15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč nemohu vypnout svůj firewall McAfee?

chat_message_1_my “icon_show =” 0 “background_color =”#e0f3ff “padding_right =” 30 “padding_left =” 30 “Border_Radius =” 30 “] [WPRemark_icon Icon =” Quote-Left-2-Solid “width =” 32 “výška =” ” 32 “] Jak deaktivovat firewall McAfee na Mac Open McAfee ze složky vaší aplikace.Poklepáním na ikonu McAfee.Vyberte firewall.Kliknutím na zámek vlevo proveďte změny.Zadejte heslo správce a klikněte na odemknutí.Klikněte na Vypnout firewall.Klikněte na neaktivní.Klikněte na Do hotovo.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak mohu zakázat firewall McAfee dočasně klikněte pravým tlačítkem pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v systému System.Vybrat "Otevřete McAfee SecurityCenter."Close McAfee SecurityCenter.Klikněte "Start," "Všechny programy" a "McAfee."Vybrat "McAfee SecurityCenter."Close McAfee SecurityCenter.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak mohu zakázat firewall McAfee dočasně klikněte pravým tlačítkem pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v systému System.Vybrat "Otevřete McAfee SecurityCenter."Close McAfee SecurityCenter.Klikněte "Start," "Všechny programy" a "McAfee."Vybrat "McAfee SecurityCenter."Close McAfee SecurityCenter.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Jak mohu zakázat firewall McAfee na Android Otevřete aplikaci McAfee Mobile Security App.Klepněte na Navigační zásuvku.Vyberte Nastavení.V rámci soukromí klepněte na Firewall.Posuňte přepínač firewall na vypnutí.[/WPRemark]

Shrnutí článku:

McAfee Firewall – deaktivace a přechod na firewall Windows

Existují různé způsoby, jak deaktivovat firewall McAfee a přepnout na Windows Firewall. Zde jsou klíčové body:

1. Jak deaktivuji firewall McAfee?

Chcete -li zakázat firewall McAfee, můžete přejít na nastavení brány firewall na domovské stránce. Klikněte na Firewall, poté nastavení a nakonec vypněte. V okně potvrzení se můžete rozhodnout, kdy restartovat osobní firewall.

2. Jak přepnu z firewallu McAfee na firewall Windows?

Chcete -li přejít z firewallu McAfee na Windows Firewall, můžete otevřít McAfee SecurityCenter a přejděte na zásuvku na ochranu proti webu a e -mailu. Odtud vyberte firewall a poté otevřete zásuvku Ports and System Services. Nakonec vyberte zaškrtávací políčko vedle portů Sdílení souborů Windows (NetBIOS) 137-139 a zavřete McAfee SecurityCenter.

3. Jak deaktivovat firewall McAfee pomocí příkazového řádku?

Pokud chcete deaktivovat firewall McAfee pomocí příkazového řádku, musíte se přihlásit do systému jako uživatel s právy správce. Poté změňte adresář na adresář firewall bin:/opt/mcafee/ens/fw/bin/. Poté spusťte příkaz “./mfefwcli–log-dovolené-traffic Disable “Chcete-li zakázat protokolování veškerého povoleného provozu.

4. Jak donutím McAfeeho zastavit?

Chcete -li donutit McAfee, aby zastavil, můžete kliknout na tlačítko „Start“ Windows a přejděte dolů a najít „McAfee Framework.”Klepněte na to a klikněte na to a klikněte na” Stop.”

5. Jak vypnout firewall?

Chcete -li vypnout bránu firewall, můžete vybrat nastavení Start a Otevřít. Poté vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť. Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení. Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

6. Jak deaktivuji antivirový firewall?

U většiny firewallů a antivirových programů můžete kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu na hlavním panelu Windows vedle hodin a vybrat „Vypnutí“ nebo „Zakázat deaktivaci“.”

7. Potřebuji firewall Windows a McAfee Firewall?

Ne, pro plné pokrytí a ochranu se doporučuje používat bránu brány Windows Defender spolu s pokročilým bránou firewall v novém životě a celkové ochrany. Když tedy zapnete Advanced Firewall McAfee, nezapomeňte také zapnout bránu brány Windows Defender.

8. Jak odinstaluji firewall McAfee ve Windows 10?

Chcete -li odinstalovat firewall McAfee ve Windows 10, můžete přejít na ovládací panel z nabídky Start. Z kategorie programů vyberte programy a funkce. Vyberte antivirový program, který chcete odstranit, a poté vyberte odinstalaci/změnu.

9. Jak zakázat firewall McAfee na Mac?

Pokud chcete deaktivovat firewall McAfee na Mac, musíte otevřít McAfee ze složky aplikací. Poklepejte na ikonu McAfee, vyberte firewall a kliknutím na zámek v levém dolní části proveďte změny. Zadejte heslo pro správce, klikněte na odemknutí, klikněte na vypnutí brány firewall, klikněte na neaktivní a nakonec klikněte na hotovo.

10. Jak dočasně deaktivuji firewall McAfee?

Chcete-li dočasně zakázat firewall McAfee, můžete kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v systému System a otevřít McAfee SecurityCenter. Poté můžete zavřít McAfee SecurityCenter nebo přejít do nabídky Start, vybrat všechny programy a poté McAfee. Odtud vyberte McAfee SecurityCenter a zavřete jej.

Otázky a odpovědi:

1. Jak deaktivuji firewall McAfee?

Chcete -li zakázat firewall McAfee, přejděte na nastavení brány firewall na domovské stránce, klikněte na Firewall, poté nastavení a nakonec vypněte. V potvrzovacím okně se rozhodněte, kdy restartovat osobní firewall.

2. Jak přepnu z firewallu McAfee na firewall Windows?

Chcete-li přepnout z firewallu McAfee na firewall Windows, otevřete McAfee SecurityCenter, přejděte do zásuvky na ochranu webu a e-mailu, vyberte firewall, otevřete zásuvku portů a systémových služeb, vyberte zaškrtnutí políčka vedle sdílení souborů Windows (NetBIOS) 137-139 Možnost , a zavřete McAfee SecurityCenter.

3. Jak mohu zakázat firewall McAfee pomocí příkazového řádku?

Chcete -li deaktivovat firewall McAfee pomocí příkazového řádku, přihlaste se do systému jako uživatel s právy správce, změňte adresář na adresář firewall bin:/opt/mcAfee/ens/fw/bin//spusťte příkaz “./mfefwcli–log-dovolené-trafraffic deaktivace.”

4. Jak donutím McAfeeho zastavit?

Chcete-li donutit McAfee, aby zastavil, klikněte na tlačítko Windows „Start“, přejděte dolů a najděte „McAfee Framework“ a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Poté klikněte na “Stop.”

5. Jak vypnu firewall?

Chcete -li vypnout firewall, vyberte Start, Otevřete nastavení, vyberte profil sítě (síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť), přepněte nastavení pod Microsoft Defender Firewall na ON. Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

6. Jak mohu deaktivovat antivirový firewall?

Chcete-li deaktivovat antivirový firewall, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu na hlavním panelu systému Windows vedle hodin a vyberte „Vypněte“ nebo „Zakázat deaktivaci.”

7. Potřebuji firewall Windows a McAfee Firewall?

Ne, pro plné pokrytí a ochranu se doporučuje používat bránu brány Windows Defender spolu s pokročilým bránou firewall v novém životě a celkové ochrany. Nezapomeňte zapnout obě brány firewall pro maximální zabezpečení.

8. Jak odinstaluji firewall McAfee ve Windows 10?

Chcete -li odinstalovat firewall McAfee v systému Windows 10, přejděte na ovládací panel z nabídky Start, vyberte programy a funkce z kategorie programů, vyberte antivirový program, který chcete odstranit, a poté vyberte Odinstalovat/změnit.

9. Jak mohu zakázat firewall McAfee na Mac?

Chcete-li deaktivovat firewall McAfee na Mac, otevřete McAfee ze složky vaší aplikace, poklepejte na ikonu McAfee, vyberte firewall, kliknutím na zámek vlevo proveďte změny, zadejte heslo pro správce, klikněte na odemknutí, klikněte na Vypnout firewall, klikněte na Vypnout firewall, klikněte na OFF, klikněte na OFL, klikněte na OFF, klikněte na Vypnout firewall. Neaktivní a nakonec klikněte na hotovo.

10. Jak dočasně deaktivuji firewall McAfee?

Chcete-li dočasně deaktivovat firewall McAfee, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v systému System, otevřete McAfee SecurityCenter a poté jej zavřete. Alternativně můžete přejít do nabídky Start, vybrat všechny programy, poté McAfee, vyberte McAfee SecurityCenter a nakonec jej zavřete.

Proč nemohu vypnout svůj firewall McAfee?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji firewall McAfee

Na domovské stránce klikněte na Firewall. Klikněte na Nastavení. Klikněte na Vypnutí. V okně Potvrzení se rozhodněte, kdy restartovat osobní bránu firewall kliknutím na šipku vedle toho, kdy chcete obnovit firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepnu z firewallu McAfee na firewall Windows

Re: Zakázat firewall McAfee a povolte Windows Firewalldouble klikněte na ikonu M na vašem hlavním panelu.Otevřete zásuvku na ochranu webu a e -mailu a vyberte firewall.Otevřete zásuvku portů a systémových služeb.Vyberte zaškrtávací políčko vedle portů sdílení souborů Windows (NetBIOS) 137-139.Close McAfee SecurityCenter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat firewall McAfee pomocí příkazového řádku

Zakázat firewall Povoleno a zablokované přihlášení do provozu do systému jako uživatel s právy správce.Změňte adresář na adresář bin firewall:/opt/mcAfee/ens/fw/bin/spusťte příkaz: Zakázat protokolování všeho povoleného provozu: ./mfefwcli–log-dovolené-trafraffic deaktivace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím McAfeeho zastavit

Vypněte McAfeeClick The Windows "Start" knoflík.Přejděte dolů a klikněte pravým tlačítkem "McAfee Framework." Klikněte "Stop."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout firewall

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji antivirový firewall

Většina firewallů a antivirových programů, které běží na vašem počítači "Vypnout" nebo "Deaktivovat".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji firewall Windows a McAfee Firewall

Ne. Pro plné pokrytí a ochranu musí být brána brána Windows Defender použita společně s pokročilým firewallem v New LiveSafe a Total Ochrana. Když tedy zapnete Advanced Firewall McAfee, nezapomeňte také zapnout bránu brány Windows Defender, jak je uvedeno výše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji McAfee Firewall Windows 10

Z nabídky Start vyberte ovládací panel. Z kategorie programů vyberte programy a funkce. Vyberte antivirový program, který chcete odstranit, a poté vyberte odinstalaci/změnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat firewall prostřednictvím příkazu

Chcete -li vypnout firewall Windows 10 pomocí příkazového řádku, postupujte podle kroků níže: Přejděte do nabídky vyhledávání, zadejte buď CMD nebo příkazový řádek a spusťte tento terminál Windows kliknutím na něj.Zadejte Netsh AdvFirewall Set domainProfile Stav na příkazovém řádku a stisknutím klávesy Enter deaktivujte firewall sítě domény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který příkaz se používá k deaktivaci brány firewall

Netsh AdvFirewall Set C

Pomocí sady NetSh AdvFirewall C můžete zakázat firewall Windows samostatně na každém místě nebo na všech profilech sítě. Netsh AdvFirewall Set CurrentProfile State Off – Tento příkaz zakáže firewall pro aktuální síťový profil, který je aktivní nebo připojený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale deaktivovat McAfee Antivirus v Windows 10

V ovládacím panelu: Poklepejte na programy a funkce nebo přidejte/odebírá programy.Vyberte McAfee WebAdvisor ze seznamu programů.Klikněte na odinstalaci/změnu nebo odstraňte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepnu z McAfee na obránce Windows

Nastavení antiviru Microsoft DefendereNable Microsoft Defender na zařízeních organizace.Zajistěte, aby obránce pro koncový bod byl náležitě nakonfigurován na základě bezpečnostních zásad organizace.Jakmile je povolen antivirus Microsoft Defender, přidejte do svého seznamu vyloučení McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Windows Firewall vypne

Na ovládacím panelu vyberte systém a zabezpečení a poté klikněte na Windows Defender Firewall. Z levého podokna vyberte Otočit Windows Defender Firewall zapnutý nebo vypnout. Poté pro každé nastavení sítě vyberte Vypněte bránu systému Windows Defender (nedoporučuje se).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení brány firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně deaktivovat firewall

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz použít pro deaktivaci brány firewall

Krok 1. Přejděte do nabídky vyhledávání, zadejte buď CMD nebo příkazový řád a spusťte tento terminál Windows kliknutím na něj. Krok 2. Zadejte Netsh AdvFirewall Set domainProfile Stav na příkazovém řádku a stisknutím klávesy Enter deaktivujte firewall sítě domény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout firewall McAfee a otočit firewall na Windows 10

Ahoj vítejte na Hauser Channel V dnešním videu vám ukážeme, jak deaktivovat firewall McAfee jít do pravého rohu vašeho hlavního panelu. A klikněte na ikonu šipky. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu McAfee a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutné mít firewall McAfee

Doporučujeme ochranu firewall před celkovou ochranou McAfee®. Tento program vám umožňuje chránit vaše zařízení a blokovat hackery v přístupu do vašeho systému domácí sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji antivirový firewall ve Windows 10

Vypněte ochranu antivirového antiviru Defender v systému Security Security START A TYP "Zabezpečení Windows" hledat tuto aplikaci.Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci pro zabezpečení Windows, přejděte na virus & ochrana hrozeb a pod virem & Nastavení ochrany hrozeb Vyberte Nastavení Správa nastavení.Přepněte ochranu v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale deaktivovat McAfee Antivirus v Windows 10

V ovládacím panelu: Poklepejte na programy a funkce nebo přidejte/odebírá programy.Vyberte McAfee WebAdvisor ze seznamu programů.Klikněte na odinstalaci/změnu nebo odstraňte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale deaktivuji firewall Windows

Chcete -li deaktivovat firewall Windows 10, otevřete zabezpečení Windows > Firewall & Ochrana v síti, vyberte profil sítě („soukromá síť“ nebo „veřejná síť“) a vypněte přepínač „Microsoft Defender Firewall“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji svůj antivirový firewall

Deaktivace Windows Defender Antivirus a Firewall ProtectionRight-Click Icon Defender Icon v systému System.Vyberte virus & ochrana hrozeb.Posuňte knoflík doleva a vypněte.Vyberte firewall & ochrana sítě.Vyberte síť domény.Posuňte knoflík doleva a vypněte.Vyberte soukromou síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím nebo deaktivuji firewall

Povolení systému Windows Firewallopen Ovládací panel v systému Windows.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Firewall.Pokud je vaše brána firewall deaktivována, uvidíte označený firewall Windows „.„Chcete -li to zapnout, v levém navigačním podokně můžete kliknout na zapínání nebo vypnutí firewallu Windows Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout firewall

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale vypnout virus a ochranu proti ohrožení Windows 10

Zde je návod, jak to udělat: stiskněte Win + S a zadejte Windows Security.Klikněte na možnost viru a ochrany hrozeb na domovské stránce.Najděte sekci Nastavení viru a ochrany hrozeb a klikněte na možnost Spravovat nastavení.Přejděte dolů a klikněte na přepínač ochrany manipulace a deaktivujte jej.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi paquete USPS está en tránsito durante tanto tiempo??
Next Post
Existuje poplatek za blokování volání AT&T?