15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne husdesign gyngeseng i soveværelset

Design med kuglesving

At Sving seng, Ligesom det traditionelle børns gynge finder alle – små som store, gamle og unge – det særligt attraktivt, sjovt og let. Folk plejede at drømme om en så behagelig gynge, at de kunne falde i søvn på i øjeblikket. Spørgsmålet er blevet stillet: Kan kun småbørn drage fordel og have det sjovt? Ikke kun dem, selvfølgelig. I dag er det let at finde et gynge til voksne. Designerteamet til Grace Emmanual, Brodie Campbell, Jeremy Broker, Eamon Moore, Kahlivia Russell og Joah Boerrierter, ledet af hoveddesigner Richard Clarkson, tager udgangspunkt i tanken om, at voksne på en eller anden måde holder barnet i sig selv. Drømmen om mange bør realiseres. Og så fik de idéen til gyngesengen til at gå i opfyldelse. Forfatterne har formået at formidle en hyggelig og afslappende atmosfære gennem deres produkt. Anstrengelse og stress kan efterlades i øjeblikket.

Sfærisk Sving seng – Stiliseret og pladsbesparende beslutning for hvert hus

Rund seng soveværelse Richard Clarkson

Sengen er baseret på ideen om pålidelighed, funktionalitet og æstetik. Designerne syntetiserede noget videnskabelig forskning om børn og unge, der lider af autisme og rytmisk bevægelsesforstyrrelse for at udvikle konceptet for Sving seng overholder fuldt ud alle sundhedsmæssige og ergonomiske krav. Den runde Sving seng kombinerer komfort og skønhed. Faktisk ville de fleste brugere være meget heldige at have sådan et møbel, selvom de ikke altid indrømmer det. Det handler om et sikkert og hyggeligt område, hvor alle bekymringer kan glemmes, så føler du dig glad og i godt humør, du kan hvile og senere tænke mere kreativt og produktivt.

Gyngeseng – til bolig- og havedesign

Svingdesign i træ

Konstruktionen er lavet af træ, puder er placeret i den nederste del af sengen. Gyngesengen garanterer den mest komplette afslapning, der kan opleves. Det enkle design passer ind i alle rum. Man får en øjeblikkelig følelse af varme, ro, glæde og nydelse, især når det Sving seng fra Richard Clarkson beliggende i haven i det fri

Stiliseret rundt møbel i træ 

Hvilestol-designer-møbler-Richard-Clarkson

Liggestole at slappe af og nyde

Soveværelsesmøbler gyngeseng

Gyngeseng som havemøbler

Havemøbler til havemøbler

Previous Post
At give småkager til jul – 20 lækre opskrifter
Next Post
Dirndl frisurer – 34 trendy og usædvanlige Oktoberfest frisurer