15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De moderne møbler fra Italien

Designet af Via Della Spiga

moderne design - brun sofa

Via Della Spiga er en italiensk virksomhed, der moderne møbler produceret til stuen og soveværelset. Virksomheden blev oprettet som et samarbejde mellem den japanske designer Makio Hasuike, der var den første til at åbne et studie for industrielt design i Italien, og den italienske designer Marco Piva. Begge designere fokuserer på komfort, kreativitet og moderne design, så deres moderne møbler møder enhver smag.

Moderne møbler med et elegant design

moderne italienske møbler

Via Della Spiga har flere samlinger af moderne møbler bragt på markedet, hver med en unik individualitet og koncept. Onda er navnet på virksomhedens klassiske kollektion, som blev designet af Makio Hasuike i 2077. Det består af tre møbler – sofa, seng og lænestol. Sofaen tilbydes i 3 varianter, som alle har en oversigt. Sofaen står på et 5 cm højt kromben. Armlæn og ryglæn er lavet af polyurethan og er forbundet med hovedstrukturen med magneter. Designet er stabilt og behageligt. Det komfortable og elegante møbel fås i sort, hvid eller brun. De klare former og den enkle udførelse af Onda passer ind i ethvert hus moderne møbler.

Klassisk lænestol – moderne møbler

hvid elegant lænestol

I 2008 designede Makio også en seng og en lænestol som en del af Onda -kollektionen. De er lige så komfortable og stilfulde, med klare linjer og trækonstruktion.Sengbenene er lavet af krom, der ligner sofaen. Betrækkene fås i to versioner – lavet af læder og stof. Lænestolen er et enkelt, men elegant design og kan passe i enhver stue. det moderne møbler fra Onda -kollektionen byder på en harmoni mellem farve, form og materiale.

Af K.H. Christova

moderne design – sort lædersofa

moderne sort sofa

moderne elegant seng

moderne seng - italiensk design

moderne lædermøbler til stuen

Previous Post
Lilla og blå læbestift – et sommerhit
Next Post
Opfriskning af havemøbler i teak – nyttige tips til rengøring og pleje