15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete připojit hnízdo Hubu k televizi?

Náš hnízdní rozbočovač Max a ovládejte vaše inteligentní domácí zařízení s asistentem Google. S Chromecast můžete streamovat svůj oblíbený obsah z aplikací jako Netflix, YouTube a Spotify přímo do vaší televize. Nest Hub Max má také vestavěnou funkčnost Chromecast, což vám umožňuje obsadit videa, fotografie a hudbu do vaší televize pomocí aplikace Google Home App.

Zde je 15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Může se Google Nest Hub připojit k televizi?
– Ano, můžete použít Google Assistant k ovládání hudby a videa ve svých propojených televizorů a Google Nest nebo Home Reproduktory nebo displeje.

2. Jak mohu zrcadlit rozbočovač Google Nest do mé televize?
– Chcete -li obsadit obrazovku na Max Hub Google Nest Max, musíte mít na zařízení aplikaci Google Home, ke které je váš rozbočovač připojen.

3. Jak připojím Google Hub k mé televizi Samsung?
– Po nastavení SmartThings a přihlášení do svého účtu Samsung v televizi můžete nastavit Google Home stažením aplikace Google Home a vyberete tlačítko + v levém horním rohu nahoře. Poté vyberte „Nastavit zařízení“ a vyhledejte SmartThings.

4. Jak připojím Google Nest k mé televizi bez chromecast?
– K připojení Roku nebo Roku TV s Google Home a streamovat obsah s televizí můžete použít univerzální dálkový ovladač Wifi s podporou třetích stran nebo aplikaci Rychlé vzdálené Android pro připojení ROKU nebo ROKU TV s Google Home a Streamujte obsah s.

5. Je Google Nest Hub kompatibilní s Samsungem?
– Ano, zařízení Google Nest jsou kompatibilní s chytrými televizory Samsung a dalšími připojenými zařízeními prostřednictvím mobilní aplikace SmartThings.

6. Mohu sledovat TV na YouTube na Hubu Google Nest?
– Ano, můžete sledovat televizi YouTube na svém displeji Nest, ale k tomu potřebujete účet na YouTube nebo zkušební účet.

7. Jak mohu streamovat hnízdo do své televize?
– Můžete použít dálkový ovladač Google TV Voice nebo se zeptat reproduktoru hnízda nebo inteligentního displeje, abyste ukázali svůj hnízdo fotoaparátu na televizi slovy: „Ukažte mi v televizi kameru předních dveří.”

8. Má hnízdo hub chromecast?
– Ano, hnízdní Hub Max má vestavěnou funkčnost Chromecast, což vám umožní obsadit videa, fotografie a hudbu do televize pomocí aplikace Google Home App.

9. Jak mohu ovládat televizi pomocí Hub Google Nest?
– Propojením vašich televizorů a Google Nest nebo Home Reproduktory nebo displeje můžete použít asistenta Google k ovládání hudby a videa na televizi.

10. Mohu použít Google Nest Hub jako dálkové ovládání pro můj televizor?
– Ano, můžete použít Hub Google Nest jako dálkové ovládání pro svůj televizor propojením vašich televizorů a Google Nest nebo Home Reproduktory nebo displeje a pomocí asistenta Google.

11. Jaké další streamovací služby mohu použít s Hub Google Nest?
– Kromě TV YouTube můžete streamovat obsah z aplikací jako Netflix, YouTube a Spotify do vaší televize pomocí Chromecast a aplikace Google Home App.

12. Mohu sledovat živou televizi na Hub Google Nest?
– Samotný Hub Google Nest nepodporuje živou televizi, ale můžete sledovat živou televizi prostřednictvím streamovacích služeb, jako je YouTube TV.

13. Mohu ovládat objem mé televize pomocí Hub Google Nest?
– Ano, můžete použít Google Assistant v Hub Google Nest Celling k ovládání svazku propojeného televize.

14. Jak nastavím Chromecast s Hub Google Nest?
– Chcete-li nastavit Chromecast s Hub Google Nest, musíte připojit obě zařízení se stejnou síť Wi-Fi a pomocí aplikace Google Home propojit a nakonfigurovat je a nakonfigurovat je.

15. Mohu použít Hub Google Nest jako inteligentní dálkový ovladač pro ostatní zařízení?
– Ano, můžete použít Hub Google Nest jako inteligentní dálkový ovladač pro jiná kompatibilní zařízení jejich propojením s Google Home a pomocí asistenta Google Assistant.

Dejte mi vědět, jestli existuje ještě něco, co byste chtěli vědět!

Můžete připojit hnízdní rozbočovač k televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se Google Nest Hub připojit k televizi

Když propojujete televizory a Google Nest nebo Home Reproduktory nebo displeje, můžete použít Google Assistant k ovládání hudby a videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrcadlit rozbočovač Google Nest do mé televize

Tady mám Max Google Nest Hub Max a dnes vám ukážu, jak obsadit obrazovku do tohoto zařízení. Nejprve tedy budete muset uh Google Home App na zařízení, ke kterému je váš rozbočovač připojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Google Hub k mé televizi Samsung

Nyní, když byl SmartThings nastaven a vy jste se přihlásili do svého účtu Samsung ve vašem televizi, začněte zakládat Google Home.Stáhněte si aplikaci Google Home v obchodě Play nebo App Store.Vlevo nahoře vyberte tlačítko +.Vyberte nastavení zařízení.Klepněte na práce s Google.Hledejte chytré natočení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Google Nest k mé televizi bez chromecast

Ano můžeš. Chcete-li použít Connect Google Home k televizi bez Chromecast, budete muset ve většině případů použít univerzální dálkový ovladač s podporou třetích stran. Další možností by bylo použít aplikaci Android Quick Remote k připojení Roku nebo Roku TV.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest Hub kompatibilní s Samsungem

Zařízení Google Nest se objeví s jakýmikoli jinými inteligentními domácími produkty v mobilní aplikaci SmartThings nebo na obrazovce připojeného zařízení, včetně chytrých televizorů Samsung a chladničky. Platformy byly také zefektivněny z jiného směru, s jednoduchými odkazy na asistenta Google z několika aplikací Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat TV na YouTube na Hubu Google Nest

Nastavte televizi YouTube na displeji hnízda

Chcete -li sledovat televizi YouTube na vašem displeji, budete potřebovat televizní účet YouTube nebo zkušební účet. Poznámka: Nepotřebujete účet YouTube pro sledování standardního prémie YouTube nebo YouTube na vašem displeji Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat hnízdo do své televize

Jen se ujistěte, že váš Chromecast je ve stejné síti Wi-Fi jako vaše kamery. Stisknutím tlačítka Assistant a řekněte: „Ukažte mi fotoaparát předních dveří, buď stisknutím tlačítka Assistant stisknutím tlačítka Asistenta.„Nebo se zeptejte reproduktoru hnízda nebo inteligentního displeje tím, že řekněte:„ Hej Google, ukaž mi kameru předních dveří na mé televizi.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hnízdo hub chromecast

Chromecast s Google TV + Nest Hub Max. 1

Užijte si filmy a pořady po celém domě. Dýchejte nový život do vašeho obývacího pokoje TV s Chromecast2, najděte recepty na YouTube nebo streamujte živou televizi v kuchyni na Nest Hub Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi na svém domácím centru Google

Hrajte a ovládejte televizní pořady a filmy na vašem displeji Google Nest nebo na jakémkoli televizi s vestavěním Chromecast nebo Chromecast pouze pomocí vašeho hlasu. V současné době můžete použít pouze vybrané partnery k přehrávání pořadů a filmů na displeji Nest nebo televizích pomocí reproduktorů nebo displejů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat hnízdo do své televize

Nastavte si bezpečnostní kameru. Pokud máte hnízdní kameru nebo zvonek, postupujte podle pokynů uvedených v krabici a aplikaci.Nastavte zařízení.Přidejte svůj fotoaparát nebo zvonek do aplikace Google Home.Pomocí hlasových příkazů streamujte bezpečnostní kameru do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vrhnout hnízdo do mého televize

Obsahujte živé video do televize hlasem, z kamery hnízda nebo jiné kompatibilní bezpečnostní kamery. Použijte Google Nest nebo domácí reproduktor nebo displej a Chromecast nebo TV s vestavěním Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím je kompatibilní s Hub Google Nest

Hub Google Nest je inteligentní domácí rozbočovač, který dokáže ovládat další inteligentní domácí zařízení. Připojte své inteligentní žárovky, inteligentní zástrčky, inteligentní zvonky a inteligentní termostaty a poté použijte rozbočovač Google Nest, abyste ovládali vše prostřednictvím hlasových příkazů nebo na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Nest na inteligentní televizi

Nastavte si bezpečnostní kameru

Poznámka: Nest Cam (Battery) a Nest Doorbell (baterie) mohou streamovat pouze Chromecast pomocí Google TV nebo inteligentní obrazovkou displeje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat živou televizi na Hubu Google

Nyní, když jsem britská základna, se soustředím na britské kanály. Princip toho však bude fungovat i v USA. Pojďme se blížit. Dívej se. Otevřete BBC iPlayer. Omlouvám se, nerozumím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Netflix na Hub Google Nest

Netflix je k dispozici na inteligentních displejích Nest, kdekoli jsou v současné době k dispozici zařízení a hnízda. Zde je co dělat: Stačí se zeptat svého asistenta Google prostřednictvím Hub nebo Hub Max, „Hey Google, Open Netflix“, abyste procházeli vybraným obsahem a začněte sledovat jednoduchým klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát hnízdo na chytrou televizi

S aplikací Nest pro Android TV můžete: zobrazit živý zdroj všech kamer Nest a DropCam na vašem účtu. Sledujte až 4 kamery na jedné obrazovce a procházejte dalšími dalšími kamerami u vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat Google domů do své televize

Z vašeho telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google Home. Klepnutím na navigaci levé ruky otevřete nabídku. Klepněte na obsazení obrazovky / zvuk a vyberte televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se připojuje Hub Google Nest

Hub Google Nest je inteligentní domácí rozbočovač, který dokáže ovládat další inteligentní domácí zařízení. Připojte své inteligentní žárovky, inteligentní zástrčky, inteligentní zvonky a inteligentní termostaty a poté použijte rozbočovač Google Nest, abyste ovládali vše prostřednictvím hlasových příkazů nebo na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel rozbočovače hnízda

Nest Hub pomáhá s rušným domovem. Podívejte se na svůj kalendář a vytvořte připomenutí a úkoly. Pomůže vám ukončit a probudit se. Navinutím na uklidňující zvuky před spaním a jemně se probuďte k poplachu východu slunce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete streamovat na Hub Google Nest

Google vám umožňuje sledovat videa z Apple TV, Disney+, HBO MAX, HULU, Netflix, Paramount+, Sling TV a samozřejmě, Google vlastní YouTube a YouTube TV. Jen řekněte inteligentnímu reproduktoru, "Ahoj Google, hrajte Stranger Things na Netflixu" nebo něco podobného a váš rozbočovač tuto službu otevře a začne přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Google Home s jakoukoli televizí

Používejte Google Home s televizí přes Chromecast. Jedním ze způsobů, jak připojit Google Home s vaší televizí, je prostřednictvím Google Chromecast nebo Chromecast Ultra Media Streamer, který se připojuje k jakémukoli televizi s vstupem HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google Nest vestavěné Chromecast

Funkce Chromecast je také zabudována do rozbočovače Google Nest a Google Nest Hub Max. Tyto inteligentní displeje se objeví jako chromecasts ve vaší síti, což vám umožní obsadit zvuk a video do zařízení – ne všechny video aplikace rozpoznávají hnízdní rozbočovače jako displeje, ale mnozí ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za hub Google Nest

Hub Google Nest je cenově dostupný inteligentní displej, který má slušnou velikost obrazovky (7 palců) a je dodáván v různých barvách. Pokud hledáte elegantní zařízení se spoustou funkcí a můžete se dostat se zvukem So-tak, pak je Google Nest Hub jistě sázka. Inteligentní domácí rozbočovač je jádro inteligentního domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Netflix na Hub Google Nest

Netflix je k dispozici na inteligentních displejích Nest, kdekoli jsou v současné době k dispozici zařízení a hnízda. Zde je co dělat: Stačí se zeptat svého asistenta Google prostřednictvím Hub nebo Hub Max, „Hey Google, Open Netflix“, abyste procházeli vybraným obsahem a začněte sledovat jednoduchým klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co TV funguje s Google Nest

Televize, která podporuje HDMI-CEC s ovládáním spotřební elektroniky (CEC). Mezi běžné televizory, které podporují CEC, patří: AOC, Hitachi, Insignia, ITT, LG, Magnavox, Mitsubishi, Onkyo, Panasonic, Pioneer, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Sylvania, Toshiba a Vizio.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo accedo a mi webcam??
Next Post
Může být wifi přímé použit jako hotspot?