15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je v pořádku dezinfikovat iPhone?

Pokud dezinfikuji svůj iPhone? Apple navrhuje odpojení zařízení a pomocí dezinfekčního otřesu Clorox nebo cokoli s 70% isopropylalkoholem, aby jemně otřel povrchy.

Jak často mám dezinfikovat svůj iPhone? Pokud používáte telefon během jídla, doporučuje se vyčistit zařízení denně pomocí dezinfekčního otřesu. Někteří lidé čistí telefony dvakrát denně, jednou ráno a jednou večer.

Je v pořádku používat dezinfekční utěrky na telefonech? Apple aktualizoval své rady, aby řekl, že dezinfekční ubrousky značky Clorox a další běžné dezinfekční prostředky jsou v telefonu bezpečné použít. Můžete také zkusit použít směs mírného mýdla a vody nanesené na látku z mikrovlákna.

Je v pořádku vymazat si telefon alkoholem? Pokud od výrobce zařízení neexistují žádné specifické pokyny, CDC navrhuje použití ubrousků nebo sprejů založených na alkoholu obsahující nejméně 70% alkoholu pro dezinfekci dotykových obrazovek. Doporučuje se také minimalizovat expozici mobilního zařízení zárodek a koronavirus.

Jsou lysolské ubrousky bezpečné pro iPhony? Můžete použít alkoholové ubrousky, jako jsou dezinfekční ubrousky Clorox nebo dezinfekční ubrousky Lysol, které obsahují nejméně 70% isopropylalkohol k dezinfekci iPhone nebo jiných zařízení Apple. Jemně otřete tvrdé a neporušené povrchy s dezinfekčním otíráním alkoholu, ale vyhýbejte se používání bělidla.

Ruku dezinfekční dezinfikuje můj telefon? Nejlepší je vyhnout se používání dezinfekčního prostředku rukou jako dezinfekčního prostředku telefonu, protože obsahuje vůně a tření alkoholu, který by mohl poškodit váš smartphone. Vyvarujte se používání těžkých úklidů domácností, čističů oken, peroxidu vodíku nebo bělidla.

Poškozuje dezinfekční prostředky na obrazovku telefonu? Postříkání dezinfekčního prostředku přímo na telefonu se nedoporučuje, protože by to mohlo poškodit obrazovku a ochrannou skořápku, porty a povlaky, které jsou navrženy tak, aby chránily obrazovku a vnitřní komponenty.

Nyní se přesuneme k 15 jedinečným otázkám na základě textu:

1. Mohu použít k čištění iPhone ubrousky Clorox?
Dezinfekční utěrky značky Clorox se na vašem iPhonu použijí bezpečné používat.

2. Jaký je doporučený obsah alkoholu pro dezinfekční ubrousky používané na telefonech?
Dezinfekční utěrky by měly obsahovat alespoň 70% isopropylalkoholu.

3. Mohu použít lysolské ubrousky k dezinfikování mého iPhone?
Ano, ubrousky dezinfekčního prostředku Lysol lze použít k dezinfekci vašeho iPhone, pokud obsahují nejméně 70% isopropylalkohol.

4. Co bych se měl vyhnout použití při čištění telefonu?
Vyvarujte se používání bělidla, dezinfekčních prostředků na ruce, těžkých úklidů domácností, čističů oken, peroxidu vodíku nebo jakýchkoli produktů, které výrobce zařízení nedoporučuje.

5. Jak často bych měl vyčistit telefon?
Doporučuje se denně čistit telefon, zejména pokud jej používáte během jídla.

6. Mohu použít mikrovlákno s jemným mýdlem a vodou k vyčištění telefonu?
Ano, směs mírného mýdla a vody aplikované na látku z mikrovlákna lze použít k čištění telefonu.

7. Jak mám vyčistit tvrdé, nepodstatné povrchy mého iPhone?
Jemně otřete tvrdé, nepřetržité povrchy vašeho iPhone dezinfekčním otřesem nebo mikrovláknem tlumeným jemným roztokem mýdla a vody.

8. Mohu použít tření alkoholu k čištění telefonu?
Ano, tření alkoholu s nejméně 70% isopropylalkoholu lze použít k čištění telefonu. Stačí jej aplikovat na látku z mikrovlákna a ne přímo na telefonu.

9. Mohou těžkoprávní čističe domácností poškodit můj telefon?
Ano, čisticí prostředky pro domácnosti mohou poškodit obrazovku vašeho telefonu, ochrannou skořápku, porty a povlaky. Je nejlepší se jim vyhnout použití.

10. Měl bych odpojit svůj telefon před jeho vyčištěním?
Ano, doporučuje se před čištěním odpojit telefon.

11. Jak mám čistit porty mého telefonu?
K vyčištění přístavů telefonu můžete použít čistý, suchý zubní kartáček nebo bavlněný výtěr.

12. Mohu použít dezinfekční ubrousky na jiných elektronických zařízeních?
Ubrousky dezinfekčních prostředků mohou být použity na jiných elektronických zařízeních, pokud jsou pro tato zařízení bezpečná. Nezapomeňte zkontrolovat pokyny výrobce.

13. Je nutné před čištěním odstranit pouzdro na telefon?
Před čištěním není nutné odstranit pouzdro na telefon, ale ujistěte se, že jste vyčistili telefon i případ optimální čistoty.

14. Mohu na obrazovce telefonu použít dezinfekční utěrky?
Ano, dezinfekční ubrousky mohou být použity na obrazovce telefonu, ale ujistěte se, že se vyhnete nadměrné vlhkosti, která by mohla poškodit obrazovku.

15. Jak mohu minimalizovat expozici svého telefonu a koronavirus?
Před použitím telefonu můžete minimalizovat expozici vašeho telefonu praktikováním dobrých hygienických návyků, jako je mytí rukou, vyhýbáte se umístění telefonu na povrchy, které se mnoho lidí dotkne, a pravidelně jej čistíte dezinfekčními utěrky nebo jemným řešením mýdla a vody.

Je v pořádku dezinfikovat iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dezinfiguji svůj iPhone

Zde je to, co Apple navrhuje. Nejprve, pokud je vaše zařízení zapojeno do odpojení. Poté použije něco jako otřes dezinfekčního prostředku Clorox nebo cokoli s 70% isopropylalkoholem, aby jemně otřel povrchy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často mám dezinfikovat svůj iPhone

Pokud při jídle nikdy nepoužíváte telefon, nemusíte být tak usilovní při čištění zařízení. Ale pokud máte tendenci používat telefon po celou dobu – včetně během jídla – denní očištění dezinfekčním otíráním je dobrý nápad. “Čidím důl dvakrát denně, jednou ráno a jednou večer,” říká Tierno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku používat dezinfekční utěrky na telefonech

Pokud nemáte přístup k ubrouskům Lysol, je Cloroxová utírání v pořádku-Apple v posledním roce aktualizoval své rady, aby řekl, že dezinfekční ubrousky značky Clorox a další běžné dezinfekční prostředky se v telefonu použijí bezpečné použít. Nebo můžete vyzkoušet směs mírného mýdla a vody nanesené na látku z mikrovlákna.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku vymazat telefon alkoholem

Pokud od výrobce zařízení nejsou k dispozici žádné pokyny, CDC navrhuje použití ubrousků nebo sprejů založených na alkoholu obsahující nejméně 70 procent alkoholu pro dezinfekci dotykových obrazovek. Můžete také podniknout kroky k minimalizaci vystavení mobilního zařízení a koronavirus.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou lysolské ubrousky bezpečné pro iPhony

K dezinfekci zařízení pro iPhone a Apple můžete použít utěrku alkoholu (například dezinfekční utěrky Clorox, ubrousky dezinfekčních látek lysol nebo jiné ubrousky), ve kterých je isopropylalkohol nejméně 70 procent. Pomocí alkoholu dezinfekčního činidla jemně otřete tvrdé, nepodstatné povrchy vašeho iPhone nebo zařízení. Nikdy nepoužívejte bělidlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ruku dezinfekční dezinfikuje můj telefon

Dezinfekční prostředek na ruce obsahuje vůně a tření alkoholu, který by mohl poškodit váš smartphone, takže je nejlepší se vyhnout jeho použití jako dezinfekčního prostředku telefonu. Další věc, kterou děláte, že odborníci na iPhone ne: použití těžkých čističů domácností, včetně čističů oken, peroxidu vodíku nebo bělidla k čištění zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozuje dezinfekční poškození obrazovky telefonu

Chcete -li začít, nestříkejte telefon dezinfekčním prostředkem. To je ne-ne. Mohli byste poškodit obrazovku a ochrannou skořápku telefonu, porty a povlaky, které byly navrženy tak, aby chránily obrazovku a vnitřní komponenty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často bych měl dezinfikovat svůj telefon

Podle Emily Toth Martinové, asistentky epidemiologie na University of Michigan, je dobré dezinfikovat váš telefon denně, ne -li více, zejména pokud používáte telefon během jídla – ale toth čistí svůj telefon dvakrát denně, jednou na ráno a znovu v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ručně dezinfikovat svůj telefon

Nepoužívejte tření alkoholu, papírových ručníků, stlačeného vzduchu, mýdla nebo octu. To vše může poškodit váš telefon: Papírové ručníky mohou poškrábat obrazovku a ocet může poškodit jeho povlak. Nepoužívejte dezinfekční prostředky na ruce na obrazovce telefonu, ale dezinfikujte si ruce před dotykem telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít lysoltítí na iPhone

Nepoužívejte čističe oken, čističe domácností, stlačený vzduch, aerosolové spreje, rozpouštědla, amoniak, abraziva nebo čističe obsahující peroxid vodíku k čištění iPhone, pokud nedodržujete pokyny pro dezinfekci iPhone iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku si otírat iPhone alkoholem

Je v pořádku používat dezinfekční prostředek na mém iPhone pomocí 70 % isopropyl alkoholu, 75 procent ethylalkohol, nebo Clorox dezinfekční ubrousky, můžete jemně otřete vnější povrchy vašeho iPhone. Nepoužívejte produkty obsahující bělidlo nebo peroxid vodíku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vyčistit svůj iPhone pomocí dezinfekčního prostředku

Nepoužívejte tření alkoholu, papírových ručníků, stlačeného vzduchu, mýdla nebo octu. To vše může poškodit váš telefon: Papírové ručníky mohou poškrábat obrazovku a ocet může poškodit jeho povlak. Nepoužívejte dezinfekční prostředky na ruce na obrazovce telefonu, ale dezinfikujte si ruce před dotykem telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dezinfikovat svůj telefon s ubrousky Clorox

Na obrazovce telefonu byste nikdy neměli používat ubrousky Clorox nebo Lysol, abyste ji zbavili zárodků nebo virů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit a dezinfikovat obrazovku telefonu

Níže. Nejprve zapněte a odpojte telefon. Čistý látkový látku bez vlákna z mikrovlákna bude vaší první možností čištění vyzkoušet pro oba telefony. A je skvělé pro zbavení otisků prstů. jestli ty

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když čistíme telefon pomocí dezinfekčního prostředku

Chcete -li začít, nestříkejte telefon dezinfekčním prostředkem. To je ne-ne. Mohli byste poškodit obrazovku a ochrannou skořápku telefonu, porty a povlaky, které byly navrženy tak, aby chránily obrazovku a vnitřní komponenty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může poškodit elektroniku poškození dezinfekčního prostředku

Odborníci uvedli, že můžete použít řešení 1 dílu destilovaného octa na 5 ze 6 dílů vody. Nebo, mnoho odborníků říkají, nikdy nepoužívejte tření alkoholu. A nikdy neruší dezinfekci gelu, který technologičtí odborníci říkají, že mohou poškodit vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dezinfekční prostředky pro váš telefon

Můžete použít dezinfekční prostředky na ruční dezinfekci na ruce dezinfekční dezinfekční prostředky obsahuje vůně a tření alkoholu, který by mohl poškodit váš smartphone, takže je nejlepší se vyhnout jeho použití jako dezinfekčního prostředku telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může dezinfekční prostředky poškodit můj telefon

Můžete použít dezinfekční prostředky na ruční dezinfekci na ruce dezinfekční dezinfekční prostředky obsahuje vůně a tření alkoholu, který by mohl poškodit váš smartphone, takže je nejlepší se vyhnout jeho použití jako dezinfekčního prostředku telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli dezinfikovat svůj mobilní telefon

Podle Emily Toth Martinové, asistentky epidemiologie na University of Michigan, je dobré dezinfikovat váš telefon denně, ne -li více, zejména pokud používáte telefon během jídla – ale toth čistí svůj telefon dvakrát denně, jednou na ráno a znovu v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dezinfikuji svůj iPhone po jeho pádu na toaletu

Vyčistěte svůj mokrý telefon

Pokud váš telefon spadl na toaletu, dezinfikujte jej důkladně (poté, co se ujistí, že je vypnut). Trik by měl udělat dezinfekční ubrousky (jako ubrousky Lysol nebo Clorox), nebo můžete použít čistič založený na alkoholu aplikovaným na látku z mikrovlákna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozuje dezinfekční prostředky na ruce iPhone

Dezinfekční prostředek na ruce obsahuje vůně a tření alkoholu, který by mohl poškodit váš smartphone, takže je nejlepší se vyhnout jeho použití jako dezinfekčního prostředku telefonu. Další věc, kterou děláte, že odborníci na iPhone ne: použití těžkých čističů domácností, včetně čističů oken, peroxidu vodíku nebo bělidla k čištění zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít lysolské ubrousky na iPhone

S pokrytou displejem vašeho iPhone můžete volně dezinfikovat svůj iPhone s něčím, jako je malé ubrousky, clorox nebo lysolské ubrousky, nebo trochu 60-70% isopropylalkohol (neložte jej přímo na obrazovku, osazujte jej, osazujte jej, osazujte jej, ozývejte si ho Na látku z mikrovlákna poté otřete smartphone).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dezinfikujete smartphone

Nejprve odpojte a vypněte telefon. Používejte dezinfekční ubrousky s 70% isopropylalkoholem nebo podobným dezinfekčním sprejem, spritzed na čistý látku z mikrovlákna. Nastříkejte jakékoli čističe na měkký hadřík, ne přímo na váš telefon. Před použitím vytáhněte otřes nebo hadřík, pokud je příliš mokrý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co bych měl použít k vyčištění obrazovky telefonu

K vyčištění telefonu nepoužívejte nic jiného než měkký hadřík z mikrovlákna. Nepoužívejte bělidlo, čistič oken, čističe kuchyně a další čisticí prostředky na abrazivní. Nepoužívejte nezředěné mýdlo, ruční mýdlo nebo octa. Nepoužívejte stlačený vzduch.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku používat lysolské ubrousky na iPhone

Nepoužívejte čističe oken, čističe domácností, stlačený vzduch, aerosolové spreje, rozpouštědla, amoniak, abraziva nebo čističe obsahující peroxid vodíku k čištění iPhone, pokud nedodržujete pokyny pro dezinfekci iPhone iPhone.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué empresa de seguridad es la mejor??
Next Post
Je domácí elektřina AC nebo DC?