15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En udendørs chaiselong designet i 1940 blev endelig fremstillet

udendørs chaiselong cassina designer Charlotte Perriand

Oprindeligt designet i 1940, Tokyo udendørs chaiselong endelig lavet. Betagende i sin naturlige enkelhed er det overraskende, at denne designer lounge aldrig blev bygget før. Men som med en afdød musiker, hvis indspillede lydspor først vil blive frigivet senere, ser vi, at dette ofte også sker i andre brancher.

Udendørs chaiselong lavet af træ

udendørs chaiselong cassina designer charlotte perriand

I dette tilfælde var det Tokyo Udendørs chaiselong Designet af den legendariske franske designer Charlotte Perriand. Charlotte Perriand skabte designet, mens hun boede og arbejdede i Japan. Det var en nyfortolkning af LC4 lounger fra bambus Cassina. En poetisk syntese mellem rationalisme og menneskelig natur. Cassina tilbyder nu designet i forskellige træsorter: bambus, teak og bøg.

Udendørs chaiselong designet i 1940

design lounge charlotte perriand cassina herrsteller

Tokyo har en naturlig form, kurvet og indbydende. Chaiselongen består af 12 buede trælameller. Designet fås i fem farver med en vandafvisende polyurethanpolstring og en smudsafvisende polyester trådcoating. Denne udendørs liggestol er ideel til udendørs. Dens skulpturelle tilstedeværelse ville pænt supplere ethvert hjem eller have.

naturligt design og smuk form

udendørs chaiselong cassina træ bøgeteak

Alle elementer blev kombineret i perfekt harmoni af Cassina og kan beundres på hver veranda, terrasse eller i gadecaféer og pavilloner. Den autentiske klassikers tidløse vitalitet kommer perfekt til udtryk. Disse er ikke museumsstykker, stive i deres koncept, men menneskelige kunstværker, der konstant kan fortolkes igen. De udviser en afbalanceret synergi mellem kultur og natur.

Bambus, teak og bøg

    udendørs chaiselong cassina træ bambus bøgeteak

Komfort for kroppen

udendørs chaiselong cassina design charlotte periand

konstruktionen består af tolv trælamellerudendørs chaiselong cassina træ bambus stel

buet form og lys trærammeudendørs chaiselong tokyo cassina træ lameller kurvede

Previous Post
Lilla og blå læbestift – et sommerhit
Next Post
Opfriskning af havemøbler i teak – nyttige tips til rengøring og pleje