8. Mohu sledovat Netflix na Hubu Google Nest?
  9. 9. Proč Google přerušil určité produkty Nest?
  10. 10. Která aplikace je lepší použít, hnízdit nebo Google Home?
  11. 11. Mohu si prohlédnout své kamery v prohlížeči pomocí aplikace Nest?
  12. 12. Jaké jsou dostupné barvy pro Hub Google Nest?
  13. 13. Je Hub Google Nest kompatibilní s jinými inteligentními domácími zařízeními?
  14. 14. Jak mohu nastavit připomenutí a úkoly na Hub Google Nest?
  15. 15. Co je to hlasový zápas a jak to funguje s Hub Google Nest?

Odpovědi na otázky:

1. Proč bych měl zvážit získání rozbočovače Google Nest? Hub Google Nest je užitečným zařízením pro správu rušného domu. To vám umožní vidět váš kalendář, vytvářet připomenutí a sledovat své úkoly. Navíc vám pomůže ukončit před spaním a ráno se jemně probudit s uklidňujícími zvuky a poplachem východu slunce.

2. Jaké jsou základní rysy rozbočovače Google Nest? Hub Google Nest je inteligentní displej, který lze ovládat pomocí vašeho hlasu. Umožňuje vám sledovat videa na YouTube, přehrávat písně z hudby YouTube a komunikovat s asistentem Google, abyste získali osobní informace, jako je váš kalendář, aktualizace dojíždění a odpovědi na vaše otázky.

3. Jaká jiná zařízení nebo aplikace potřebuji použít Hub Google Nest? Chcete -li používat rozbočovač Google Nest, budete potřebovat domácí rozbočovač Google (ten s obrazovkou), hnízdo ahoj zvonek a aplikace Nest Account App. Tato zařízení spolupracují na poskytování bezproblémového inteligentního domácího zážitku.

4. Jak pomáhá hub Google Nest při likvidaci a probuzení? Hub Google Nest nabízí uklidňující zvuky před spaním, které vám pomohou relaxovat a připravit se na spánek. Ráno vás to jemně probudí s poplachem východu slunce a simuluje přirozený východ slunce, aby se probudilo příjemnější probouzení.

5. Je zvuková kvalita celoobvenního rozbočovače Google? Kvalita zvuku rozbočovače Google Nest je slušná, ale není výjimečná. Je vhodný pro každodenní poslech a používání zařízení pro hlasové příkazy, ale pokud jste audiofil nebo hledáte špičkový zvuk, možná budete chtít zvážit další možnosti.

6. Jak funguje Hub Google Nest jako jádro inteligentního domu? Hub Google Nest slouží jako centrální rozbočovač pro ovládání různých inteligentních domácích zařízení. Můžete jej použít k úpravě inteligentních světel, ovládání termostat, prohlížení bezpečnostních kamer a další. Spojuje všechna vaše inteligentní zařízení do jednoho pohodlného rozhraní.

7. Jaký je rozdíl mezi Hub Google Nest a Google Nest Hub Max? Hlavní rozdíl mezi rozbočovačem Google Nest a Hub Google Nest Max je velikost. Max Hub Nest má větší displej, což je lepší pro prohlížení obsahu z dálky. Na druhé straně je hnízdo druhé generace kompaktnější a vhodnější pro místa, jako je noční stůl.

8. Mohu sledovat Netflix na Hubu Google Nest? Ano, můžete sledovat Netflix na Hub Google Nest. Jednoduše požádejte svého asistenta Google, aby otevřel Netflix, a můžete procházet výběrem obsahu a začít sledovat jednoduchým klepnutím na obrazovku.

9. Proč Google přerušil určité produkty Nest? Google ukončil některé produkty Nest, včetně dropcam, hnízdních zabezpečení a pracuje s Nest, kvůli výzvám souvisejícím s jejich aktualizací. Společnost se rozhodla zaměřit na novější technologie a řešení, která lépe vyhovují potřebám uživatelů.

10. Která aplikace je lepší použít, hnízdit nebo Google Home? Aplikace Nest je obecně považována za uživatelsky přívětivější než aplikace Google Home. Poskytuje plynulejší zážitek pro správu a ovládání zařízení Nest, jako jsou kamery, termostaty a zvonky. Aplikace Nest vám navíc umožňuje zobrazit vaše kamery v prohlížeči.

11. Mohu si prohlédnout své kamery v prohlížeči pomocí aplikace Nest? Ano, aplikace Nest vám umožňuje zobrazit vaše kamery v prohlížeči. Tato funkce poskytuje větší flexibilitu a pohodlí, protože máte přístup ke svým fotoaparátovým zdrojem z jakéhokoli zařízení s prohlížečem, aniž byste se museli spoléhat na konkrétní mobilní aplikaci.

12. Jaké jsou dostupné barvy pro Hub Google Nest? Hub Google Nest je dodáván v různých barvách, aby vyhovovaly různým preferencím. Dostupné barvy se mohou lišit v závislosti na vašem regionu, ale některé běžné možnosti patří křída, uhlí, písek a obloha.

13. Je Hub Google Nest kompatibilní s jinými inteligentními domácími zařízeními? Ano, rozbočovač Google Nest je kompatibilní s širokou škálou inteligentních domácích zařízení. Může se integrovat s inteligentními světly, termostaty, bezpečnostními systémy a dalšími. S pomocí asistenta Google můžete tato zařízení ovládat a spravovat pomocí hlasu nebo prostřednictvím rozhraní hnízda.

14. Jak mohu nastavit připomenutí a úkoly na Hub Google Nest? Nastavení připomenutí a úkolů na Hub Google Nest je snadné. Jednoduše použijte svůj hlas k ovládání asistenta Google a vytvořte připomenutí nebo přidejte úkol do svého seznamu úkolů. Můžete určit čas, datum a podrobnosti o připomenutí nebo úkolu a hnízdo je pro vás sleduje.

15. Co je to hlasový zápas a jak to funguje s Hub Google Nest? Hlasový zápas je funkce, která umožňuje Hub Google Nest rozpoznávat hlasy různých uživatelů a poskytovat osobní informace. Nastavením hlasového zápasu má každý uživatel přístup ke svému vlastnímu kalendáři, aktualizace dojíždění a další personalizovaná data jednoduše mluvením s asistentem Google. Zvyšuje uživatelský zážitek přizpůsobením odpovědí a relevantních informací založených na jednotlivých profilech.

Jaký je rozdíl mezi Hub Google Home a Google Nest?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych chtěl hub Google Nest

Nest Hub pomáhá s rušným domovem. Podívejte se na svůj kalendář a vytvořte připomenutí a úkoly. Pomůže vám ukončit a probudit se. Navinutím na uklidňující zvuky před spaním a jemně se probuďte k poplachu východu slunce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete Google HOME, abyste mohli používat Google Nest

Ano. Budete potřebovat domácí rozbočovač Google (ten s obrazovkou), váš hnízdo ahoj zvonek a aplikace Nest Account App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za hub Google Nest

Hub Google Nest je cenově dostupný inteligentní displej, který má slušnou velikost obrazovky (7 palců) a je dodáván v různých barvách. Pokud hledáte elegantní zařízení se spoustou funkcí a můžete se dostat se zvukem So-tak, pak je Google Nest Hub jistě sázka. Inteligentní domácí rozbočovač je jádro inteligentního domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Hub Google Home

Velikost. Vzhledem k tomu, že rozbočovač Google Nest Max má větší displej, celkově je to překvapivé. Zvýšení velikosti činí rozbočovač Max tím lepším zařízením pro prohlížení obsahu z celé místnosti, zatímco centrum Nest Druhé generace je vhodnější například pro noční stolek, například.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vlastně dělá domácí centrum Google

Jednoduše použijte svůj hlas k sledování YouTube a přehrávání skladby z YouTube Music na Crystal Clear Reproduktor. A s hlasovým zápasem si získejte osobní kalendář, dojíždění, odpovědi od Google a další. Hub pomáhá s malými okamžiky, takže si můžete užít velké okamžiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Netflix na Hub Google Nest

Netflix je k dispozici na inteligentních displejích Nest, kdekoli jsou v současné době k dispozici zařízení a hnízda. Zde je co dělat: Stačí se zeptat svého asistenta Google prostřednictvím Hub nebo Hub Max, „Hey Google, Open Netflix“, abyste procházeli vybraným obsahem a začněte sledovat jednoduchým klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google přerušil hnízdo

Technický gigant ve svém blogu uvedl, že produkty byly přerušeny kvůli výzvám souvisejícím s jejich aktualizací. Tech Giant Google oznámil, že přestane podporu pro řadu svých domácích produktů, včetně Dropcam, Nest Secure a pracuje s Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší aplikace Nest nebo Google Home

Aplikace Nest je uživatelsky přívětivější než aplikace Google Home a umožňuje vám zobrazit své kamery v prohlížeči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete dělat s Hub Google Nest bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery), Nest Cam (Indoor, Wired, 2. Gen) nebo Nest Doorbell (Battery), můžete získat až tři hodiny historie videa událostí bez předplatného. Nest Aware Plus Plus a 1. gen hnízda mají kontinuální historii videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete facetime na Hubu Google Nest

Video hovor WhatsApp nemůžete pomocí Hub Nest nebo Nest Hub Max a není možné ani FaceTime, protože je to omezeno na zařízení Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za Hub Google Home Hub

Vyžaduje Hub Google Nest a vyžaduje základní funkce předplatného rozbočovače Google Nest je k dispozici bez předplatného, ​​ale uživatelé musí mít bezplatný účet Google, aby používali rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá Google Home Hub

Hub Google Home je virtuální asistent, který je vždy připraven. Pomocí vestavěného asistenta Google můžete přidat položky do svého nákupního seznamu, zjistit, jak snížit ananas nebo umístit zvukový hovor. Požádejte o sportovní skóre, objevte místní firmy a sledujte videa na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat televizi na Google Home Hub

Hrajte a ovládejte televizní pořady a filmy na vašem displeji Google Nest nebo na jakémkoli televizi s vestavěním Chromecast nebo Chromecast pouze pomocí vašeho hlasu. V současné době můžete použít pouze vybrané partnery k přehrávání pořadů a filmů na displeji Nest nebo televizích pomocí reproduktorů nebo displejů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Nest Hub uskutečňovat telefonní hovory

S Google Nest a domácími reproduktory a displeje můžete s hlasem volat na přátele, rodinu a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi na svém rozbočovači Google Nest

Hrajte a ovládejte televizní pořady a filmy na vašem displeji Google Nest nebo na jakémkoli televizi s vestavěním Chromecast nebo Chromecast pouze pomocí vašeho hlasu. V současné době můžete použít pouze vybrané partnery k přehrávání pořadů a filmů na displeji Nest nebo televizích pomocí reproduktorů nebo displejů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je domov Google ukončen

Google oznámil prostřednictvím svého blogového příspěvku. Net Secure je domácí poplašný systém Google, který je dodáván spolu s Nest Guard, hnízdní značkou a hnízdní značkou, z nichž vše funguje prostřednictvím aplikace Nest. Zajímavé je, že systém, který byl představen v roce 2017, byl v roce 2020 přerušen. Podpora zařízení skončí 8. dubna 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nyní Google Home s názvem Google Nest

Google Nest, dříve pojmenovaný Google Home, je řada inteligentních reproduktorů vyvinutých společností Google pod značkou Google Nest. Zařízení umožňují uživatelům mluvit hlasové příkazy, aby interagovali se službami prostřednictvím asistenta Google, virtuálního asistenta společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestozil Google Google Google Home

V roce 2019 však Google začal dávat název „Nest“ všem svým nejnovějším inteligentním reproduktorům a displeji, zatímco Hub Google Home se stal Hub Google Nest. Home Reproduktor Google byl minulý rok přerušen a každý inteligentní reproduktor Google a inteligentní displej od té doby dorazil se značkou Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá domov Google

Přehrajte zvuk z telefonu do reproduktoru nebo displeje-přehrajte zvuk z telefonu do reproduktoru nebo zobrazení ze 100+ zvukových aplikací s podporou Chromecast nebo hraním vašeho zvuku Android. Zapněte a vypněte televizi – můžete zapnout a vypnout televizi pomocí hlasu a reproduktoru nebo zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá hub Google

Hub Google Home je virtuální asistent, který je vždy připraven. Pomocí vestavěného asistenta Google můžete přidat položky do svého nákupního seznamu, zjistit, jak snížit ananas nebo umístit zvukový hovor. Požádejte o sportovní skóre, objevte místní firmy a sledujte videa na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Hub Google Nest bez předplatného

Vyžaduje Hub Google Nest a vyžaduje základní funkce předplatného rozbočovače Google Nest je k dispozici bez předplatného, ​​ale uživatelé musí mít bezplatný účet Google, aby používali rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat televizi na Hubu Google Nest

Hrajte a ovládejte televizní pořady a filmy na vašem displeji Google Nest nebo na jakémkoli televizi s vestavěním Chromecast nebo Chromecast pouze pomocí vašeho hlasu. V současné době můžete použít pouze vybrané partnery k přehrávání pořadů a filmů na displeji Nest nebo televizích pomocí reproduktorů nebo displejů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá Hub Google

Hub Google Home je virtuální asistent, který je vždy připraven. Pomocí vestavěného asistenta Google můžete přidat položky do svého nákupního seznamu, zjistit, jak snížit ananas nebo umístit zvukový hovor. Požádejte o sportovní skóre, objevte místní firmy a sledujte videa na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hub Google Nest kameru

Váš max hub Google Nest je dodáván s vestavěnou hnízdní vačkou. Můžete použít hnízdní vačku k přihlášení doma, když jste pryč s funkčností živého pohledu a upozorněním, když je detekována aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete facetime na Hubu Google Nest

Video hovor WhatsApp nemůžete pomocí Hub Nest nebo Nest Hub Max a není možné ani FaceTime, protože je to omezeno na zařízení Apple.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien es mejor Kay o Jared?
Next Post
Jaká velká data YouTube používá?