15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En oversigt over 2014 trends til foråret og sommeren

tilbehør kvinde sort læder farverige blomster motiver

For et moderne look bør tilbehør ikke mangle. I denne sæson er disse endnu mere forskelligartede end før. Fra klassiske guldsmykker til bælter, der fremhæver taljen og retro hårbånd, alt er inkluderet. Find ud af, hvilket tilbehør der passer til tilbehør Tendenser 2014 hører hjemme i foråret / sommeren og bør helt sikkert indgå i dit outfit.

Tilbehørstendenser 2014 – læder er tilbage på mode

mode aktuelle modeller tynde bælter kommer tilbage

Foråret / sommeren 2014 er sæsonen for mangfoldighed. Enkle smykker er også guld, såvel som mere slående med farverige glasperler og blomstermotiver. Læder tilbehør er også tilbage på mode. Dette inkluderer hårbånd, bælter og armbånd. Vi giver dig tilbehør Tendenser 2014 til forår og sommer lige fra catwalken.

Efter et kort frafald er selerne i taljehøjde tilbage som 2014 -trends. Både de enklere og mere iøjnefaldende modeller samt dristigere varianter er moderne. De tynde bælter er en konstant del af samlingerne af Fendi, Chanel og Michael Kors.

tilbehørstendenser sommer forår slående brede bælter

Ved særlige lejligheder skal du udskifte det tynde bælte til hverdagsbrug med mere slående modeller. Tjek de brede bælter med metalelementer af Emilio Pucci og D.&G kl.

Accessories trends 2014 og smykker

tilbehør blikfang guld metal slående modetendens

Hvad er tilbehør Tendenser 2014 til forår og sommer hvad angår smykker?

I denne sæson har vi frit valg af smykker. Smykkerne fra Dolce -kollektionen, inspireret af Elada, er særligt moderne&Gabbana.

tilbehør trends smykkestykker simpelthen gylden klasse

Men elskere af enkle smykker finder også noget passende, for de enkle, gyldne smykker er også en del af 2014 -trenderne til forår og sommer. De er en del af Chloe -samlingen.

tilbehør perler evige smykker element elegance klasse

Ved mere officielle lejligheder viser Chanel os, at smykker fremstillet af de altid moderne og elegante perler er egnede. De evige perler er tilbage i Chanel forår / sommer 2014 kollektionen.

tilbehør perler evige smykker element elegance klasse

En anden variant er de iøjnefaldende halskæder lavet af glasperler, som Dior viser.

De usædvanlige tilbehørstendenser 2014 

tilbehør armbånd læder stof sten fjer sort

Armbåndene er lidt anderledes denne gang. For at give dem et friskere look, er de prydet med fjer, sten og stof. De er inspireret af street style, men de har også noget elegant over sig. Armbåndene er en elegant chic til hverdagen. Armbånd fra Prada og Miu Miu er vist på billedet.

solbriller farverige retro stil ovale briller stel lyse briller

Solbrillerne peger til gengæld ind i tilbehør Tendenser 2014 en farverig retrostil i denne sæson. Aviatorbrillernes former, som dem fra Alberta Ferretti, såvel som de ovale stel med lette linser, som dem fra Chloe, Miu Miu, Versace og Fendi, er særligt opdaterede.

usædvanlige ideer direkte gangbroer uden fingre

Der er også tilbehør fra efterår-vinter-kollektionen, som er lidt mere usædvanlige for sommeren. Chanel imponerer med handsker uden fingre.

tilbehør sjove motiver fodboldvarmere typisk efterårskollektion

Prada fodboldvarmere er også inkluderet som et frækt tilbehør, som sjældent mangler i efterår-vinter-kollektionerne.

tilbehør hårbånd mode accent frisure sommer forår

tilbehør Tendenser 2014 – Hårbåndet fra 60’erne og 70’erne kommer også tilbage og er mere moderne end nogensinde. Der er enklere modeller at vælge imellem, samt mere slående varianter med mange detaljer. Der er også noget, der passer til hippiefansene blandt os, nemlig farverige hårbånd prydet med fjer og sten.

Previous Post
Lilla og blå læbestift – et sommerhit
Next Post
Opfriskning af havemøbler i teak – nyttige tips til rengøring og pleje