Warning: file_put_contents(/var/www/bitok/data/www/bnter.com/index.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/bitok/data/www/bnter.com/wp-content/plugins/d/d.php on line 124
Eksklusive håndlavede designerlamper lavet af smedejern – bnter.com
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eksklusive håndlavede designerlamper lavet af smedejern

Smedejernslampe Emporio San Firenze Design

Det elegante mærke Emporio San Firenze er et af de mest eksklusive designermærker til lamper og lamper i høj kvalitet fra Italien. Vi præsenterer dig her en oversigt over de mest interessante Designer lamper fra samlingerne Contemporaneo, Classico, Corallo.

Designerlamper sikrer en hyggelig følelse af at leve

Væglampe Firenze formidler den florantinske renæssance

Firenze -samlingerne er på grænsen mellem ren kunst og kommerciel produktion. Innovative og klassiske på samme tid, de lader simpelthen intet tilbage at ønske. det Desiger lys er inspireret af naturlige former og genstande og ligner mere lysskulpturer. Enhver, der ønsker at tilføje et unikt kunstobjekt til deres opholdsrum og dermed gøre et positivt indtryk, kan stole på effekten af ​​det attraktive Corallo -væglampe.

Designerlamperne fra Firenze formidler tidløs elegance

Klassisk let smedejernsdesign

Virksomheden præsenterer en række belysningskollektioner i høj kvalitet samt møbelsamlinger lavet af smedejern og har opbygget en stor popularitet på det internationale område gennem sine eksklusive designs gennem årene. det Designer lamper fra Firenze er et symbol på harmoni og stil. Den talentfulde designer har også realiseret flere projekter for hoteldesign.

Moderne lysdesign fra Italien

Lamper naturinspireret designskal

Emporio San Firenze tilbød et unikt koncept til design. Hans stil er meget forskellig fra de andre italienske designere. Dens høje kvalitet og elegant Designer lamper imponere med deres elegante former og brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Emporio forbliver tro mod sin første kærlighed – smedejern, men alligevel eksperimenterer han med krystal, glas, bronze, zink, messing og forsøger fortsat at udforske designets grænser.

Lampedesign – håndlavet af smedejern eller messing

Moderne lampedesign Italien Firenze

Jernsmedning er et traditionelt håndværk, der formidler den fiorentinske renæssance. Siden det blev grundlagt i 1939, har virksomheden specialiseret sig i dette håndværk. Det eksklusive Designer lamper er velegnede til ethvert privat eller offentligt rum – restauranter, hoteller, foyer osv..

Gulvlampe italiensk design Firenze

Gulvlampe Firenze designideer gangdesign

Lampedesign Firenze Italien

Moderne lampedesign-gulvlampedesign

Corallo samling

Smedejernsbelysning gulvlampe Corallo Design

Corallo designer væglampe

Corallo serie-designer lampe-moderne interiør

Væglampe San Firenze Design-Corallo Italien

Væglampe design Firenze shell inspiration

Væglampe Corallo collection San Firenze

Design bordlamper Corallo kollektion

Lysestage Designideer Corallo

Previous Post
At give småkager til jul – 20 lækre opskrifter
Next Post
Dirndl frisurer – 34 trendy og usædvanlige Oktoberfest frisurer