15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete připojit hnízdo zvuku k televizi?

Shrnutí článku: Můžete připojit hnízdo zvuku k televizi?

1. Ano, můžete propojit své televizory a Google Nest nebo domácí reproduktory nebo displeje pro ovládání hudby a videa pomocí vašeho asistenta Google.

2. Chcete -li použít reproduktor Google Nest jako televizní reproduktor:

  • Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.
  • Klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře.
  • Přejděte na „zvuk“ a vyberte výchozí reproduktor hudby.
  • Při přehrávání hudby vyberte televizor nebo reproduktor, který chcete použít.

3. Ano, můžete použít Nest Audio jako reproduktor Chromecast a přehrát video na Chromecast, zatímco zvuk hraje na reproduktoru.

4. Hudbu můžete přehrávat uloženou na mobilním zařízení nebo počítači na svém hnízdě Google nebo domácí reproduktor nebo zobrazení pomocí Bluetooth.

5. Připojte zvuk Google Nest k vaší chytré televizi:

  • Ujistěte se, že zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeného účtu jako váš Chromecast, reproduktor nebo zobrazení.
  • Otevřete domácí aplikaci Google a klepněte na „Zařízení“> „Přidat nové zařízení“.
  • Vyberte dům, do kterého chcete zařízení přidat.

6. Ano, můžete svůj zvuk Nest použít jako reproduktor Bluetooth, ale postrádá 3.5mm vstupní a ethernetový port.

7. Pokud má vaše televize Bluetooth, můžete jej připojit k domácímu reproduktoru Google navigací k nastavení Bluetooth v nabídce televizoru.

8. Použití zvuku Nest jako prostorového zvuku:

  • Ujistěte se, že vaše zařízení nebo tablet je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast nebo Chromecast Ultra.
  • Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.
  • Klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře.
  • Vyberte „Zvuk prostoru“.
Otázky a podrobné odpovědi:

1. Můžete připojit hnízdo zvuku do televize?

Ano, můžete propojit své televizory a Google Nest nebo domácí reproduktory nebo displeje pro ovládání hudby a videa pomocí vašeho asistenta Google.

2. Jak mohu použít svůj reproduktor Google Nest jako televizní reproduktor?

Chcete -li používat reproduktor Google Nest jako televizní reproduktor, dotkněte se a podržte dlaždici zařízení, klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře, přejděte na „Audio“, vyberte výchozí reproduktor hudby a vyberte televizor, který chcete použít hraní hudby.

3. Mohu použít zvuk Nest jako reproduktor Chromecast?

Ano, můžete použít hnízdní zvuk jako reproduktor Chromecast. Spárujte to s hnízdním zvukem nebo reproduktorem Google Home a přehrajte si video na Chromecast, zatímco zvuk hraje na reproduktoru.

4. Mohu použít zvuk Google Nest jako běžný reproduktor?

Hudba uložená na mobilním zařízení (telefon nebo tablet) nebo počítači můžete přehrávat na svém mobilním zařízení na svém mobilním zařízení.

5. Jak připojím zvuk Google Nest k mé chytré televizi?

Chcete-li připojit zvuk Google Nest s inteligentní televizí, ujistěte se, že vaše zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeného účtu jako váš Chromecast, reproduktor nebo zobrazení. Poté otevřete aplikaci Home Google, klepněte na „Zařízení“> „Přidat nové zařízení“ a vyberte dům, na který chcete zařízení přidat.

6. Mohu použít svůj zvuk hnízda jako reproduktor Bluetooth?

Ano, můžete použít svůj zvuk Nest jako reproduktor Bluetooth. Postrádá však 3.5mm vstupní a ethernetový port. Pokud je vaše Wi-Fi offline, můžete streamovat přímo přes Bluetooth pomocí kodeků AAC a SBC Bluetooth.

7. Mohu použít svůj reproduktor Google jako televizní reproduktor?

Ano, můžete připojit televizi s Bluetooth k reproduktoru Home Google. Přejděte na nastavení Bluetooth v nabídce Nastavení v televizi a vytvořit připojení.

8. Mohu použít zvuk Nest jako prostorový zvuk?

Ano, můžete použít hnízdo jako prostorový zvuk. Ujistěte se, že vaše zařízení nebo tablet je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast nebo Chromecast Ultra. Dotkněte se a držte dlaždici zařízení, klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře a vyberte „Zvuk prostoru“.

Můžete připojit hnízdní zvuk k televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit hnízdo zvuku do televize

Když propojíte televizory a Google Nest nebo Home Reproduktory nebo displeje, můžete použít svého asistenta Google k ovládání hudby a videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít svůj reproduktor Google Nest jako televizní reproduktor

Dotkněte se a držte dlaždici zařízení. Vpravo nahoře klepněte na nastavení: Chcete -li vybrat televizi nebo reproduktor, který chcete použít při přehrávání hudby, klepněte na zvuk. Výchozí hudební reproduktor, poté vyberte televizor nebo reproduktor, který chcete použít při přehrávání hudby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít hnízdo zvuku jako reproduktor Chromecast

A spárujte jej s hnízdním zvukem nebo reproduktorem Google Home. A mít video přehrát na Chromecast. A zvukové hry na reproduktoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zvuk Google Nest jako reproduktor

Hudbu můžete přehrávat uloženou na vašem mobilním zařízení (telefon nebo tablet) nebo počítači na vašem Google Nest nebo Home Reproduktor nebo displeje pomocí Bluetooth. To zahrnuje hudbu staženou z iTunes, Audible, Apple Music a Osobní seznamy skladeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím zvuk Google Nest k mé chytré televizi

Nastavte a propojte nový TVMake jistě, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast, nebo reproduktor nebo zobrazení.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení přidat nové zařízení .Klepněte na dům, který chcete přidat zařízení na další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj zvuk hnízda jako reproduktor Bluetooth

Zvuk Nest podporuje streamování Wi-Fi a Bluetooth, ale postrádá 3.5mm vstupní a ethernetový port. Pokud je vaše Wi-Fi offline, můžete streamovat přímo přes Bluetooth, protože reproduktor používá Bluetooth 5.0 Firmware a podporuje pouze kodeky AAC a SBC Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj reproduktor Google jako televizní reproduktor

Připojte se k televizi s Bluetooth

Pokud má vaše televize Bluetooth (a většina chytrých televizorů v těchto dnech), neměli byste mít problém s připojením k reproduktoru Home Google Google. Nejprve přejděte do nastavení Bluetooth v nabídce Nastavení v televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít zvuk Nest jako prostorový zvuk

Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast nebo Chromecast Ultra. Dotkněte se a držte dlaždici zařízení. Vpravo nahoře klepněte na nastavení . Klepněte na prostorový zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zvuk hnízda použít jako reproduktor Bluetooth

Zvuk Nest podporuje streamování Wi-Fi a Bluetooth, ale postrádá 3.5mm vstupní a ethernetový port. Pokud je vaše Wi-Fi offline, můžete streamovat přímo přes Bluetooth, protože reproduktor používá Bluetooth 5.0 Firmware a podporuje pouze kodeky AAC a SBC Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít hnízdo zvuku jako prostorový zvuk

Zapněte prostorový zvuk Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast nebo Chromecast Ultra.Otevřete aplikaci Google Home .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Vpravo nahoře klepněte na nastavení .Přejděte dolů "Nastavení zvuku" Klepněte na prostorový zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své Google Nest jako reproduktor Bluetooth

Vítejte v tomto videu, ukážu vám, jak můžete použít Google Nest Mini Speaker jako Bluetooth. přístroj. Takže v naší domácí aplikaci Google musíme vybrat náš reproduktor, další klepnutím na toto nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Nest Audio jako reproduktor Bluetooth

Zvuk Nest podporuje streamování Wi-Fi a Bluetooth, ale postrádá 3.5mm vstupní a ethernetový port. Pokud je vaše Wi-Fi offline, můžete streamovat přímo přes Bluetooth, protože reproduktor používá Bluetooth 5.0 Firmware a podporuje pouze kodeky AAC a SBC Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje zvuk Google Nest Bluetooth

Hudbu můžete přehrávat uloženou na vašem mobilním zařízení (telefon nebo tablet) nebo počítači na vašem Google Nest nebo Home Reproduktor nebo displeje pomocí Bluetooth. To zahrnuje hudbu staženou z iTunes, Audible, Apple Music a osobních seznamů skladeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Nest Audio a Wi-Fi reproduktor

Stejně jako The Google Home nabízí zvuk Google Nest bezdrátový zvukový zážitek, ať už prostřednictvím Bluetooth, Google Cast nebo Wi-Fi. Má na palubě asistenta Google a reaguje na hotword „Hey Google“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít zvuk Nest jako prostorový zvuk

Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je propojeno se stejným účtem jako váš Chromecast nebo Chromecast Ultra. Dotkněte se a držte dlaždici zařízení. Vpravo nahoře klepněte na nastavení . Klepněte na prostorový zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Nest jako reproduktor Bluetooth

S reproduktorem nebo sluchátkem Bluetooth můžete připojit svůj Google Nest nebo domácí reproduktor nebo zobrazovat a poslouchat hudbu, podcasty a další média.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké výstupy má zvuk Google Nest

Reproduktory a mikci75 mm woofer a 19 mm tweeter.3 mikrofony daleko.Dvoustupňový přepínač mikrofonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své Google Nest jako reproduktor Bluetooth bez Wi-Fi

Povolit „režim párování“ vyžaduje aplikaci Google Home. Platí to pro reproduktory Android a iOS. Google Home však můžete použít jako reproduktor Bluetooth bez wifi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám Nest Audio jako Bluetooth

Jak připojit reproduktor Bluetooth k reproduktoru Nest. První zapněte reproduktor Bluetooth. A ujistěte se, že je to v režimu párování, obvykle se provádí stisknutím tlačítka párování na reproduktoru. OTEVŘENO

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Google Nest jako reproduktor bez wifi

„Klepněte na zařízení Google, které chcete spárovat, a vyberte“ párová zařízení Bluetooth. „Poté vyberte“ Povolit režim párování. „Když reproduktor povolil režim párování, vyberte nastavení Bluetooth na mobilním telefonu a vyhledejte„ Google Home Reproduktor “z objevitelných dostupných názvů Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co všechno může dělat zvuk Google Nest

Nest AudioJust Say „Hey Google“ Google je obrovská pomoc kolem domu.Zvuk zažijte zvuk plnění pokojů. Streamujte svou oblíbenou hudbu, rádio a další.Ovládejte svůj chytrý domov. Požádejte Google, aby zapnul světla, televizory a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít hnízdní zvuk jako reproduktor Bluetooth

Vítejte v tomto videu, ukážu vám, jak můžete použít Google Nest Mini Speaker jako Bluetooth. přístroj. Takže v naší domácí aplikaci Google musíme vybrat náš reproduktor, další klepnutím na toto nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít své hnízdo jako reproduktor Bluetooth

Jak připojit reproduktor Bluetooth k reproduktoru Nest. První zapněte reproduktor Bluetooth. A ujistěte se, že je to v režimu párování, obvykle se provádí stisknutím tlačítka párování na reproduktoru. OTEVŘENO

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám Nest Audio jako Bluetooth

Jak připojit reproduktor Bluetooth k reproduktoru Nest. První zapněte reproduktor Bluetooth. A ujistěte se, že je to v režimu párování, obvykle se provádí stisknutím tlačítka párování na reproduktoru. OTEVŘENO

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Google Home jako televizní reproduktor

Chcete -li hrát televizní zvuk pomocí Google Home, musíte připojit televizi s Google Home na prvním místě. Přidání televize do Google Home vám umožní ovládat televizi prostřednictvím Google Home Voice Assistant nebo Google Home App. Vaše televize musí být také kompatibilní s domovem Google, aby mohla bezproblémově pracovat s domovem Google.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es normal que los amigos peleen físicamente??
Next Post
Jsou Otterbox a LifeProof stejná společnost?