15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je UCC 2?

Smlouvy o článku 2 NDER UCC podle článku 2 UCC musí splňovat určité požadavky, které mají být považovány za platné. Tyto požadavky zahrnují:

1. Nabídka a přijetí: Musí existovat jasná a určitá nabídka od jedné strany a přijetí od druhé strany.

2. Posouzení: Obě strany si musí vyměnit něco hodnotného, ​​aby byla smlouva vynutitelná. To mohou být peníze, zboží nebo služby.

3. Kapacita: Obě strany musí mít zákonnou schopnost uzavřít smlouvu. To znamená, že musí být v zákonném věku a duševně kompetentní.

4. Vzájemná dohoda: Obě strany musí souhlasit s podmínkami smlouvy.

5. Právní účel: Smlouva nesmí zahrnovat nezákonné činnosti nebo jít proti veřejné politice.

6. Statut podvodů: Některé smlouvy, jako jsou ty, které se týkají prodeje zboží nad určitou hodnotou, musí být písemně, aby byly vymahatelné.

7. Výkon: Obě strany musí mít v úmyslu plnit své povinnosti podle smlouvy.

8. Ukončení: Smlouva musí mít mechanismus pro ukončení nebo vypršení platnosti.

9. Nápravné opatření: Smlouva by měla nastínit, co se stane v případě porušení nebo nesplnění.

10. Posouzení času: Smlouva může zahrnovat časovou osu pro výkon nebo dodání zboží.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je statut podvodů podle UCC článku 2 Statut podvodů podle článku 2 UCC vyžaduje, aby některé typy smluv byly písemně vymahatelné. Patří mezi ně smlouvy na prodej zboží za cenu 500 USD nebo více. Psaní musí zahrnovat základní podmínky smlouvy, jako jsou zúčastněné strany, popis zboží a cena, která má být zaplacena. I když smlouva nesplňuje požadavky statutu podvodů, může být stále vynutitelné, pokud existuje dostatečný důkaz o dohodě nebo výkonu části.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Jaké nápravná opatření jsou k dispozici pro porušení smlouvy podle článku 2, pokud strana poruší smlouvu podle článku 2 UCC, bezvarující strana má několik nápravných prostředků k dispozici:

1. Škody: Neobsavná strana může hledat peněžní náhradu škody, aby kompenzovala jakékoli ztráty způsobené porušením.

2. Konkrétní výkon: V některých případech může soud nařídit porušení strany, aby splnila své povinnosti podle smlouvy.

3. Replevin: Tento lék umožňuje, aby strana bez znepokojení získala obnovení zboží, které bylo předmětem smlouvy.

4. Právo na zastavení doručení: Pokud prodejce zjistí, že kupující je insolventní nebo neschopný zaplatit, může zastavit dodávku zboží.

5. Právo na vyléčení: Pokud prodejce dodává nekonformující zboží, může mít právo vyléčit vadu tím, že poskytuje přizpůsobení zboží.

6. Právo na pokrytí: Nezbežící strana může mít právo nakupovat náhradní zboží a získat zpět rozdíl v ceně od porušení strany.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může být za určitých okolností vynutitelná orální smlouva podle článku 2 UCC, podle článku 2 UCC může být vymahatelná smlouva o ústním. Ve srovnání s písemnými smlouvami však může být obtížnější prokázat vymahatelnost ústních smluv. Klíčovým prvkem je, zda existuje dostatečný důkaz pro stanovení existence a podmínek smlouvy. Pokud strany mohou poskytnout dostatek důkazů, jako je svědectví o svědectví nebo písemná komunikace, prokazují existenci platné nabídky, přijetí a zvážení, může být ústní smlouva vynutitelná. Je důležité si uvědomit, že statut podvodů se v některých případech stále vztahuje, jako jsou smlouvy na zboží za cenu 500 USD nebo více, které musí být písemně, aby byly vymahatelné.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou klíčové rozdíly mezi UCC článek 2 a smlouvami o obecném právu UCC článek 2, který upravuje prodej zboží, se liší od smluv o obecném právu několika způsoby:

1. Statut podvodů: UCC Článek 2 obsahuje specifické požadavky na to, aby některé smlouvy byly písemné, aby byly vymahatelné, zatímco smlouvy o obyčejovém právu obecně nemají tyto přísné požadavky.

2. Implikované záruky: UCC Článek 2 ukládá předpokládané záruky obchodovatelnosti a kondice pro konkrétní účel o prodeji zboží, které nejsou automaticky zahrnuty do smluv o obyčejovém právu.

3. Nápravné prostředky: UCC Článek 2 poskytuje konkrétní nápravná opatření pro porušení smluv, jako je právo na léčbu nebo právo na pokrytí, které nemusí být k dispozici na základě smluv o obyčejovém právu.

4. Různé standardy pro tvorbu: UCC Článek 2 umožňuje větší flexibilitu při vytváření smluv, jako je přijetí zboží jako přijetí, aniž by vyžadoval výslovnou dohodu nebo protiplnění, která obvykle není povolena na základě smluv o obyčejovém právu.

5. Kontinuita napříč státními liniemi: UCC Článek 2 poskytuje rovnoměrnou sadu pravidel, která se platí ve všech U.S. státy, zajištění konzistence a předvídatelnosti v komerčních transakcích. Naproti tomu smlouvy o obyčejovém právu se mohou lišit od státu ke státu.

Toto je jen několik klíčových rozdílů mezi smlouvami o článku 2 a obecným právem. Je důležité konzultovat konkrétní zákony a předpisy platné ve vaší jurisdikci, abyste mohli porozumět rozdílům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je pravidlo parolského důkazu podle článku 2 Parolské důkazy podle článku 2 UCC je pravidlem smluvního práva, které omezuje zavedení vnějších důkazů, které vysvětlují, doplní nebo odporují podmínky a písemná smlouva. Pravidlo stanoví, že pokud strany snížily svou souhlas na písemnou smlouvu, která má být úplným a konečným vyjádřením jejich dohody Smlouva nemusí být přijata u soudu. Pravidlo v podstatě brání strany v zavádění důkazů, které by změnily podmínky písemné smlouvy, pokud by byla smlouva považována za úplnou a jednoznačnou tvář. Existují však výjimky z pravidla pro důkaz parolu, jako jsou důkazy o vysvětlení nejednoznačnosti nebo pro projevení podvodu, nátlaku, omylu nebo nezákonnosti. Pravidlo Parol Evidence se vztahuje na smlouvy upravené v článku 2 UCC, jakož i smlouvy o obecném právu, ačkoli UCC může poskytnout další pokyny a výjimky specifické pro prodej zboží.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze upravit nebo vzdát se podle UCC článku 2 Ano, smlouva upravená článkem 2 může být upravena nebo upuštěna. Úpravy smlouvy mohou být provedeny prostřednictvím vzájemné dohody a zvážení. Obě strany musí souhlasit se změnami ve smlouvě a musí existovat určitá forma výměny, jako je platba nebo dodatečné zboží. Na druhé straně se promilá výlety. Strana se může vzdát zvláštního ustanovení smlouvy a účinně se vzdává svého práva na toto ustanovení. Je však důležité mít na paměti, že jakékoli úpravy nebo výjimky by měly být písemně zdokumentovány, aby se v budoucnu zabránilo jakýmkoli sporům nebo zmatkům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být smlouva ukončena brzy podle článku 2 UCC ANO, smlouva upravená článkem 2 může být za určitých okolností ukončena brzy. Strany mohou zahrnovat ustanovení ukončení do samotné smlouvy, což specifikuje podmínky, za kterých může některá ze stran ukončit smlouvu. UCC navíc stanoví ukončení v určitých situacích, například pokud strana nedokáže plnit své povinnosti na základě smlouvy, nebo pokud dojde k významnému porušení smlouvy. Je však důležité si uvědomit, že ukončení smlouvy brzy bez řádného odůvodnění nebo dodržování předepsaných postupů může vést k právním důsledkům, jako je potenciální nárok na porušení smlouvy. Je vhodné konzultovat s právním profesionálem, aby pochopila specifické požadavky a důsledky ukončení smlouvy podle článku 2 UCC.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být přiřazena smlouva nebo delegována podle UCC Článek 2 Ano, smlouvy řízené článkem 2 UCC mohou být obecně přiřazeny nebo delegovány jiné straně. Postoupení nastává, když jedna strana převede svá práva na základě smlouvy na jinou stranu, zatímco delegace nastává, když jedna strana převede své povinnosti nebo povinnosti na základě smlouvy na jinou stranu. Je však důležité přezkoumat konkrétní podmínky smlouvy, jakož i jakékoli platné zákony nebo předpisy, aby porozuměli jakýmkoli omezením nebo požadavkům na přiřazení nebo delegaci. Některé smlouvy mohou obsahovat ustanovení o přiřazení nebo anti-delegaci, která zakazují nebo omezují převod práv nebo závazků. Navíc mohou některé smlouvy vyžadovat souhlas všech zúčastněných stran před tím, než se může uskutečnit přiřazení nebo delegaci. Je vhodné konzultovat s právním profesionálem, aby pochopila konkrétní důsledky a požadavky na přiřazení nebo delegování smlouvy podle článku 2 UCC.

Co je UCC 2?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co se vztahuje UCC 2

Článek 2 se vztahuje na transakce „zboží“

Jinými slovy, vztahuje se na transakce zahrnující většinu věcí, které jsou pohyblivé. To zahrnuje prodej elektroniky, vybavení s rozsáhlými kousky- RIG, čerpadla a kompresory, letadla, motory, potravinářské výrobky, plodiny a uhlovodíky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké typy smluv spadají do článku 2 UCC

Článek 2 se vztahuje na smlouvy o prodeji zboží. [2] Zboží jsou věci, které lze identifikovat při uzavření smlouvy a lze jej přesunout. [3] Pera, lodě, počítače, auta a zvířata jsou „zboží.„Naproti tomu nemovitosti, služby a nehmotné plochy (jako je duševní vlastnictví) nejsou„ zboží.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co reguluje článek 2 UCC

Jednotný obchodní zákoník Článek 2 upravuje prodej zboží. Byla součástí původního jednotného obchodního zákoníku schváleného v roce 1951. Článek 2 představoval revizi a modernizaci jednotného zákona o prodeji, který původně schválil Národní konferenci komisařů o jednotných státních zákonech v roce 1906.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je hlavní účel UCC

Vytvořeno Národní konferencí komisařů pro jednotné státní zákony (NCCUSL) a American Law Institute (ALI), primárním účelem UCC je učinit obchodní činnosti konzistentní a proto efektivní, napříč všemi u.S. státy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na které případy se vztahují UCC

Jednotný obchodní kód (UCC) obsahuje pravidla platící se na mnoho typů komerčních smluv, včetně pravidel souvisejících s: prodejem zboží.pronájem zboží.Použití obchodovatelných nástrojů.Bankovní transakce.akreditiv.Dokumenty o názvu pro zboží.investiční cenné papíry a.Zabezpečené transakce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody podání UCC

Podání prohlášení UCC-1 umožňuje věřitelům zajistit nebo „zajistit“ jejich půjčku využitím aktiv osobních nemovitostí svých zákazníků. V případě selhání zákazníka na jejich půjčku nebo podání žádosti o bankrot, UCC-1 povýší status věřitele na zabezpečeného věřitele a zajistí, že bude zaplacen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejméně dva typy smluv, na které se nevztahuje článek 2

Existuje mnoho smluv souvisejících s podniky, které UCC nepokrývá, včetně smluv o nemovitostech, služebních smluv a pracovních smluv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá platnou smlouvu v rámci UCC

Obecně lze říci, že UCC vyžaduje, aby jakákoli smlouva o prodeji zboží s cenou 500 USD nebo více musela: být písemně a. být podepsán osobou, proti které je smlouva vymáhána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké státy přijaly UCC článek 2

Každý u.S. Stát a District of Columbia přijali alespoň část UCC (ačkoli nebyl přijat jako federální zákon). Každá jurisdikce však může provést vlastní úpravy (Louisiana nikdy nepřijala článek 2) a může organizovat svou verzi UCC odlišně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co chrání UCC

Jednotný obchodní zákoník („UCC“) je soubor zákonů, které poskytují právní pravidla a předpisy upravující komerční nebo obchodní jednání a transakce. UCC reguluje převod nebo prodej osobního majetku. UCC se nezabývá transakcemi nebo financováním nemovitosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakých situacích se ucc používá

UCC je soubor pravidel, která se vztahuje na komerční transakce, prodeje a finanční smlouvy. Národní konference komisařů o jednotných státních zákonech a americkém právním ústavu vytvořila UCC, protože různé státní zákony ztěžovaly podnikání napříč státními liniemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaký typ smluv se vztahuje statut podvodů UCC

Co je zákonem o podvodech Statut podvodů je právní doktrína vyžadující, aby některé typy smluv byly v písemné podobě. Mezi nejběžnější smlouvy, na které se vztahuje statut podvodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je podání UCC dobré nebo špatné

Obecně platí, že podání UCC není pro vaše podnikání špatné – jednoduše slouží jako oficiální oznámení ostatním věřitelům, že váš věřitel má bezpečnostní zájem o jedno nebo všechny vaše aktiva. Podání UCC však může ovlivnit váš obchodní kredit, riskovat aktiva vaší společnosti a/nebo bránit vaší schopnosti získat budoucí financování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když má někdo podání UCC

Jednotné podání obchodního kódu (UCC) umožňují věřitelům informovat ostatní věřitele o aktivech dlužníka používaného jako kolaterál pro zabezpečenou transakci. Zástavní práva UCC podaná u úřadů ministra zahraničí jako veřejné oznámení "věřitel" zájmu věřitele o majetek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá smlouvu vymahatelnou v rámci UCC

Základními prvky potřebné k tomu, aby dohoda byla právně vymahatelná smlouva, jsou: vzájemný souhlas, vyjádřený platnou nabídkou a přijetím; adekvátní úvaha; kapacita; a zákonnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi smlouvami o UCC a obecném právu

Obecné právo upravuje smluvní transakce s nemovitostmi, službami, pojištěním, nehmotným majetkem a zaměstnáním. UCC řídí smluvní transakce se zbožím a hmatatelnými předměty (jako je nákup automobilu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké tři typy smluv spadají pod UCC

UCC je soubor pravidel, která se vztahuje na komerční transakce, prodeje a finanční smlouvy. Národní konference komisařů o jednotných státních zákonech a americkém právním ústavu vytvořila UCC, protože různé státní zákony ztěžovaly podnikání napříč státními liniemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaké typy smluv se vztahuje UCC

Jednotný obchodní kód (UCC) obsahuje pravidla platící se na mnoho typů komerčních smluv, včetně pravidel souvisejících s: prodejem zboží.pronájem zboží.Použití obchodovatelných nástrojů.Bankovní transakce.akreditiv.Dokumenty o názvu pro zboží.investiční cenné papíry a.Zabezpečené transakce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se liší UCC článek 2 od obecného práva

Pojďme porovnat vytvoření smlouvy o společném právu s formací smlouvy UCC. Připomeňme, že obecné právo upravuje smlouvy o službách a smlouvách, které se neřídí UCC. Článek 2 UCC upravuje prodej zboží, které je definováno podle § 2-105 a zahrnuje věci, které jsou pohyblivé, ale ne peníze nebo cenné papíry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi UCC a obecným právem

Obecné právo upravuje smluvní transakce s nemovitostmi, službami, pojištěním, nehmotným majetkem a zaměstnáním. UCC řídí smluvní transakce se zbožím a hmatatelnými předměty (jako je nákup automobilu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo těží z UCC

UCC usnadňuje podnikání ve Spojených státech a tím předává spotřebitele úspory nákladů. UCC navíc slouží jako model jednotných státních zákonů v jiných oblastech zákona. Po úspěchu UCC byly provedeny jednotné zákony v rozvodu, vazbě a prozkoumání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejdůležitější pravidlo UCC

Článek 9, který upravuje zabezpečené transakce, je jednou z nejdůležitějších částí UCC. Pravidla v článku 9 se týkají transakcí, kde se jedná o dluh a věřitel má zájem o majetek dlužníka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je základní pravidlo statutu podvodů UCC

UCC obsahuje statut podvodů, což je státní zákon, který obecně vyžaduje, aby určité smlouvy byly písemně a podepsané stranami, aby byly vymahatelné. UCC vyžaduje, aby smlouvy v těchto omezených situacích byly písemně: smlouvy o prodeji zboží v hodnotě 500 nebo více USD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou šest smluv, které spadají do statutu podvodů

Jaké jsou šest smluv, které spadají do statutu podvodů, šest kategorií smluv, které musí být písemně. Jistota je osoba, která souhlasí s tím, že zaplatí dluh jiného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by někdo podal podání UCC

Věřitel podá UCC-1, aby zainteresoval oznámení zúčastněným stranám, že má bezpečnostní zájem o osobní majetek dlužníka. Tento osobní majetek se používá jako kolaterál v určitém typu zabezpečené transakce, obvykle půjčka nebo pronájem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es audio bidireccional en CCTV??
Next Post
Co je anonymní VPN?