15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik je to přidat zařízení na Hulu?

Článek poskytuje informace o přidání zařízení na účet HULU a sdílení účtu s více domácnostmi. Zde je shrnutí klíčových bodů:

1. Dva domácnosti mohou sdílet účet Hulu, pokud mají základní předplatné Hulu. Odběratelé živých televizorů se mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezeného obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

2. Hulu umožňuje streamování na dvou zařízeních současně pro všechny předplatitele.

3. Uživatelé mohou sdílet svůj účet HULU s až šesti uživatelskými profily. Předplatitelé HULU + Live TV mohou streamovat na všech zařízeních připojených k jejich domácí síti současně s doplňkem „Unlimited Screens Add-On.”

4. Uživatelé mohou aktivovat svůj účet Hulu na více podporovaných zařízeních, ale pouze dvě zařízení mohou streamovat současně. Pokus o streamování z dalšího zařízení může mít za následek chybovou zprávu.

5. Chcete -li mít neomezené obrazovky a další proudy pro přenosná zařízení, mohou uživatelé upgradovat na plán „Neomezené obrazovky“ na dalších 9 $.99 za měsíc.

6. Na stránku účtu Hulu lze přidat další funkce, jako je neomezené obrazovky. Například plán „Neomezené obrazovky“ stojí navíc 9 $.99 za měsíc a umožňuje streamování na více podporovaných zařízeních.

7. Pro obcházení lokalizačního sledování společnosti Hulu a přístup k obsahu z různých regionů mohou uživatelé používat dobrý VPN.

Na základě poskytnutých informací je zde několik jedinečných otázek a podrobných odpovědí:

1. Jak mohu přidat další zařízení na svůj účet Hulu?
– Chcete -li přidat další zařízení do svého účtu Hulu, přejděte do nastavení svého účtu a vyberte „Správa zařízení.„Odtud můžete přidat nové zařízení sledováním výzev.

2. Mohou více než dvě domácnosti sdílet účet Hulu Live?
– Hulu Live umožňuje streamování na dvou zařízeních současně pro základní předplatitele. Živé předplatné televize s doplňkem „Neomezené obrazovky“ však umožňuje streamování na jakémkoli zařízení v domácí síti zákazníka nebo tři mobilní zařízení mimo síť.

3. Kolik stojí doplňkové náklady „neomezené obrazovky“?
– Přídavek „Neomezené obrazovky“ stojí dalších 9 $.99 za měsíc. S tímto doplňkem mohou uživatelé mít neomezené proudy na zařízeních připojených k jejich domácí síti a tři další proudy na přenosných zařízeních.

4. Kolik zařízení mohu streamovat Hulu současně?
– Hulu umožňuje streamování na dvou zařízeních současně pro všechny předplatitele. To znamená, že dva jednotlivci mohou sledovat jiný obsah na různých zařízeních současně.

5. Mohu streamovat Hulu na více než dvou zařízeních?
– I když můžete aktivovat svůj účet Hulu na více podporovaných zařízeních, mohou streamovat pouze dvě zařízení současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete narazit na chybovou zprávu.

6. Mohu sdílet svůj účet Hulu s přáteli mimo moji domácnost?
– Hulu je obecně shovívavý a uživatelé sdílejí svá hesla. Pro živé televizní streamování však existují omezení. S předplatným HULU + Live TV a „Neomezeným obrazovkovým doplňkem“ můžete streamovat na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

7. Jak mohu obejít sledování polohy Hulu pro přístup k obsahu z různých regionů?
– Chcete -li obejít lokalizační tracker HULU, můžete použít VPN (Virtual Private Network) ke změně vaší IP adresy a objevit se, jako byste přistupovali k Hulu z jiného umístění. To vám umožní přístup k celé knihovně obsahu dostupného v různých regionech.

8. Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinnými příslušníky žijícími v různých domácnostech?
– Sdílení účtu Hulu s členy rodiny žijícími v různých domácnostech je možné se základním předplatným Hulu. Pro zajištění současného streamování se však doporučuje zvolit „Neomezené obrazovky“ s předplatným živým televizí.

9. Mohu zároveň sledovat Hulu na svém iPadu a webovém prohlížeči?
– Ano, můžete sledovat Hulu na iPadu a webovém prohlížeči současně. Hulu umožňuje streamování na dvou zařízeních současně, takže si nebudete muset vybírat mezi zařízeními.

10. Existují nějaká omezení streamování Hulu mimo domácí síť?
– Pro živé předplatitele televize existuje omezení tří mobilních zařízení mimo domácí síť. S „Neomezenými obrazovkami“ však můžete streamovat na jakémkoli zařízení ve vaší domácí síti.

Kolik je to přidat zařízení na Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat další zařízení na svůj účet Hulu

Na což je to, na co právě klikneme. Právě tady uvidíte všechna svá zařízení. Poskytuje vám velmi základní informace, webový prohlížeč. A pak iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 domácnosti sdílet Hulu Live

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení se může HULU připojit

dvě zařízení

Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show. Hulu má na výběr řadu balíčků.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu

Hulu je docela laxní o tom, že uživatelé sdílejí hesla, s výjimkou případů, kdy jde o živou televizi. Právě teď můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Jako předplatitel Hulu + Live TV můžete získat "Neomezený doplněk obrazovek" Streamovat na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet Hulu na více než jednom zařízení

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je neomezených obrazovek na Hulu

Můžete však upgradovat na neomezené obrazovky za dalších 9 $.99 za měsíc. To vám poskytne neomezené domácí proudy a tři další proudy pro vaše přenosná zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je druhý účet Hulu Live

Hulu přidat ons

Můžete je přidat na stránku svého účtu. Pokud například chcete více než dva proudy, neomezený plán doplňků pro živou televizi stojí dalších 9 $.99/ měsíc a může vám umožnit streamování na mnoha podporovaných zařízeních současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 3 lidé sledovat Hulu najednou

Neomezený doplněk obrazovek

Pokud se také přihlásíte k odběru Max*, Cinemax, Showtime a/nebo Starz na Hulu, všimněte si, že obsah z prémiových sítí lze streamovat pouze na pěti obrazovkách-z nichž tři mohou být mobilní zařízení mimo domov. *Platí se také pro diváky přihlášené k odběru HBO pouze na Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu

HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na dvou místech

Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN. Zde je několik poskytovatelů VPN, kteří budou pracovat s Hulu + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Hulu více uživatelů

Jak fungují profily Primární profil pro váš účet se automaticky vytvoří během procesu registrace. Poté můžete vytvořit až pět dalších profilů (celkem šest) – Naučte se, jak vytvářet a přepínat profily na svých zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím Hulu s někým jiným

Chcete -li zahájit sledovací párty: Navštivte Hulu.com v podporovaném webovém prohlížeči.Přejděte na stránku podrobností pořadu nebo filmu, který byste chtěli sledovat – vyhledejte tuto ikonu.Vyberte ikonu Watch Party na stránce podrobností.Klikněte na zahájení večírku.Vyberte ikonu řetězce pro zkopírování odkazu a poté jej pošlete dalším účastníkům, aby se mohli připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může sledovat Hulu Live

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vám dojde domov na Hulu

HULU můžete sledovat mimo svou domácí síť na mobilním zařízení. Možná však nebudete moci vidět všechny své místní kanály bez změny umístění, a pokud se na svém mobilním zařízení nezbavíte alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV dostupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je druhý živý účet Hulu

Hulu přidat ons

Můžete je přidat na stránku svého účtu. Pokud například chcete více než dva proudy, neomezený plán doplňků pro živou televizi stojí dalších 9 $.99/ měsíc a může vám umožnit streamování na mnoha podporovaných zařízeních současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete sledovat, jak Hulu žije

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu s někým v jiném stavu

Při cestování v USA můžete použít svůj živý televizní účet. Jediným ustanovením je, že se budete muset „přihlásit“ ve své domácí síti každých 30 dní na jakémkoli zařízení pomocí vašeho živého televizního účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje Hulu za další profily

Můžete zaplatit dalších 9 $.99 za měsíc pro doplněk neomezených obrazovek. Umožní vám a vašim rodinným příslušníkům streamovat na neomezených zařízeních současně ve vaší domácí síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oklamat své místo Hulu Home

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet Hulu na 2 různých místech

Přístup k svému účtu Hulu Live TV můžete získat přístup z různých míst. Vaše živá televizní domov však může být pouze jedno místo. Více zařízení může použít účet Hulu pro daný region.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zakazuje sdílení účtů Hulu

Pokud máte základní plán Hulu na vyžádání, můžete své heslo sdílet s někým, kdo žije mimo vaši domácnost, alespoň v tom smyslu, že to obvykle nevede k zákazu účtu v době psaní.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede obtener un préstamo personal con un puntaje de crédito de 550??
Next Post
Co je mobilní klepání?