15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan vælger du de rigtige soveværelsesmøbler

Skandinavisk design af soveværelsesmøbler

det Soveværelsesmøbler er måske de vigtigste møbler i hele huset. Soveværelse er normalt vores private område, som vi kun kan designe efter vores personlige præferencer. Det er et intimt tilbagetog, hvor komfort er i højsædet i sit design. På samme tid er de indvendige muligheder begrænsede – seng, natbord, passende belysning, garderobe.

Soveværelsesmøbler – et spejl af din sjæl

rund-seng-sort-hvid-soveværelse

Specialisterne har teori om, at soveværelsesmøblernes former taler for din personlighed. For eksempel vælger de optimistiske, åbne karakterer runde senge, mens de mystiske natur foretrækker kantede former.

Tips til valg af soveværelsesmøbler

romantisk-pink-soveværelse-interiør-vægmaleri-tapet

Det første man skal kigge efter i soveværelserne møbel Det man skal passe på er, at de er solide og varige. Træ er altid en god mulighed – det er elegant, ser lige så godt ud i naturlig farve som det er malet. Det meste af budgettet skal gå til sengen – for at du skal hvile, skal sengen ikke kun være smuk, men også behagelig. Det er bedst at male væggene neutralt, så dine øjne kan hvile, mens møblerne kan tilføje farverige accenter. Rødt og lilla er godt for stærk karakter, mens sort -hvide kombinationer er mere velegnede til en lejlighed i byen. Pink pastelfarve er til kærlig romantisk natur.

Soveværelsesmøbler og belysning

moderne-belysning-sort-seng

stort-hvidt-soveværelse-ophængt-loft-LED-belysning

hvid Soveværelsesmøbler passer i små rum og kan bedre accentueres med interessant belysning. Store vinduer og masser af lys i soveværelset i løbet af dagen er meget vigtige. Spejle i soveværelset retter øjet og bør ikke placeres over for sengen. Så lidt dekoration som muligt anbefales. Jo mere rummeligt rummet ser ud, jo hyggeligere vil du føle.

Abigail

Sort og hvid seng integreret belysning

Interessant vindues- og vægpapir i soveværelset

moderne-soveværelse-hængende-loft-pink-seng

 100 levende ideer til soveværelsesdesign i forskellige møbleringsstile

Previous Post
Lilla og blå læbestift – et sommerhit
Next Post
Opfriskning af havemøbler i teak – nyttige tips til rengøring og pleje