15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bude otterbox pracovat s magsafe?

Případy otterboxu fungují s magsafe?

Ano, případy Otterboxu jsou navrženy tak, aby pracovaly s technologií Magsafe a poskytovaly ochranu pro váš iPhone a zároveň projevovaly váš závazek k udržitelnosti.

Bude magsafe pracovat v každém případě?

Pokud se chystáte nabíjet telefon bezdrátově pomocí magsafe, budete potřebovat pouzdro kompatibilní s Magsafe. Pokud však hledáte pouze bezdrátové nabíjecí schopnosti, jakýkoli případ bezdrátového nabíjení kompatibilní s Qi bude trik udělat.

Jak zjistím, jestli je můj Otterbox kompatibilní?

Můžete identifikovat případy kompatibilních OtterBox Magsafe tím, že hledáte ty s „s magsafe“ nebo „pro magsafe“ v jejich jménech. Například série symetrie+ Clear with Magsafe nebo Defender Series XT s magsafe.

Jaký je rozdíl mezi magsafe a běžným Otterboxem?

Hlavním rozdílem mezi pouzdrem OtterBox kompatibilní s magsafe a případem bez magsafe je zahrnutí prstenu magnetů, které vám umožní připojit další příslušenství Magsafe.

Dělejte případy blokovat magsafe?

Některé případy mohou blokovat nebo zasahovat do funkce magsafe, zatímco jiné jsou navrženy tak, aby hladce pracovaly s magsafe. V našich testech čtyř případů třetích stran dva pracovali s Magsafe a dva ne. Vlastní případy Magsafe Apple však fungovaly bezchybně.

Je špatné používat magsafe bez případu?

Ne, není nutné mít magsafe pouzdro pro bezdrátové nabíjení. Případy se zvýšené Magsafe však nabízejí rychlejší nabíjení a další výhody ve srovnání s běžnými případy.

Je Otterbox kompatibilní s bezdrátovým nabíjením?

Ano, OtterBox nabízí bezdrátový nabíjení Otterspot, který umožňuje současné nabíjení více iPhone a bezdrátového nabíjení pro AirPods.

Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe?

Všechny tři modely případů Otterboxu jsou kompatibilní se standardem Apple Magsafe, což znamená.

Pracuje magsafe s jiným příslušenstvím?

Ano, Magsafe je kompatibilní s řadou příslušenství, včetně peněženek, úchytů aut a dalších. Toto příslušenství může magneticky připojit k zadní části vašeho pouzdra Otterbox kompatibilní s magsafe.

Mohu použít magsafe se staršími modely iPhone?

Ne, Magsafe je k dispozici pouze na modelech iPhone 12 a novějších. Starší modely iPhone nemají potřebný vestavěný hardware pro kompatibilitu Magsafe.

Jsou magsafe případy vodotěsné?

Samotné případy magsafe nejsou vodotěsné. Některé případy kompatibilní s Magsafe však mohou nabídnout odolnost proti vodě nebo vodotěsné, takže je důležité zkontrolovat specifikace konkrétního případu pro tyto informace.

Mohu použít magsafe s popovou zásuvkou?

Ano, můžete použít magsafe s popovou zásuvkou. K dispozici jsou příslušenství pro popové zásuvky kompatibilní s Magsafe, které může magneticky připojit k vašemu pouzdru pro Otterbox kompatibilní s magsafe.

Mohu bezdrátově nabíjet silného pouzdra Otterbox?

Bezdrátové nabíjení může být ovlivněno tlustými případy Otterboxu. Zatímco některé silné případy mohou stále umožňovat bezdrátové nabíjení, obecně se doporučuje použít tenčí pouzdro pro optimální výkon bezdrátového nabíjení.

Bude magnetické příslušenství třetích stran pracovat s případy magsafe?

Magnetické příslušenství třetích stran může pracovat s případy magsafe, ale jejich kompatibilita se může lišit. Před zakoupením se doporučuje zkontrolovat kompatibilitu konkrétního příslušenství s případy MAGSAFE.

Mohu použít magsafe s peněženku Magsafe?

Ano, peněženky Magsafe jsou navrženy tak, aby pracovaly s případy magsafe. Mohou se magneticky připojit k zadní části vašeho pouzdra OtterBox kompatibilní s magsafe a poskytovat pohodlné úložiště pro karty a hotovost.

Bude Otterbox pracovat s Magsafe?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Případy otterboxu fungují s magsafe

Speciálně navržený pouzdro pro technologii iPhone a Apple Magsafe, případ Otterbox Core Series chrání váš iPhone a zobrazuje váš závazek k udržitelnosti.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude magsafe pracovat v každém případě

Pokud jen hledáte způsob, jak čas od času bezdrátově nabíjet telefon, nemusíte si kupovat pouzdro Magsafe. Trik udělá jakýkoli případ bezdrátového nabíjení kompatibilního s Qi. A pokud máte iPhone 12 nebo vyšší, můžete také použít nabíječku Apple Magsafe k bezdrátovému nabití telefonu bez pouzdra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj Otterbox kompatibilní

Jak víte, který pouzdro Otterbox je, který hledá jeden s „s magsafe“ nebo „pro magsafe“ v názvu, jako je Symmetry Series+ Clear with Magsafe nebo Defender Series XT s magsafe. Když je ve jménu, jste v jasném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a běžným Otterboxem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte případy blokovat magsafe

Jednoduše řečeno, některé případy budou pracovat s Magsafe, přestože nezahrnují prsten a jiné nebudou. Ze čtyř případů třetích stran, které jsme testovali, dva pracovali a další dva ne, zatímco všechny případy Apple Magsafe fungovaly bezchybně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné používat magsafe bez případu

Odpovědět na vaši otázku o tom, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení nebo ne; odpověď je ne. Přesto, že vylepšené případy Magsafe účtují váš telefon mnohem rychleji než běžné případy a nabízejí řadu výhod, o kterých jsme diskutovali výše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Otterbox kompatibilní s bezdrátovým nabíjením

Systém Otterbox Otterspot bezdrátové nabíjení poskytuje vám a vaší rodině zjednodušené řešení pro současně nabíjení všech vašich telefonů a bezdrátových případů nabíjení pro AirPods.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj Otterbox magsafe

Všechny tři modely případů Otterboxu jsou kompatibilní se standardem Magsafe Apple, což znamená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych získat případ Magsafe nebo pravidelný

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomalit případy zpomalit nabíjení magsafe

Zpomalit případy zpomalit bezdrátové nabíjení, pokud případ smartphonu podporuje bezdrátové nabíjení, měla by být rychlost nabíjení stejná s případem nebo bez ní. Některé případy jsou však příliš silné na to, aby prošly magnetickým polem, což zpomaluje proces nabíjení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe pomalejší prostřednictvím pouzdra

Zkoušel jsem to s Spigen Ultra Hybrid s prstenem Magsafe a nabíjí se pomaleji než bez případu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Otterbox magsafe

Magsafe zajišťuje, že váš iPhone je zarovnán v poloze pro optimální nabíjení. Příslušenství Otterboxu pro Magsafe zjednodušuje každodenní život kliknutím na nabíječku, stojanu, horu, peněženku nebo folio. A případy otterboxu pro magsafe rozšiřte své možnosti nabíjení a používání vašeho iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje bezdrátové nabíjení iPhone s jakýmkoli případem

Kompatibilní s případem

Přestože bezdrátové nabíjení vyžaduje fyzické spojení mezi telefonem a nabíječkou, většina bezdrátových nabíjecích podložek bude fungovat prostřednictvím tenkého plastového pouzdra do 3 mm. To znamená, že není třeba odstraňovat smartphone z pouzdra, aby se začalo nabíjet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená magsafe, že na to mohu dát magnetický pouzdro

Pokud chcete nabít iPhone pouzdrem, musíte mít kompatibilní pouzdro Magsafe, které také obsahuje magnety, rozložené v magnetovém poli Magsafe Magnet Magnet. Na nabíječku Qi můžete nabít iPhone 12, 13 nebo 14, ale napětí bude nižší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhoda Magsafe

Nabíječky magsafe přenášejí energii indukcí, což znamená, že mohou přenášet teplo přes povrchy. To může být pro vás a další zařízení kolem vás trochu nebezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má magsafe za humbuk

Zvláště pokud máte jeden z nejnovějších modelů iPhone, Magsafe stojí za výstřel. Kromě toho existuje mnoho příslušenství třetích stran, jako jsou držáky automobilů, peněženky a další, které pracují se stejnou technologií. S nimi můžete využít nabíjení magsafe na cestách a přizpůsobit je podle svého vlastního stylu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné nechat iPhone na nabíječce Magsafe celý den

Takto to tak dlouho může snížit úroveň kapacity baterie. Poškození způsobené vašemu iPhone nemusí být drastické, pokud používáte pouze občas magsafe. Pokud však položíte iPhone na magsafe za noční nabíjení, konstantní teplo by ho udržovalo v teple a nezpůsobilo baterii nic dobrého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký má smysl Magsafe Case

Magsafe nejen usnadňuje a zlepšuje bezdrátové nabíjení, ale také umožňuje použití dalšího příslušenství. Se správným případem můžete k iPhone připojit různé magnetické příslušenství, které se nespadne, i když se hodně pohybujete díky integrovaným magnetům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude bezdrátová nabíječka fungovat přes Otterbox

Nejvíc jistě můžete nabít Otterbox, včetně vnějšího krytu; Nefunguje však se všemi bezdrátovými nabíječkami. Potřebujete dobrou kvalitu s vysokým výkonem. A nejlépe jeden s ventilátorem. Telefon i nabíječka budou v případě nabití náchylnější k přehřátí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi magsafe a magnetickým pouzdrem

Hlavním rozdílem mezi případem Magsafe a případem bez magsafe je kruh magnetů, které vám umožňují připojit další příslušenství. Ale je to složitější než plácnutí na některých magnetech – musí být splněny specifické tloušťky a specifikace, aby byly splněny standardy Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to případ Apple Magsafe

Je případ Magsafe, který stojí za to, říkáme ano! Kromě rychlého bezdrátového nabíjení a flexibilního montáže Magsafe zjednodušuje každodenní život a také nabízí řadu praktických doplňků pro váš iPhone 12, 13 & 14. Rozhodnutí samozřejmě je na vás a záleží na vašich individuálních potřebách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe špatný pro baterii Apple

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat iPhone na Magsafe přes noc

Můžete pokračovat v nabíjení svého iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe tak dlouho, jak se vám líbí. Do vašeho iPhone jsou zabudovány bezpečnostní obvody, které zabrání jakýmkoli poškozením souvisejícím s nabíjením. Budete v pořádku, nabíjíte svůj iPhone celou noc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji případ magsafe

Odpovědět na vaši otázku o tom, zda potřebujete případ magsafe pro bezdrátové nabíjení nebo ne; odpověď je ne. Přesto, že vylepšené případy Magsafe účtují váš telefon mnohem rychleji než běžné případy a nabízejí řadu výhod, o kterých jsme diskutovali výše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe horší pro baterii

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo encuentro recientemente visto en el mercado??
Next Post
Jak odblokuji svůj firewall McAfee?