15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kreative møbler og kunstneriske dekorationsideer fra Soher

Luksus sofa sæt stue

Kreative møbler og kunstneriske dekorationsideer er kernen i Soher’s design. Den særegne atmosfære, som deres interiør skaber, er charmerende og indbydende. Den fascinerende møblers høje kvalitet har bidraget til møbelvirksomhedens stigende popularitet.

Kunstneriske dekorationsideer og møbler fra Soher’s historie og mission

soher-classic-bedroom-furniture

Soher er en møbelproducent med mange års erfaring, der har tjent en plads blandt de bedste møbelvirksomheder. Designerne leder altid efter ny inspiration til at skabe raffinerede og elegante møbler og kunstneriske dekorationsideer præsentere for deres kunder. På denne måde skabes interessante originale interiører, hvor selve møblerne bliver en dekoration. Siden virksomheden blev grundlagt, har Soher også designet interiørmøbler til private kunder. Møbelproducentens historie er skrevet af de kunstnere, der aktivt hjalp med designet. Dette er også årsagen til den stigende popularitet af Soher -designs i nyere tid. Man behøver kun at se på et par indretninger for at blive fascineret af virksomhedens produkter.

Kunstfærdige dekorationsideer – møblerne som dekoration i rummet

spisestue luksus design

Disse attraktive møbeldesign ideer og kunstneriske dekorationsideer vil helt sikkert også inspirere dig. Virksomhedskataloget indeholder to områder inden for moderne indretning – klassisk og traditionel. Det afhænger af kundens præferencer, hvilken stil de vil gå efter.

Moderne ideer til møbeldesign fra Soher kombinerer retro og minimalisme

bord-sølv-detaljer-stole-cirkulære motiver

Sohers moderne møbelideer er dedikeret til nye teknologier og innovationer. Selv det minimalistiske og højteknologiske interiør er retro og originalt kunstneriske dekorationsideer kombineret. Træstole, lænestole, borde og senge er dækket af plys eller silke. Farveskemaet er hovedsageligt fuld af kontraster – lys -mørkt, materialer som ibenholt, guld og sølv detaljer og masser af glas bruges.

Klassiske kreative ideer fra Soher

pegassius-soher-sofabord-bronze-håndlavet

Sohers designs efterlader et indtryk – hyggelige traditionelle sofasæt og spiseborde ser mere raffinerede og elegante ud i kombination med gulvlamper, lysekroner og luksustæpper. det kunstneriske dekorationsideer består af elementer, der er typiske for den victorianske stil – stue eller klassisk spisestue. Hotel- og restaurantejerne kan tjekke interessante ure, lamper og skulpturer. Virksomhedens motto er, at intet hjørne af et ædelrum skal stå tomt uden passende dekoration. Når du kommer ind i verden af ​​smuk dekoration af Soher beundret, vil du helt sikkert føle dig som en kongelig person omgivet af raffinerede skulpturer og møbler.

Abigail

Gulvlampe med interessante dekorative motiver til læsehjørnet

Gulvlampe-violin-form-læsning hjørne

Elegant vase lavet af alabast med guldpyntænder til stuen

dekoration-stue-hvid-alabaster-gyldne-ornamenter

Klassisk soveværelsesdesign fra Soher

soher-classic-bedroom-forgyldt-seng-stel

Læderstole i spisestuen

læder-spisestue-stole-soher

Previous Post
At give småkager til jul – 20 lækre opskrifter
Next Post
Dirndl frisurer – 34 trendy og usædvanlige Oktoberfest frisurer